2015. szeptember 22. kedd

szept. 22
20:12
Liverpool: nincs elég baj, kidőlt a sorból a rekordvétel is (She)
Az első hat bajnokin csupán nyolc pontot szerzett a Liverpool, ráadásul Jon Flanagan és Jordan Henderson után lesérült a nyáron 46.5 millió euróért vett támadó, Christian Benteke is.
szept. 22
20:14
Megindult a fegyelmi eljárás a magyar vízilabdabíró ellen (Infostart)
A Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) fegyelmi bizottsága kedden megkezdte a fegyelmi eljárást Horváth Csaba játékvezető ellen, aki több alkalommal is az általa vezetett meccsekre fogadott az előző idényben.
szept. 22
20:14
MU: Ferguson 27 év alatt 4 világklasszist edzett (She)
A Manchester United korábbi legendás menedzserével, Sir Alex Fergusonnal hosszabb interjút közöl a BBC szombaton adásba kerülő, Football Focus című show-műsorában, amelyből pár részlet már nyilvánosságra került. Ferguson többek között elmondta, huszonhét év alatt mindössze négy világklasszissal dolgozott együtt.
szept. 22
20:16
Vízilabda: megindult a fegyelmi eljárás a magyar bíró ellen (She)
Magyar Vízilabda-szövetség (MVLSZ) fegyelmi bizottsága kedden megkezdte a fegyelmi eljárást Horváth Csaba játékvezető ellen, aki több alkalommal is az általa vezetett meccsekre fogadott az előző idényben.
szept. 22
20:18
Magyar foci: Érdemes szemezgetni a kupameccsekből? (Agroinform)
Szerdán játsszák a labdarúgó Magyar Kupa második fordulós mérkőzéseinek a zömét.
szept. 22
20:30
Arsenal: az angol szövetség eltörölte Gabriel eltiltását (She)
Az angol Labdarúgó-szövetség (FA) eltörölte Gabrielnek, az Arsenal védőjének eltiltását. A 24 éves játékost azután állította ki Mike Dean játékvezető a Chelsea elleni bajnokin, miután Gabriel összeakaszkodott Diego Costával, a londoni „kékek” támadójával.
szept. 22
20:48
Mol Liga: a Fehérvár elkapta a Fradit; nyert a Debrecen (She)
A jégkorong Mol Liga alapszakaszában a Fehérvár hazai környezetben három góllal nyert a Ferencváros ellen. A fehérváriakhoz hasonlóan a Debrecen is hármat vágott otthon, de ez számukra csak egygólos győzelmet ért a Dunaújvárossal szemben.
szept. 22
20:48
Sorra buknak az orosz sztáratléták doppingolás miatt! (Blikk)
Moszkva – Kedden, több mint fél évvel azután, hogy a legjobb orosz gyaloglókat szinte egytől egyig eltiltották doppingolásért, a szakág hat másik kiemelkedő képviselőjét büntették meg Oroszországban hasonló okokból.
szept. 22
20:50
Kerekesszékes vívó-vb: a női tőrcsapat ezüstérmes (She)
Ezüstérmet nyert a Dani Gyöngyi, Hajmási Éva, Jurák Andrea, Krajnyák Zsuzsanna összeállítású magyar női tőrcsapat az egri kerekesszékes vívó-világbajnokság keddi versenynapján.
szept. 22
20:50
A csinos doktornő elhagyja a Chelsea-t (Blikk)
London – Folytathatta volna a munkát a londoni labdarúgóklubnál Eva Carneiro, de ő mégis úgy döntött, nem kér többet José Mourinhóból.
szept. 22
21:06
Chelsea: Diego Costa a „szabvány” eltiltást kapta (She)
Az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) hivatalos honlapján jelentette be, hogy a Chelsea spanyol-brazil támadója, Diego Costa azonnali hatállyal hárommérkőzéses eltiltásban részesül az arsenalos Laurent Koscielny megpofozásáért.
szept. 22
21:06
Már tárgyalják a saját meccseire fogadó bíró ügyét (Blikk)
Budapest – A Magyar Vízilabda-szövetség (MVLSZ) fegyelmi bizottsága kedden megkezdte a fegyelmi eljárást Horváth Csaba játékvezető ellen, aki több alkalommal is az általa vezetett meccsekre fogadott az előző idényben.
szept. 22
21:08
Videó: Neuer a Wolfsburg térfelén, hihetetlen kapufa (She)
A Bayern München–Wolfsburg német bajnoki labdarúgó-mérkőzés 38. percében Manuel Neuer, a hazaiak kapusa egy kifutás során egészen az ellenfél térfelére jutott. Óriási mázli kellett, hogy a bajorok ne kapjanak gólt...
szept. 22
21:24
Kerekesszékes vívó-vb: ezüstérmes a magyar női tőrcsapat (Metropol)
A férfi párbajtőrözők csapatversenyében a magyarok a 11. helyen zártak.
szept. 22
21:42
Videó: Lewandowski kilenc perc alatt öt gólt vágott! (She)
Az alábbi összeállításban a Bayern München–Wolfsburg német bajnoki labdarúgó-mérkőzés góljait nézhetik meg!
szept. 22
21:42
Elképesztő! Kilenc perc alatt szerzett mesterötöst a Bayern csodacseréje (Blikk)
München – Nem mindennapi összeomlást produkált a Wolfsburg a Bayern München ellen a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 6. fordulójában. Félidőben még vezettek, aztán jött a sokk.
