2014. március 29. szombat

márc. 29
17:36
Real Madrid: Ramos és Di María is visszatérhet a kezdőbe (Agroinform)
Szombat este a Rayo Vallecano együttesét fogadja a Santiago Bernabéu-ban a Real Madrid.
márc. 29
17:38
Lengyelország: elbukták a nagy rangadót Lovrencsicsék (She)
A Lovrencsics Gergővel felálló Lech Poznan 1–0-ra kikapott az éllovas Legia Warszawa otthonában a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ekstraklasa) 28. fordulójában. A magyar szélső végigjátszotta a találkozót, melynek megnyerésével a varsói együttes alapszakaszgyőztes lett, így kedvező pozícióból várhatja a rájátszást.
márc. 29
17:38
NB I: Ezúttal igazságos volt a futball - Benczés Miklós (Agroinform)
A Puskás Akadémia FC vezetőedzője szerint csapata megérdemelten nyert Diósgyőrben.
márc. 29
17:40
Férfi kézi EHF-kupa: a Szeged kiütéssel hozta a kötelezőt (She)
A Pick Szeged hazai pályán 29–18-ra nyert a svéd Kristianstad ellen a férfi kézilabda EHF-kupa C-csoportjának záró fordulójában. A 18 órakor kezdődő Tatran Presov–Nantes mérkőzésen dől el, hogy a Tisza-parti csapat az első vagy a második helyen jut tovább.
márc. 29
17:42
Milan: Kaká távozna, az Egyesült Államokba szerződne (She)
Az idény után az Egyesült Államokba szerződne Kaká, az AC Milan labdarúgócsapatának brazil sztárja.
márc. 29
17:44
Bundesliga: most nem a Bayern, hanem Reus vitte el a pálmát (She)
A bajnoki címet kedden elhódító Bayern München hazai pályán 3–3-as döntetlent játszott a Hoffenheimmel a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 28. fordulójának szombati játéknapján. A Dortmund Marco Reus mesterhármasával 3–2-re győzött Stuttgartban, a Leverkusen otthon nem tudta legyőzni a sereghajtó Braunschweiget (1–1).
márc. 29
17:54
Videó: Reus könnyed gólokat lőtt, a Bayern csak ikszelt (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 28. fordulójában a hétközben bajnokká avatott Bayern München hazai pályán 3–3-as döntetlent játszott a Hoffenheimmel. A tabella 2. helyezettje, a Borussia Dortmund pedig Stuttgartban tudott kétgólos hátrányból fordítani Marco Reus három góljával. A támadó egyszer parádésan ugrott ki, egy büntetőt is értékesített, majd a 83. percben a tizenhatos…
márc. 29
17:54
Sportfogadás: Megint a saját meccsével kaszál a Lokomotiv? (Agroinform)
A Betvictor 23-as szorzót ad arra, ha félidőben a vendégeknél lesz az előny, de a találkozót a hazaiak nyerik.
márc. 29
17:56
Férfi kézi BL: Ortega már a négyes döntőre gondol (She)
Carlos Ortega, az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője a Wisla Plock elleni győzelem után elmondta: a minimális elvárás a magyar bajnokkal szemben, hogy bejusson az elődöntőbe. Mint ismert, a Veszprém 31–26-ra legyőzte hazai pályán a lengyel együttest, így negyeddöntős a Bajnokok Ligájában.
márc. 29
17:56
NB I: A Kaposvár nem bírt a Pakssal (Agroinform)
A Kaposvár 0-0-ra végzett a Pakssal a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójának szombati meccsén.
márc. 29
17:58
NB I: a PMFC most sem tudta legyőzni a KTE-t (She)
A labdarúgó NB I 22. fordulójában a Pécsi MFC hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Kecskeméti TE-vel.
márc. 29
18:12
Férfi kézilabda EHF Kupa - Győzött, ezzel nyolc között a Szeged (Infostart)
A Pick Szeged hazai pályán kiütéses, 11 gólos győzelmet aratott a svéd Kristianstad ellen a férfi kézilabda EHF Kupa főtáblájának utolsó, hatodik fordulójában, így bejutott a legjobb nyolc közé.
