2007. június 19. kedd

jún. 19
18:56
200 ezer forintért kelt el a férfi döntő kosárlabdája (Metropol)
Egy magánszemély 200 ezer forintért szerezte meg a férfi kosárdöntő harmadik, utolsó mérkőzésén használt labdát, amelyet a szolnoki bajnokcsapat valamennyi tagja aláírt.
jún. 19
19:57
Megkezdődött az év legnagyobb diáksportrendezvénye Miskolcon (Metropol)
Diákok sokaságát látja vendégül Miskolc, noha már befejeződött az idei tanév, ám a fiatalok háromnapos olimpiája csak most kezdődött meg - tájékoztatta az MTI-t Szűcs István sajtóreferens.
jún. 19
21:49
Ökölvívás: lekerül-e a fejvédő az az amatőr bunyósokról? (She)
Az amatőr ökölvívás sokat veszített a népszerűségéből ? és ez nem írható kizárólag a virágzó profi boksz számlájára. A biztonságra és a gépi pontozásra ráment az ökölvívás lényege: a küzdelem, a szenvedély, a látvány ? helyette néha a botrányos bíráskodás és pontozás lett a főszereplő a világversenyeken.
jún. 19
22:16
Evezés: Haller Ákos és, Pető Tibor kihagyja a Vk-versenyt (She)
Nem utazik a hét végi amszterdami Világkupa-versenyre a Haller Ákos, Pető Tibor kétpárevezős egység. Nincsenek jó formában, ezt bizonyítja az is, hogy a június elején megrendezett ottensheimi Vk-viadalon csak a 19. helyen végeztek.
jún. 19
22:23
Kosárlabda: Horváth Ákos újra Kecskeméten pattogtat (She)
Sokan irigyelték az Albacomp csapatát az elmúlt két esztendőben, mert náluk játszott a magyar válogatott két bedobója. Két héttel ezelőtt Kámán Tamás azonban visszatért Zalaegerszegre, Horváth Ákos pedig kedden délben írta alá azt a két esztendőre szóló megállapodást, mely szerint az Univer csapatában folytatja pályafutását, ahonnan két éve Székesfehérvárra igazolt.
jún. 19
23:04
Úszás: Dara Torres 40 évesen leckéztette meg a világ legjobbjait (She)
Miközben a világ különböző medencéiben fel-felvillan egy-egy nagyszerű eredmény ? elég csak a svéd Therese Alshammar vagy az amerikai Kate Ziegler világrekordjaira gondolni, ? mégis Dara Torres teljesítménye az, amire mindenki felkapta a fejét. Az amerikai hölgy ugyanis 40 évesen leckéztette meg a világ legjobb sprintereit európai körútján 50 és 100 méter gyorson. A győzelmeknél azonban sokkal…
jún. 19
23:06
Ausztria: a területi ligában folytatja a 2004-es bajnok Grazer AK (She)
A területi bajnokságban végződik az osztrák labdarúgó-bajnokság élvonalából csődhelyzet miatt kiesett Grazer AK kálváriája.

Keresés