2009. január 10. szombat

jan. 10
18:16
Serie B: Koman Vladimir betalált, nyert az Avellino (She)
Koman Vladimir is betalált az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában. Az Avellino a Modenát verte meg 4–3-ra.
jan. 10
18:18
Gyorskorcsolya Eb: Szöllősi Szabolcs és Tóth Ágota is 26. (She)
Szöllősi Szabolcs és Tóth Ágota egyaránt 26. helyen áll a Heerenveenben zajló gyorskorcsolya Európa-bajnokság összetett versenyében.
jan. 10
18:48
Videó: Bendtner utolsó percekben szerzett győztes gólja (She)
Mint arról már beszámoltunk, Niclas Bendtner 84. percben szerzett góljával győzött az Arsenal a Bolton ellen a Premier Leauge 21. fordulójában. Most megmutatjuk a győztes találatot videón!
jan. 10
18:50
Tenisz: az amerikai földrész csapata nyert Hongkongban (She)
A Venus Williams, Coco Vandeweghe páros legyőzte az Anna Csakvetadze, Alekszandra Panova kettőst a JB Group Classic meghívásos tornán, így az amerikai földrész csapatának sikerével zárult a hongkongi torna.
jan. 10
19:06
Férfi vízilabda ob I: a Ferencváros két góllal legyőzte a Szegedet (She)
A magyar férfi vízilabda-bajnokság 10. fordulójában 9–7-es győzelmet aratott a Ferencváros a Szeged ellen.
jan. 10
19:42
Férfi vízilabda ob I: nyert a Vasas és a Honvéd is (She)
A férfi vízilabda ob I szombati fordulójában a Vasas és a Honvéd is nyert.
jan. 10
19:44
Profi ökölvívás: Bedák Pál meggyőző sikere Magdeburgban (She)
A légsúlyú Bedák Pál élete második profi meccsén lépett a kötelek közé a magdeburgi Bördelandhalléban. Ellenfele a hivatásosok között első összecsapását vívó román Laurent Ucristinel Balmau volt.
jan. 10
20:00
Az első magyar nyert a magdeburgi bokszgálán (Infostart)
Bedák Pál második profi mérkőzését is megnyerte. Az amatőrként vb-ezüstérmes bokszoló a magdeburgi gála nyitányán technikai k.o.-val verte román riválisát.
jan. 10
20:00
Női kézilabda: a Fradi a Nyíradonyt, a Loki a Vásárhelyt győzte le (She)
A női kézilabda NB I 13. fordulójában a Debrece hazai pályán győzte le a Hódmezővásárhelyt 39–27-re, míg a Ferencváros a Nyíradony vendégeként nyert 38–33-ra.
jan. 10
20:18
Videó: Afonso Alves találata Fülöp Márton kapujába (She)
Mint már beszámoltunk róla, Fülöp Márton védett a a Premier League 21. fordulójában rendezett Middlesbrough–Sunderland találkozón. A Sunderland magyar válogatott kapusa a 45. percben kapott gólt Afonso Alvestől.
jan. 10
20:20
Serie A: a Genoa legyőzte a Torinót, és feljött az 5. helyre (She)
A Genoa hazai pályán 3–0-ra legyőzte a Torinót az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában, így feljött az ötödik helyre a tabellán.
jan. 10
20:22
Női kosárlabda MK: a legjobb négy közé jutott a címvédő Sopron (She)
Nem született meglepetés: a Sopron jutott a női kosárlabda Magyar MK legjobb négy csapata közé.
jan. 10
20:24
Rövid pályás gyorskorcsolya: Knoch Viktoré a sportág első magyar világcsúcsa! (She)
A sportág első magyar világcsúcsát futotta Knoch Viktor a kanadai Sheerbrooke-ban zajló junior világbajnokság 500 méteres előfutamában. A pécsi koris 42.127 alatt teljesítette a távot, a korábbi rekordot a dél-korei Han Bin Li tartotta 42.173-mal.
jan. 10
20:26
Sílövészet: az orosz Csudov nyerte az oberhofi sprintversenyt (She)
Makszim Csudov győzelmével ért véget férfiak tíz kilométeres sprintversenye az oberhofi világkupán. Az orosz mögött a német Michael Rösch és a lengyel Tomasz Sikora fél még fel a dobogóra.
jan. 10
20:36
Championship: otthon kapott ki a Swansea-től a Burnley (She)
A Swansea idegenben, a Burnley otthonában gyűjtötte be a három pontot az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában.
