2009. január 3. szombat

jan. 3
18:18
Hatalmas győri bravúr a Bajnokok Ligájában (Infostart)
A Győr bravúros, 27-26-os győzelmet aratott az eddig százszázalékos dán Ikast otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája 4. fordulójában.
jan. 3
18:54
Skócia: nem bírt a Celtic otthon a Dundee Uniteddel (She)
Egy mérkőzés kivételével kizárólag döntetlenek születtek a skót labdarúgó élvonal 21. fordulójának szombati meccsein. Az egyetlen, három ponttal gazdagodó csapat az Aberdeent legyőző Hamilton volt, míg a forduló rangadóján a harmadik helyen álló Dundee United értékes, 2–2-es győzelmet harcolt ki a Celtic otthonában. A zöld-fehérek kétszer is vezetést szereztek Jorgosz Szamarasz góljaival, de így…
jan. 3
19:30
Dakar 2009: Szalay 15., Palik 25., Liszi 61. az első szakaszon (She)
A kamionok kivételével célba ért a mezőny nagy része a Dakar 2009 első, Buenos Aires és Santa Rosa de la Pampa közötti szakaszán. Az autósoknál a katari al-Attijah (BMW), a motorosoknál a spanyol Marc Coma (KTM), a quadosoknál a francia Declerck (Yamaha) vezet.
jan. 3
19:32
Sífutás, Tour de Ski: Kuitunen és Cologna az élen a zárás előtt (She)
A német Axel Teichmann győzelmével zárult a mai 20 kilométeres, klasszikus stílusú sífutóverseny az olaszországi Val di Fiemmében, amely a Tour de Ski sorozat ötödik, utolsó előtti állomása volt.
jan. 3
19:34
NBA: egy hónapra kiesett a Cavaliers litván centere (She)
Egy hónapig nem játszhat a Cleveland Cavaliers kosárlabdacsapatának litván klasszisa, Zydrunas Ilgauskas.
jan. 3
19:36
Bundesliga: hosszabbított a Mönchengladbach veterán támadója (She)
2010-ig meghosszabbította szerződését a német élvonalbeli Borussia Mönchengladbach labdarúgócsapatával Oliver Neuville.
jan. 3
19:48
Női kézilabda, BL: a Buducsnoszt egy góllal verte meg a Hypo NÖ-t (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében öt mérkőzést rendeztek szombaton. A magyar szempontból legfontosabb mérkőzésen a Győri Audi ETO egy góllal, 27–26-ra megverte a dán Ikastot, és ezzel nagy lépést tett a továbbjutás felé. A B-csoportban szintén egy gól döntött, a Buducsnoszt 26–25-re győzte le a Hypo NÖ-t.
jan. 3
20:06
Manchesterben gálázott a Nottingham, kínos döntetlent játszott a Chelsea (Infostart)
Kiesett a Manchester City az angol labdarúgó FA Kupából. A bajnokságban is bukdácsoló együttes hazai közönség előtt 3-0-ra veszített a másodosztályú Nottingham Foresttel szemben.
jan. 3
20:06
Vívás, Héraklész Kupa: magyar bronzérem az első napon (She)
Bíró Péter révén egy bronzérem termett a magyar vívóknak a budapesti junior Világkupa-verseny, a Héraklész Kupa első napján, amikor is a férfi és a női tőrözők küzdelmét rendezték meg.
jan. 3
20:08
Férfi kosárlabda: Albacomp-sikert hozott a rangadó (She)
Vendégsikerrel ért véget a férfi kosárlabda bajnokság szombat esti rangadója: az Albacomp 87–79-re győzte le az addigi listavezető Dombóvárt, és a sikerrel átvette a vezetést a bajnoki táblázaton.
jan. 3
20:10
Női kézilabda MK: hét góllal verte a fehérváriakat az FTC (She)
Bár az első félidő után még vezetett a Fehérép-Alcoa FKC női kézilabdacsapata az FTC otthonában a Magyar Kupában, a ferencvárosiak a második játékrészben Szucsánszki, Zácsik és Szamoránsky vezetésével felülkerekedtek, és végül hétgólos győzelemmel kivívták a továbbjutást.
