2014. március 18. kedd

márc. 18
14:33
Öttusa vk: óriási az érdeklődés a kecskeméti verseny iránt (She)
A világ legjobb öttusázóit várják a szervezők az április 30. és május 4. közötti kecskeméti világkupa-fordulóra.
márc. 18
14:33
Hatszázezer euróra büntették a Cagliari elnökét (Metropol)
A szardíniai klub tulajdonosát azért büntették meg, mert Amerikában vásárolt jachtja után nem fizetett adót.
márc. 18
14:35
Bayern: Nem lehet megfosztani Hoenesst élete munkájától - Ribéry (She)
Franck Ribéry nem zárja ki, hogy büntetése letöltése után visszatér a Bayern Münchenhez Uli Hoeness, a klub volt elnöke, akit adókerülés miatt három és fél év letöltendő börtönbüntetésre ítéltek.
márc. 18
14:35
Zidane kisebbik fia U16-os válogatott lett (Metropol)
Zidane nagyobbik fiát az U19-es csapatba válogatták be.
márc. 18
14:51
Felkészülés: szerdán Újpest-Vasas, ingyenesen nézhető (She)
Szerdán felkészülési mérkőzést játszik egymással az Újpest és a Vasas labdarúgócsapata, a találkozó 14 órakor kezdődik a Szusza Ferenc Stadionban.
márc. 18
14:53
Franciaország: Zidane kisebbik fia U16-os válogatott lett (She)
Zinedine Zidane kisebbik fia bekerült a francia U16-os labdarúgó-válogatott bő keretébe a márciusi két válogatott mérkőzésre.
márc. 18
14:55
Szpartak: Karpin távozik, volt edző lehet az utódja (She)
Az orosz Szpartak Moszkva labdarúgócsapata szerződést bontott az együttes vezetőedzőjével, a 45 esztendős Valerij Karpinnal.
márc. 18
14:57
Videó: óriási bukás a 110 méteres rekordugratáson (She)
Nem teljesen normális. Guerlain Chicherit a Minivel bemutatott hátraszaltó után (ami elképesztő, egyedülálló látvány volt, már csak azért is, mert autóval korábban senki sem próbálta) újabb nagy dobásra készült. A tervek szerint a korábbi extrém síző és Dakar-pilóta ezúttal a világ leghosszabb ugrását szerette volna bemutatni…
márc. 18
15:09
U18-as válogatott: az olaszokkal meccsel a Pisont-csapat (She)
Pisont István együttese, a magyar U18-as labdarúgó-válogatott szerdán játssza idei első felkészülési mérkőzését – írja az mlsz.hu.
márc. 18
15:27
Vb 2022: a katariak nem tudnak törvénytelenségről (She)
A 2022-es katari labdarúgó-világbajnokság szervezőbizottsága azt állítja, nincs tudomása arról, hogy az ország futballszövetségének volt elnöke fizetett volna egy korábbi FIFA-alelnöknek a pályázatuk támogatásáért cserébe a kandidálás során.
márc. 18
15:27
Vb-2022: a szervezők nem tudnak törvénytelenségről (Metropol)
Egy újság szerint az ország futballszövetségének volt elnöke fizetett volna egy korábbi FIFA-alelnöknek.
márc. 18
15:45
Jégkorong: Hetényi Z. már nem gondol a tengerentúlra (She)
A negyeddöntőben búcsúzott a Sapa Fehérvár AV19 jégkorongcsapata az EBEL 2013–2014-es szezonjától – a ligaújonc, lényegesen jobb erőkből álló Bozen búcsúztatta söpréssel –, a szakvezetés szerdán tart beszámolót a menedzsmentnek. A szezon közben szerződtetett válogatott kapus, Hetényi Zoltánnal még nem tárgyaltak, aki viszont lemondott a tengerentúli karrierről.
márc. 18
15:47
Boksz: „Pacquiaón bukott el a Mayweather elleni álommeccs” (She)
Amióta Alex Ariza nem kívánatos személy Freddie Roach körül – és így a Pacquiao-táborban is – egyre inkább ellenséges a viszony a felek között. Az erőnléti edző most azt állítja, hogy összejöhetett volna a Mayweather–Pacquiao összecsapás, ha Pacman élt volna a tárgyalás lehetőségével. 2012 januárjában Floyd 40 millió dollárt ajánlott Mannynek, de az egyezség nem köttetett meg.
