2014. március 15. szombat

márc. 15
19:21
Szavazás: mit vár a Real-Barca rangadótól és a bajnoki hajrától? (She)
Március huszonharmadikán a Real Madrid otthonában játszik a Barcelona a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 29. fordulójában. A 28. forduló előtt négy pont a különbség a két rivális között, az első helyen álló madridiak ennyivel előzték meg a harmadik helyen lévő barcelonaiakat. Ön mit vár az el Clásicótól, valamint a bajnoki hajrától?
márc. 15
19:39
Serie B: régen nyert ennyire simán Feczesin csapata (She)
Az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában a kiesés ellen harcoló Padova 3–0-ra nyert a Varese otthonában. A Feczesin Róbertet nélkülöző vendégek idegenben legutóbb 2012 januárjában nyertek ilyen nagy különbséggel. A Kovácsik Ádámot a kispadon tartó Carpi 1–0-ra kikapott a mérkőzést tíz emberrel befejező Cittadellától.
márc. 15
19:41
Anglia: Tőzsért végleg megszerezné a Watford (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő Watford végleg szerződtetné Tőzsér Dánielt. Beppe Sannino menedzser is elismerte ezt, ám a tréner nem akarja elsietni a dolgot, egyelőre a jelenlegi szezonra koncentrál.
márc. 15
19:43
Videó: elátkozott Newcastle-kapus a Fulham ellen (She)
Tim Krul volt a főszereplője a Fulham–Newcastle (1–0) angol bajnoki labdarúgó-mérkőzésnek (Premier League, 30. forduló). A vendégek kapusa nagyot hibázott a hazaiak egyetlen találatánál, ráadásul a meccs végén sem volt szerencséje. Az utolsó pillanatokban a holland is felment a hazaiak tizenhatosához, hogy segítse a támadást. Krul passza után az egyik védő kézzel blokkolta a labdát a…
márc. 15
19:45
Atlétika: Pars Krisztián második lett a téli Ek-n (She)
A kalapácsvető Pars Krisztián a második helyen végzett a portugáliai Leiriában rendezett téli dobó Európa-kupán szombaton.
márc. 15
19:57
Torna vk: Berki győzött, Makra bronzérmes Cottbusban (Metropol)
Berki Krisztián aranyérmes lett lólengésben, Makra Noémi felemáskorláton harmadik, ugrásban pedig negyedik helyen végzett.
márc. 15
19:57
Bundesliga: Klopp az újabb vereség ellenére sem kér a kritikákból (Agroinform)
A Borussia Dortmund hetedszer kapott ki a bajnokságban, ezúttal a Mönchengladbach verte saját pályáján.
márc. 15
19:59
Pars Krisztián második lett (Metropol)
Az olimpiai bajnok kalapácsvető 77,96 méterrel zárt.
márc. 15
19:59
Férfi kézilabda EHF-kupa: Az első félidőben eldöntötte a továbbjutást a Szeged (Agroinform)
Magabiztos győzelemmel biztosította szereplését a férfi kézilabda EHF-kupa negyeddöntőjében a Pick Szeged együttese.
márc. 15
20:15
Férfi kézi EHF-kupa: a Szeged a Tatran Presovot is legyőzte (She)
A férfi kézilabda EHF-kupa csoportkörének 4. fordulójában az eddig hibátlan Pick Szeged folytatta remek szereplését, és a vendég Tatran Presovnak esélyt sem adva nyert hat góllal, amivel nagy lépést tett a csoportelsőség, valamint a negyeddöntő felé. A szegediek a jövő héten a francia Nantes vendégeként lépnek pályára.
márc. 15
20:17
Primera División: a Rayo elmozdult a kiesőzónából (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában a Rayo Vallecano a két gólt szerző Joaquín Larrivey vezérletével hazai pályán 3–1-re legyőzte az Almeríát, így sorozatban a harmadik győzelmét könyvelte el, aminek köszönhetően a fordulót követően biztosan nem áll majd kieső helyen – erre legutóbb december elején volt példa.
márc. 15
20:19
Videó: Schweinsteiger csodás gólt lőtt szabadrúgásból (She)
Gyönyörű gólt szerzett Bastian Schweinsteiger a Bayern Münchenben a Bayer Leverkusen elleni német bajnoki labdarúgó-mérkőzésen. A bajorok középpályása az 52. percben nagyszerűen csavart a vendégek kapujába szabadrúgásból. A München végül 2–1-re győzött. Összefoglaló.