jan. 3
20:24
Serie A: kölcsönvette a Grosseto kapusát a Catania (She)
Fél évre kölcsönvette az olasz élvonalbeli Catania labdarúgócsapata Paolo Acerbist, a Serie B-s Grosseto hatalmas termetű kapusát.
jan. 3
20:42
FA-kupa: Torres visszatért, a Liverpool simán verte a Prestont (She)
Könnyed 2–0-s győzelemmel lépett tovább az FA-kupa 3. fordulójából a Liverpool labdarúgócsapata, miután sok helyzetet kihagyva is 2–0-ra legyőzte idegenben a Preston North Endet. A Pool Riera góljával szerzett vezetést az első félidőben, majd a sérülése után visszatérő Fernando Torres állította be a végeredményt, közvetlenül a hármas sípszó előtt.
jan. 3
21:00
Francia Kupa: történelmet írt a hetedik ligás elzászi kiscsapat (She)
A 2000 lelket számláló elzászi település, Schirrhein labdarúgói történelmet írtak a Francia Kupában szombat délután, a hetedosztályú együttes ugyanis a 64-es táblán 4–2-re legyőzte a második ligás Clermont-t, és bejutott a legjobb 32 közé.
jan. 3
21:02
Férfi röplabda vb-selejtező: vereség a románoktól a nyitókörben (She)
A magyar férfi röplabda-válogatott 2 óra 14 perces csatában 3-2-re kikapott a román csapattól a világbajnoki selejtezősorozat európai divíziójának nyitókörében, Bécsben.
jan. 3
21:04
Francia Kupa: a jeges pálya miatt elmarad a Lyon mérkőzése (She)
A nagy hideg következtében jegessé vált guingampi pálya miatt elmarad az ötödosztályú Concarneau és az Olympique Lyon párharca a Francia Kupa 64-es tábláján.
jan. 3
21:06
Sakk: Almási Zoltán kikapott a kínai Ni Huától a rangadón (She)
Almási Zoltán vereséget szenvedett Ni Huától a Reggio Emiliában zajló szupertorna nyolcadik fordulójában. A világossal játszó magyar nagymester a 41. lépés után kapitulált kínai riválisával szemben.
jan. 3
21:18
Sakk: Lékó és Ivancsuk két remivel indított Munkácson (She)
Mindkét parti döntetlennel ért véget Lékó Péter és Vaszilij Ivancsuk között a Munkácson zajló barátságos rapid páros mérkőzésen.
jan. 3
21:36
NHL: négy Canadiens-klasszis az All Star-csapatban (She)
Négy játékos képviselheti a házigazda Montreal Canadienst a 2009-es NHL All Star-mérkőzésen: Alekszej Kovaljov, Andrej Markov, Mike Komisarek és Corey Price egyaránt bekerült a kezdőbe a szurkolók szavazatai alapján a Keleti főcsoport csapatába.
jan. 3
22:12
Ismét hátrányból fordított a Barcelona (Infostart)
A Barcelona 3-1-re nyert a vendég Mallorca ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság idei első mérkőzésén.
jan. 3
22:12
Primera División: nehezen győzött a Barca a Mallorca ellen (She)
Ha nehezen is, de megnyerte a spanyol labdarúgó élvonal első 2009-es mérkőzését a listavezető Barcelona. A katalánok 15 perc után hátrányba kerültek a Mallorca ellen a Camp Nouban, de Henry ügyes és Iniesta lesgyanús góljával fordítani tudtak, majd Touré szép találatával állították be a 3–1-es végeredményt.
jan. 3
22:30
Jégkorong: elhunyt a verekedés után kómába esett kanadai játékos (She)
Háromhetes kóma után elhunyt Don Sanderson, az ontariói Whitby Dunlops jégkorongcsapatának védője, aki egy mérkőzésen kitört verekedésben sérült meg halálosan.
jan. 3
22:48
Liverpool: hét öltéssel kellett összevarrni Xabi Alonso lábát (She)
Hét öltéssel kellett az orvosoknak összevarrniuk a Preston ellen 2–0-ra megnyert FA-kupa-mérkőzésen megsérült Liverpool-középpályás, Xabi Alonso lábát.
jan. 3
22:50
Chile: közlekedési balesetet szenvedett az év játékosa (She)
Könnyebb sérülésekkel megúszott egy közlekedési balesetet Gary Medel, a chilei labdarúgó-válogatott védője.

Keresés