márc. 18
16:03
Vészhelyzet Manchesterben (Blikk)
Manchester — Továbbjutással tudná feledtetni pocsék szezonját a Manchester United labdarúgócsapata. Az angolok nincsenek könnyű helyzetben, hiszen 0-2-ről várják a görög Olympiakosz elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő mai visszavágóját.
márc. 18
16:21
Kosár: játék nélkül veszített és pénzbüntetést kapott a Szolnok (She)
Az Adria-liga vezetősége 20–0-s gólkülönbséggel elvette a Partizan elleni, le nem játszott mérkőzést a Szolnoki Olaj férfi kosárlabdacsapatától, emellett ötezer eurós (1.55 millió forint) bírságot szabott ki a klubra.
márc. 18
16:21
Messi kereste tavaly a legtöbbet (Metropol)
Őt Ronaldo és Neymar követi a France Football listája szerint.
márc. 18
16:23
NHL: stroke-ja után két hónappal jégen edzett a Penguins-védő (She)
Kevesebb mint két hónappal stroke-ja után ismét jégen edzhetett Kris Letang, az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) egyik legjobb hátvédje. Az orvosok a megfelelő leletek után adták meg az engedélyt.
márc. 18
16:39
Újpest: Csehi István minden vádat visszautasít, és pert indít (She)
Minden vádat visszautasít Csehi István, az Újpest FC labdarúgóklubjának korábbi ügyvezető igazgatója; véleménye szerint tudatosan viszi csődbe az Újpest FC-t a belga tulajdonos, Roderick Duchatelet, akivel szemben becsületsértésért, rágalmazásért és adatvédelmi titkok megsértéséért pert indít.
márc. 18
16:39
Újra jégen a stroke-ot kapott sztárhátvéd (Metropol)
Az orvosok a megfelelő leletek után adták meg az engedélyt.
márc. 18
16:41
Kerékpár: Contador nyerte meg a Tirreno-Adriaticót (She)
Alberto Contador nyerte meg az olaszországi Tirreno-Adriatico egyhetes kerékpárversenyt, amely kedden egyéni időfutammal ért véget. A Tinkoff-Saxo spanyol versenyzője mellett a kolumbiai Nairo Quintana (Movistar) és a cseh Roman Kreuziger (Tinkoff-Saxo) állt fel a dobogóra.
márc. 18
16:57
F1: Sokkal több van a Ferrariban - Räikkönen (She)
Kimi Räikkönen úgy véli, a Ferrari erősebb annál, amit az Ausztrál Nagydíjon mutatott. A finn Formula–1-es pilóta hetedik lett az Ausztrál Nagydíjon, amelyet csapattársa, Fernando Alonso a 4. helyen zárt.
márc. 18
16:57
Minden vádat visszautasít a korábbi újpesti ügyvezető (Metropol)
Csehi István szerint tudatosan viszi csődbe az Újpest FC-t a belga tulajdonos.
márc. 18
16:59
Férfi kézi BL: 17 perc alatt elkapkodták a jegyeket (She)
Hatalmas várakozás előzi meg a Metalurg Szkopje–Kolding nyolcaddöntős párharcot a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. Ezt jól mutatja, hogy Macedóniában 17 perc alatt elkapkodták az első, szkopjei mérkőzésre szóló jegyeket.
márc. 18
17:15
Újpest: örök nyugalomra helyezték Fekete Lászlót (She)
Kedd délután mintegy ötszázan kísérték utolsó útjára a tragikus hirtelenséggel elhunyt legendás újpesti labdarúgót, Fekete Lászlót, számolt be róla az ujpestfc.hu. Az ezüstcipős csatárt az MLSZ és az egykori csapattársak nevében Dunai Antal búcsúztatta, majd Újpest polgármestere, Wintermantel Zsolt köszönte meg a kerület nevében Fekete Lászlónak azt, amit a közösségért és Újpestért tett.
márc. 18
17:17
Vb 2014: megműtötték Strootmant, kihagyja a tornát (She)
Térdműtéten esett át Kevin Strootman, az AS Roma és a holland válogatott futballistája, klubja pedig megerősítette azt a múlt heti sajtóinformációt, amely szerint a középpályás kihagyja a nyári brazíliai világbajnokságot.
márc. 18
17:33
Arsenal: Ramsey, Cazorla és tinédzser társuk hosszabbított (She)
Santi Cazorla, Aaron Ramsey és Gedion Zelalem személyében három játékosával is szerződést hosszabbított az Arsenal labdarúgócsapata.
