2008. július 19. szombat

júl. 19
18:42
Intertotó-kupa: a Stuttgart 1?0-ra kikapott Oroszországban (She)
Az UEFA-Intertotó-kupa harmadik fordulójának első mérkőzésein az Elfsborg és a Szaturn is 1?0-s győzelmet aratott: a svédek a lett FK Rigát, az oroszok pedig a 2007-es német bajnok VfB Stuttgart együttesét győzték le.
júl. 19
19:18
Kézilabda: gálával avatták fel az új veszprémi csarnokot (She)
Kézilabdás gálát rendeztek szombaton az új veszprémi sportcsarnokban.
júl. 19
19:20
Atlétikai országos bajnokság: nincs újabb olimpiai szintes (She)
Szinte kivétel nélkül az esélyesek győztek a debreceni Uniqa atlétikai országos bajnokság szombati versenynapjának első felében. Egyelőre nem volt újabb olimpiai szintteljesítés.
júl. 19
19:22
Kajak-kenu: nyolc magyar érem 1000 méteren az U23-as Eb-n (She)
Nyolc érmet ? köztük öt aranyat ? szereztek a magyarok az 1000 méteres döntők során az ifjúsági és U23-as kajakosok és kenusok szegedi Európa-bajnokságán.
júl. 19
19:36
Újpest: Lipták öngóljával szenvedtek vereséget a lilák (She)
Az Újpest 1?0-s vereséget szenvedett a Levszki Szófia ellen vívott idegenbeli mérőzésen. A bolgárok Lipták öngóljával nyertek.
júl. 19
19:54
Fulham: Gera gólpasszal vette ki a részét csapata győzelméből (She)
Gera Zoltán új klubja, a Fulham 3?1-es győzelmet aratott a Celtic elleni szombati edzőmérkőzésen, a magyar játékos gólpasszal vette ki a részét a sikerből. Bővebben hamarosan.
júl. 19
19:56
Tenisz, Kitzbühel: a 6. és a 7. kiemelt jutott a döntőbe (She)
Az 571 ezer euró összdíjazású ausztriai salakpályás férfi tenisztorna elődöntőjében a hetedik kiemeltn Del Potro és a hatodikként rangsorolt osztrák Jürgen Melzer is győzött és döntőbe jutott.
júl. 19
19:58
Ferencváros: 5?1-s kiütéses győzelem a Pénzügyőr ellen (She)
Sima győzelmet aratott szombaton a Ferencváros a Pénzügyőr ellen a csapat harmadik, zárt kapus felkészülési mérkőzésén. A végeredmény 5?1 lett a zöld-fehérek javára, a Fradi góljait Szkukalek, Pisanjuk, Abdi, Dragóner és Dramane szerezte.
júl. 19
20:12
Bravúros döntetlent ért el a Honvéd Grazban (Infostart)
A Honvéd gólnélküli döntetlent ért el az osztrák Sturm Graz otthonában a labdarúgó UEFA Intertotó Kupa harmadik fordulójában.
júl. 19
20:12
Intertotó-kupa: gólnélküli döntetlent játszott a Honvéd Grazban (She)
Harcos döntetlent játszott a Budapest Honvéd a Sturm Graz ellen az Intertotó-kupa harmadik fordulójának első mérkőzésén. A találkozón mindkét csapatnak voltak gólszerzési lehetőségei, mint ahogy kisebb-nagyobb hullámvölgyei, az eredmény reális.
júl. 19
20:30
Oroszország: Gaál Miklósék 2?0-ra kikaptak a Zenittől (She)
A Gaál Miklóssal felálló Amkar Perm Szentpéterváron 2?0-ás vereséget szenvedett az UEFA-kupa-győztes Zenit gárdájától. A magyar futballista végigjátszotta a mérkőzést.
júl. 19
21:06
Atlétika ob: újabb kvóta nélkül fejeződött be az 1. nap (She)
Az esti programban sem teljesített új versenyző olimpiai szintet a debreceni Uniqa atlétikai országos bajnokságon, vagyis az első versenynap után nem nőtt a pekingi indulók létszáma.
