2014. március 2. vasárnap

márc. 2
20:33
Női kézi BL: először kapott ki a szezonban a Vardar (She)
Először szenvedett vereséget a női kézilabda Bajnokok Ligája aktuális szezonjában az elmúlt évben alaposan megerősített Vardar Szkopje: a macedón bajnok a dán Midtjylland vendégeként kapott ki egy góllal, így az 1. csoportból egyelőre egyik együttes helye sem biztos a budapesti Final Fourban.
márc. 2
20:33
NB I: Nem tudott elhúzni a Debrecen a keleti rangadó után (Agroinform)
A Debrecen 1-1-es döntetlent játszott a Diósgyőr vendégeként az OTP Bank Liga 18. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.
márc. 2
20:35
NB I: egy ponttal távozott a Debrecen Diósgyőrből (She)
A labdarúgó NB I tizennyolcadik fordulójának záró mérkőzésén 1–1-es döntetlenre végződött a Diósgyőri VTK–Debreceni VSC-Teva bajnoki. Mindkét gól az első húsz percben esett, Dalibor Volas, illetve Futács Márkó volt eredményes, majd az egész második játékrészt emberelőnyben játszották a vendégek Mohamadou Abdouraman kiállítása miatt.
márc. 2
20:37
Serie A: örülhet a Roma, a Napoli botlott Livornóban (She)
A Serie A 26. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén a Napoli csupán egy 1–1-es döntetlent ért el a kiesés elől menekülő Livorno otthonában, így nem tudta kihasználni a Roma Inter elleni pontvesztését Az első félidőben egy – véleményes – büntető révén szereztek vezetést a vendégek, amit az újonc egy szerencsés körülmények között született öngóllal egyenlített ki, de a második félidő alapján…
márc. 2
20:39
Görögország: összeesett a pályán Megyeri társa - videó (She)
Nem sikerült jól az Olympiakosz számára a Panathianikosz elleni rangadó: a pireusziak 3–0-ra kikaptak, így még nem tudták bebiztosítani a bajnoki címüket, de ami ennél sokkal aggasztóbb, hogy a csapat 21 éves nigériai játékosa, Michael Olaitan összeesett a pályán, és le kellett cserélni. Arról egyelőre nincs hír, mi történt a fiatal futballistával.
márc. 2
20:51
Videó: ketrecben - „Igazságtalan lett volna a Fradi-siker” (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, 1–1-es döntetlennel ért véget a Ferencváros–Győri ETO rangadó a labdarúgó NB I 18. fordulójában. A mérkőzés utána hazaiak vezetőedzője, Thomas Doll, a vendégek mestere, Horváth Ferenc és Dudás Ádám értékelt.
márc. 2
20:53
Serie A: Milan-Juventus élőben az NSO-n! (She)
Az AC Milan az éllovas Juventust fogadja az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 26. fordulójában. A torinóiak eddig csak egy vereséget szenvedtek a bajnokságban, jó formában vannak, akárcsak a tabella kilencedik helyén szerénykedő milánóiak, akik az új vezetőedző, Clarence Seedorf érkezése óta a második legtöbb pontot gyűjtötték a bajnokság csapatai közül. Kövesse a mérkőzést élő,…
márc. 2
21:09
Primera División: a Sevilla közelít a Sociedadhoz (She)
A Sevilla 1–0-ra győzött a Real Sociedad ellen hazai pályán a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában, így közelebb került a riválisához a tabellán.
márc. 2
21:09
Bravúros győzelemmel rájátszásban a Fehérvár (Metropol)
A Sapa Fehérvár az alsóházban egy góllal jobbnak bizonyult egyik legnagyobb riválisánál, a Dornbirnnél.
márc. 2
21:09
La Liga: A mi képességeink nem a rugdosódásban rejlenek - Ancelotti (Agroinform)
A Real Madrid trénere szerint az Atlético Madrid erőszakossá akarta tenni a végül 2-2-es döntetlennel zárult mérkőzést.
márc. 2
21:11
Primera División: Barcelona-Almería élőben az NSO-n! (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában a harmadik helyen tanyázó Barcelona a 16. helyen szerénykedő Almeríát fogadja. A legutóbbi fordulóban elszenvedett vereség feledtetésére van-e jobb ellenfél, mint a szerény játékerőt képviselő vendégek? Nyilván aligha, de újabb botlást már nem engedhet meg magának Tata Martino csapata. Kövesse velünk a találkozó alakulását folyamatosan frissülő…
márc. 2
21:11
Tíz emberrel szerzett pontot a DVTK a DVSC-vel szemben (Metropol)
A Debrecen 1-1-es döntetlent játszott a Diósgyőr vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójának vasárnap esti zárómérkőzésén.
