2015. szeptember 2. szerda

szept. 2
12:11
Tottenham: dupla pénzt vagy Lamelát adták volna Wanyamáért (She)
Angol sajtóhírek szerint a Tottenham Hostspur nagyon szerette volna megszerezni Victor Wanyamát, de a Southamptont nem hatotta meg a túlságosan is nagyvonalú ajánlat.
szept. 2
12:27
AS Roma: „0-s mezszám”, ebből nem lesz játék (She)
Az olasz AS Roma labdarúgócsapata a Serie A-ra és a Bajnokok Ligájára leadott névsorban sem szerepeltette Ashley Cole nevét, így a „0-s mezszámú” (a klubhonlapon nem tüntettek fel hozzá számot) angol balhátvéd az ősszel aligha kap bevetési lehetőséget.
szept. 2
12:27
Életéért küzd a bunyós! Charr gyrost akart, de golyót kapott (Blikk)
Essen – Életveszélyben van Manuel Charr német nehézsúlyú bunyós.
szept. 2
12:29
Rio 2016: Özil segítene, Löw nem szeretné (She)
A világbajnok Mesut Özil örömmel szerepelne a német labdarúgó-válogatottban a riói olimpián, Joachim Löw szövetségi kapitány azonban ellenzi az ötletet.
szept. 2
12:31
Szumó: egy magyar bronzérem a világbajnokságon (She)
Sárkány Vivien bronzérmet szerzett a szumó-világbajnokságon. A Kőbánya SC sportolója az oszakai vb-n az open kategóriában lett harmadik.
szept. 2
12:45
NB I: a Fradi egyeduralma egyelőre példátlan Európában (She)
Legalábbis az őszi-tavaszi rendszerű labdarúgó-bajnokságok tabellaelsőinek képzeletbeli versenyében.
szept. 2
12:47
Milan: a szupertehetség FIFA-engedélyre vár a kölcsön előtt (She)
Mint arról már beszámoltunk, az olasz AC Milan labdarúgócsapata két évre kölcsönadta a spanyol Málagának a rendkívüli tehetségnek tartott Hasim Maszturt – ám van egy kis bökkenő.
szept. 2
12:49
Labdarúgás: Berbatov miatt maradt hoppon Marica (She)
A román ProSport beszámolója szerint a válogatott csatára, Ciprian Marica átigazolása Dimitar Berbatov miatt hiúsult meg.
szept. 2
12:51
MU: ha már maradt De Gea, hosszabbítanának vele (She)
A spanyol, azon belül is madridi As című lap arról írt, hogy a Manchester United szerződéshosszabbítási ajánlatot készül tenni David de Geának, aki formai hiányosságok miatt nem váltott klubot a nyáron és lett a Real Madrid labdarúgója.
szept. 2
13:09
Átigazolás: Óriásit lehetett kaszálni Charlie Austinnal (Agroinform)
Aki elhitte, hogy a QPR támadója marad a Championshipben, most gazdag ember.
szept. 2
13:21
Férfi kézi: a PSG már Ibrahimovicon is túltesz (She)
Minden idők legnagyobb kézilabdás költségvetésével vághat neki az új szezonnak a francia PSG, a katari pénzből alaposan megerősített sztárcsapat 16.55 millió euróból (5.1 milliárd forint) gazdálkodik a 2015–2016-os idényben.
szept. 2
13:21
Nem játszik ellenünk a román Dzsudzsák (Blikk)
A román válogatott keretbe nem fért be, de az autóparkja vetekszik Dzsudzsák Balázséval.
szept. 2
13:23
PL: megdőlt az angol rekord; a City még sosem költött ennyit (She)
Még sohasem költöttek annyit erősítésekre az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) csapatai, mint a 2015–2016-os szezon nyári átigazolási időszakában.
szept. 2
13:23
Tiltás a balhés román szurkolóknak (Blikk)
Budapest – A Román Labdarúgó-szövetség nem engedi be a Magyarország–Románia Európa-bajnoki selejtezőre a hazájukban balhézó román szurkolókat.
