2008. július 5. szombat

júl. 5
20:06
Intertotó-kupa: idegenben nyert a Honvéd a Teplice ellen (She)
Az Intertotó-kupa második fordulójában Csehországban lépett pályára a Budapest Honvéd. A Teplice elleni mérkőzés 3?1-es magyar győzelemmel ért véget, a Honvéd góljait Hercegfalvi, Abraham és Abbas szerezte.
júl. 5
20:08
Felkészülési mérkőzés: ZTE-siker a varasdiak ellen (She)
A Zalaegerszeg felkészülési mérkőzésen 3?1-re győzte le a Varteks Varasdin együttesét.
júl. 5
20:24
Ökölvívás: Balzsay az ötödik menetben kiütötte ellenfelét (She)
Balzsay Károly az ötödik menetben kiütötte az argentin José Alberto Claverót, ezzel megvédte a WBO nagyközépsúlyú interkontinentális bajnoki övét.
júl. 5
20:39
Balzsay kiütéssel nyert (Infostart)
Balzsay Károly, a Boksz Világszervezet (WBO) nagyközépsúlyú interkontinentális bajnoka kiütéssel győzött az argentin José Alberto Clavero ellen, ezzel megvédte címét a hallei profi ökölvívógálán.
júl. 5
20:42
Sakk: Lékó legyőzte Gustafssont, és vezet Dortmundban (She)
Lékó Péter a sötét bábukat vezetve nagyszerű győzelmet aratott az eddig éllovas német Jan Gustafsson felett a dortmundi sakk szupertorna hatodik fordulójában, s ezzel az utolsó kör előtt átvette a vezetést.
júl. 5
20:48
Lékó legyőzte Gustafssont és vezet (Metropol)
Lékó Péter a sötét bábukat vezetve nagyszerű győzelmet aratott az eddig éllovas német Jan Gustafsson felett a dortmundi sakk szupertorna hatodik fordulójában, s ezzel az utolsó kör előtt átvette a vezetést.
júl. 5
20:48
Balzsay kiütéssel védte meg címét (Behaviour)
Balzsay Károly, a Boksz Világszervezet (WBO) nagyközépsúlyú interkontinentális bajnoka kiütéssel győzött az argentin José Alberto Clavero ellen, s ezzel megvédte címét a hallei profi ökölvívógálán.
júl. 5
21:00
Honvéd: Pölöskei szerint a veszélyes kontrák hozták a sikert (She)
Pölöskei Gábor, a Budapest Honvéd vezetőedzője szerint csapata jól játszott, és megérdemelten nyert a Teplice otthonában, ezzel esélyesként várhatja a jövő heti visszavágót.
júl. 5
21:18
Felkészülési mérkőzés: debreceni győzelem a Poli Iasi ellen (She)
2?1-es győzelmet aratott a DVSC-TEVA a román Politehnica Iasi ellen felkészülési mérkőzésen, a magyar együttes góljait Igor Bogdanovics és Czvitkovics Péter szerezte.
júl. 5
21:36
Intertotó-kupa: további két döntetlen a mai játéknapon (She)
A bolgár Csernomorec gárdája 1?1-es döntetlent ért el a szlovén N. Gorica ellen, míg gólok nélkül zárult a moldovai Tiraspol és az ukrán Tavrija találkozója az Intertotó-Kupa 2. fordulójában.
júl. 5
21:54
Wimbledon: a Williams-nővérek a csúcsra értek párosban is (She)
A délutáni döntőjüket követően ? amelyet Venus nyert meg ? ismét a Williams-nővérek körül forgott a teniszvilág. Serena és Venus ezúttal a nők páros döntőjében lépett pályára a Lisa Raymond (amerikai), Samantha Stosur (ausztrál) kettős ellen. A Williams-testvérek sima két szettben nyertek, és hódították meg Wimbledont.
júl. 5
21:56
Törökország: 52 éves korában elhunyt a szövetség elnöke (She)
A válogatott nagyszerű Európa-bajnoki szereplését követő örömmámor után szombattól gyászol a török labdarúgás, szívinfarktusban elhunyt a helyi szövetség elnöke, Hasan Dogan.
júl. 5
22:12
Felkészülési mérkőzések: két siófoki iksz az osztrák ellenfelekkel (She)
Két felkészülési mérkőzést játszott szombaton az első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő BFC-Siófok együttese, mindkét találkozó döntetlennel zárult.
júl. 5
22:14
Intertotó-kupa: Belgiumban sem jutottak dűlőre a csapatok (She)
A mai játéknap utolsó mérkőzésén 1?1-es eredmény született a belga Germinal Beerschot és az azeri Nyeftcsi összecsapásán. A gólszerzők Malki és Adamiya voltak.
júl. 5
22:16
Strandröplabda ob: mindkét nemnél megvan az elődöntő párosítása (She)
Mind a nőknél, mind a férfiaknál kialakult a legjobb négy mezőnye a Nestea magyar strandröplabda-bajnokság első mesterversenyén, a vonyarcvashegyi Lidó strandon. A bajnoki címvédő párosok hiányában az A-kategóriás versenyeken jól szereplő duók indultak a legnagyobb eséllyel a végső győzelemért, és a napfényes időben kilátogató szép számú nézőseregnek nem is kellett csalódnia az esélyesekben,…
júl. 5
22:18
Fehérvár: 63 éves korában elhunyt Szalmásy Tamás (She)
Gyászolnak az Ausztriában edzőtáborozó fehérváriak: 63 éves korában elhunyt Szalmásy Tamás, a Videoton SC korábbi labdarúgója.
júl. 5
22:20
Vízilabda Eb: horvát siker a spanyol válogatott ellen (She)
Vereséget szenvedett a spanyol vízilabda válogatott, a horvátok 11?7 arányban múlták felül a vendéglátókat.
júl. 5
22:30
Atlétika: Gay megsérült, és kiesett 200-on a válogatón (She)
A világbajnok Tyson Gay alig 40 méter után megsérült a férfi 200 méter középdöntőjében az olimpiai válogatónak számító amerikai atlétikai bajnokságon, Eugene-ben.
júl. 5
22:32
Atlétika: Kővágó Zoltán negyedik a madridi versenyen (She)
Kővágó Zoltán a negyedik helyen végzett férfi diszkoszvetésben a madridi atlétikai Grand Prix-versenyen.

Keresés