márc. 29
18:12
NB I: nem született gól a sereghajtók meccsén (She)
A labdarúgó NB I 22. fordulójában a sereghajtó Kaposvári Rákóczi, az utolsó előtti MVM Paks csapatát fogadta. A gól nélküli, alacsony színvonalú első félidőt követően a második játékrészben a vendégek előtt adódott valamivel több lehetőség, azonban egyik csapat sem tudott betalálni.
márc. 29
18:12
Kaká elhagyná a Milant (Metropol)
Az AC Milan labdarúgócsapatának brazil sztárja az idény végén az Egyesült Államokba szerződne.
márc. 29
18:12
NB I: Gól nélkül zárt a Pécs és a Kecskemét (Agroinform)
A Pécs hazai pályán 0-0-ás döntetlent játszott a Kecskeméttel az OTP Bank Liga 22. fordulójának szombati játéknapján.
márc. 29
18:14
Bundesliga - Bajnokként botlott a Bayern (Infostart)
Megszakadt az elsőségét már kedden bebiztosító Bayern München 19 meccsen át tartó bajnoki győzelmi szériája a német labdarúgó Bundesligában, miután a 28. forduló szombati játéknapján 3-3-as döntetlent ért el a vendég Hoffenheim ellen.
márc. 29
18:14
Videó: Tischler két akciógóljára három büntető jutott (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Diósgyőri VTK hazai pályán 3–2-es vereséget szenvedett a Puskás Akadémiától a labdarúgó NB I 22. fordulójában. Három büntetőt is értékesítettek a felek, a hazaiak kettőt, míg a vendégeknél Lencse László tizenegyese mellett Tischler Patrik a 66. és a 88. percben is betalált – ő „kivételesen” akcióból. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
márc. 29
18:16
NB I: Ferencváros-Lombard élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó NB I 22. fordulójában a Ferencváros a Lombardot fogadja. Thomas Doll irányításával még nyeretlen a bajnokságban a zöld-fehér együttes, mely a pápaiak ellen próbálja megtörni ezt a rossz szériát. Hogy sikerül-e, az 18 órakor kiderül. Tartsanak velünk, kövessék a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
márc. 29
18:18
Női kézi: Horvátország-Magyarország élőben az NSO-n (She)
18 órától Horvátország ellen lép pályára a magyar női kézilabda-válogatott Németh András kinevezése óta első hivatalos mérkőzésén. A szombati találkozón Kovacsicz Mónika, Schatzl Nadine, Szikora Melinda és Tóth Gabriella a kimaradók. Kövessék a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
márc. 29
18:20
Primera División: Messi büntetőjével nyert a Barcelona (She)
A Primera División 31. fordulójában a Barcelona idegenben 1–0-ra legyőzte az Espanyolt a városi rangadón. A találkozón sokáig nem született gól, végül Lionel Messi 77. percben értékesített büntetője döntött a három pont sorsáról. A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy a vendéglátók tíz emberrel fejezték be a mérkőzést Kiko Casilla kiállítását követően.
márc. 29
18:22
PL: hihetetlen hajrá Geráék meccsén, a Chelsea kikapott (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 32. fordulójában a listavezető Chelsea John Terry öngóljával 1–0-ra kikapott a Crystal Palace otthonában, Gera Zoltán csapata, a West Brom pedig elképesztő hajrát hozó meccsen játszott 3–3-at.
márc. 29
18:30
Videó: Terry tökéletesen csúsztatott... a saját kapujába (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 32. fordulójában a Crystal Palace hazai pályán legyőzte a listavezető Chelsea-t, a gólt egy szerencsétlen mozdulattal a vendégek hátvédje, John Terry szerezte.
márc. 29
18:30
Férfi kézilabda EHF-kupa: A Pick Szeged gálaelőadással jutott a legjobb nyolc közé (Agroinform)
Juan Carlos Pastor legénysége 29-18-ra győzött a svéd Kristianstad ellen és készülhet a negyeddöntőre.
márc. 29
18:32
Championship: Bogdán kritikus pillanatban büntetőt védett (She)
Bogdán Ádám a 94. percben tizenegyest védett, csapata, a Bolton Wanderers így tartott otthon egy pontot (1–1) a Wigan Athletic ellen az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 39. fordulójának szombati játéknapján.