jan. 10
20:38
Röplabda: továbbjutott a következő körbe a magyar női válogatott (She)
A magyar női röplabda-válogatott valóra váltotta esélyeit, és az utolsó csoportmeccs eredményétől függetlenül megszerezte az egyik továbbjutó helyet a szlovéniai világbajnoki selejtezőtornán, így készülhet a május-júniusi második körre – már csak az a kérdés, hogy kik ellen.
jan. 10
20:40
Premier League: csak egy ikszre volt jó a Pool a Stoke ellen (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság, a Premier League 21. fordulójának mérkőzésén a bajnoki táblázatot vezető Liverpool 0–0-t játszott a Stoke City otthonában.
jan. 10
20:54
Férfi vízilabda ob I: az Eger három góllal legyőzte az Újpestet (She)
A férfi vízilabda ob I szombati, 10. fordulójának zárómérkőzésén a papírforma érvényesült: az Eger három góllal legyűrte az Újpestet.
jan. 10
21:12
Férfi kosárlabda Közép-európai Liga: döntős az Albacomp (She)
Az Albacomp csapata bejutott a férfi kosárlabda Közép-európai Liga döntőjébe, miután a szombati elődöntőben legyőzte az osztrák Kapfenberg Bulls együttesét.
jan. 10
21:30
Ligue 1: újabb két bajnoki meccs marad el a fagyos időjárás miatt (She)
A hideg időjárás miatt megfagyott talaj miatt három mérkőzés marad el a francia labdarúgó-bajnokság 20. fordulójából.
jan. 10
21:48
Erdei Zsolt látványos meccsen nyert (Infostart)
Megőrizte százszázalékos profi mérlegét Erdei Zsolt, a Boksz Világszervezet félnehézsúlyú világbajnoka. A magyar ökölvívó a magdeburgi profi gálán egyhangú pontozással nyert az ukrán Jurij Barasjan ellen. Két pontozó 116:111, egy pedig 117:110 arányban látta jobbnak Erdei Zsoltot.
jan. 10
21:48
Női kézilabda BL: Zsiga Gyula csapata Spanyolországban nyert (She)
Fontos győzelmet aratott a női kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjában a montenegrói Buducsnoszt Podgorica, Zsiga Gyula együttese. A montenegrói csapat Spanyolországban, az Elda Prestigio otthonában nyert 26–20-ra.
jan. 10
22:06
Az ukránok aláírása még hiányzik - a nap hírei (Infostart)
Aláírta Oroszország és az unió a gáztranzit ellenőrzéséről szóló egyezményt. Szerbia mellett Bosznia-Hercegovinába és Horvátországba is szállít földgázt Magyarország. Európa-szerte tízezrek tüntettek Izrael gázai övezeti offenzívája ellen. A nap hírei 2009. január 10-én, szombaton.
jan. 10
22:06
Primera División: emberhátrányban is fordított a Sevillla (She)
A Sevilla egy félidőt emberhátrányban játszva 1–0-s hátrányból nyert 3–1-re a Deprtivo La Coruna otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában.
jan. 10
22:42
Videó: nézze meg Koman Vladimir Modenának lőtt gólját! (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, Koman Vladimir gólt szerzett a 4–3-ra végződött Avellino–Modena találkozón. Most megtekintheti a találatot videón!
jan. 10
22:48
Erdei "tét nélkül" is győzött (Behaviour)
Erdei Zsolt, a Boksz Világszervezet (WBO) félnehézsúlyú világbajnoka kemény mérkőzésen, látványos ökölvívással, pontozással legyőzte az ukrán Jurij Barasjant a szombati magdeburgi profi gálán.
jan. 10
23:18
Balzsay kiharcolta a világbajnoki címet (Infostart)
Balzsay Károly lett a Boksz Világszervezet nagyközépsúlyú világbajnoka, mivel a magdeburgi profi gálán egyhangú pontozással nyert az orosz Gyenyisz Inkin ellen. Az első néhány menetben Inkin tűnt meggyőzőbbnek, de a hatodik menettől a kezdetben viszonylag görcsös Balzsay Károly kezdett feloldódni, egyre nagyobb fölénybe került, az utolsó három menetet pedig egyértelműen megnyerte. A pontozóbírók…
jan. 10
23:18
Profi ökölvívás: Inkin elleni győzelmével történelmet írt Balzsay Károly (She)
Balzsay Károly pontozásos győzelmet aratott az orosz Gyenyisz Inkin ellen a magdeburgi Bördelandhalléban rendezett profi ökölvívógálán. A találkozó tétje a nagyközépsúly világbajnoki címe volt a WBO-nál.

Keresés