2021. június 1. kedd

jún. 1
0:03
Vége! Közösségi oldalán búcsúzott Vastag Csaba exe (Hírstart)
Vastag Csaba exe, Görgényi Fruzsina úgy érzi, hogy a közösségi média több stresszt, mint örömet okoz neki, úgyhogy egy időre búcsút int az Instagramnak.
jún. 1
0:03
Élen járnak a horgászok a környezetvédelemben (AQUA)
A poroszlói Szepesi Imre és a Tisza-tavi Sellő Horgász Egyesület úgy döntött, nagyobb gondot fordítanak a környezetvédelemre. Az üzlettulajdonos az egyszer használatos műanyag csalisdobozokat beszüntette, és „zöldebb” módszert vet be. Régi probléma a sok hulladék a vízpartokon, ez ellen próbálnak tenni. Szepesi Imre jó néhány alkalommal szervezett
jún. 1
0:06
Nyilatkozatot kell aláírniuk az olimpikonoknak arról, hogy tudják: akár meg is halhatnak (Blikk)
A tokiói játékok belépő nyilatkozatába a Covid-19-cel kapcsolatos frissítések is belekerültek.
jún. 1
0:06
Szeretlek, de képtelen vagyok együtt élni veled (She)
Izabella és Kristóf története első hallásra filmbe illő. Középiskola második osztálya óta vannak együtt. Egy osztálykirándulás alkalmával melegedtek össze, és anno az osztály, sőt, az iskola álompárjának számítottak.
jún. 1
0:06
Németországba korlátozások nélkül utazhatunk, ha nem repülővel érkezünk (Spabook)
Németország megváltoztatta Magyarország járványügyi besorolását, hazánk immáron nem tartozik a magas kockázati besorolású országok közé. Ez azt jelenti, hogy a Magyarországról Németországba beutazó személyeknél megszűnnek a beutazási korlátozások – feltéve,…
jún. 1
0:06
Párna a hűtőn és jégkrém reggelire: ezek a legfurcsább ünnepnapok a világon (UniLife)
Ha ünnepnapokról van szó, valószínűleg neked is a karácsony, húsvét, esetleg a szülinapod ugrik be elsőként. Nem is gondolnád, hogy a világszerte elterjedt hagyományokon kívül mennyi furcsaság van még, aminek megünneplésére egy külön napot, hetet vagy épp hónapot tűztek ki az emberek.
jún. 1
0:07
Anthony Hopkins őszinte vallomása: ekkor szeretne felhagyni a színészkedéssel (Hírstart)
Anthony Hopkins igazi munkamániás: bár 83 éves, esze ágában sincs nyugdíjba vonulni, további kihívásokra vágyik.
jún. 1
0:07
Öt hajó égett le a kikötői tűzben (AQUA)
Vasárnap este egy 15 méter hosszú jachton gyulladtak ki a lángok, amelyek aztán négy hajóra is átterjedtek. Szerencsére senki nem sérült meg, de az anyagi kár jelentős. A Marina Kaštela-i kikötői pletykák szerint a vacsora készítése fajult hajótűzzé, de a hivatalos vizsgálat még zajlik. Amit biztosan lehet tudni, hogy a kikötőt kiürítették, mindenk
jún. 1
0:10
Óriási hír Pikali Gerdáéktól az Instagram oldalon. Annyira várták már, hogy elmondhassák (Blikk)
Sejtelmes fotóval derült ki.
jún. 1
0:10
Ruttkai Éva és Latinovits Zoltán: egy szívbemarkoló szerelem igaz története (She)
Azt mondják, hogy a nagy szerelem legtöbbször akkor robban be az életünkbe, amikor egyáltalán nem számítunk rá. Ez Latinovits Zoltán és Ruttkai Éva esetében is így történt.
jún. 1
0:10
Újabb Ryanair kényszerleszállás és bombariadó, ezúttal Berlinben (Spabook)
Kényszerleszállást hajtott végre a Ryanair Dublin (DUB) – Krakkó (KRK) járata Berlin (BER) repülőterén, mert sajtóhírek szerint pokolgépes fenyegetés miatt meg kellett szakítania az útját – tudósított róla az MTI.…
jún. 1
0:10
Naponta látod őket, ezt mégsem sejtetted! Tudod, mit jelentenek a nagy cégek logói? II. rész (UniLife)
A nagy cégek számára a tökéletes logó megválasztása kiemelkedően fontos, hiszen a vevők ezek alapján különböztetik meg a vállalatokat. A tökéletes logó tükrözi a cég hitvallását, és frappáns elemekkel mutatja azt be a fogyasztóknak.