márc. 29
18:34
Premier League: Arsenal-Man. City élőben az NSO-n! (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 32. fordulójának rangadóján a bajnoki cím szempontjából sorsdöntő mérkőzésen a négymeccses győzelmi sorozatot számláló Manchester City (3.) az utolsó hét bajnokiján mindössze hét pontot gyűjtő Arsenal (4.) otthonába látogat. A pocsékul rangadózó „ágyúsok” egy újabb vereséggel végleg lemondhatnak a bajnoki álmokról, így vélhetően mindent vagy semmit…
márc. 29
18:48
Eurofutball: Priskinék óriási verésben részesültek (She)
Priskin Tamás csapata, a Maccabi Haifa idegenben 4–0-ra kikapott a Hapoel Tel-Avivtól az izraeli labdarúgó-bajnokság felsőházi rájátszásában, a 2. forduló szombati játéknapján.
márc. 29
18:48
Nem bírt egymással a Kaposvár és a Paks (Metropol)
Kaposvári Rákóczi-MVM Paks 0-0.
márc. 29
18:50
Férfi vízilabda ob I: nyert a Vasas és az FTC is (She)
A Vasas simán nyert a BVSC vendégeként, az FTC hazai pályán győzte le a Kaposvárt a férfi vízilabda ob I 24. fordulójában.
márc. 29
18:52
Videó: Lallana bombázott; gólok a tizenhatos sarkáról (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Southampton 4–0-ra leiskolázta a Newcastle-t a Premier League 32. fordulójában, a hazaiak harmadik gólját Adam Lallana kegyetlen erővel lőtte a bal felső sarokba. A West Bromwich Albion–Cardiff City összecsapás sokkal több izgalmat hozott, hiszen a WBA a 94. percben úgy tűnt, győztes gólt szerzett, ám a 96. percben érkezett a vendégek válasza. A találkozón ráadásul…
márc. 29
19:06
NB III: Csákvár fénybe borult, gólzápor az avatómeccsen (She)
Remekül sikerült a Csákvár első esti mérkőzése: Bognár György csapata 4–2-re legyőzte a tavasszal mostanáig százszázalékos Balatonfüredet a pályavilágítás-avató szombat esti mérkőzésen, és megerősítette első helyét a labdarúgó NB III Nyugati csoportjának élén.
márc. 29
19:06
Nyert és élre állt a Barcelona (Metropol)
Espanyol-FC Barcelona 0-1 (0-0).
márc. 29
19:24
Ligue 1: menekülő csapat otthonában kapott ki a Monaco (She)
A Monaco idegenben 1–0-ra kikapott a bennmaradásért harcoló Eviantól a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 31. fordulójában, így maradt 13 pontos hátrányban az éllovas PSG mögött.
márc. 29
19:26
Férfi kézi BL: Lékaiéknak nem sikerült a bravúr Flensburgban (She)
Nem sikerült a bravúr a Lékai Mátéval felálló Celjének a férfi kézilabda Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóján a Flensburg otthonában. A szlovén csapat a hazai pályán aratott 26–25-ös győzelmét követően Németországban 30–27-re kikapott, így 55–53-as összesítéssel a flensburgiak jutottak tovább.
márc. 29
19:28
Edzősors: Advocaat elhagyja az AZ Alkmaar csapatát (She)
Az idény végén távozik posztjáról Dick Advocaat, az AZ Alkmaar labdarúgócsapatának vezetőedzője.
márc. 29
19:30
Férfi kosár Adria-liga: vereséggel búcsúzott a Szolnok (She)
Vereséggel zárta Adria-liga-szereplését a Szolnok kosárlabdacsapata: az Olaj hat ponttal kikapott szombaton a szlovén Novo Mesto otthonában.
márc. 29
19:42
Női kézi: Görbicz 13 gólja sem ért sikert Umagban (She)
Hiába Görbicz Anita 13 találata, a magyar női kézilabda-válogatott Németh András szövetségi kapitány kinevezése utáni első hivatalos mérkőzésén 30–28-ra kikapott Horvátországtól az umagi felkészülési tornán.
