2024. január 13. szombat

jan. 13
0:09
Zavart nevetés lett belőle. Istenes László beszólására nem készülhetett fel Jákob Zoli (Blikk)
Ez kemény volt.
jan. 13
0:09
Ha kevesebbet eszünk, elkerülhetjük a rákot? – Debreceni kutatók a táplálkozás és a rák kapcsolatáról (Képmás)
Miután korlátozták az étrendjüket, kevésbé alakult ki a sejtjeikben rákos daganat. Erre a következtetésre jutottak a Debreceni Egyetem kutatói, akik egy nemzetközi kutatás keretében éveken át édesvízi hidrákat és zebrahalakat vizsgáltak. Ha a táplálkozás és a tumorok kialakulása közötti összefüggés ismert az állatvilágban, mi a helyzet velünk, embe
jan. 13
0:09
Videó: Csodájára járnak a jégcsapokkal bevont Lillafüredi vízesésnek (Travelo)
Repkednek a mínuszok a Bükkben, így a vízesés akár teljesen meg is fagyhat.
jan. 13
0:13
Frank Sinatra, az ösztönös amerikai olasz – Lágyan énekelt, de vadul élt (Képmás)
"Mindent támogatok, ami átsegít az éjszakán, legyen az ima, nyugtató vagy egy üveg Jack Daniel’s…" – elmélkedett egyszer Frank Sinatra. A 20. század egyik legnagyobb hatású előadója, akit a világ a Hang és az Öreg Kékszemű beceneveken szólított, számos démonnal küzdött, volt min átsegítenie magát éjszakánként. Ezzel együtt emlékezetes filmes alakít
jan. 13
0:13
Ez a város lesz Európa zöld fővárosa 2025-ben (Travelo)
A címet minden évben az a város kapja, amely úttörő a környezetvédelmet támogató életmód kialakításában.
jan. 13
0:15
Rossmann 2024. 01.15-01.26 (Akciós Újság)
A Rossmann akciós újság lapozható változata hamarosan betöltődik, kérjük lapozzon lejjebb! Amennyiben készüléke nem jeleníti meg a Rossmann akciós újságot, letöltheti a leírásban található linkről PDF formátumban.
jan. 13
0:17
Ne add fel az idei fogadalmaidat! – Segítség négy gyakori újévi életformaváltás megvalósításához (Képmás)
Kevesebb közösségi média, több minőségi idő a barátokkal, leszámolás a stresszevéssel, rendszeres mozgás, korai lefekvés – csak néhány a legjellemzőbb újévi fogadalmak sorából. Tipikus buktatóikra szakemberek világítanak rá, ami azért is nagyon hasznos, hogy idén lehetőleg ne essünk ugyanabba a hibába, mint az előző években.
jan. 13
0:17
Befagyott a Balaton, de életveszélyes a jégre menni és sokba is kerülhet (Travelo)
A 2-3 centiméteres jég nem alkalmas a közlekedésre, sportolásra.
jan. 13
0:19
Spar Market 2024. 01.18-01.24 (Akciós Újság)
A Spar akciós újság lapozható változata hamarosan betöltődik, kérjük lapozzon lejjebb! Amennyiben készüléke nem jeleníti meg a Spar akciós újságot, letöltheti a leírásban található linkről PDF formátumban.
jan. 13
0:21
Ingyenes belépővel lepi meg utasait az Emirates Dubaj 2 lenyűgöző látványosságába (Travelo)
A különleges ajánlat a 2024. január 12. és február 1. között vásárolt Dubajba szóló jeggyel vehető igénybe.
jan. 13
0:21
Penny 2024. 01.18-01.24 (Akciós Újság)
A Penny akciós újság lapozható változata hamarosan betöltődik, kérjük lapozzon lejjebb! Amennyiben készüléke nem jeleníti meg a Penny akciós újságot, letöltheti a leírásban található linkről PDF formátumban.
jan. 13
0:23
Spar Extra 2024. 01.18-01.24 (Akciós Újság)
A Spar akciós újság lapozható változata hamarosan betöltődik, kérjük lapozzon lejjebb! Amennyiben készüléke nem jeleníti meg a Spar akciós újságot, letöltheti a leírásban található linkről PDF formátumban.
jan. 13
0:25
Megvan, hol játszódik a népszerű White Lotus sorozat 3. évada (Travelo)
Az ország már biztos, de még kérdéses, melyik luxusszállodában veszik fel a jeleneteket.
