2015. szeptember 12. szombat

szept. 12
20:30
2,4 milliárdba kerül a Forma–1-es autó (Blikk)
Monza - A 800-850 lóerős motor árából már egy fél kocsit össze lehet rakni.
szept. 12
20:32
NB I: Újpest–Ferencváros derbi élőben az NSO-n! (She)
Újpest–Ferencváros (Tv: M4) találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
szept. 12
20:34
La Liga: gól a 91. percben, először nyert a Valencia (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) harmadik fordulójában a Valencia Paco Alcácer 91. percben szerzett góljával 1–0-ra nyert a Sporting Gijón vendégeként.
szept. 12
20:36
Premier League: csodás gólok, MU-siker a Pool ellen (She)
A Manchester United 3–1-re legyőzte a Liverpoolt a Premier League 5. fordulójának rangadóján. A találkozón betalált Anthony Martial, a  „vörös ördögök” új csatára, de nagyon szép gólt lőtt Daley Blind és Christian Benteke is.
szept. 12
20:48
Dzsudzsák két góllal segítette győzelemhez a Bursasport (Infostart)
Dzsudzsák Balázs két gólt lőtt csapata, a török labdarúgó-bajnokságban szereplő Bursaspor szombati bajnoki mérkőzésén.
szept. 12
20:48
Férfi kézi NB I: 37 gólig jutott a Szeged, 39-ig a Tatabánya (She)
Az élvonalbeli férfi kézilabda-bajnokság ötödik fordulójában a Mol-Pick Szeged és a Grundfos-Tatabánya is biztos hazai győzelmet aratott: előbbi 37, utóbbi 39 gólig jutott az Eger SBS, valamint a Vác ellen.
szept. 12
20:48
Ronaldo öt gólt lőtt (Metropol)
Féltucat gólt szerzett a Real Madrid az Espanyol vendégeként.
szept. 12
20:50
Videó: Benteke elképesztő gólja a Manchester United ellen (She)
A Manchester United 3–1-re legyőzte a Liverpoolt a Premier League 5. fordulójának rangadóján. Christian Benteke lőtte a vendégek gólját. Érdemes megtekinteni. Többször is…
szept. 12
20:50
Hatodszor kapott ki a Videoton (Metropol)
A Honvéd odahaza kapott ki a Vasastól. Ismét az utolsó pillanatokban szerzett pontot érő gólt a Diósgyőr. Két piros lap és egygólos hazai siker Debrecenben.
szept. 12
21:06
NB II: magabiztosan győzött, és élre állt a Mezőkövesd (She)
A labdarúgó NB II 6. fordulójának esti mérkőzésein a Mezőkövesd 3–1-re győzött a Csákvár otthonában, és az élre állt, míg a Szolnok hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Dunaújváros ellen.
szept. 12
21:08
Bundesliga: 6–2 és Meier-tripla sérülésből visszatérvén (She)
Az Eintracht Frankfurt a legszebb napjait idéző játékkal 6–2-re legyőzte az eddig veretlen 1. FC Kölnt a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 4. fordulójának szombat esti mérkőzésén.
szept. 12
21:10
Pennetta az olasz házidöntő győztese, US Open-győztesként vonult vissza (She)
Az előzetes esélyeknek megfelelően Flavia Pennetta nyerte meg az olasz barátnők házidöntőjét New Yorkban. Az élete első egyéni Grand Slam-trófeáját 33 évesen megszerző olasz hölgy 93 perc alatt, 7:6, 6:2-re győzte le honfitársát, Roberta Vincit.
szept. 12
21:24
Labdarúgó NB II - Megszerezte első győzelmét a Sopron (Infostart)
A házigazda Sopron 1-0-ra nyert a pont nélküli, sereghajtó Vác ellen a labdarúgó NB II 6. fordulójának szombati játéknapján, ezzel megszerezte első győzelmét az idényben.
szept. 12
22:00
MotoGP: Inkább vagyok cápa, mint kishal – Lorenzo (She)
„Inkább vagyok cápa, mint kishal”, utalt legnagyobb riválisa, Valentino Rossi sisakjára a gyorsaságimotoros-világbajnokság San Marinó-i Nagydíján a királykategória pole pozícióját megszerző spanyol, Jorge Lorenzo.
szept. 12
22:02
Videó: Messi megszerezte a vezetést a Barcelonának (She)
Az alábbi videós összeállításban az Atlético Madrid–Barcelona spanyol bajnoki labdarúgó-mérkőzés góljait nézheti meg!
