2015. szeptember 11. péntek

szept. 11
13:38
Olimpia 2024 - Róma hivatalosan is benyújtotta jelentkezését (Infostart)
Róma hivatalosan is benyújtotta jelentkezését a 2024-es nyári olimpia megrendezésére.
szept. 11
14:12
Olimpia 2024: Róma hivatalosan is benyújtotta jelentkezését (She)
Róma hivatalosan is benyújtotta a jelentkezését a 2024-es nyári olimpia megrendezésére.
szept. 11
14:12
De Gea szerződést hosszabbított Manchesterben (Metropol)
A hír azért is meglepő, mert a 24 éves kapus a nyári átigazolási szezon utolsó napján csak egy adminisztrációs hiba miatt nem szerződött a Real Madridhoz.
szept. 11
14:18
US Open: Érik a Djokovics-Federer álomdöntő (Agroinform)
Az eső elmosta a csütörtöki játéknapot, így pénteken a férfiak mellett a hölgyek is pályára lépnek.
szept. 11
14:30
Chelsea: Courtois ebben az évben már nem tér vissza? (She)
A Chelsea labdarúgócsapatának szerdai edzésén megsérülő Thibaut Courtois sajtóhírek szerint négy hónapos kihagyásra számíthat.
szept. 11
14:32
Újpest–FTC: Hajnalnak rossz emléke is van a tavaszi derbiről (She)
A legutóbbi derbin, a Ferencváros–Újpest összecsapáson a zöld-fehérek 2–0-ra nyertek. Hajnal Tamás gólt szerzett és győztes csapat tagja volt, mégis volt számára üröm is az örömben – azon a találkozón sérült meg. A középpályás és Thomas Doll a FradiMédiának nyilatkozott a szombati, újpesti találkozó előtt.
szept. 11
14:48
Kemény Dénes izgalmas őszre számít (Infostart)
Mindenki által elérhető sportcsatornára költözik a 2015-16-os szezonra a magyar férfi vízilabda bajnokság, amelynek létszámát 14-ről 16 csapatra emelték. Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke az InfoRádiónak a bajnokság átszervezésének okairól is beszélt.
szept. 11
15:06
Légiósok: a Sion Vanczákot is meglepte Mervó igazolásával (She)
Vanczák Vilmost is meglepte az a gyorsaság, ahogy Mervó Bence személyében szinte napok alatt magyar klubtársa lett. A svájci Sionhoz 2007-ben szerződő válogatott labdarúgó klubvezetői döntés értelmében kevesebb játéklehetőséghez jut a szezonban, korábbi csapatkapitányként azonban elfogadta ezt a helyzetet. Szerződése jövő nyáron lejár, jelen állás szerint hazatér.
szept. 11
15:42
Újpest–FTC: Kabát reméli, hogy ott lesz a keretben (She)
Kabát Péter a hét elejétől már az Újpest labdarúgócsapatával edz, és reménykedik benne, hogy szombaton bekerül a Ferencváros elleni keretbe.
szept. 11
15:42
Így verte szét egymást az Újpest és a Fradi - Videó (Blikk)
Budapest – Szombaton rendezik a szezon rangadóját a labdarúgó-NB I-ben. Az Újpest fogadja az ősi rivális Ferencvárost. Összeállításunkban az elmúlt évtizedek nagy különbségű győzelmeit szedtük egy csokorba, amikor valamelyik fél kiütötte ellenfelét.
szept. 11
15:44
Videó: brutális! Nekifutásból mellbe rúgta az ellenfelet (She)
Elképzelésünk sincs, miért döntött úgy ez az argentin futsaljátékos, hogy így vezeti le a találkozó alatt felgyülemlett feszültséget, abban azonban biztosak vagyunk, ez egy olyan rúgás, amely után mi soha többet nem engednénk fel a pályára…
szept. 11
16:00
Fogadási csalás: hamarosan ítélet várható a REAC-szálban (She)
Minden jel szerint hamarosan ítélet születhet a több mint két éve zajló fogadási csalási ügy REAC-szálának tárgyalásán. Legalábbis erre engedett következtetni Keviczki István bíró pénteken a Pesti Központi Kerületi bíróság tárgyalásán.
