2020. december 29. kedd

dec. 29
6:36
Mandulavajas csokifudge (Nosalty)
Ízre tökélestesen olyan, mint az eredeti csokifudge. Valószínűleg kalóriára is. De legalább kicsit egészségesebb. :)
dec. 29
8:48
6 egészségesebb lencsesaláta, ha idén nem a majonézes kalóriabombára szavaznál (Nosalty)
Nem kérdés, hogy az új évet lencsével kell indítani! Ha azonban idén nem szeretnéd a tömény majonézes változatot elkészíteni, ami tele van kalóriával, akkor hoztunk pár jó alternatívát, amik talán még finomabbak is.
dec. 29
9:48
9 cukormentes finomság, amit felszolgálhatsz szilveszterkor is (Nosalty)
Édesítsd meg a 2021-es éved első másodperceidet egy finom süteménnyel. Persze ez nem azt jelenti, hogy olyanokat kell sütnöd, amik tele vannak cukorral...mutatunk pár tuti receptet, ami mentesen készül.
dec. 29
10:36
Manhattan, a koktél, ami miatt mi is megszegnénk az alkoholtilalmat (Nosalty)
Az idei szilveszter csendben, legfeljebb kisebb társaságban fog telni, ez azonban nem ok arra, hogy ne adjuk meg a módját az új év köszöntésének. Készítsetek házilag Manhattan-koktélt, aztán szürcsöljétek el abban a tudatban, hogy pont olyan elbűvölők és vagányak vagytok, mint Marilyn Monroe.
dec. 29
10:42
Egyszerűbb elkészíteni, mint gondolnád: Íme a tökéletes kocsonya receptje (Femcafe)
Ebben a hónapban kihagyhatatlan.
dec. 29
11:24
Leginkább bort vásárolt a magyar karácsonykor (NLC)
Az idei ünnepek során a magyarok huszonkét százalékkal kevesebbet költöttek alkoholos italokra, mint tavaly november 23. és december 23. között – derült ki egy online italkereskedés statisztikáiból.
dec. 29
13:12
Retró szilveszteri menü (NLC)
Szendvics Piros Arannyal és rengeteg reszelt trappistával, kókuszgolyó és sajtos pogácsa minden mennyiségben – retró szilveszteri menü, amit ma is ugyanúgy imádunk, mint régen.
dec. 29
19:42
10 tésztaétel, amit a legjobban szeretettek 2020-ban (Nosalty)
Nézzük azt a tíz tésztaételt, amire nagyon sokan voltatok kíváncsiak idén. Töretlenül szeretjük az ízletes tésztaételeket, hiszen gyorsan elkészülnek és a megfelelő hozzávalókkal nagyon ínycsiklandozóak. Jöjjön a Top 10, a Ti keresési sorrendetekben.
dec. 29
19:48
Top10 sós sütemény recept, amit a legtöbben kattintottatok idén (Nosalty)
Leginkább a különböző pogácsákért rajongtatok, de azért a sós rudak is szép számmal szerepelnek a listán. Mutatjuk a 1kedvenc sós recepteteket 2020-ból.

Keresés