szept. 2
13:25
Magyar-román: ez a kezdő várható; meccset halasztottak (She)
A Nemzeti Sport Online Romániából származó információi szerint már szinte biztosra vehető, hogy milyen összeállításban lép pályára a román labdarúgó-válogatott Magyarország ellen a pénteki Eb-selejtezőn (20.45, Üllői út).
szept. 2
13:27
Cselgáncs: visszavonult a 40 éves olimpiai bajnok legenda (She)
Szakított a versenysporttal Nomura Tadahiro háromszoros olimpiai bajnok japán cselgáncsozó.
szept. 2
13:29
Wolfsburg: Bobál szerezte az első gólt, majd jött a gólzsák (She)
A fiatal magyar labdarúgó, Bobál Gergely szerezte az első gólt azon a szerda délelőtti felkészülési mérkőzésen, amelyen a VfL Wolfsburg első csapata 3–2-re legyőzte a klub U23-asait.
szept. 2
13:39
Brazília: Dunga csak csereként számít Neymarra (She)
A betegségéből – mumpszos volt – alig kigyógyuló Neymarra csak csereként számít a szombati, Costa Rica elleni felkészülési mérkőzésen Dunga, a brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
szept. 2
13:39
Dzsudzsák Balázs Instagramon üzent a szurkolóknak (Blikk)
Budapest – Egy montázst osztott meg Instagramon a magyar labdarúgó-válogatott szélsője a pénteki, Románia elleni Európa-bajnoki-selejtező előtt. A hozzáfűzött kiírásából látszik, mennyire várja az összecsapást.
szept. 2
13:41
MU: Reus érkezhetett volna Dortmundból, de nemet mondtak (She)
Az ESPN értesülése szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester Unitednek megvolt a lehetősége szerződtetni Marco Reust a Borussia Dortmundtól, de a vételár hallatán inkább elállt a transzfertől.
szept. 2
13:42
Tragédia! Gyerekek is meghaltak a tűzben - VIDEÓ! (Behaviour)
Az első vizsgálatok szerint gyújtogatás történt.
szept. 2
13:43
Izrael: betiltották a szombati mérkőzéseket, botrány van (She)
Sztrájkba lép az Izraeli Labdarúgó-szövetség, ha nem játszhatják továbbra is szombaton a bajnokság mérkőzéseit – közölte az izraeli közszolgálati rádió szerdán.
szept. 2
13:45
EURO 2016: Az ikszért jönnek a románok? (Agroinform)
A vereség elkerülése az elsődleges célja a román válogatottnak, amely pénteken Budapestre látogat.
szept. 2
13:57
Elúszott két magyar riói kvótaszerzési esély (Infostart)
A Galambos Péter, Matyasovszki Dániel könnyűsúlyú kétpárevezős és a Simon Béla, Juhász Adrián normálsúlyú kormányos nélküli kettes is utolsó lett szerdai negyeddöntőjében, így már biztos, hogy ezek az egységek nem szereznek riói kvótát a franciaországi Aiguebelette tavon zajló, olimpiai kvalifikációs evezős világbajnokságon.
szept. 2
13:57
Kosár: női vonalon is erősít a Dávid Kornél Akadémia (She)
A több mint százszoros válogatott Zsolnay Gyöngyi vezetésével erősítik a női szakágat a Dávid Kornél Kosárlabda Akadémián – jelentették be az akadémia szerdai szezonnyitó sajtótájékoztatóján.
szept. 2
14:15
Úszás: majd' egymilliárdból bővítik a vásárhelyi uszodát (She)
Hódmezővásárhelyen már javában folynak a 2016. évi junior úszó Európa-bajnokság előkészületei, a lenyűgöző Gyarmati Dezső uszodát még tovább bővítik, hogy a helyszín tökéletesen alkalmas legyen az esemény lebonyolítására – derült ki a Magyar Úszószövetség elnökségi ülésén, amelyre ellátogatott az Almási István polgármester vezette szervezőbizottság képviseletében Hegedűs Zoltán alpolgármester és…
szept. 2
14:17
Bayern: „A legrosszabb, mikor látod a fényt, majd visszaesel” (She)
Thiago Alcántara, a Bundesligában szereplő Bayern München spanyol támadója 2014 októberében szenvedett súlyos térdsérülést, amelynek következtében egy teljes évet ki kellett hagynia. A 24 esztendős játékos egy háromrészes dokumentumfilmben mesélt az elmúlt év megpróbáltatásairól.