jún. 1
0:11
Az amerikai foci után a baseball nézőszámait is lekörözi az e-sport (Hírstart)
Már több mint egymilliárd dollárra értékelik a befektetők az e-sport iparágat, miután két számjegyű növekedést mutatott a nézőszám az utóbbi években. Ez az óriási érdeklődés Magyarországon is jól látható: a jelenleg futó K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság (K&H MN3B) mérkőzéseit már tavaly is több mint 700 ezren követték.
jún. 1
0:14
Nem mindennel elégedett a most hazatért Járai Máté. Kíra üzenete erősen érintette (Blikk)
Kíra tudta, mit kell tennie.
jún. 1
0:14
Csak azt szeretném, hogy tudd, minden nap, minden órájában szeretlek (She)
Megsimogatja a felesége arcát. Érzi tenyere alatt az alvástól felmelegedett bőrét. Rámosolyog, szája elé teszi az ujját.
jún. 1
0:14
Újranyit a Debreceni Nemzetközi Repülőtér (Spabook)
A Wizz Air közleményben jelentette be, hogy június 5-től újra megnyitja debreceni bázisát. Kezdetben 2 útvonalra indít járatokat a cívisváros repülőteréről (DEB). Ismét megnyitja kapuit a Debreceni Nemzetközi Repülőtér A…
jún. 1
0:14
Pályakezdőknek indít tehetségprogramot a Lufthansa (UniLife)
Idén is elindítja tehetséggondozó IT Young Professional Programját a Lufthansa Systems Hungária, amelybe általános szoftverfejlesztési tudással rendelkező fiatalok jelentkezését várják. Mutatjuk a részleteket!
jún. 1
0:15
Kozma Orsi és férje elárulták tízéves házasságuk titkát (Hírstart)
A kommunikáció, az őszinteség és alkalomadtán a humor is nagyon fontos egy-egy probléma megoldása során – ezt vallja Kozma Orsi énekesnő és férje, Benedek Tamás dobos. A Duna Televízió Családi kör című műsorának vendégeként a házaspár őszintén beszélt arról, miként zajlik családjukban a konfliktuskezelés.
jún. 1
0:15
Megható: ez erősítette meg Liptai Claudia örök bizalmát az emberekben (Hírstart)
Liptai Claudia egy elgondolkoztató és megható történetet mesélt el Facebook-oldalán. Történt ugyanis, hogy a népszerű műsorvezető egy nagyobb összeget vett ki egy pénzautomatából, azonban a nagy rohanásban nem tette el az összeget.
jún. 1
0:18
Gazdag leszel vagy szegény? Kiderül az élet- és sorsvonalad közötti távolságból (Blikk)
Csak a tenyered és egy centi kell hozzá!
jún. 1
0:18
Nem adhattam nagyobb ajándékot a lányomnak, mint a testvérét (She)
Amikor gyermeket vállaltam, nagyon lányt szerettem volna, csak lányt és csak egyet. Úgy véltem egy gyerekkel sokkal egyszerűbb lesz az élet, mindig lesz időm és lehetőségem rá figyelni, és a szülőség is könnyebb lesz egy csemetével. Nos, az élet, vagyis a második gyermekem ezt nem így gondolta.
jún. 1
0:18
Elkelt a Rác fürdő, a legjobb kezekbe került (Spabook)
A Rác fürdő nyilvános árverését május 31-én tartották, amelyen egyetlen licitálóként a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. (BGYH) indult a Rác fürdő és a mellette levő hotel megvásárlásáért. Ötmilliárd forintos…
jún. 1
0:18
Új rektorok a Bme és a Mate élén (UniLife)
Áder János köztársasági elnök kinevezte a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, valamint a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem rektorát.
jún. 1
0:22
Az amerikai foci után a baseball nézőszámait is lekörözi az e-sport (Blikk)
Már több mint egymilliárd dollárra értékelik a befektetők az e-sport iparágat, miután két számjegyű növekedést mutatott a nézőszám az utóbbi években. Ez az óriási érdeklődés Magyarországon is jól látható: a jelenleg futó K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság (K&H MN3B) mérkőzéseit már tavaly is több mint 700 ezren követték.