márc. 29
19:44
Férfi kézi EHF-kupa: eperjesi szívesség - csoportelső a Pick (She)
A Tatran Presov kikaparta a gesztenyét a Pick Szegednek. Az eperjesi csapat hazai pályán 30–29-re nyert a Nantes ellen a férfi kézilabda EHF-kupa C-csoportjának utolsó fordulójában, ez pedig azt jelenti, hogy a Pick Szeged végzett a kvartett élén.
márc. 29
20:00
Premier League - Kikapott a Chelsea (Infostart)
A listavezető Chelsea meglepetésre 1-0-ra kikapott a Crystal Palace vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság 32. fordulójának szombati játéknapján.
márc. 29
20:00
NB I: a Ferencváros négy gólt vágott a Pápának (She)
Szeptember 22. óta először nyert a Puskás-stadionban a Ferencváros, amely az NB I 22. fordulójában rengeteg helyzetet elpuskázva is négy gólt vágott a nagyon rossz napot kifogó Lombard Pápának.
márc. 29
20:00
Premier League: A levegőből jött utálat ellenére Moyes hisz a drukkerek támogatásában (Agroinform)
A Manchester United 4-1-re legyőzte az Aston Villát, de a skót menedzser ezúttal sem úszta meg a kritikát.
márc. 29
20:02
Élre állt a Barcelona - Primera División (Infostart)
A címvédő FC Barcelona Lionel Messi értékesített büntetőjével egygólos győzelmet aratott városi riválisa, az Espanyol vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság 31. fordulójának szombati nyitómérkőzésén, így a tabella élére ugrott.
márc. 29
20:02
P. División: Athletic Bilbao-Atlético Madrid élőben az NSO-n! (She)
A Primera División 31. fordulójában az éllovas Atlético Madrid az Athletic Bilbao vendége lesz. Diego Simeone együttese ebben a szezonban három alkalommal már le tudta győzni a baszkokat, most idegenben is nyernie kell a madridiaknak, ha versenyben akarnak maradni a bajnoki címért folytatott versenyben. Kövesse velünk a  mérkőzés alakulását élő, szöveges tudósításunk segítségével!
márc. 29
20:02
Karrier: Totti után senki sem viselheti a tízes mezt (Agroinform)
Az AS Roma megerősítette, hogy visszavonultatják a tízes számú mezt, ha viselője, Francesco Totti visszavonul.
márc. 29
20:04
Primera División: Celta Vigo-siker a Real-verő ellen (She)
A Celta Vigo hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Sevillát a Primera División 31. fordulójában. A győztes találatot Nolito szerezte a találkozó hajrájában – büntetőből.
márc. 29
20:04
NB I: Négyet vágott a Fradi a Pápának (Agroinform)
A Ferencváros 4-0-ra verte a Puskás Ferenc Stadionban a Pápát az OTP Bank Liga 22. fordulójának szombati meccsén.
márc. 29
20:06
Serie A: klubrekordot döntött a szárnyaló Atalanta (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 31. fordulójában az Atalanta idegenben 2–0-ra legyőzte a Bolognát.
márc. 29
20:18
Labdarúgó NB I - Ferencváros-Pápa 4-0 (Infostart)
A Ferencváros 4-0-ra legyőzte a vendég Pápát a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójának szombati játéknapján.
márc. 29
20:18
NB I: Győri ETO-MTK élőben az NSO-n! (She)
A kiesés ellen harcoló MTK a bajnok Győri ETO otthonába látogat az NB I 22. fordulójában. Kövesse a találkozót percről percre frissülő online közvetítésünk segítségével!
márc. 29
20:18
Kikapott a női kézilabda-válogatott Umagban (Metropol)
Kétgólos vereséget szenvedett szombaton a magyar női kézilabda-válogatott a horvát A csapattól az Umagban zajló felkészülési tornán. Horvátország-Magyarország 30-28 (16-14)
márc. 29
20:20
Férfi kézilabda NB I - Elődöntős a Balatonfüred (Infostart)
A Balatonfüred játszik majd a férfi kézilabda NB I elődöntőjében a címvédő MKB-MVM Veszprémmel, mivel 2-1-re megnyerte a Gyöngyös elleni párharcát.

Keresés