szept. 11
16:02
Torna: Supola és Békési a Halhatatlanok Klubjában (She)
A Magyar Tornaszövetség (MATSZ) pénteken beválasztotta a Halhatatlanok Klubjába Supola Zoltánt, Békési Ilonát, Tóth Ernőt és posztumusz Mogyorósi-Klencs Jánost.
szept. 11
16:18
Felfüggesztett börtön a huligánoknak (Blikk)
Budapest - Újabb futballhuligánokat ítélt el a bíróság a múlt pénteki, magyar-román Európa-bajnoki selejtező előtt, alatt és után történt randalírozás miatt.
szept. 11
16:18
Kajak-kenu: magyar arany az U23-as nőknél a maratoni vb-n (She)
Kiszli Vanda nyerte meg a 23 éven aluli női kajakosok egyes versenyét a győri maratoni kajak-kenu világbajnokság pénteki nyitó napján, és az ifjúsági férfi kenusoknál is jutott egy-egy ezüst és bronz a magyaroknak.
szept. 11
16:20
PL: új, ötéves szerződést kapott az újonc válogatott támadója (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) újonca, a Watford új, ötéves szerződést kötött Odion Ighalóval.
szept. 11
16:24
Bundesliga: A Farkasok is átléphetnek az újoncon (Agroinform)
A Dortmund után a Wolfsburg is alaposan elláthatja az újonc Ingolstadt baját.
szept. 11
16:36
Videó: Usain Bolt eltitkolt gyermeke egy teknős? (She)
Aki nem szereti az atlétikát, és soha életében egyetlen futóversenyt sem látott, az is tudja, ki az a Usain Bolt. A világ leggyorsabb embere azonban most végre kihívóra talált. Legalábbis a teknősvilágban…
szept. 11
16:38
Hosszabbítás: A Birodalom atyja – interjú George Lucasszal (She)
Réges-régen egy messzi-messzi galaxisban élt egy ember, aki megalkotta Darth Vadert, Luke Skywalkert, Csubakkát és a Csillagok háborúja többi kultuszfiguráját; aki azóta valóságos legendának számít a filmes világban; és aki mellesleg megszállottan rajong a Formula–1-ért. Bár nem mindenki tudja róla, George Lucas fiatalként maga is profi autóversenyzőnek készült, ám – talán a sors akaratából – egy…
szept. 11
16:40
Magyar–román: újabb felfüggesztett börtönbüntetések (She)
Újabb két, a Magyarország–Románia válogatott mérkőzés alatt garázdálkodó szurkolót ítélt el a Pesti Központi Kerületi Bíróság.
szept. 11
16:54
Messi a gyermeke születése miatt nem edzett (Metropol)
Lionel Messi személyes okok miatt kihagyja az edzéseket. Ott van a keretben, és holnap játékra kész lesz.
szept. 11
17:30
Barca: „Szánalmas kifütyülni Piquét, nevetséges, ami itt folyik” (She)
Luis Enrique, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Primera División) szereplő Barcelona vezetőedzője az Atlético Madrid elleni szombati rangadó előtt megszólalt Gerard Piqué kifütyülésével kapcsolatban is, szánalmas tettnek nevezte, és szerinte nevetséges, ami az országban folyik.
szept. 11
17:32
MU: Valóban figyelmeztettek a játékosaim – Van Gaal (She)
Louis van Gaal elismerte, hogy megkeresték a játékosai, de a csütörtökön megjelent sajtóhírekről azt mondta, néhol csúnyán mellélőttek a brit lapok.
szept. 11
17:36
Bundesliga: Hannoverben sem lassítana a Dortmund (Agroinform)
Az éllovas Dortmund az osztályozós helyen álló Hannover otthonából is könnyedén elhozhatja a három pontot.
szept. 11
18:06
Bayern: súlyos sérülése után visszatérhet a spanyol (She)
Az Augsburg elleni német bajnoki mérkőzésen visszatérhet a pályára Javi Martínez, a Bayern München súlyos térdsérüléséből felépülő spanyol válogatott középpályása.
