2015. szeptember 26. szombat

szept. 26
15:22
Videó: szédületeset rabonázott, erre Di María is büszke lenne (She)
Fantasztikus gól született a kínai másodosztályú labdarúgó-bajnokság (League One) szombati játéknapján. A Jenpien 20 esztendős játékosa, Bubacarr „Steve” Trawally a 82. percben, egy lefordulást követően 17 méterről rabonázott a kapu bal alsó sarkába.
szept. 26
15:36
Hosszú Katinka három döntőben nyert Hongkongban (Infostart)
Hosszú Katinka három döntőben nyert, egyben pedig második lett az úszó világkupa-sorozat hongkongi állomásának szombati zárónapján.
szept. 26
15:54
Poór Brigitta bronzérmes a szardíniai tereptriatlonos vb-n (Infostart)
Poór Brigitta bronzérmet nyert a Szardínián rendezett tereptriatlon-világbajnokságon, ezzel a sportág eddigi legnagyobb magyar sikerét érte el.
szept. 26
15:54
Tereptriatlon: Poór Brigitta a sportág legnagyobb magyar sikerét érte el (She)
Poór Brigitta bronzérmet nyert a Szardínián rendezett tereptriatlon-világbajnokságon, ezzel a sportág eddigi legnagyobb magyar sikerét érte el.
szept. 26
16:00
Poór Brigitta bronzérmes a tereptriatlonos vb-n (Metropol)
A soproni sportoló higgadtan, de lendületesen versenyzett, nem maradt le az élmezőnytől sem úszásban, sem a sziklás, technikás kerékpáros pályán, sem pedig a terepfutásban.
szept. 26
16:06
Serie A: Napoli-Juve - az alsóházi derbi (Agroinform)
Olaszország két topcsapata szégyenszemre a tabella második feléből játszik csúcsrangadót.
szept. 26
16:12
NB II: ÉLŐ eredménykövetés a 8. forduló mérkőzéseiről! (She)
Szombaton hét mérkőzést rendeznek a labdarúgó NB II nyolcadik fordulójában. A listavezető Mezőkövesd Szegedre látogat, a Zalaegerszeg Sopronban lép pályára, míg a Gyirmót az új stadionja avatóján a Dunaújvárost fogadja. Kövesse nyomon a meccsek alakulását a Nemzeti Sport Online élő eredménykövetője segítségével!
szept. 26
16:14
Videó: a világ legerősebb csatára a kabalát is „kinyomta” (She)
Adebayo Akinfenwa, az angol negyedosztályú labdarúgó-bajnokságban (League Two) szereplő AFC Wimbledon 33 éves támadója egy tévéshow-ban megmutatta, milyen félelmetes ereje van.
szept. 26
16:18
Kikapott a listavezető City Londonban (Metropol)
A listavezető Manchester City sorozatban másodszor kapott ki az angol labdarúgó-bajnokságban.
szept. 26
16:30
Barca: erre senki sem számított, Neymar olyan, mint 10 évesen! (She)
A Barcelona Las Palmas elleni szombat délutáni spanyol bajnoki mérkőzésén megmutatta a nagyközönségnek új frizuráját a katalán csapat brazil sztárja, Neymar. A hajviseletét gyakran váltogató futballista egy tőle szokatlan, rendkívül rövid fazonra váltott.
szept. 26
16:32
La Liga: Messi megsérült; ilyen még nem történt vele – videó (She)
Lionel Messi megsérült a Barcelona Las Palmas elleni spanyol bajnokiján, és a tizedik percben le kellett cserélni az argentin labdarúgót, akit kórházba szállítottak orvosi vizsgálatokra.
szept. 26
16:48
Videó: Müller nagyon elrontotta a büntetőt a Bayernben (She)
Sorozatban 13 értékesített büntető után hibázott el egy tizenegyest Thomas Müller. A Bayern München labdarúgója a Mainz elleni idegenbeli német bajnokin rontott.
