2008. július 21. hétfő

júl. 21
19:18
Internazionale: szemet vetettek a ghánai Sulley Muntarira (She)
Olasz lapértesülések szerint Jose Mourinho szívesen foglalkoztatná csapatában Sulley Mountarit, a Portsmouth középpályását. A ghánai válogatott labdarúgó a portugál szakvezető szerint remekül ötvözi az erőt, és a tehetséget, csakúgy, mint korábbi klubjában a Chelsea-ban Michael Essien.
júl. 21
19:20
Labdarúgás: Belfastban zárja az évet a magyar válogatott (She)
Eldőlt, hogy a magyar labdarúgó-válogatott az őszi szezonban a hatodik, idei utolsó mérkőzését november 19-én Belfastban játssza Észak-Írország legjobbjai ellen.
júl. 21
19:22
Peking 2008: a város kész az olimpiai család fogadására (She)
Peking felkészült az ?olimpiai család? fogadására: a kínai főváros repülőtere a következő napokban több mint 100 ezer sportolót, edzőt, olimpiai bizottsági tagot, különböző tisztségviselőket, szponzorokat, valamint a média képviselőit fogadja ? jelentette be a pekingi olimpiai szervezőbizottság (BOCOG).
júl. 21
19:36
Sampdoria: Fornaroli hivatalosan is a csapat játékosa lett (She)
Hivatalosan is bejelentették, hogy Bruno Fornaroli a Sampdoriához igazolt.
júl. 21
19:38
Nézze meg, hogy kell nézőfelrúgásért sárga lapot kapni (She)
Az orosz bajnokság 14. fordulójában a két moszkvai egylet, a Lokomotiv és a Szpartak összecsapásán a 73. percben a pályára szaladt egy néző.
júl. 21
19:54
Vereckei Ákos elégedett lesz azzal, amit elér az olimpián (Infostart)
Két számban indulhat a pekingi olimpián Vereckei Ákos. A Honvéd kétszeres olimpiai bajnok kajakozója egyesben 500, négyesben pedig 1000 méteren szerepelhet a kínai fővárosban. A csapathajóban viszont új társakkal kell indulnia.
júl. 21
20:12
NBA: Josh Childress Atlanta helyett Athénban folytathatja (She)
Meglepő lépésre készül Josh Childress, az Atlanta Hawks szabadügynök státuszú bedobója: tengerentúli források szerint ugyanis bejelentkezett érte az öreg kontinens kosárlabdájának egyik legkiemelkedőbb szereplő, a görög Olimpiakosz.
júl. 21
20:14
Sunderland: Keane reméli mind a négy játékost megszerzik (She)
Roy Keane a Sunderland menedzsere reméli, hogy pozitív választ kapnak a Tottenham Hotspur vezetőségétől az általuk szerződtetni kívánt négy játékos ügyében.
júl. 21
20:30
Hollandia: Kalou két évre kötelezte el magát a Heerenveenhez (She)
Az elefántcsontparti válogatott támadó, Bonaventure Kalou kétéves szerződést írt alá a holland első osztályban szereplő Heerenveen együtteséhez. A 30 éves futballistát ingyen szerezték meg az Arab Emirátusokban székelő Al-Jarizra csapatától.
júl. 21
20:32
Formula?1: videón Glock csúnya balesete a Német Nagydíjról (She)
A hétvégi Formula?1-es Német Nagydíjának 35. körében az élete első hazai futamán szereplő Timo Glock hatalmasat bukott a célegyenesre fordító kanyarban. A német Toyotájának jobb hátsó kereke kitört, az autó pedig keresztben átvágódott a pályán és a bokszutca falának csapódott, majd a forgalommal párhuzamosan gurult, míg meg nem állt.
júl. 21
21:24
Tenisz, Toronto: Mardy Fish már az első fordulóban kiesett (She)
Az amerikai Mardy Fish már a nyitófordulóban búcsúzott a 2,615 millió dollár összdíjazású keménypályás férfi tenisztornán. A viadal a Mestersorozat hatodik állomása.
júl. 21
21:42
Euro 2012: az UEFA ?beugrásra? kérte fel Németországot (She)
London, 2008. július 21., hétfő (MTI/dpa) - Brit sajtóértesülés szerint az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) felkérte Németországot, hogy szükség esetén "ugorjon be" Ukrajna helyett, és rendezze meg Lengyelországgal közösen a 2012-es Európa-bajnokságot.
júl. 21
21:44
Tenisz: két férfi játékost is megbüntettek sportfogadás miatt (She)
A cseh Frantisek Cermakot és a szlovák Michal Mertinakot komoly eltiltással és pénzbüntetéssel sújtotta az ATP, vagyis a világ férfiteniszének irányítószerve miután bebizonyosodott róluk, hogy teniszmérkőzésekre fogadtak.
júl. 21
22:00
EURO-2012: az UEFA "beugrásra" kérte fel Németországot (Infostart)
Brit sajtóértesülés szerint az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) felkérte Németországot, hogy szükség esetén "ugorjon be" Ukrajna helyett, és rendezze meg Lengyelországgal közösen a 2012-es Európa-bajnokságot.
júl. 21
22:00
Olaszország: Cristiano Ronaldo új barátnője a ?94-es Miss Italia (She)
Új barátnője van a Portugál válogatott zseninek, Cristiano Ronaldónak adták hírül az olasz hírportálok. A hölgy nem lóg ki Ronaldo eddigi barátnőinek sorából, 1994-ben ő volt a Miss Italia.
júl. 21
22:18
Oroszország: a Tottenham 20 millió eurót ajánl Arsavinért (She)
Angol lapértesülések szerint a Tottenham komoly ajánlatot tett Andrej Arsavinért, a Zenit válogatott középpályásáért.
júl. 21
22:20
Felkészülési mérkőzés: gólzáporos győzelmet aratott az újonc (She)
Az NB I újonca, a Kecskeméti TE edzőmérkőzésen fogadta a néhány éve még szebb napokat és 2000-ben még élvonalbeli bajnoki címet ünneplő Dunaújváros FC csapatát. A Bács-Kiskun megyeiek 4?1-es első félidő után a második játékrészben már csak egyet lőttek NB II-es ellenfelüknek és magabiztosan megnyerték a mérkőzést.
júl. 21
22:22
Atlétika: Marion Jones kegyelmet kért Bush amerikai elnöktől (She)
George W. Bush amerikai elnöktől kért kegyelmet a márciusban bebörtönzött Marion Jones, a többek között doppingvétség miatt elítélt amerikai sprinter egy texasi büntetés-végrehajtási intézetben tölti hat hónapos szabadságvesztését.
júl. 21
22:36
Tenisz, Los Angeles: Tamara Paszek továbbjutott az első körből (She)
Megkezdődtek a Los Angelesben zajló 600 ezer dollár összdíjazású női tenisztorna küzdelmei. A szerencsés vesztesként a főtáblán versenybe szálló Czink Melinda csak ? magyar idő szerint hétfőn éjjel ? lép pályára a 13. kiemelt Virginie Razzano ellen.
júl. 21
23:30
Leverkusen: Szergej Barbarez bejelentette visszavonulását (She)
Hivatalosan is befejezettnek tekinti profi pályafutását Szergej Barbarez, bosnyák támadó, egykori Bundesliga-gólkirály. A 36 éves játékos pályafutása során megfordult a Hansa Rostock, a Borussia Dortmund, a Hamburg, és a utolsóként a Bayer Leverkusen csapatánál.

Keresés