márc. 18
17:35
Videó: Forlán még a 93. percben is mindent belead (She)
Az ázsiai Bajnokok Ligája csoportkörének 3. fordulójában a Cerezo Oszaka hazai pályán 4–0-ra legyőzte a thaiföldi Buriram Unitedet. A japánok 4. gólját a Manchester United és az Atlético Madrid korábbi klasszisa, Diego Forlán szerezte a 93. percben. Az argentin feltétlenül akarta ezt a találatot, hiszen a biztos vezetés tudatában, lényegében a lefújás előtt nagyon erőszakosan lépett fel védőivel…
márc. 18
18:09
Labdarúgás: 100 millióval támogatja a kormány a székelyföldi akadémiát (She)
Százmillió forintot csoportosít át a kormány a költségvetési tartalékból a Székelyföldi Labdarúgó-akadémia működésének támogatására. Az erről szóló kormányhatározat a keddi Magyar Közlönyben jelent meg. Az átcsoportosítás azonnali hatályú.
márc. 18
18:09
Magyar bíróságon támadja meg a villamostender-döntést a Skoda csoport (Behaviour)
A Ganz-Skoda Közlekedési Zrt. szerint a BKK eljárása elfogult volt, a BKK cáfolja.
márc. 18
18:11
NB I: az ETO 500, az FTC 300, Szivics 200 ezret fizethet (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága a következő határozatokat hozta keddi ülésén:
márc. 18
18:27
Született úszó Kovács Ági kisfia (Blikk)
Budapest — Az alma nem esik messze a fájától. A 2000-es sydneyi olimpián 200 méteres mellúszásban aranyérmet szerző Kovács Ágnes (32) kisfia, Gábor Dominik (3) imádja a vizet.
márc. 18
18:45
Kosárlabda: Kecskeméten játsszuk a férfi Eb-selejtezőket (She)
A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének elnökségi ülésén a testület elfogadta az éves küldöttgyűlés időpontját: 2014. május 28. Bodrogváry Iván és Molnár Balázs tájékoztatta az elnökséget a 2015-ös magyar-román közös rendezésű női Európa-bajnokság előkészületeiről. Sztojan Ivkovics férfi szövetségi kapitány és Farkas Sándor női szövetségi kapitány beszámolt a válogatottak idei tervezett…
márc. 18
18:45
Félmilliós büntetés a Győrnek, ismét fizet az FTC (Metropol)
Az okok a már ismertek: szurkolói rendbontások rendezői hiányosságok, rasszista rigmusok.
márc. 18
18:47
Női kézi BL: a Midtjylland klasszis kapusára alapozna (She)
A dán Midtjylland játékosa, Louise Spellerberg szerint minden együttesnekk vannak gyenge pontjai, így a Győrnek is, ezért lehet a magyar csapat ellen esélyük a női kézilabda Bajnokok Ligája május 3-i budapesti elődöntőjében.
márc. 18
19:03
Ligakupa - Döntetlent játszott Debrecenben a Puskás Akadémia (Infostart)
Az OTP Bank Ligában listavezető Debrecen 1-1-es döntetlent játszott a vendég Puskás Akadémia csapatával a labdarúgó Ligakupa-negyeddöntő első mérkőzésén kedden.
márc. 18
19:03
Ligakupa: Tisza góljára Lencse válaszolt - iksz Debrecenben (She)
A labdarúgó Ligakupa negyeddöntőjének első meccsén a DVSC-Teva hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Puskás Akadémiával.
márc. 18
19:05
Videó: szurkolói ünnepelték, agyrázkódása lett a hokisnak (She)
Söpréssel, vagyis vesztett meccs nélkül jutott a kontinentális profi jégkorongliga (KHL) keleti főcsoportjának elődöntőjébe a kazah Barisz Asztana. Az Avtomobiliszt Jekatyerinburg elleni 2–1-es győzelem a 4–0-s továbbjutást jelentette, nem csoda, hogy a csapat szurkolói már a repülőtéren fogadták kedvenceiket. Gratuláltak, énekeltek, pacsiztak, majd a siker egyik fő letéteményesét, Talgat…
márc. 18
19:39
Ligakupa: Perics-gól és döntetlen a Pécs-Vidin (She)
A labdarúgó Ligakupa negyeddöntőjének első meccsén a Pécsi MFC a fehérváriaktól kölcsönkapott Milan Perics góljával szerezte meg a vezetést, de a Videoton Nikolics Nemanja révén egyenlített, így 1–1-es döntetlennel zárult a találkozó.