szept. 12
22:36
La Liga: Messi beállt, és győztes gólt rúgott az Atlético ellen (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) harmadik fordulójában a címvédő Barcelona hátrányból 2–1-re nyert az Atlético Madrid vendégeként. A katalánok győztes gólját a csereként beálló Lionel Messi szerezte.
szept. 12
22:38
NB I: a Fradi idegenben is nyerni tudott az Újpest ellen (She)
Hiába vezetett az Újpest a harmadik perctől egészen a hajráig a Ferencváros ellen Mbaye Diagne találatával, Böde Dániel duplájával megnyerte a derbit a zöld-fehéreknek a labdarúgó NB I nyolcadik fordulójának záró mérkőzésén.
szept. 12
22:40
Ligue 1: botlott a Lyon és a PSG üldözője, nyert a rekordbajnok (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 5. fordulójában a Lyon hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Lille-lel, a PSG-t üldöző Reims pedig 2–2-t a Toulouse otthonában – igaz, már kétgólos hátrányban is volt a vendégcsapat. A rekordbajnok Saint-Étienne viszont nyert, és tapad az élmezőnyre.
szept. 12
22:54
Böde duplájával nyerte meg a Ferencváros Újpesten a derbit (Infostart)
Böde Dániel duplájával a Ferencváros megfordította az Újpest elleni derbit a Megyeri úton. A lila-fehérek a 3. perctől vezettek a Juventus korábbi játékosa, Diagne fejesével, de a második játékrész a zöld-fehéreké volt. Thomas Doll 2-1-es győzelmet arató együttese továbbra is százszázalékos, az őszi idény feléhez közeledve előnye már kilenc pont. Az FTC csaknem fél évszázada kezdett ilyen jól,…
szept. 12
22:54
Serie A: a Juve büntetővel mentett pontot a Chievo ellen (She)
Az élvonalbeli olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 3. fordulójában a címvédő, de a szezont rosszul – két vereséggel – kezdő Juventus hajrában lőtt büntetőből szerzett góllal mentett pontot a Chievo ellen, amely két győzelemmel rajtolt.
szept. 12
23:12
Újpest–FTC: Doll elismerte, az iksz igazságosabb lett volna (She)
Hiába vezetett az Újpest a harmadik perctől egészen a hajráig a Ferencváros ellen Mbaye Diagne találatával, Böde Dániel a duplájával megnyerte a derbit a zöld-fehéreknek a labdarúgó NB I nyolcadik fordulójának záró mérkőzésén. A találkozó után a két vezetőedző értékelte a látottakat.
szept. 12
23:14
NB I: a szezoncsúcsot hozó derbi sem mentette meg fordulót (She)
Olvasóink már megszokhatták, hogy a Nemzeti Sport Online a labdarúgó NB I aktuális fordulóját követően a kluboktól összegyűjti a mérkőzések hivatalos látogatottsági adatait. A 8. fordulóban az Újpest-FTC nézettsége kiemelkedett a többi mérkőzés közül, ám hiába a legnézettebb meccsek versenyében szezoncsúcsot jelentő derbi, a többi párharcra kevesen voltak kíváncsiak ezen a hétvégén.
szept. 12
23:30
NB I: az évadcsúcsot hozó derbi sem mentette meg a fordulót (She)
Olvasóink már megszokhatták, hogy a Nemzeti Sport Online a labdarúgó NB I aktuális fordulóját követően a kluboktól összegyűjti a mérkőzések hivatalos látogatottsági adatait. A 8. fordulóban az Újpest–FTC nézettsége kiemelkedett a többi mérkőzés közül, ám hiába a legnézettebb meccsek versenyében szezoncsúcsot jelentő derbi, a többi párharcra kevesen voltak kíváncsiak ezen a hétvégén.
szept. 12
23:32
Újpest–FTC: Jobbak voltunk, Böde a hátán cipeli a Fradit – Balogh (She)
Az Újpest–Ferencváros (1–2) mérkőzést követően Balogh Balázs, a hazaiak futballistája arról beszélt az M4-nek adott nyilatkozatában, hogy a jó védekezés hiányzott a második félidőben a korai vezető gólt követően, érzése szerint jobban játszottak a vendégeknél, akiket Böde Dániel cipel a hátán.
szept. 12
23:34
US Open: a bajnok Pennetta bejelentette, hogy visszavonul (She)
Az olasz Flavia Pennetta az után, hogy legyőzte honfitársát, Roberta Vincit a US Open döntőjében, bejelentette, hogy visszavonul.

Keresés