jún. 1
0:22
Van ám élet a nyugdíj után is! De még milyen! (She)
Egy egyetemi tanárom mesélte egyszer, hogy mikor az USA-ban volt továbbképzésen, az egyik kurzuson találkozott egy nagyon idős nővel. A hölgy - akit 70 körülinek saccolt - a kurzus egyik hallgatója volt.
jún. 1
0:22
Vonatkáosz: teljesen leállt a vasúti közlekedés Hollandiában hétfő délután (Spabook)
A holland vasúttársaság, a Nederlandse Spoorwegen (NS) hétfőn leállította a vonatközlekedést, miután egy műszaki hiba megzavarta az országos vasúti rendszer biztonságos működéséhez szükséges rádiókommunikációs rendszer működését. – számolt be róla…
jún. 1
0:22
Rangos külföldi egyetemre nyertél felvételt? Pályázz a Stipendium Peregrinum ösztöndíjra! (UniLife)
Az ösztöndíj-lehetőség azoknak szól, akik külföldön megszerzett tudásukat Magyarországon kívánják hasznosítani.
jún. 1
0:26
Papíron nős, lélekben szabad: Amikor a férj bármit megtehet! (She)
Sokféle kapcsolat, együttélési forma létezik - attól függően, ki mit visel el, mire hajlandó. Akár a külvilág kedvéért, akár saját magáért. Van, aki elhiteti magával, hogy jobb házasságban élni, bármilyen rossz és kiüresedett is az.
jún. 1
0:26
Nem hiszed el, hogy léteznek! A világ legdurvább építészeti baklövései (UniLife)
Megesik, hogy az építészet nem a szó pozitív értelmében lélegzetelállító, hanem nevetséges, ízléstelen vagy éppen használhatatlan. Ezek láttán felmerül az emberben a kérdés, hogy ki tervezte ezeket, és főleg, hogy ki volt a kivitelező.
jún. 1
0:30
A tengeralattjárózós pasik női megfelelője (She)
A baráti körömben van egy kifejezés egy bizonyos nőtípusra: UNIKORNIS CSAJ. De nem azért hívjuk így őket, mert szarv nő ki a homlokukból, és szivárványszínű a copfjuk...
jún. 1
0:30
Megkezdődött a nyári síszezon Franciaországban! (Síelők)
A hétvégén az első gleccser megnyitásával végre megkezdődött a nyári szezon Franciaországban is. Bár nem túlzás azt állítani, hogy igazából a "rendes" síszezon is most kezdődhetett el végre.
jún. 1
0:30
Egyetemek híres hiedelmei és szokásai (UniLife)
Minden közösségnek megvannak a saját maga szokásai, amik külső szemmel elsőre furcsának tűnhetnek. A hallgatók között az egyetemeken is számos hagyomány terjedt el. Most pedig nézzünk szét az ország különböző pontjain különleges tradíciók után kutatva!
jún. 1
1:33
Nem is gondolnád, mi okozhat merevedési zavart! (Hírstart)
A merevedési zavarnak számos rizikófaktora közül az egyik, talán kevésbé közismert a magas koleszterinszint. De mi a kapcsolat a kettő közt? Dr. Ferenczy Péter, a KardioKözpont kardiológusa, diabetológusa magyarázza el az összefüggést.
jún. 1
1:39
Tippek a sikkes és elegáns hálószobához (Hírstart)
A Lakáskultúra megmutatja, hogyan lehet a leggyorsabban és legegyszerűbben kivitelezni az álomtervet.
jún. 1
1:54
Kávé helyett így is élénkíthetjük magunkat (HáziPatika)
Sokak számára azzal indulnak a mindennapok, hogy ébredés után a lehető legrövidebb időn belül készítenek maguknak egy kávét annak érdekében, hogy könnyebben magukhoz térjenek. Kutatók szerint ugyanakkor ehelyett érdemes lehet megfontolni inkább egy
jún. 1
3:09
Három éve német menedzserek nyerik a Bajnokok Ligáját (Hamu és Gyémánt)
Tuchel előtt Flick és Klopp csapata nyerte az európai klubfutball legfontosabb trófeáját.
jún. 1
3:12
Gőzerővel oltanak Japánban, de lehet, hogy túl későn kaptak észbe (HáziPatika)
A tokiói nyári olimpia kezdete előtt két hónappal elkezdték felpörgetni az oltási kampányt Japánban.