szept. 11
18:06
Arany, ezüst és két bronz (Metropol)
Egy-egy arany- és ezüst-, valamint két bronzérmet gyűjtöttek a magyarok a péntek délutáni U23-as versenyekben a győri maratoni kajak-kenu vb-n.
szept. 11
18:08
Vuelta: Dumoulin megduplázta előnyét Aruval szemben (She)
A francia Alexis Gougeard nyerte meg a Vuelta 19.,  Medina del Campo és Ávila közötti szakaszát. Az élen álló Tom Dumoulin megduplázta előnyét a második helyen álló Fabi Aruval szemben, de még így is csak hat másodperccel vezet két etappal a vége előtt.
szept. 11
18:10
Sakk-vk: Lékó győzelemmel, Balogh remivel kezdett (She)
Lékó Péter világossal győzött, Balogh Csaba pedig sötéttel döntetlent játszott első fordulós párharca első partijában, a Bakiban pénteken megkezdődött, 1.2 millió dollár összdíjazású sakkvilágkupán, melynek döntősei világbajnokjelöltek lesznek.
szept. 11
18:12
Sportlövő ob: megvédte címét a gyorstüzelőpisztoly-bajnok (She)
Címét megvédve Takács Tibor nyerte a férfi gyorstüzelő pisztolyosok pénteki versenyét a budapesti sportlövő országos bajnokságon.
szept. 11
18:24
Wolfsburg: 1200 migráns ingyen bemehet az első BL-meccsre (She)
A német labdarúgó-bajnokság legutóbbi ezüstérmese, a Wolfsburg 1200 Németországba érkező migránst hív meg az első Bajnokok Ligája-mérkőzésére, amelyet a CSZKA Moszkva ellen vív kedden.
szept. 11
18:26
Asztalitenisz: döntős az Ecseki, Szudi páros Belgiumban (She)
Az Ecseki Nándor, Szudi Ádám kettős bejutott a döntőbe férfi párosban az asztaliteniszezők World Tour-sorozatának belgiumi állomásán, De Haanban.
szept. 11
18:30
La Liga: Barcelonában simázhat a Real Madrid (Agroinform)
A Barcelona-Madrid páros előadás első felvonásán a fővárosiak a toronymagas favoritok.
szept. 11
18:42
US Open: olasz döntő a nőknél, vége Serena szériájának (She)
Az olasz Flavia Pennetta két játszmában megverte a második kiemelt román Simona Halepet az amerikai nemzetközi teniszbajnokság női egyesének elődöntőjében, ezzel először jutott be Grand Slam-torna fináléjába. Pennetta a döntőben honfitársával, Roberta Vincivel játszik, aki szetthátrányból győzte le a világelső Serena Williamset.
szept. 11
19:00
Vízilabda: a bronzéremért játszhatunk a junior vb-n (She)
A bronzéremért játszhat szombaton a magyar junior férfi vízilabda-válogatott a kazahsztáni korosztályos világbajnokságon, miután a pénteki elődöntőben alulmaradt az olaszokkal szemben.
szept. 11
19:00
Török miatt háborog a MOB (Blikk)
Budapest — A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) szerint Török Ferenc (80) kétszeres olimpiai bajnok öttusázó személyes okokból vív öncélú háborút az olimpiai mozgalommal.
szept. 11
19:02
Davis-kupa: kiegyenlített csatára számít a magyar kapitány (She)
Kiegyenlített csatára számít Kuhárszky Zoltán kapitány jövő hét végén Szófiában abban az esetben, ha a bolgárok valóban nem nevezik Grigor Dimitrovot a tenisz Davis-kupa euro-afrikai zóna II-es csoportjának döntőjére.
szept. 11
19:18
Kutasi özvegyét faggatták a bundabotrányról (Blikk)
Budapest — Megdöbbentő pillanat: a három éve öngyilkosságot elkövető rákospalotai klubigazgató, Kutasi Róbert (†48) özvegyének, Ibolya asszonynak péntek délelőtt férje egykori munkatársaival, beosztottaival kellett találkoznia, eléjük állnia.
szept. 11
19:18
Kettesfogathajtó-vb: egyéniben és csapatban is a 2. helyen (She)
A csütörtöki éllovas Claudio Fumagallit pénteken sem tudta megelőzni senki, így az olasz versenyző vezet a díjhajtást követően a Fábiánsebestyénben zajló kettesfogathajtó-világbajnokságon, mögötte a címvédő Lázár Vilmos a második.