márc. 2
21:13
Vb 2014: három újonc az olasz keretben (She)
Cesare Prandelli, az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya keretet hirdetett a szerdai, Spanyolország elleni felkészülési mérkőzésre. Három újonc, Ciro Immobile, Gabriel Paletta és Mattia Perin is meghívót kapott. Daniele De Rossi ellenben nincs ott a csapatban.
márc. 2
21:27
Videó: olló a Villában - Benteke elképesztő gólt lőtt (She)
Az Aston Villa labdarúgócsapata 0–1-ről fordítva nyert 4–1-re a Norwich City ellen az angol élvonalbeli bajnokság (Premier League) 28. fordulójában. A birminghamiek vezére a belga Christian Benteke volt, aki két perc alatt megfordította az állást, ráadásul egyenlítő találta élményszámba ment. Íme!
márc. 2
21:29
NB I: Kezd furcsa lenni a miskolci játékvezetés - Szivics (She)
A labdarúgó NB I-ben listavezető DVSC-Teva 1–1-es döntetlent ért el a meccset tíz emberrel befejező DVTK otthonában. Tomiszlav Szivics, a diósgyőriek vezetőedzője nem hagyta szó nélkül a játékvezetést, Kondás Elemér, a debreceniek mestere pedig a pontvesztés ellenére nem marasztalja el játékosait.
márc. 2
21:31
Videó: Böde lábában maradt a Fradi győzelme (She)
Döntetlennel (1–1) ért véget a Ferencváros–Győri ETO rangadó a labdarúgó NB I 18. fordulójában. Leonardo révén a Fradi került előnybe, sőt, a 84. percben Böde Dániel bebiztosíthatta volna a győzelmet, de büntetőjét hárította Lubos Kamenár. A 87. percben Varga Roland góljával egyenlített a Győr, az utolsó percek azonban már nem a futballról szóltak. Nézze meg a mérkőzés összefoglalóját!
márc. 2
21:33
Mol Liga: háromgólos előnyről bukott a DAB (She)
A brassói jégkorongcsapat háromgólos hátrányból fordítva 5–4-re nyert hosszabbításban a Dab. Docler ellen a Mol Liga elődöntőjének 3. mérkőzésén, így 2–1-re vezet az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharcban.
márc. 2
21:35
Válogatott: Kiválasztjuk, kik vannak a legjobb formában - Pintér (She)
Pintér Attila, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya segítőjével, Farkas Józseffel figyeli a játékosokat, és dönt arról, hogy kik jutnak majd szóhoz a 35 fős keretből a Finnország ellen szerdai felkészülési mérkőzésen.
márc. 2
21:45
Videó: Az FTC szurkolói történelmet írtak és írnak - Doll (She)
Thomas Doll, a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője a Győri ETO elleni 1–1-es döntetlennel végződő mérkőzés után elmondta, hogy nem haragszik Böde Dánielre a kihagyott büntető miatt, a szurkolóknak csak megköszönni tudja a segítséget, illetve csapata második félidőben mutatott játéka jobban tetszett neki.
márc. 2
21:47
Eurofutball: botlott a Galata a kiesőjelölt ellen (She)
A Galatasaray botlott a kiesőjelölt Rizesport otthonában: 1–1-es döntelent játszott a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában. Dániában Vadócz Krisztián nélkül kapott ki az Esbjerg. Svájcban ikszelt a Basel.
márc. 2
21:49
Asztalitenisz: Madarász Dóra először bajnok (She)
Jakab János és Madarász Dóra nyerte egyesben a 97. asztalitenisz országos bajnokságot, amelynek Celldömölk adott otthont. Madarász duplázott, mert Pergel Szandrával párosban is győzött, míg a férfiak hasonló számában Lindner Ádám és Gerold Gábor megvédte címét.
márc. 2
22:03
Videó: tökéletesen - Tőzsér gólpassza a Watfordban (She)
A Watford labdarúgócsapata magabiztos, 4–0-s győzelmet aratott a Blackpool felett az angol másodosztályú bajnokság (Championship) 33. fordulójában. A magyar válogatott Tőzsér Dániel végig játszotta a mérkőzést, sőt, az első gólt megelőző szögetlenél ő ívelt csapattársa, a svéd Mathias Ranégie fejére.
márc. 2
22:05
Sznúker: 147-es brékkel a walesi trónon O'Sullivan (She)
A világbajnok Ronnie O'Sullivan győzelmével zárult a sznúkerezők walesi tornája, a Welsh Open. A vasárnapi fináléban az angol játékos esélyt sem adott kínai ellenfelének, Ting Csün-hujnak (Ding Junhui), 9:3-ra legyőzte őt, stílusosan befejezve a döntőt.