júl. 19
21:24
Peking 2008: kvótát szereztek a horvát férfi kosarasok (She)
Horvátország férfi kosárlabda-válogatottja kvalifikálta magát a pekingi olimpiára, miután az athéni ötkarikás selejtezőtorna elődöntőjében 76?70-ra megverte Németországot.
júl. 19
21:26
Fehérvár: sima vereség Horvátországban az Osijek ellen (She)
Az FC Fehérvár Horvátországban 2?0-áa vereséget szenvedett az élvonalbeli NK Osijek gárdájától.
júl. 19
22:00
Siófok: a Détári-csapat nyolcgólos győzelmet aratott Velencén (She)
A Détári Lajos vezette siófokiak 8?0-s győzelmet arattak a Fejér megyei Velencén. A vendégek egyik legjobbja a kétgólos Fülöp Zoltán volt.
júl. 19
22:02
AC Milan: lecsaptak volna még Frey-re, de irreális az ára (She)
Milánóban már nem akarnak vásárolni, csak eladni mondta Adriano Galliani, a piros-feketék elnöke, valamint hozzátette, hogy valóban meg akarták szerezni a Fiorentinától Sebastian Freyt, de olyan árat kértek, hogy azonnal visszakoztak.
júl. 19
22:18
REAC: Balaskó Iván góllal mutatkozott be Rákospalotán (She)
Balaskó Iván pénteken szerződött a REAC együtteséhez, szombaton pedig már meg is szerezte első gólját új csapatában az NB II Nyugati csoportjában szereplő Pápa elleni felkészülési mérkőzésen. A találkozót egyébként 3?1-re megnyerte a rákospalotai csapat.
júl. 19
22:20
Intertotó-kupa: idegenben tudott nyerni a Deportivo La Coruna (She)
Izraelben tudott nyerni a Deportivo La Coruna az Intertotó-kupa 3. fordulójának első játéknapján. Nem mondhatja el ugyanezt magáról az Aston Villa, aki 2?2-es döntetlent játszott a dán Odense otthonában.
júl. 19
22:22
Tenisz, Indianapolis: Gilles Simon a döntő egyik részvevője (She)
A második helyen kiemelt francia Gilles Simon bejutott a döntőbe az Indianapolisban zajló 525 ezer dollár összdíjazású férfi tenisztornán, miután a legjobb négy között legyőzte az amerikai Sam Querreyt.
júl. 19
22:36
Peking 2008: a görög férfi kosarasok is olimpiai résztvevők (She)
Athénban a férfi kosárlabdázók olimpiai selejtezőtornáján Horvátország legyőzte a Dirk Nowitzkivel felálló németeket, míg a házigazda Görögország Puerto Rico ellen diadalmaskodott. A két győztes ezzel kvalifikálta magát Pekingbe, míg a két vesztes vasárnap mérkőzik egymással a még kiadó egyetlen helyért.
júl. 19
22:38
Németország: nyolc gól született a Gerd Müller Stadion avatóján (She)
Sima 8?0-s győzelmet aratott a Bayern München a TSV Nördlingen otthonában, de a mérkőzés nem a felkészülésben játszott igencsak fontos szerepet, sokkal inkább az élő legenda Gerd Müller életében.
júl. 19
22:54
Internazionale: Lampard helyett Xabi Alonso érkezhet Milánóba (She)
Angol lapértesülések szerint arra is megvan az esély, hogy Frank Lampard helyett Xabi Alonso érkezzen az Internazionale csapatához.
júl. 19
23:30
Tenisz, Umag: Verdasco bejutott a döntőbe, Fogninit verte (She)
A 326 ezer euró összdíjazású salakpályás umagi férfi tenisztorna első elődöntőjében Verdasco legyőzte Fogninit, így döntőbe jutott.

Keresés