szept. 22
21:44
Láttad már C. Ronaldo és Marcelo spéci kézfogását? - Videó! (Blikk)
Madrid – Egy jókedvű edzésen minden belefér. A Real Madrid támadója, Cristiano Ronaldo és  védője, Marcelo bemutatta, hogy szokták egymást üdvözölni.
szept. 22
21:46
Diego Costát jól elmeszelte a fociszövetség - Videó! (Blikk)
London – Az Arsenal elleni rangadón megúszta a kiállítást a balhézó Chelsea-csatár, de az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) nem volt elnéző.
szept. 22
22:00
La Liga: három pontot ért a határozottság az Atléticónak (She)
Az élvonalbeli spanyol labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójában az Atlético Antoine Griezmann duplájával nyert a Getafe ellen. A vendégeknél Megyeri Balázs a kispadon ült. Az Espanyol otthon tartotta a három pontot a Valencia ellen.
szept. 22
22:18
Senki sem tett még olyat a Bundesliga történetében, mint kedd este Lewandowski! Videóval (Infostart)
Robert Lewandowski, a Bayern München lengyel klasszisa olyat tett, amilyet még soha, senki a német Bundesliga történetében. Az előző idény első és második helyezettjének rangadóján kilenc perc alatt szerzett öt gólt. Győzött Dárdai Pál csapata, a Hertha is.
szept. 22
22:18
Bundesliga: fünftorfest Lewandowski-módra, nyertek Dárdaiék is (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójában a Bayern München Robert Lewandowski „mesterötösével" szétcincálta odahaza a Wolfsburgot, de Dárdai Pál Herthája is értékes három ponttal gazdagodott.
szept. 22
22:20
Bayern: Guardiola reakciója Lewa ötödik góljára – kép, videó (She)
Mint arról beszámoltunk, a Bayern München 5–1-re legyőzte a Wolfsburgot a német labdarúgó-bajnokságban úgy, hogy Robert Lewandowski a második félidő elején kilenc perc alatt öt gólt rúgott. A bajorok vezetőedzője, Pep Guardiola nem nagyon akarta elhinni.
szept. 22
22:54
Futsal: „Ennél jobban nem lehetett volna megírni a magyar diadalt” (She)
Magyarország 4–3-ra legyőzte Romániát Debrecenben a futsal Eb pótselejtezőjén, ezzel kijutott a kontinensviadalra. A mérkőzés után Sito Rivera vezetőedző értékelt az M4-en.
szept. 22
22:56
Serie A: nekik még Balotelli is betalált, ki is kaptak a Milantól (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójában az AC Milan jó kezdés után egygólos győzelmet aratott az Udinese vendégeként.
szept. 22
23:12
Ligue 1: Pastore, Di María és Ibrahimovic is gólt lőtt (She)
Nem kellett apait-anyait beleadnia a győzelemért a címvédő PSG-nek a Guingamp elleni bajnokin a Ligue 1 hetedik fordulójában, de a három pont így is a párizsiaké lett, akik közül Javier Pastore, Ángel Di María és Zlatan Ibrahimovic is betalált.
szept. 22
23:14
Videó: elképesztő dráma, itt az Eb-t jelentő gól a románok ellen! (She)
Mint arról beszámoltunk, Magyarország 4–3-ra legyőzte Romániát Debrecenben a futsal Eb pótselejtezőjén, s ezzel kijutott a kontinensviadalra. Íme, az utolsó gól az utolsó másodpercben!
szept. 22
23:16
Angol Ligakupa: nagyon élt a Sterling, De Bruyne duó (She)
Az angol Ligakupa 3. fordulójában könnyedén nyert a Manchester City a Sunderland otthonában, a nyáron igazolt csillagok közül Raheem Sterling és Kevin De Bruyne is betalált, illetve gólpasszt is adott. A Premier League-csapatok közül továbblépett az Aston Villa, az Everton, a Bournemouth és a Stoke City, kiesett viszont a Sunderland és a West Ham mellett a Swansea is.
szept. 22
23:18
Hollandia: Otigbáék idegenbeli kupagyőzelme (She)
A Heerenveen minimális különbséggel (1–0) nyert a NAC Breda vendégeként a labdarúgó Holland Kupa második fordulójában, és kiharcolta a továbbjutást a következő körbe. A vendégek nigériai-magyar légiósa, Otigba Kenneth kezdőként végigjátszott a mérkőzést. A győztes találat a 83. percben született.
szept. 22
23:30
Szingapúri Nagydíj - Börtönt is kaphat a futamot megzavaró férfi (Infostart)
Akár hat hónapos börtönbüntetésre is ítélhetik azt a férfit, aki miatt a pályára kellett küldeni a biztonsági autót a vasárnapi Forma-1-es Szingapúri Nagydíjon.
szept. 22
23:30
Utolsó másodpercben szerzett góllal jutott tovább a magyar csapat (Metropol)
A magyar futsal-válogatott egészen hihetetlen végjáték után, a hosszabbítás utolsó másodpercében szerzett góllal 4-3-ra legyőzte a román válogatottat.
szept. 22
23:48
NS: Böde és Storck találkozása; Gyurcsóék már pörögnek; Vadócz elkelt – szerda (She)
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:

Keresés