2015. szeptember 9. szerda

szept. 9
15:42
Eb 2016: itt a friss rangsor, pótselejtező esetén kiemeltek lehetünk (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) szerdán közzétette a nemzeti válogatottak pillanatnyi UEFA-rangsorát, amely mind az Eb-döntő sorsolása, mind a pótselejtező sorsolása szempontjából segít a csapatoknak és a szurkolóknak az eligazodásban. Az Eb-selejtezőcsoportjában a harmadik helyen álló Magyarország pozíciót vesztett júniushoz képest – pillanatnyilag a 22. helyen áll –, de ha ma…
szept. 9
16:06
Sportfogadás: Ismételten a Tippmixprón éri meg fogadni az NB I-re (Agroinform)
Több esetben is a magyar állami fogadóirodánál találtuk meg a jobb oddsot, szemben a netes bukikkal.
szept. 9
16:18
Spanyolország: „Én nem így ünnepelek...” – Ramos beszólt Piquének (She)
Gerard Piqué már-már közellenségnek számít Spanyolországban. A Barcelona spanyol védőjét rendre kifütyülik a nézők a válogatott meccsén a korábbi balhéja miatt, ezen pedig úgy tűnik, a szurkolók mellett a játékostársak is nehezen teszik túl magukat...
szept. 9
16:20
F1: az újonc biztosan kap egy versenyzőt a Ferraritól (She)
A Ferrari jelenlegi tartalék pilótái közül kerül ki az F1-ben jövőre bemutatkozó amerikai Haas-csapat egyik pilótája. Ez azt jelenti, hogy Jean-Éric Vergne vagy Esteban Gutiérrez 2016-ban visszatér a rajtrácsra.
szept. 9
16:36
Anglia: nem tiltják el a gyászát kokainba fojtó futballistát (She)
Brit sajtóértesülések szerint nem tiltják el Jake Livermore-t, az angol másodosztályban szereplő Hull City futballistáját, aki kokainnal bukott meg a doppingteszten.
szept. 9
16:36
Kikosarazta a másodosztályú klubot a Vidi volt edzője (Blikk)
Párizs - Bernard Casoni (54) a francia másodosztályú Créteil labdarúgócsapatánál került szóba a vezetőedzői posztra, de francia sajtóhírek szerint nem vállalta a felkérést.
szept. 9
16:54
Kép: megcsinálták! Még rondább lett az Oktoberfest-mezük! (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga 2.) szereplő 1860 München jó szokásához híven idén is megmutatta új mezét, amelyet kimondottan az Oktoberfestre gyártottak. És még mindig nem értjük, miért…
szept. 9
16:54
Nem tiltják el a gyászát kokainba fojtó futballistát (Infostart)
Brit sajtóértesülések szerint nem tiltják el Jake Livermore-t, az angol másodosztályban szereplő Hull City futballistáját, aki kokainnal bukott meg a doppingteszten.
szept. 9
16:56
Újpest–FTC: a reklámtábla és Lamah – így viccelt a derbiújonc (She)
Az Újpest labdarúgócsapata sajtónyilvános edzést tartott szerdán. A lilák nagyon készülnek a Ferencváros elleni rangadóra, Sallói Dániel a derbi újonca pedig bízik benne, hogy szerepet kap a találkozón. A középpályás jó jelet kapott a tréningen, de lehet, hogy ő is csak Nebojsa Vignjevics tréfájának áldozata lett? Egy biztos, Sallói is vicces kedvében volt.
szept. 9
17:12
Magyar éremeső várható Győrben (Infostart)
Kadler Gusztáv, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség általános alelnöke úgy véli, a világ egyik legerősebb válogatottjaként a magyar csapat sokaknak okozhat majd örömet a szeptember 11-én kezdődő győri maraton kajak-kenu világbajnokságon.
szept. 9
17:12
Videó: kiderül, miért röhögött igazából Francesco Zombori! (She)
A magyar futballszurkolók körében határtalan népszerűségnek örvendő YouTube-sztár, Francesco Zombori – valódi nevén Juan Joya Borja – 2013 őszén hódította meg először hazánkat. Sikerének kulcsai utánozhatatlan nevetése és a röhögés alá illesztett humoros álfeliratok voltak. A KultúrTapas cikkéből most megismerhetjük közelebbről, ki is valójában a Spanyolországban csak Risitas néven elhíresült,…
szept. 9
17:30
Olimpia 2024: Hamburg hivatalosan is jelentkezett (She)
Hamburg hivatalosan is benyújtotta jelentkezését a 2024-es nyári olimpia megrendezésére.