márc. 18
19:41
Hollandia: Rijkaard nem szeretne edzőként visszatérni (She)
Frank Rijkaardnak több mint egy éve nincs csapata, és a holland labdarúgó-válogatott korábbi klasszisa nem is tervezi, hogy folytatja edzői karrierjét.
márc. 18
19:43
Úszás: Minden járási központban uszoda épül - Orbán (She)
Stratégiai ágazattá kívánja fejleszteni a magyar kormány a sportot – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a megújult ceglédi városi uszoda átadásán kedden.
márc. 18
19:57
Férfi kosár EuroChallenge: nyert és négy között a Szolnok (She)
Észtországban győzte le a Szolnoki Olaj a Tartu Rockot a férfi kosárlabda EuroChallenge negyeddöntőjének harmadik, a párharcról döntő mérkőzésén, így bejutott a sorozat elődöntőjébe, amelyben az orosz BC Triumph Ljuberci Moszkva Region lesz az ellenfele.
márc. 18
19:59
BL: Szalai helyett Huntelaar kezd a Schalkéban a Real ellen (She)
A korábbi sajtóhírekkel ellentétben Klaas-Jan Huntealaar mégis kezd a Schalke labdarúgócsapatában a Real Madrid elleni BL-nyolcaddöntő visszavágóján, Szalai Ádám viszont csak csere a gelsenkirchenieknél.
márc. 18
20:15
Eurochallenge Kupa - Négyes döntőbe jutott a Szolnok (Infostart)
A Szolnoki Olaj KK bravúros győzelmet aratott az észt Tartu Rock vendégeként kedden a férfi kosárlabda Eurochallenge Kupa két sikerig tartó negyeddöntőjében, ezzel 2-1-re megnyerte a párharcot, és bejutott a négyes döntőbe.
márc. 18
20:15
BL: Eto’o és Drogba egymás ellen - a kezdőcsapatok (She)
Az elmúlt évek két legjobb afrikai csatára, Samuel Eto’o és Didier Drogba néz farkasszemet egymással a Stamford Bridge-en a Chelsea–Galatasaray BL-nyolcaddöntő visszavágóján. Az első mérkőzésen 1–1-es döntetlen született.
márc. 18
20:17
Videó: lázadnak a szurkolók az új F1-es motorhang miatt (She)
A szabálymódosítások garantálták az izgalmakat a Formula-1 Ausztrál Nagydíján, ahol a tesztek és az edzések után sem lehetett biztosra venni egy-egy csapat jó szereplését, de az új előírások ugyanúgy a negatív kritikát is magukban hordozták. A megszokott hanghatás is változott, és bár a verseny így is érdekes volt, a szurkolók mellett a versenyigazgatók is felháborodtak a „csendes futam” miatt.…
márc. 18
20:19
Ligakupa: a DVTK nem bírt otthon a Szigetszentmiklóssal (She)
A labdarúgó Ligakupa negyeddöntőjének első meccsén az otthon játszó DVTK 0–1-ről ugyan még fordítani tudott a Szigetszentmiklós ellen, a hajrában azonban egyenlített a vendégcsapat, így 2–2-es döntetlennel zárult a párharc első felvonása.
márc. 18
20:21
Női vízilabda világliga: megvan az első magyar győzelem (She)
Két vereség után harmadik meccsét megnyerte a világligában a magyar női vízilabda-válogatott, amely kedd esti európai csoportselejtezős fellépésén a már biztos első olaszok felett aratott háromgólos győzelmet a budapesti Nyéki Imre uszodában.
márc. 18
20:51
Messi kereste a legtöbb pénzt (Infostart)
Negyvenegy millió euróval Lionel Messi jövedelme volt tavaly a legmagasabb a labdarúgók között a France Football szerint.
márc. 18
20:51
BL: Real Madrid-Schalke élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján az első mérkőzést 6–1-re megnyerő Real Madrid a (most is a kispadra nevezett) Szalai Ádámot is foglalkoztató Schalkét fogadja. Kövesse a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!
márc. 18
20:53
Szalai Ádám játszott a Real Madrid ellen (Infostart)
A Real Madrid és a Chelsea is könnyedén bejutott a legjobb nyolc közé a Bajnokok Ligájában. A Madrid 3-1-re verte a Schalkét, a Chelsea 2-0-ra a Galatsarayt. Szalai Ádám 45 percet játszott.

Keresés