szept. 26
16:50
MotoGP: Márquez hetedszer a pole-ban, Lorenzo 2., Rossi 6. (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Aragóniai Nagydíján a címvédő Marc Márquez indulhat az élről a MotoGP kategóriában. Az előző két vb-t megnyerő spanyol már hetedik alkalommal szerezte meg a pole pozíciót, míg az idei kiírás két legnagyobb esélyese közül Jorge Lorenzo (224 pont) a 2., Valentino Rossi (247) a 6. helyről rajtolhat.
szept. 26
17:06
NB I: Varga Roland helyett Busai a Fradiban – kezdőcsapatok (She)
Kijelölték a vezetőedzők a kezdőcsapatokat a labdarúgó NB I 10. fordulójára – derül ki a szövetség adatbázisából. A Puskás Akadémia otthonába látogató Ferencvárosban Varga Roland helyett Busai Attila kap helyet a kezdő tizenegyben. A Videotonnál Kovács István is a csapatban van, Filipe Oliveira kárára.
szept. 26
17:08
Videó: Lewandowski megint beindult, dupla a Mainz ellen (She)
Az alábbi összeállításban a Mainz–Bayern München német bajnoki labdarúgó-mérkőzés góljait nézheti meg!
szept. 26
17:24
NB III: eddigi legfölényesebb győzelmével az élre ugrott az ETO (She)
A Középcsoport listavezetője, a Kozármisleny 7–0-ra győzött a Szekszárd ellen, míg a labdarúgó NB III mezőnyének egyetlen százszázalékos csapata, a keleti éllovas Nyíregyháza 1–0-ra nyert Tállyán a 9. forduló szombati játéknapján. Az ETO FC Győr hazai pályán 6–0-ra verte a Sárvárt, és ezzel a sikerrel – megelőzve a vasárnap pályára lépő Fradi II-t és Vidi II-t – átvette a vezetést a Nyugati…
szept. 26
17:42
Férfi kézi BL: MVM Veszprém–Flensburg élőben az NSO-n! (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája 2. fordulójában az előző kiírásban döntőző MVM Veszprém a német Flensburgot fogadja. Kövesse a találkozót folyamatosan frissülő tudósításunk segítségével!
szept. 26
17:44
Női röpi Eb: Magyarország–Belgium – élőben az NSO-n! (She)
A magyar női röplabda-válogatott a társházigazda Belgium ellen kezdi meg szereplését az Európa-bajnokság csoportkörében. A 17.30 órakor kezdődő találkozót a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti!
szept. 26
17:46
Bundesliga: Lewandowski duplázott és átlépett egy álomhatárt (She)
A német labdarúgó Bundesliga 7. fordulójában simán diadalmaskodott Mainzban a listavezető Bayern München, amely így továbbra is hibátlan – Robert Lewandowski pedig megünnepelhette 100. (majd 101.) gólját a német élvonalban. Először győzött a Hoffenheim – Szalai Ádám nem került be a meccskeretbe –, a sereghajtó Hannover ellen botlott a Wolfsburg, a Leverkusen könnyedén átgázolt a Werderen, nyert…
szept. 26
18:00
La Liga: Suárez-dupla és Barca-siker, de aggódhatnak a katalánok (She)
A Barcelona Luis Suárez duplájával 2–1-re megverte a Las Palmast hazai pályán a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójában. A katalánok öröme azonban korántsem lehet felhőtlen, Lionel Messi ugyanis a meccs elején megsérült, és hat-nyolc hét kényszerpihenő vár rá.
szept. 26
18:02
NB I: Puskás Akadémia–FTC mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Puskás Akadémia–Ferencváros találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
szept. 26
18:04
NB I: Békéscsaba–Videoton élőben az NSO-n! (She)
Békéscsaba–Videoton találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
szept. 26
18:06
NB I: Honvéd–DVTK mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Honvéd–DVTK találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
szept. 26
18:08
NB I: Paks–DVSC-Teva élőben az NSO-n! (She)
Paks–DVSC-Teva találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
szept. 26
18:18
Sidi Péter két ezüstérmet nyert a sportlövő EK-döntőn (Infostart)
Sidi Péter a 60 lövéses fekvő számban, illetve a 3x40 lövéses összetett versenyben is ezüstérmet szerzett a nagyöbű puskások Európa Kupa-döntőjén.