szept. 9
17:32
Női kézi: visszatér a pályára a Békéscsaba kapusedzője (She)
Néhány hétig újra a női kézilabda NB I-ben szereplő Békéscsabai Előrét erősíti a klubot egy évtizeden át szolgáló Dömény-Veress Zsuzsanna, akinek visszahívására a csapatot sújtó sérüléshullám miatt van szükség.
szept. 9
17:34
Videó: a korábbi Real-játékos széttépte a szerb zászlót (She)
Nikola Miroticnak, a Chicago Bulls kosárlabdázójának neve első hallásra szláv eredetűnek hangzik, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy Mirotic már spanyol válogatott. Ezért történhetett, hogy az olaszok ellen elveszített Európa-bajnoki csopormérkőzés után az ideges játékos széttépett egy szerb zászlót, amelyet a játékoskijáró felett lobogtatott egy szurkoló.
szept. 9
17:48
Vízilabda ob I: a saját maga által vezetett meccsekre fogadott a játékvezető (She)
A Magyar Vízilabda-szövetség jelzést kapott a Szerencsejáték Zrt-től arról, hogy az egyik élvonalbeli játékvezető több általa vezetett mérkőzésre is fogadásokat kötött. Az MVLSZ hivatalos honlapján olvasható, hogy ki az említett bíró: Horváth Csaba kilenc alkalommal fogadott az általa a 2014–2015-ös szezonban vezetett találkozóra.
szept. 9
17:54
NFL: Kezdődik a szezon - az AFC beharangozója (Agroinform)
Szakértőink körüljárták az Amerikai Főcsoportot, illetve fel is hívták figyelmünket néhány jónak tűnő fogadásra.
szept. 9
18:06
Női kézi: Lelkileg nem vagyok most topon – Tóth Gabriella (She)
Mint korábban megírtuk, súlyos térdsérülést szenvedett Tóth Gabriella, a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának tehetséges irányítója. A két hét múlva a 19. születésnapját ünneplő játékos érthető módon nehezen éli meg a helyzetet, amely éppen a legrosszabbkor jött, hiszen már kezdett beilleszkedni a nyáron alaposan átalakult csapatba.
szept. 9
18:08
MU: „Masszív szerencsejáték” – a korábbi arsenalos nem érti (She)
A korábbi angol válogatott középpályás, Ray Parlour szerint a Manchester United kiemelkedően rizikós üzletet kötött Anthony Martial szerződtetésével, mert az érte kifizetett hatalmas összeg nyomasztólag hathat a francia játékosra.
szept. 9
18:10
Vuelta: nagyot ment a holland, az élre ugrott a 4. helyről (She)
A holland Tom Dumoulin nyerte meg a Vuelta 17. szakaszát, a burgosi egyéni időfutamot, amelyet követően át is vette a vezetést az összetettben. A második helyen az olasz Fabio Aru maradt, az Asztana kerekese a szakasz előtt egy másodpercre volt a spanyol Joaquím Rodrígueztől, most háromra van a hollandtól.
szept. 9
18:24
Újpest–FTC: Böde miért nem az Újpesthez igazolt? (She)
Szombaton rendezik az Újpest-Ferencváros derbit a labdarúgó NB I 8. fordulójában. A lila-fehérek sajtónyilvános edzésén az NSO Tv Balajcza Szabolcsot, Balogh Balázst és Kabát Pétert kérdezte a derbiről.
szept. 9
18:24
Kiss Norbert idén is fölényesen vezet az Eb-n (Blikk)
Mogyoród — Igazi közönségsikert hozott a kamion-Európa-bajnokság Magyar Nagydíjának hétvégéje.
szept. 9
18:26
Széles Sándort másik kórházban kezelik tovább (Blikk)
Budapest – Gyurta Dániel úszóedzőjét eddig a Semmelweis Egyetem I. sz. Belgyógyászati Klinikáján ápolták, s a budai Szent János Kórház veszi át.