márc. 2
22:07
Válogatott: Gulácsi nem szerepelhet a finnek ellen (She)
Mint beszámoltunk róla, megsérült vasárnap a Red Bull Salzburg labdarúgócsapatát erősítő válogatott kerettag kapus, Gulácsi Péter. Az osztrák együttes hálóőre ezért nem szerepelhet a finnek elleni, szerdai felkészülési mérkőzésen.
márc. 2
22:21
Videó: centerjáték - Futács beküzdötte a DVTK gólját (She)
Dalibor Volas és Futács Márkó góljával 1–1-es döntetlennel zártult a DVTK–DVSC-Teva rangadó a labdarúgó NB I 18. fordulójában. Nézze meg a mérkőzés összefoglalóját!
márc. 2
22:39
Eurofutball: nyert a Benfica, Sousáék menetelnek (She)
A portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban az éllovas Benfica tovább menetel: a Belenenses otthonában győzött 1–0-ra idegenben. A Porto azonban botlott: 2–2-es döntetlent játszott a Guimaraesszel. Izraelben az Európa-ligától a héten búcsúzó Maccabi Tel-Aviv 2–0-ra győzött idegenben, így Paulo Sousa csapata újabb lépést tett a bajnoki cím felé.
márc. 2
22:57
Serie A: Milánóban nyert a Juve, Firenzében a Lazio (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának vasárnap esti rangadóján a Juventus Fernando Llorente és Carlos Tévez góljával 2–0-ra legyőzte a Milant idegenben, míg a Lazio Lorik Cana remekbe szabott góljának köszönhetően jutott három ponthoz a Fiorentina otthonában.
márc. 2
22:59
Primera División: a Barca simán nyert, győzött a Rayo (She)
A Barcelona magabiztosan, 4–1-re győzött az Almería ellen hazai pályán a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában. A Rayo Vallecano 1–0-ra nyert a Valencia ellen otthon.
márc. 2
23:01
Ligue 1: kihasználta a Monaco botlását a PSG (She)
A PSG 2–0-ra legyőzte az Olympique Marseille-t hazai pályán a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 27. fordulójának záró mérkőzésén. A párizsiaknál Maxwell és Edinson Cavani volt eredményes.
márc. 2
23:15
Cserépkályhából csaptak ki a lángok (Behaviour)
márc. 2
23:15
Angol Ligakupa: Megérdemeltük a trófeát - Pellegrini (Agroinform)
Gustavo Poyet szerint több mint ötven percig volt esélyük a döntő megnyerésére, büszke volt a csapatára.
márc. 2
23:17
Lemberg megye kész befogadni a Krímből menekülőket (Behaviour)
A Krím elhagyására készülő lakosok számára létesített forróvonalat a Lemberg (Lviv) megyei tanács (közgyűlés).
márc. 2
23:17
NB I: Mintha vereséget szenvedtünk volna - Thomas Doll (Agroinform)
A Ferencváros megnyert mérkőzést engedett ki a kezéből a Győr ellen, a német tréner tanulna a történtekből.
márc. 2
23:33
Videó: dühítő - nagyon unják Debrecenben ezeket a gólokat (She)
A DVTK–DVSC-Teva (1–1) labdarúgó NB I-es bajnoki rangadó után Tomiszlav Szivics, Futács Márkó, Kondás Elemér és Kulcsár Tamás értékelt az NSO Tv-nek.
márc. 2
23:35
Tenisz: az argentinnak lett meg az első ATP-győzelem (She)
Federico Delbonis és Paolo Lorenzi egyaránt élete első ATP-torna-győzelmére készült vasárnap Sao Paulóban, és a két nem kiemelt játékos csatájából előbbi került ki diadalmasan: a 23 éves argentin teniszező három játszmában múlta felül kilenc évvel idősebb olasz ellenfelét. Érdekesség, hogy a világranglista-61. Delbonis tavaly nyáron élete első ATP-fináléját ugyancsak olasz ellenféllel szemben…
márc. 2
23:51
Videó: Barca-siker védhetetlen Messi-lövéssel (She)
A Barcelona labdarúgócsapata hozta a kötelezőt és hazai pályán 4–1-re legyőzte az Almeríát. A katalánoknál Alexis Sánchez, Lionel Messi, Carles Puyol és Xavi volt eredményes. Nézze meg a szebbnél szebb gólokat!
márc. 2
23:51
Topligák: A Barca a Real nyakán, rangadót nyert a Juve és a PSG (Agroinform)
A katalánok egy pontra megközelítették a Real Madridot, a torinóiak jó helyzetkihasználásuknak köszönhetően nyertek.
márc. 2
23:53
NS: X-Faktor; Miklós Edit újabb csodája - hétfő (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk:

Keresés