szept. 26
18:18
NB I: Haladás–Vasas mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Haladás–Vasas találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
szept. 26
18:36
F1: ferraris szamurájok, őrült japán szurkolók – fotók (She)
Néha még a Formula–1-es pilóták is meghökkennek a japán szurkolók extrém szerelésein, legalábbis ez derül ki a Japán Nagydíjon készült képekről. Tekintse meg az őrült japán drukkerekről készített legjobb fotókat!
szept. 26
18:38
Amerikai futball: BVSC helyett az Építők pályáján lesz a magyar–cseh (She)
A Magyar Amerikaifutball-szövetség (MAFSZ) a hivatalos honlapján tudatta, hogy megváltozott a vasárnap 15 órakor kezdődő Magyarország–Csehország válogatott meccs helyszíne. A találkozót a BVSC Szőnyi úti pályája helyett az Építők-sporttelepen (1101 Budapest, Vajda Péter utca 38.) rendezik meg.
szept. 26
18:40
Videó: az egész csarnok Ortegát éltette a BL-meccsen (She)
Az MVM Veszprém–Flensburg férfi kézilabda Bajnokok Ligája-mérkőzés közben a közönség Carlos Ortegát, a csapattól minap távozó edzőt éltette.
szept. 26
18:42
Messi nélkül nyert a Barca (Metropol)
Messit térdsérülés miatt már a 9. percben le kellett cserélni.
szept. 26
19:00
Messi két hónapig nem futballozhat (Metropol)
Az FC Barcelona négyszeres aranylabdás labdarúgója a spanyol bajnokság szombati játéknapján szenvedett súlyos sérülést.
szept. 26
19:12
Férfi kézi BL: a Veszprém megverte a Flensburgot (She)
Az MVM Veszprém 28–24-re legyőzte a német Flensburgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája második fordulójában.
szept. 26
19:18
Új edzővel győzött a Veszprém (Metropol)
Az edzőváltáson átesett MVM Veszprém 28-24-re legyőzte a vendég német Flensburg-Handewitt csapatát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 2. fordulójában.
szept. 26
19:30
PL: Alexis Sánchez olyat tett, mint még senki korábban (She)
Három gólt szerzett a Leicester City–Arsenal (2–5) angol élvonalbeli labdarúgó-bajnoki mérkőzésen Alexis Sánchez, a londoniak támadója – ezzel pedig elsőként ért el egy nem mindennapi eredményt az európai futballtörténelemben.
szept. 26
19:48
Ligue 1: nagyon zúzós második félidőt nyomott le a PSG (She)
A vezetést a Nantes szerezte meg, azonban a második félidő egyértelműen a Paris Saint-Germainé volt: a vendég párizsiak 4–1-re megnyerték a két csapat mérkőzését a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 8. fordulójának szombati programjában.
szept. 26
19:50
Torna: Böczögő Dorina GP-arannyal hangolt a vb-re (She)
A nőknél Böczögő Dorina győzött, míg a férfiaknál Vágner Levente szerepelt a legjobban, a negyedik helyen végzett a tornászok szombathelyi VII. Magyar Grand Prix-jén az egyéni összetett fináléban.
szept. 26
19:52
Férfi vízi ob I: az FTC legyűrte a pécsieket, 17 egri gól (She)
Az élvonalbeli férfi vízilabda-bajnokság második fordulójában a FTC-PQS Waterpolo sokgólos mérkőzésen hárommal kerekedett a Népligetben a PVSK-Mecsek-Füszért fölé. Az Eger tizenhét gólt dobott, és biztosan győzött a Tatabánya ellen, amely a kilenc dobott góllal és a megnyert harmadik negyeddel vigasztalhatja magát.
szept. 26
20:06
NB I: a Ferencváros nem tudott nyerni a Puskás Akadémia ellen (She)
Nem született gól a Ferencváros felcsúti látogatásán a labdarúgó NB I 10. fordulójában, így a Puskás Akadémia lett az első csapat, amely nem kapott ki a Fraditól az élvonalban ebben a bajnoki idényben.