jún. 1
3:18
15 étel, aminek mindig ott kéne lennie a konyhádban - Nálad megvannak? (Joy)
Vajon nálad mindegyik étel megvan a konyhában?
jún. 1
4:12
"A beteg addig válogatott a vakcinák között, míg elkapta a vírust és meghalt" (HáziPatika)
Hogyan győzhetünk le egy újabb járványt? Kutatások híján honnan fogják tudni a keleti vakcinával oltottak, hogy kellhet nekik 3. dózis? Mire számíthatunk a COVID utáni egészségügyben itthon? Mi a helyzet a koronavírus-mutációkkal?
jún. 1
4:15
Az eszköz, amivel úgy fújhatod el a szülinapi gyertyát, hogy nem kerülnek a tortára baktériumok (Nosalty)
A szülinapi gyertyafújás során rengeteg baktérium és kórokozó kerülhet a tortára, azonban van egy kütyü, amivel ezt elkerülheted!
jún. 1
4:15
Iránban kémkedéssel vádoltak meg egy franciát (Nap Mint Nap)
Amióta a drónok már a magánemberek számára is nagyon könnyen beszerezhetőek, időről-időre felröppennek olyan vádak, hogy ezen eszközök segítségével akár a magánemberek is kémkedhetnek és nem csak egymás után, de az államok ellen is. Ezt igazolja az a történet is, amelyben Franciaország egyik állampolgárát kémkedéssel vádolták meg Iránban. A Benjami
jún. 1
4:18
Válóügyvédek felfedték: a legdurvább okok, amelyekért emberek elváltak (Joy)
Akad néhány nagyon hajmeresztő történet a listában!
jún. 1
4:30
Ruhadarabok, amik a legtökéletesebb alakot is képesek tönkretenni (Joy)
Ezeket a ruhadarabokat kerüld el, ha a legjobbat szeretnéd magadból kihozni!
jún. 1
4:33
12+1 mindennapi megfizethető dolog, amely emelheti az életszínvonaladat (Familyversum)
James Clear motivációs szakértő szerint életünk minősége gyakran függ szokásaink minőségétől. Sajnos sok ember hozzászokott ahhoz, hogy a mindennapi rutinnal elárasztja magát, hogy minden fillért megtakarítson, még akkor is, ha az általuk végzett tevékenység kellemetlen következményekkel jár. Ugyanakkor manapság minden sarkon sok olyan dolgot is ár
jún. 1
4:36
Nagyot drágulnak a gyümölcsök (HáziPatika)
Az ilyenkor megszokottnál 30 százalékkal drágább az eper, de várhatóan a cseresznyét is magas áron kezdik majd árulni a szélsőséges időjárás miatt.
jún. 1
4:42
Féktelen bulik, amikor semmi sem számított - Kész csoda, hogy megúsztuk... (She)
Hiába mondtuk, hogy mi nem erre lakunk, nem nagyon akarták meghallani. És arra sem voltak vevők, hogy megálljanak a kocsival, és kitegyenek, had menjünk haza, ha már ők nem visznek el, ahogy megígérték. Mentünk valahová, ki tudja hová, két ismeretlen pasival, és nem volt kiszállás. De különösebben nem is aggódtunk, hiszen még tartott a buli...
jún. 1
4:45
A tetoválások 3 veszélyes szövődménye (Női NetCafe)
Tízből egy felnőtt, aki tetoválást készített testére, fertőzést kap, húszból egy pedig négy hónapnál hosszabb ideig tartó komplikációkkal kénytelen szembenézni. A leginkább a piros és a fekete tetoválások okoznak gondot – derül ki egy amerikai kutatásból.
jún. 1
4:51
Nincs bocsánat: a britek követelik Harry herceg lemondását (ridikul.hu)
Petíció indult, miután megelégelték a királynő pocskondiázását.
jún. 1
4:54
Olcsón és egyszerűen is újrahasznosítható a napelem? (Startlap)
Gyémánthuzallal vágja ketté a napelemes cellákat a francia CEA-Liten kutatóintézet, ezzel leegyszerűsítve az eljárást.
jún. 1
5:12
Prosztatagyulladás: így érdemes étkezni (HáziPatika)
A csípős és savas ételektől célszerű tartózkodnia az érintetteknek, a sok folyadék viszont segíthet. De mit kell még tudni a prosztatagyulladásban szenvedőknek az étkezéssel kapcsolatban? Cikkünkben összegyűjtöttük a legfontosabb információkat,

Keresés