szept. 9
18:42
F1: Marko szerint még fájhat a Mercedesnek, hogy nem ad motort (She)
Helmut Marko, a Red Bull F1-es tanácsadója szerint a Mercedes akkor fogja igazán megbánni, hogy nem ad motort a Red Bullnak, ha az osztrák csapat másik hajtóművel is felülkerekedik rajta.
szept. 9
18:44
FIFA: al-Husszein pályázik, a FIDE orosz vezetője is indulna (She)
Ali bin al-Husszein jordán herceg bejelentette, hogy indul a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöki posztjáért, míg a Nemzetközi Sakkszövetség (FIDE) elnöke, az orosz Kirszan Iljumzsinov fontolgatja a pályázatot.
szept. 9
19:00
Eb 2016: az osztrák kapitány baguette-et majszolt a kijutás után (She)
Mint megírtuk, Ausztria csoportelsőként kvalifikálta magát a 2016-os franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságra. A Svédországban 4–1-re megnyert találkozó után Marcel Koller szövetségi kapitány stílszerűen egy baguette-et is elfogyasztott a sajtótájékoztatón. Galériánkban emellett több örömteli pillanatot is mutatunk az elmúlt napok selejtezőiről.
szept. 9
19:02
US Open: Stollár és Gálfi a nyolc közé jutott a lányoknál (She)
Stollár Fanny 7:6, 6:4-re legyőzte az ukrán Jelena Ribakinát az US Open lágy egyes nyolcaddöntőjében. Gálfi Dalma is a negyeddöntőbe jutott, miután 6:4, 7:6-ralegyőzte indiai ellenfelét.
szept. 9
19:18
Rg-vb: Vass Dóra buzogánya és helyezése is esett (She)
A három magyar versenyzőből leginkább Kiss Boglárka lehetett elégedett a stuttgarti olimpiai kvalifikációs ritmikusgimnasztika-világbajnokság harmadik napja után – az első vb-jén résztvevő tornász magasabb pontszámot kapott a buzogánygyakorlatát elrontó Vass Dóránál, illetve szintén újonc csapattársánál, Margaritisz Lilinél is. A magyar válogatott a 22. helyen áll az egyéni csapatversenyben.…
szept. 9
19:20
Női kosár: a Sopron nem mondhatott nemet a legtehetősebb klubnak (She)
A csütörtökön kezdődő Krasznai-kupán és egy jekatyerinburgi négyes tornán készül az október elején kezdődő NB I-es idényre a címvédő Uniqa Sopron női kosárlabdacsapata.
szept. 9
19:21
Több szíriai menekültet fogad be az USA (Behaviour)
Konkrét számokat még nem közölt a külügyminiszter.
szept. 9
19:23
Tűz ütött ki egy lovardában - Fotó (Behaviour)
Nagy mennyiségű szalmabála kapott lángra Isaszeg és Nagytarcsa között.
szept. 9
19:36
PL: új szerződést kapott a Spurs fiatal alapembere (She)
Új, hosszú távú szerződést írt alá a Tottenham Hotspur labdarúgócsapatához Eric Dier.
szept. 9
19:54
Férfi kézi: a sötét lovag Párizsban tűnt fel – fotó (She)
Megkapta maszkját Nikola Karabatic, a PSG férfi kézilabdacsapatának arccsonttörést szenvedett francia klasszisa. Mint megírtuk, a Saint-Raphaël ellen megsérülő játékosra háromhetes kihagyás vár. Karabatic értetlenségének adott hangot, kézilabdában miért nem lehet játszani a maszkot viselve.
szept. 9
19:56
U19: Storck elmondta, miért nem lesz ott Tajti a selejtezőn (She)
Bernd Storck szövetségi kapitány az MLSZ sportigazgatójaként reagált a Barcelona légiósa, Tajti Mátyás hétfői Facebook-bejegyzésére, amelyen a játékos azt írta, a szövetség azért nem hívta meg a szeptember végi U19-es Eb-selejtezőre, mert a Barcelona nem engedte el a nemzeti csapat háromnapos összetartására.