jan. 13
0:27
Spar Élelmiszerkosár 2024. 01.18-01.24 (Akciós Újság)
A Spar akciós újság lapozható változata hamarosan betöltődik, kérjük lapozzon lejjebb! Amennyiben készüléke nem jeleníti meg a Spar akciós újságot, letöltheti a leírásban található linkről PDF formátumban.
jan. 13
0:29
Még nagyobbra cserélhetik Budapest kedvenc szelfizőhelyét (Travelo)
Sorban állnak a turisták, hogy felülhessenek rá.
jan. 13
0:31
Spar 2024. 01.18-01.24 (Akciós Újság)
A Spar akciós újság lapozható változata hamarosan betöltődik, kérjük lapozzon lejjebb! Amennyiben készüléke nem jeleníti meg a Spar akciós újságot, letöltheti a leírásban található linkről PDF formátumban.
jan. 13
0:33
Két halálos baleset is történt a Magas-Tátrában, Szlovákiában (Travelo)
Egyikükkel lavina végezhetett, míg a másik hegymászó valószínűleg lezuhant.
jan. 13
0:35
Interspar 2024. 01.18-01.24 (Akciós Újság)
Az Interspar akciós újság lapozható változata hamarosan betöltődik, kérjük lapozzon lejjebb! Amennyiben készüléke nem jeleníti meg az Interspar akciós újságot, letöltheti a leírásban található linkről PDF formátumban.
jan. 13
2:00
Miért fontos, hogy kezeljük a száraz orrnyálkahártyát? (WebBeteg)
Az orr és az orrjáratok az elsődleges védelmi vonalat jelentik a fertőzésekkel szemben. Számos kórokozó és idegen anyag próbál bejutni a szervezetbe az orron át, és az orrváladék az, ami csapdaként funkcionál a behatoló mikroorganizmusok ellen. Abban az esetben azonban, ha az orrjáratok kiszáradnak, a védelem is lecsökken. Az orrnyálkahártya kiszár
jan. 13
3:24
13 Disney-mese és film, amit elfelejtett a világ: pedig igenis érdemes megnézni őket (Joy)
Vajon te hányat láttál ezek közül?
jan. 13
3:51
Így emelkednek idén az állampapírok kamatai (Igényesférfi.hu)
Aki jól bevásárolt az elmúlt években az inflációt követő állampapírokból, az idén különösen jól jár. A közzétett hivatalos 2023-as inflációs adat alapján 18-19 százalékos kamatot fizet majd a Prémium Magyar Állampapír (PMÁP).
jan. 13
4:15
Ez a “legtöbb óra” 80 ezerért? + Letűnt kor Zenith kronográfja (Kronometer)
Létezik, hogy Dávid ráakadt a “legtöbb órára” 80 ezer forintért? Új szintre lépett az ázsiai karóra- és óraszerkezet-gyártás, ezt példázza a CIGA Design Eye Of Horus — amiről Dávid, ha…
jan. 13
4:45
Hazai lakáspiac: mi a tanulság 2023 legfontosabb trendjeiből? (Igényesférfi.hu)
Országosan mindössze 1,8 százalékkal voltak magasabbak a lakásárak 2023 utolsó negyedévében az előző év azonos időszakához képest. Ez minimális eltérésnek felel meg, egyben nagyon drasztikus lassulást jelent a korábbi évekhez képest, hiszen a 2019 és 2022 közötti időszak utolsó negyedéveit tekintve 20-24 százalékos volt az éves áremelkedés üteme.
jan. 13
4:48
Ciki vagy nem ciki, én egyedül is szeretek moziba vagy strandra járni (She)
Régen képes voltam otthon szomorkodni és sajnálni magamat, ha épp nem volt kivel programot csinálnom. Mára azonban már megedződtem. Ha nem ér rá senki, akkor elmegyek egyedül is sétálni, mozizni, strandolni, sőt még utazni is.
jan. 13
4:51
Milyen gyorsan szerezhető vissza az erőnlét? (Vital)
Sok hobbi- és amatőr sportolóval előfordul, hogy kiesik hosszabb-rövidebb időszak az edzésből. Egy betegség, egy sérülés, egy élethelyzet is járhat bizonyos inaktivitással, és hetek-hónapok után egyáltalán nem könnyű visszaszerezni a fittséget, az erőnlétet, újra elérni egy jó teljesítményt.
jan. 13
4:51
Hideg zuhany reggelente? Szörnyen hangzik, de rengeteg előnnyel bír (Hamu és Gyémánt)
Sokunk egyből megretten a hideg víz hallatán, pedig számos pozitív egészségügyi hatása van egy reggeli "jeges" zuhanynak. Aábbi cikkünkben elmondjuk, miért éri napindítóként ezt a fajta felfrissülést választani.