szept. 26
20:08
NB I: nyert a Békéscsaba a Videoton ellen (She)
Hiába támadott többet a Videoton Békéscsabán, gyenge támadójátéka miatt nem nyerhetett a helyzeteivel jól sáfárkodó házigazdák ellen. A Videoton 2002. augusztus 31. óta nem tud nyerni a lila-fehérek otthonában.
szept. 26
20:10
NB I: egy csere mentett pontot a DVSC-nek a paksi esőben (She)
A Paks hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a DVSC-Tevával a labdarúgó NB I 10. fordulójának szombati mérkőzésén. Csertői Aurél együttese az első félidő elején Bartha László révén szerezett vezetést, a Debrecen a második játékrészben a csereként pályára lépő Tisza Tibornak köszönhetően mentett pontot az esős időben.
szept. 26
20:12
NB I: a Vasas a hajrában 11-esből mentett pontot a Hali ellen (She)
A labdarúgó NB I tizedik fordulójában a Haladás hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Vasassal. A hazaiak Gaál Bálint révén vezettek, Kenesei Krisztián a hajrában tizenegyesből egyenlített.
szept. 26
20:14
NB I: a 92. percben harcolta ki a győzelmet a Bp. Honvéd (She)
A Budapest Honvéd 2–1-re legyőzte a Diósgyőrt hazai pályán a labdarúgó NB I 10. fordulójában. A fővárosiak szereztek vezetést, amire a vendégek a második félidő elején válaszoltak, majd jött a 92. perc és Djordje Kamber. A kispestiek 2012 után nyertek újra a miskolciak ellen.
szept. 26
20:16
Serie A: tüntetés után kiütés, Roma-gólzápor áztatta a Carpit (She)
Az olasz labdarúgó Serie A 6. fordulójában az AS Roma 5–1-re kiütötte a Carpit, ezzel előrelépett az élcsoportba a tabellán.
szept. 26
20:24
NB I: Torghellével rohamoz az MTK Újpesten – kezdők (She)
Megvannak a kezdőcsapatok a 20.00 órakor kezdődő Újpest–MTK NB I-es bajnoki mérkőzésre.
szept. 26
20:42
NB I: Újpest–MTK rangadó élőben az NSO-n! (She)
Újpest–MTK találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
szept. 26
20:44
Női röpi Eb: „Nem követtük az utasításokat, ezt itt nem lehet!” (She)
A magyar női röplabda-válogatott 3:0-ra kikapott a társházigazda Belgiumtól az Európa-bajnokság első csoportmérkőzésén. A csapat centere, Dobi Edina értékelt az NSO Tv-nek.
szept. 26
20:46
NB I: Egyszer el kellett jönnie ennek a pillanatnak - Doll (She)
Thomas Doll úgy nyilatkozott, el kellett jönnie a pillanatnak, amikor megszakad a Ferencváros győzelmi sorozata, de csapatának jobbnak kell lennie támadásban. Robert Jarni nem kárörvendő, és szeretett volna nyerni.
szept. 26
20:48
Felcsúton veszített először pontokat a Fradi (Metropol)
Az eddig százszázalékos Fradi volt a kezdeményezőbb, de támadásaiból hiányzott a hatékonyság.
szept. 26
20:48
Bundesliga: Schalke-siker a HSV otthonában – megint Sané! (She)
Ismét Leroy Sané, ismét Schalke-siker: a gelsenkircheniek támadója egymás után a harmadik bajnoki mérkőzésén segítette góllal a csapatát, a „királykékek" így 1–0-ra győztek Hamburgban a német labdarúgó Bundesliga 7. fordulójában. A 19 éves csatár remek alakítás után talált be a 60. percben a HSV kapujába. A hazaiaknál Stieber Zoltán ismét nem került a meccskeretbe.
szept. 26
20:54
Férfi kézilabda BL: Mire megy a Szeged a szkopjei pokolban? (Agroinform)
A Kielce után újabb nagyvadat ejthet a Szeged: a Tisza-parti alakulat a Vardar Szkopje otthonába vizitál.

Keresés