szept. 9
19:58
Videó: Szász Kitti trollkodik és megmutatja, amit nagyon utál (She)
A négyszeres freestlye-világbajnok Szász Kitti új Facebook-bejegyzésében bemutatja azt az öt trükköt, amelyek szerinte csak parasztvakítások és ezért nem szereti őket. Íme!
szept. 9
20:00
US Open: szetthátrányból fordítva jutott elődöntőbe az olasz (She)
Flavia Pennetta szetthátrányból győzte le az ötödik kiemelt Petra Kvitovát az US Open női negyeddöntőjében.
szept. 9
21:06
Birkózó-vb - Lőrincz Viktor villámgyőzelme, Dénes és Wilson kikapott (Infostart)
A kötöttfogású válogatott utolsó reménysége, a 85 kilogrammos kategóriában szereplő Lőrincz Viktor villámgyőzelemmel kezdte meg szereplését a Las Vegas-i olimpiai kvalifikációs birkózó-világbajnokság szerdai napján, melyen Dénes Mercédesz és Wilson Vanessa is simán kikapott.
szept. 9
21:06
FIFA 16: hoppá! Bale-t lenyomta a másodosztályú játékos (She)
Szeptember 24-én végre a boltok polcaira kerül a FIFA 16 videojáték. Az EA Sport a legjobb játékosok után újabb információkat szivárogtatott ki, ezúttal a leggyorsabb labdarúgókról. Valószínűleg mindenki a Real Madrid középpályását, Gareth Bale-t mondaná az első helyre, de az EA Sportsnál másként gondolták.
szept. 9
21:24
Birkózó-vb: Lőrincz Viktor nagy csatában továbbjutott (She)
Jelentős ellenszélben is legyőzte a grúz Mate Szopadzét Lőrincz Viktor, így bejutott a nyolcaddöntőbe a Las Vegas-i birkózó világbajnokságon.
szept. 9
21:42
Birkózó-vb - Lőrincz Viktor a vérét adta a második győzelemért (Infostart)
A kötöttfogásúak 85 kilogrammos kategóriájában szereplő Lőrincz Viktor óriási küzdelem végén második meccsét is megnyerte, így bejutott a nyolcaddöntőbe a Las Vegas-i olimpiai kvalifikációs birkózó-világbajnokság szerdai napján.
szept. 9
21:42
Női kézi: Görbicz elárulta, meddig nem hagyja abba (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) hivatalos oldala hosszú interjút közöl a szülése után a kézilabdába visszatért Görbicz Anitával. A Győri Audi ETO KC irányítója szerencsésnek érzi magát a kis Ottó Boldizsár mellett, és kész rá, hogy aktív részese legyen a zöld-fehérek szezonjának.
szept. 9
22:00
Decker Ádám: nem kell megijednünk az ellenfelektől (Infostart)
Elkerülte egymást a férfi vízilabda Bajnokok Ligája második csoportselejtezős körében az OSC és a Szolnok. A budapesti csapat Athénban a görög Vouliagmenivel, az olasz Bresciával és a francia Montpellier-vel küzd meg. Nem kell megijednünk ezeknek a csapatoknak a múlt évi szereplésétől - mondta Decker Ádám, az OSC játékosa.
szept. 9
22:54
Férfi kézi: nagy csatában nyert a Flensburg a rangadón (She)
A férfi kézilabda Bundesliga negyedik fordulójában a Flensburg minimális különbséggel nyert a Hamburg vendégeként. A vendégek a kiélezett mérkőzésen csak a hajrában tudtak ellépni a HSV-től, ám Anders Eggert gólerős játéka (8 találat, 6 hetesből) ezúttal is a siker alapja volt. A másik oldalon Hans Lindberg és Adrian Pfahl egyaránt 6-6 gólig jutott.
szept. 9
23:12
NS: közeleg a derbi!; Amerika kedvencei – csütörtök (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk:
szept. 9
23:48
Vasas: a „cséká” és az új fiú is kész a derbire (She)
Vida Máté sérülése a vártnál lassabban javul, Remili Mohamed és Könyves Norbert azonban már a csapattal készül, így játszhatnak a Honvéd elleni szombati mérkőzésen – derül ki az angyalföldi klub hivatalos honlapjának beszámolójából.

Keresés