jan. 13
4:51
A reflux 4 meglepő jele (in.hu)
Ha savanyú ízt tapasztaltunk már a szánkban, a gyomorégés vagy a Gastrooesophagealis refluxbetegség (GERD) egyik jele lehet. Annak ellenére, hogy milyen sokan szenvednek tőle, és milyen jól ismerik néhány tünetét, a gasztroenterológusok szerint a a gyomorégésnek vagy refluxnak vannak olyan mellékhatásai is, amelyek kevésbé ismertek. Íme, mire kell
jan. 13
4:54
Díszhalak túletetése: így veheted észre, ezt teheted ellene (Háziállat)
Nem is hinnénk, hogy halaink gyakran azért pusztulnak el, mert túletetjük őket. Fontos, hogy tisztában legyünk vele, kedvencünknek mekkora a táplálékigénye, és ne akarjunk egyszerre túl sok ételt beletuszkolni. Kellő odafigyeléssel megelőzhető a baj.
jan. 13
5:15
Őrült tempót diktál a Netflix Nascar-sorozatának első előzetese (Igényesférfi.hu)
A dokuszéria január 30-án érkezik a streamingszolgáltató kínálatába. A Cup Series bajnoki címére pályázó pilóták küzdelmes mindennapjaiba nyer bepillantást, aki a NASCAR Full Speed névre keresztelt szériát választja.
jan. 13
5:18
Többször is elveszítettelek, de sosem hagytalak el igazán... (She)
A lelki társnak is van teste. És kár lenne tagadni: a testi vonzalom is legalább olyan fontos, mint a lelki összhang. Nálunk - noha az együtt töltött évtizedek alatt átalakult -, soha nem szűnt meg a másik teste iránti tisztelet, aggodalom, szeretet és vonzalom.
jan. 13
5:18
Dohányzás: módszerek a leszokáshoz - Egyedül nem megy (WebBeteg)
A dohányosok nagy része annak tudatában is tovább dohányzik, hogy tisztában van annak veszélyeivel. Ennek legfőbb oka, hogy a dohányzás az egyik legsúlyosabb - a kemény drogokra jellemző mértékű - függőséget képes létrehozni.
jan. 13
5:24
Az önmagunkhoz való hűség ereje kapcsolatainkban (She)
Életünk során arra tanítanak bennünket, hogy legyünk együttérzőek, törődjünk másokkal, legyünk rájuk tekintettel: hangulataikra, érzéseikre, reakciókra, figyeljünk az igényeikre és reagáljunk azokra, mindig, minden körülmények között.
jan. 13
5:24
Ez a világ valaha volt leghorrorisztikusabb randija: a részletektől kiráz minket a hideg (Joy)
Nem akarjuk elhinni, hogy ez tényleg megtörtént.
jan. 13
5:45
A halhatatlanság témáját boncolgatja Keanu Reeves első regénye (Igényesférfi.hu)
A Holtpont, a Mátrix és a John Wick sztárja a Good Morning America című műsorban jelentette be, július végén megjelenik első saját regénye, mely a szintén általa jegyzett képregénysorozat, a BRZRKR univerzumába repít vissza. A történet középpontjában egy halhatatlan harcos és korokon átívelő, gigászi küzdelmei állnak.
jan. 13
5:48
Nagyon fontos a szeretet- és kommunikációs nyelvek ismerete a gyermeknevelésben (She)
A támogató, együttműködő kommunikáció hatékonyságát és hosszú távú pozitív következményeit ma már szinte mindenki ismeri, mégis könnyű elveszni a sok információ között. Miért fontos és mit jelent a megfelelő technikák használata?
jan. 13
5:51
5 feng shui tanács Halász Alexandrától az élettered és elméd rendbe rakásáért (Life&Body)
A naptári évkezdéshez sokan társítanak az életükben is új kezdetet: fogadalmakat tesznek, szeretnének megújulni, fejlődni. Ebben segítségünkre lehet a feng shui is, melynek szakértőjét, Halász Alexandrát kérdeztük, mit tanácsolna 2024-re. A kínai eredetű feng shui tudománya az éltető energia áramlását segítő tippeket ad életterünk elrendezéséhez. A
jan. 13
5:57
Micsoda nő! Julia Roberts 56 évesen csak úgy ragyog a British Vogue címlapján! (Femcafe)
Elbűvölő mosolyával és időtlen stílusával Julia Roberts most először tündököl a British Voge címlapján! A magazinnak adott interjújában a "Sztárom a párom" című film forgatókönyvírójával, Richard Curtisszel beszél a kortalan szépségről, és arról, hogy milyen érzés Hollywood egyik leghíresebb arcának lenni.