márc. 15
20:21
Primera Divisón: Málaga-Real Madrid élőben az NSO-n! (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera Divisón) 28. fordulójában a Málaga a Real Madridot fogadja, és a listavezető madridiak az őszi hazai siker után most idegenben is begyűjtenék a kék-fehérek ellen a három pontot. Kövesse a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
márc. 15
20:33
Bundesliga: a Bayernnek nem okozott gondot a Bayer (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 25. fordulójában a listavezető Bayern München a negyedik Bayer Leverkusent fogadta, és bár az első félidőben sok gondot okozott a házigazdának a Bayer, a müncheni sikerhez nem férhetett kétség. Mario Mandzukic és Bastian Schweinsteiger volt eredményes, Stefan Kiessling a legvégén szépített; a bajorok egyhuzamban az ötvenedik bajnoki mérkőzésükön…
márc. 15
20:35
PL: Delph csodagólja okozta a Chelsea vesztét (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 30. fordulójának utolsó szombati mérkőzésén az Aston Villa hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Chelsea-t.
márc. 15
20:37
Rögbi: Sexton a nyerőember, Írországé a Hat Nemzet (She)
Írország nyerte meg a rögbisek Hat Nemzet Kupáját, miután a záró fordulóban ponterős tízesük, a két célt is szerző Johathan Sexton vezetésével Párizsban győzött Franciaország ellen. Így Anglia hiába verte tönkre Olaszországot, meg kellett elégednie a második hellyel. A franciák a dobogóról is lemaradtak – bár a tavalyi, szégyenteljes utolsó helyhez képest a negyedik hely is előrelépés –, hiszen…
márc. 15
20:51
Görögország: révbe értek - az Olympiakosz 41. bajnoki címe (She)
A harmadik „meccslabdáját” már kihasználta a Megyeri Balázst ezúttal is a kispadon tartó Olympiakosz Pireusz, amely a görög élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 29. fordulójának szombati játéknapján hazai pályán 2–0-ra legyőzte a 41. perctől emberhátrányban játszó Pantrakikoszt, így sorozatban negyedik, története 41. bajnoki címét ünnepelheti.
márc. 15
20:53
Videó: a Villa zseniális góllal intézte el a Chelsea-t (She)
Fabian Delph fantasztikus góljával nyert az Aston Villa a Chelsea ellen az angol labdarúgó-bajnokság 30. fordulójában. Az angol játékos, miután két szép cselt bemutatva átszáguldott a középpályán, a Marc Albrightontól visszakapott labdát briliáns mozdulattal, maga mögött bal lábbal pörgette a kapuba.
márc. 15
21:09
Premier League - A Chelsea nem ezt várta a szombattól (Infostart)
A listavezető Chelsea 1-0-ás vereséget szenvedett az Aston Villa otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 30. fordulójának szombati játéknapján.
márc. 15
21:09
Győzelmével a továbbjutás küszöbén a Szeged (Metropol)
A Pick hazai pályán nyolc góllal nyert a szlovák Tatran Presov ellen a férfi kézilabda EHF Kupában.
márc. 15
21:27
Tenisz: Federer döntőbeli ellenfelére vár Indian Wellsben (She)
Elsőként a hetedik helyen kiemelt svájci Roger Federer jutott be az Indian Wellsben zajló, 4.72 millió dollár összdíjazású ATP-torna fináléjába, miután az elődöntőben játszi könnyedséggel intézte el a korábban bravúrokat is bemutató, többek között az első kiemelt Rafa Nadalt is búcsúztató ukrán Alekszandr Dolgopolovot.
márc. 15
21:45
Felturbózták az F1-et (Blikk)
Melbourne – Forradalmi változások, éppen ezért kiszámíthatatlan, minden bizonnyal roppant izgalmas, akár kaotikus futamok.
márc. 15
21:45
NB I: Az újpesti játékosok érzik a helyzet súlyát (Agroinform)
Az Újpest vasárnap Mezőkövesdre látogat a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójának meccsén.
márc. 15
21:47
NB I: A listavezető ellen támadna fel Ferencváros (Agroinform)
A forma a Loki mellett szól, ám a Ferencvárosnál elszántak készülnek az első tavaszi győzelemre. Vajon ki lesz a nyerő?
márc. 15
21:49
Premier League: A bíró 94 percen keresztül rossz volt - Mourinho (Agroinform)
Az Aston Villa 1-0-ra nyert odahaza a Chelsea ellen az angol labdarúgó Premier League 30. fordulójának szombati meccsén.
márc. 15
22:03
Eredivisie: a „magyar” csapatok kikaptak, a PSV megtáltosodott (She)
Sorozatban a hatodik győzelmét aratta a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a dobogóra fellépő PSV, amely a 28. forduló szombati játéknapján 2–1-re nyert a második helyezett Vitesse otthonában. Az eindhoveni csapat ezt megelőzően 2012 végén volt képes ilyen hosszú győzelmi sorozatot felépíteni.
márc. 15
22:05
Videó: Pepe ingyen talpalta térden az ellenfelét (She)
Csúnya szabálytalanságot követett el Pepe, a Real Madrid labdarúgója a Málaga elleni mérkőzésen a spanyol labdarúgó-bajnokságban. A portugál játékos a második félidő 15. percében térden talpalta Dudát, ám tettéért semmilyen büntetést nem kapott.