szept. 11
19:24
Sportfogadás: Naná, hogy ismét összeállítottuk a tuti szelót a hétvégére! (Agroinform)
Nyerni akarsz? Akkor ezt a kombit játszd meg a hétvégén!
szept. 11
19:54
Brazília: Igen, valóban ő lehet az utódom – Roberto Carlos (She)
A legendás brazil balhátvéd, Roberto Carlos kiállt a Juventus új szerzeménye, Alex Sandro mellett, úgy véli, a Portótól érkező futballista lehet az ő utódja.
szept. 11
19:56
Videó: a US Open szőkesége rossz sportágat választott? (She)
Kristina Mladenovic labdaérzéke elsőrangú. Noha a szerb származású, francia teniszező elméletben kézzel az ügyesebb, akkor sem vall kudarcot, ha lábbal kell hozzáérnie a kis sárga golyóhoz.
szept. 11
20:12
Bronzéremért játszhat a magyar junior vízilabda válogatott (Infostart)
A bronzéremért játszhat szombaton a magyar junior férfi vízilabda-válogatott a kazahsztáni korosztályos világbajnokságon, miután a pénteki elődöntőben alulmaradt az olaszokkal szemben.
szept. 11
20:30
Újpest–FTC: „Feszült volt a légkör, de kezdünk kiengedni” (She)
Balogh Balázs, Kabát Péter és Mohl Dávid mondta el, hogyan készülnek a szombati Újpest-FTC rangadóra az NB I-ben. Az ujpestfc.hu videója.
szept. 11
20:32
Torna: Tálas és Csillag a bajnok, Berki visszatért (She)
A nőknél a Csillag Tünde, a férfiaknál Tálas Bence nyerte a tornászok egyéni összetett országos bajnokságát.
szept. 11
20:48
Eb 2016: „Storck eleinte nem volt elégedett a munkámmal” (She)
A románokkal gól nélküli, míg az északírekkel 1–1-es döntetlent játszó magyar labdarúgó-válogatott keretének Botka Endre is tagja volt, de egyik mérkőzésen sem lépett pályára. A Budapest Honvéd védője a klub hivatalos honlapjának adott videonyilatkozatában elmondta, Bernd Storck megbízott szövetségi kapitány eleinte nem volt megelégedve az edzésmunkájával, de az idő múlásával megváltozott a…
szept. 11
20:50
Bundesliga 2.: Kalmár és Gulácsi csapata két góllal nyert (She)
Gulácsi Péter és Kalmár Zsolt csapata, a német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga 2.) szereplő RB Leipzig hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Paderbornt.
szept. 11
20:52
Újpest–FTC: Anyukám szokta mondani, örül, ha szidják – Böde (She)
A szombati Újpest–FTC NB I-es rangadó előtt a Ferencváros játékosai közül Böde Dániel is Radó András mondja el, hogyan milyen érzésekkel várja a mérkőzést.
szept. 11
21:06
Mol Liga: a címvédő a Fradi 6–3-as legyőzésével rajtolt (She)
A jégkorong Mol Liga első fordulójában a címvédő DVTK Jegesmedvék hazai pályán 6–3-ra legyőzték a Ferencvárost.
szept. 11
21:42
US Open: Stollár és Gálfi elődöntős a junior lányoknál (She)
A második kiemelt Gálfi Dalma és a 11.-ként rangsorolt Stollár Fanny is bejutott a US Open elődöntőjébe a junior lányok között. Gálfi az orosz Szofja Zsukot győzte le két szettben, míg Stollár az amerikai Kylie McKenzie-t verte meg döntő játszmában az év utolsó Grand Slam-tornáján.
szept. 11
21:44
Videó: védhetetlen? A gaboni kapus különleges büntetője az! (She)
A keddi Zambia–Gabon (1–1) felkészülési labdarúgó-mérkőzésen a hazaiak vezetése után különleges büntetővel egyenlítettek a gaboniak. A 11-est a kapus, Moto Bitsek végezte el, s nem akárhogyan!

Keresés