jan. 13
5:57
Apámról 2 – Elengedés, hogy a gyerekeim ünnepei ne az én traumáimról szóljanak (Nőiváltó)
Az apám. Ma már különösebb neheztelés nélkül képes vagyok elmenni a sírjához. Ahogy élt, úgy is ment el.
jan. 13
6:09
Ismered? Ezen a trükkön buknak el a legtöbben az állásinterjúkon (Femcafe)
Te vajon hánynak dőltél már be ezek közül óvatlan pillanatokban?
jan. 13
6:12
Napi horoszkóp január 13.: a Bakok hihetetlen önzetlenséggel találkoznak, a Halakat kellemes csalódás éri (Joy)
A hétvége első napján is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!
jan. 13
6:21
Tom Cruise már a harmadik Top Gun-filmen dolgozik (Igényesférfi.hu)
A filmsztár a napokban írt alá egy nem kizárólagos együttműködési szerződést a Warner Bros. filmstúdióval, de tovább dolgozik a jelek szerint a Paramount filmstúdióval is, ahol a korábbi két Top Gun-filmje készült.
jan. 13
6:21
Lefokozott szentek: a hithősök névsorát is meg-megújítják (egy.hu)
A szentté nyilvánítás a Vatikán egyik legmagasabb kitüntetése, és örökre szól. Ugyanakkor a szenteket is le lehet fokozni, és volt is erre példa az utóbbi évszázadban.
jan. 13
6:33
A tudósok évszázadokig nem tudták megfejteni XIV. Lajos kódját (Hamu és Gyémánt)
A 17. századi Franciaország egy figyelemre méltó kriptográfiai rendszerrel büszkélkedhetett – a Nagy Rejtjel pedig XIV. Lajos francia uralkodó rejtélyes kódjává vált. A zseniális rejtjelezés mögött Antoine és Bonaventure Rossignol állt. Az 1643-tól 1715-ig Franciaországot uraló Napkirály királyi kriptológusnak nevezte ki őket, így testvérek megalk
jan. 13
6:36
Állandó ugatás: így szoktasd le otthon a kutyádat (Háziállat)
Az ugatásnál nagyon fontos rájönnünk, hogy mi okozza. Nem mindegy, hogy kutyánk otthon ugat, vagy séta közben stb. Néhány tipp hogyan szoktassuk le erről a rossz szokásról, mellyel idegesíthetjük a szomszédot, vagy a többi kutyást, vagy a járókelőket.
jan. 13
6:39
Rekordot döntöttek a magyarok Horvátországban (AQUA)
A 2019-es rekordévet is meghaladta Horvátországban tavaly a magyar turisták létszáma és vendégéjszakáinak adata. Az elmúlt évben 728 ezer magyar beutazó érkezett Horvátországba, 21 százalékkal több, mint 2022-ben, ami 13 százalékkal meghaladja az eddigi csúcsnak számító 2019 adatát. A vendégéjszakák száma megközelítette a 3,6 milliót, ami 17 százal
jan. 13
6:42
Akár halálos betegségekről is árulkodhat ez a testrészed (Metropol)
A jelenség nemcsak kellemetlen, de egyfajta vészcsengőként figyelmeztet: komoly baj van!
jan. 13
6:45
Jót tehet egy házikedvenc az egyedül élő 50 felettieknek (Igényesférfi.hu)
Régóta tudjuk, hogy az állattartás pozitív hatással van a mentális jóllétre.
jan. 13
6:45
Anyaság 40 felett: előítéletek kontra valóság (WMN)
Az idősebb szülők jobban féltik a gyereküket? Esetleg bátrabban tesznek az elvárásokra? Mi igaz a közhelyekből, és mi az, ami hülyeség? Negyven feletti anyák mesélnek, és szakértőt is megkérdeztünk.
jan. 13
6:51
Illegális partit tartottak a Kanári-szigetek egyik vulkánjának csúcsán, megfizetik az árát (Travelo)
A turisták a vétségért 200 ezer euróig (közel 76 millió forint) terjedő bírsággal sújthatók.
jan. 13
6:57
Idén megérkeznek a napelemes kisautók, hogy pusztán napenergiával furikázhassunk a városokban (Rakéta)
.

Keresés