márc. 15
22:07
PL: Mourinho szerint az egész meccsen rossz volt a bíró, videó (She)
José Mourinho nem volt kibékülve a játékvezetéssel az Aston Villa elleni Premier League-mérkőzésen. Chris Foy a találkozón két játékosát is kiállította a „kékeknek", és a portugál mestert is elküldte a kispadról a találkozó végén.
márc. 15
22:09
Rp gyorskori-vb: dél-koreai és kínai arany, Liu Shaolin 18. (She)
A nőknél a dél-koreai Park Szeung Hi, míg a férfiaknál a kínai Vu Ta-csing nyerte meg a montreali rövid pályás gyorskorcsolya-világbajnokság második, szombati napján rendezett 500 méteres versenyt.
márc. 15
22:11
Primera División: nyert a Real Madrid Málagában (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 28. fordulójában a Málaga a Real Madridot fogadta, de a listavezető madridiak közepes teljesítménnyel is begyűjtötték a kék-fehérek ellen a három pontot.
márc. 15
22:13
Rg-vk: a „minden mindegy″ döntőbe vitte Vass Dórát (She)
A rendkívül tehetséges, első felnőtt idényét kezdő orosz Alekszandra Szoldatova győzelmével zárult a debreceni Főnix Csarnokban a ritmikusgimnasztika-világkupa idénynyitó egyéni összetett versenye. Szoldatova megelőzte az ukránok világbajnokát, összetett vb-ezüstérmesét, Hanna Rizatdinovát, illetve honfitársát, Jelizaveta Nazarenkovát. A magyar egyéni versenyzők közül Vass Dóra végzett a…
márc. 15
22:21
Primera División - Ronaldo góljával nyert a Real Madrid (Infostart)
A listavezető Real Madrid az aranylabdás Cristiano Ronaldo első félidőben szerzett góljával 1-0-ra nyert a Málaga vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság 28. fordulójának harmadik szombati mérkőzésén.
márc. 15
22:21
Videó: C. Ronaldo remekül lőtt a Málaga kapujába (She)
Cristiano Ronaldo góljával a Real Madrid idegenben legyőzte a Málagát a spanyol labdarúgó-bajnokság szombat esti mérkőzésén. A portugál klasszis a 23. percben szépen tekert a hazaiak kapujába. Íme, a gól!
márc. 15
22:23
Női kézi BL: a Buducsnoszt lépéskényszerbe hozta a Győrt (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének hatodik, utolsó fordulójában a montenegrói Buducsnoszt Podgorica háromgólos győzelmet aratott Ljubljanában a szlovén Krim Mercator vendégeként, így a 2. csoportban az élre lépett.
márc. 15
22:39
Ligue 1: a ghánai csatárnál csak Ibra termékenyebb (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában a kiesés ellen küzdő Valenciennes egy góllal nyert az Evian otthonában. A vendégek győztes gólját a ghánai Majeed Waris nevéhez fűződik, aki idén már a hatodik gólját szerezte a Ligue 1-ben – nála csak Zlatan Ibrahimovic talált többször (8) a kapuba.
márc. 15
22:57
Serie A: az Inter és a Verona között Jonathan volt a különbség (She)
Az Inter 2–0-ra nyert a Verona otthonában a Serie A 28. fordulójában. Jonathan egy szép gólpasszal és egy góllal vezette sikerre a milánóiakat.
márc. 15
22:57
Női kézilabda BL: Odaát több az izgalom, de Győrtől győzelemmel kellene búcsúzni (Agroinform)
Utolsó mérkőzését játssza saját városában a Győri Audi ETO KC az idén a Bajnokok Ligájában, az ellenfél a Larvik lesz.
márc. 15
22:59
Topligák: Huszti gólt lőtt, kikapott a Chelsea, nem hibázott a Real (Agroinform)
Huszti Szabolcs góllal járult hozzá a Hannover sikeréhez, a Chelsea kikapott az Aston Villa otthonában.
márc. 15
23:15
Eurofutball: Sáfárék egyre nagyobb bajban; exfradista gól (She)
Az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában a Sáfár Szabolccsal felálló Innsbruck 1–1-es döntetlenre végzett a második helyezett Grödig otthonában, ami önmagában nem lenne rossz eredmény, de a magyar légiós kilenc meccs óta nyeretlen csapatának gyorsabb ütemben kéne termelnie a pontokat a bennmaradáshoz.
márc. 15
23:51
Videó: szép támadások végén rúgott kettőt az Inter (She)
Mint arról már beszámoltunk, az Inter 2–0-ra nyert a Verona otthonában a Serie A 28. fordulójában. Jonathan egy szép gólpasszal és egy góllal vezette sikerre a milánóiakat. Íme, a találkozó góljai!

Keresés