szept. 2
14:19
Labdarúgás: a sportminiszter az orosz futballszövetség élén (She)
Egyhangú szavazással a sportminiszter Vitalij Mutkót választották meg szerdán az Orosz Labdarúgó-szövetség új elnökévé.
szept. 2
14:21
Chelsea: bemutatták az új, bővített stadion terveit – képek (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea bemutatta a Stamford Bridge renoválási terveit – így néz majd ki a stadion az átalakítás után!
szept. 2
14:33
A vitorlázók állati tetemekkel, a kajakosaink hínárral küzdenek Rióban (Blikk)
Rio de Janeiro – Rendben lesz a víz minősége a Guanabara-öbölben az ötkarikás vitorlásversenyek idejére - jelentette ki a riói olimpia szervezőbizottságának elnöke.
szept. 2
14:33
Kvíz: tejet ivott a kapus? Mészöly beszólt – 10 kérdés a magyar-románról (She)
A péntek esti Magyarország–Románia labdarúgó Európa-bajnoki selejtező előtt ismét játékra hívjuk olvasóinkat. Érdekes kérdések, érdekes válaszok és … értékes nyeremények!
szept. 2
14:51
Magyar-román: kérdezzen a meccsről az NSO szakíróitól! (She)
A 2015-ös év legnagyobb válogatott presztízsmeccse jön pénteken: 20.45-kor az Üllői úton Magyarország–Románia Eb-selejtező. A nagy mérkőzésre élő hírfolyammal készülünk, és ennek keretében társalgásra invitáljuk olvasóinkat. Jöhetnek az olvasói kérdések – válaszol az NSO két szerkesztője, Marosi Gergely és Pór Károly, valamint erdélyi szakíró kollégánk, Boros Miklós!
szept. 2
14:51
Jól fogynak a jegyek a magyar labdarúgó-válogatott utolsó hazai Európa-bajnoki selejtezőjére (Infostart)
Egy nap alatt több mint ezer jegy kelt el a magyar labdarúgó-válogatott utolsó hazai Európa-bajnoki selejtezőjére, amelyet október 8-án a Feröer-szigetek csapatával vív a Groupama Arénában.
szept. 2
15:09
Kosárlabda: Hajdu és Zsoldos a Budapest-program élén (She)
A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) Hajdu Pétert nevezte ki menedzsernek a fővárosi kosárlabda-koncepció élére, a szakmai vezető pedig Zsoldos András lett – írja a Kezdő5.hu szakmai portál.
szept. 2
15:27
Eb 2016: „Ha megrúgjátok Bale-t, vissza fogunk rúgni” (She)
Andy King, a walesi labdarúgó-válogatott játékosa figyelmeztette a ciprusi nemzeti csapat tagjait, hogy ha utazni fognak Gareth Bale-re, akkor – ők is – megüthetik a bokájukat.
szept. 2
15:45
Magyar–feröeri: jól fogynak a jegyek az utolsó hazai selejtezőre (She)
Egy nap alatt több mint ezer jegy kelt el a magyar labdarúgó-válogatott utolsó hazai Európa-bajnoki selejtezőjére, amelyet október 8-án a Feröer-szigetek csapatával vív a Ferencváros arénájában.
szept. 2
15:51
Sportfogadás: Ezúttal az Eb-selejtezőkkel fosztanánk le a bukikat (Agroinform)
Hétközi kombival jelentkezünk, ezúttal főleg Eb-selejtezők szerepelnek szelvényünkön.
szept. 2
16:03
A döntőbe jutás az OSC célja a férfi vízilabda-bajnokságban (Infostart)
Az A-Híd OSC Újbuda férfi vízilabdacsapata az új idényben is arra törekszik, hogy döntőbe jusson a hazai bajnokságban, és minél jobban szerepeljen a nemzetközi kupában.
