2007. augusztus 19. vasárnap

aug. 19
17:56
Brazília: Marcao és Ricardo Lopez doppingügybe keveredett (She)
Két labdarúgó is fennakadt a doppingvizsgálaton a brazil bajnokságban a múlt hónapban. A szövetség meghallgatásuk után dönt a szankciókról.
aug. 19
17:56
Két brazil labdarúgó doppingesete (Behaviour)
Két labdarúgó is fennakadt a doppingvizsgálaton a brazil bajnokságban a múlt hónapban. Az Internacional hátvédjének, Marcao szervezetében karboxi-finaszteridet találtak a Juventude elleni július 24-i mérkőzés után, míg a másodosztályú Paulista hátvédje, Ricardo Lopes isometeftent szedett a július 6-i, Marilia elleni találkozó előtt. A szövetség meghallgatásuk után dönt a szankciókról.
aug. 19
18:40
Döntetlen Blackburnben (Behaviour)
Az Arsenal a holland Robin van Persie korai góljával ugyan sokáig vezetett a Blackburn Rovers otthonában, ám David Dunn egyenlített, így maradt a döntetlen a két csapat között az angol labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában.
aug. 19
19:38
Öttusa-vb: Horváth Viktor arany-, Németh Róbert bronzérmes (Metropol)
Horváth Viktor aranyérmes lett a berlini öttusa-világbajnokság hagyományos versenyében. Az orosz Ilja Frolov végzett a második és Németh Róbert a harmadik helyen.
aug. 19
19:44
Van der Vaart góljával győzött a Hamburg (Behaviour)
Az UEFA Kupa selejtező 2. fordulójában a Budapest Honvéd elleni visszavágóra készülő Hamburger SV hazai pályán, Rafael van der Vaart büntetőből szerzett góljával, győzött a Bayer Leverkusen ellen a német labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában.
aug. 19
19:49
Premier League: döntetlen a szuperrangadón (Behaviour)
A Chelsea 1-1-es döntetlent ért el az FC Liverpool otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 3. fordulójának szuperrangadóján. A hazai Vörösök a nyári sztárigazolás, Fernando Torres góljával szerezték meg a vezetést, amelyet a 62. percben Frank Lampard büntetőből egalizált, kialakítva ezzel a végeredményt.
aug. 19
19:51
Horváth Viktor arany-, Németh Róbert bronzérmes (Behaviour)
Horváth Viktor aranyérmes lett a berlini öttusa-világbajnokság hagyományos versenyében. Az orosz Ilja Frolov végzett a második és Németh Róbert a harmadik helyen.
aug. 19
19:53
Bronzérmes a magyar öttusa csapat, Németh Róbert olimpiai kvótát szerzett (Behaviour)
A Horváth Viktor, Balogh Gábor, Fülep Sándor összeállítású magyar csapat bronzérmes lett a berlini öttusa-világbajnokság hagyományos versenyében. Az első helyet a németek, a másodikat a csehek szerezték. Az egyéni induló Németh Róbert az egyéni versenyben elért bronzérmével olimpiai kvótát szerzett.
aug. 19
20:07
Öttusa-vb: Horváth arany-, Németh bronzérmes lett (Metropol)
Horváth Viktor aranyérmet nyert a berlini öttusa-világbajnokság hagyományos versenyében. Németh Róbert harmadik lett - ezzel olimpiai kvótát szerzett -, Balogh Gábor a 14., Fülep Sándor a 26. helyen végzett. A Horváth, Balogh, Fülep összeállítású csapat a dobogó harmadik fokára állhatott fel a németek és a csehek mellé. Egyéniben az orosz Ilja Frolov szerezte meg a második helyet.
aug. 19
20:47
Red Bull Air Race: Besenyi hetedik a kvalifikáción (Behaviour)
Besenyi Péter a hetedik helyen végzett a Red Bull Air Race műrepülő-verseny budapesti kvalifikációján. A Parlament előtti szakaszon rendezett vasárnapi selejtezőn az amerikai Mike Mangold volt a leggyorsabb, honfitársa, Kirby Chambliss, valamint a brit Steve Jones előtt. Besenyei nem repült lassan, csak az egyik akadályon túl magasan haladt át, és ezért büntetőmásodpercek kapott. A hétfőn 13…
aug. 19
20:52
Besenyeit újra megbüntették Budapesten (Infostart)
Besenyi Péter a hetedik helyen végzett a nemzetközi műrepülő-verseny budapesti időmérő edzésén.
aug. 19
20:58
Kerékpár: Klöden bizonyos feltételekkel maradna az Astanában (She)
Megváltoztatva korábbi álláspontját, bizonyos feltételek teljesülése esetén mégis maradna az Astana kerékpáros gárdában Andreas Klöden.
aug. 19
21:03
Red Bull Air Race: Besenyei Péter a hetedik a kvalifikáción (She)
Besenyi Péter a hetedik helyen végzett a Red Bull Air Race műrepülő-verseny budapesti kvalifikációján.
aug. 19
21:14
Az Újpest elbánt a Honvéddal (Infostart)
Az Újpest 4-1-re legyőzte a Honvédot a Bozsik Stadionban a labdarúgó NB I ötödik fordulójában.
aug. 19
21:25
NBII:, Nyugati-csoport: brillíroztak a vendégcsapatok vasárnap (She)
A Felcsút, a Haladás és az Ajka is fölényes, 3-0-s győzelmet aratott idegenben a labdarúgó NBII második fordulójának vasárnapi játéknapján, a Nyugati-csoportban. A Kozármisleny, a Mosonmagyaróvár és a Kaposvölgye volt a szenvedő alany.
aug. 19
21:35
NBII, Keleti-csoport: a Mezőkövesd bravúrja a Sport utcában (She)
A Makó, a Bőcs és az Mezőkövesd is fölényes győzelmet aratott a labdarúgó NBII második fordulójának vasárnapi játéknapján, a Keleti-csoportban. A BKV Előre, a Kecskemét és a Tuzsér drukkerei szomorkodhattak, csapatuk súlyos vereséget szenvedett a második fordulóban.
aug. 19
23:16
Olasz Szuperkupa: az AS Roma sikere (Behaviour)
Az AS Roma nyerte a labdarúgó Olasz Kupát, miután 1-0-ra győzött a bajnoki címvédő Internazionale otthonában. A találkozó egyetlen gólját Daniele De Rossi lőtte: a fiatal középpályás a Francesco Totti ellen elkövetett szabálytalanságért megítélt büntetőt értékesítette. A fővárosiak történetük során második alkalommal hódították el a trófeát.
aug. 19
23:38
Franciaország: a negyedik forduló után is nyeretlen a Marseille (She)
Három döntetlen született a francia labdarúgó-bajnokság élvonalának 4. fordulójában, a vasárnapi játéknapon. A Marseille vesszőfutása továbbra sem ért véget.

Keresés