szept. 2
16:03
Dopping: kilencven őrizetbe vétel egy amerikai razzia során (She)
Az amerikai hatóságok 90 személyt őrizetbe vettek egy országos doppingellenes razzia során. A Drogellenes Ügyosztály (DEA) munkatársai 20 szövetségi államban 636 kilogramm, tabletták előállításához szolgáló port és 8200 liter injekcióhoz használt folyadékot foglaltak le.
szept. 2
16:05
Eb 2016: Ibra kiakadt, Ibra kiosztott, Ibra kivonult - videó (She)
Parázs hangulatú sajtótájékoztató tartott Zlatan Ibrahimovic, a svéd labdarúgó-válogatott – Oroszország elleni szombati Eb-selejtezőre készülő – csatára. Olof Lundh, a TV4 munkatársa a futballon kívüli üzleti vállalkozásairól kérdezte a PSG támadóját, aki ezt követően rendesen kiosztotta a sajtómunkást.
szept. 2
16:07
Peru: sokkoló! A játékos verőembereket küldött az újságíróra (She)
Gengszterfilmbe illő jelenetsornak lehettek szemtanúi azok, akik egy perui mérkőzésre kilátogattak. Az összecsapás ugyanis hatalmas balhéba fulladt, ám nem önmagában ez robbantotta fel az internetet. A félelmetes a sztoriban az, hogy az incidenst felvevővel végig követő újságíró hölgy egy, a kamerát nem szívlelő játékos közelébe tévedt, aki ezek után nemes egyszerűséggel ráküldte két verőemberét…
szept. 2
16:21
Barca: „A foci jobb a szexnél” – Busquets megindokolta (She)
Sergio Busquets, a Barcelona világ- és Európa-bajnok középpályása úgy véli, a labdarúgás sokkal jobb a szexnél. A spanyol válogatott futballista meg is indokolta álláspontját.
szept. 2
16:39
Brutális! Feldühödött drukkerek verték a sikítozó riporternőt - videó (Blikk)
Lima – Brutálisan megvertek egy perui sportriporter nőt egy futballmérkőzésen, miután az egyik csapat játékosa ráuszította a szurkolókat, a kamera mindent rögzített.
szept. 2
16:57
Zidane-t is lekörözheti An­thony Martial (Blikk)
Manchester — A korábbi aranylabdás Zinedine Zidane-t (43) is lekörözheti az Manchester United új focistája!
szept. 2
16:57
PSG: A Milan tényleg meg akart szerezni, de... – Ibrahimovic (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain svéd támadója, Zlatan Ibrahimovic megszólalt a körülötte keringő pletykákkal kapcsolatban: elmondása szerint valóban megkereste korábbi csapata, az AC Milan.
szept. 2
17:15
Topligák: PSG, MU, Real – a futball legdrágább tinédzserei (She)
A Manchester United kedden minden idők legdrágább tinédzserkorú labdarúgójává tette Anthony Martialt. De kik követik a 19 éves francia csatárt a legnagyobb összegért igazolt tizenéves futballisták rangsorában? Itt a tízes toplista!
szept. 2
17:15
Menekülnek az úszók Turi Györgytől (Blikk)
Budapest — Újabb válogatott tanítványa hagyja el Turi György (58) mesteredzőt, a Kőbánya SC úszószakosztályának főnökét.
szept. 2
17:33
Chelsea: Hazard belátta, nem rúghat annyi gólt, mint CR-ék (She)
A Premier League-ben szereplő Chelsea támadója, Eden Hazard belátta, szezononként soha nem szerez majd annyi gólt, mint Lionel Messi és Cristiano Ronaldo. A belga válogatott szélső úgy véli, a mentalitásából fakadóan nem eredményes annyiszor, mint aranylabdás vetélytársai .
szept. 2
17:33
Alain Prost beszáll a Lotus-csapatba (Blikk)
Monza — Visszatérhet Alain Prost (60) a Forma–1-be! A négyszeres világbajnok francia autóversenyzőt a Lotus pénzügyi vergődése hozta közel az újbóli szerepvállaláshoz.
szept. 2
17:33
„Kicsit” gyorsan ment a Rayo focistája (Metropol)
Porschéjával 234 km/h-s sebességgel repesztett a megengedett 100 km/s helyett.

Keresés