2012. január 14. szombat

jan. 14
18:03
Szívműtéte után ismét edzésbe állt Cassano (Metropol)
Két hónappal szívműtétjét követően szombaton edzésbe állt Antonio Cassano, az AC Milan labdarúgója.
jan. 14
18:18
Pécs: az FTC ellen El-gólt szerző nigériai csatárt ajánlott Dárdai Pál (She)
Dárdai Pál ajánlására került az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Pécs látókörébe Solomon Okoronkwo. Amint azt Mészáros Ferenc vezetőedző a Nemzeti Sportnak elmondta: szeretnék szerződtetni a nigériai támadót, a tárgyalások egyelőre folyamatban vannak.
jan. 14
18:20
PL: Bogdán kifogta Rooney büntetőjét, mégis nyert a Man. United (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában a Bogdán Ádámmal felálló Bolton Wanderers 3–0-ra kikapott a Manchester United otthonában. A magyar kapus a 22. percben hárította Wayne Rooney büntetőjét, a „vörös ördögök" három góljánál azonban egyaránt tehetetlen volt. Nyert a Chelsea, ikszelt a Tottenham és a Liverpool is.
jan. 14
18:22
Női kézilabda NB I: sima váci siker a Kiskunhalas ellen (She)
A Vác hazai pályán simán, 14 góllal legyőzte a Kiskunhalast a női kézilabda NB I szombati játéknapján.
jan. 14
18:36
Championship: Futács és Priskin játszott, a Birmingham hatost hintett (She)
A Portsmouth labdarúgócsapata hazai pályán Mark Noble tizenegyesgólja után 1–0-s vereséget szenvedett a feljutásra pályázó West Ham Unitedtól az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) szombati játéknapján. A hazai gárdában Futács Márkó végigjátszotta a találkozót, ám a Pompeynek – amelyben David Norrist kiállították az 57. percben – nem jutott pont.
jan. 14
18:38
Ökölvívás: Varga Miklós kiütéssel nyert Milánóban (She)
Győzelemmel kezdte 2012-es szereplését Varga Miklós a WSB (World Series of Boxing) félprofi ökölvívó-csapat-vb újabb fordulójában.
jan. 14
18:39
Bogdán hárította Rooney büntetőjét (Metropol)
A címvédő Manchester United 3-0-ra legyőzte Bogdán Ádám csapatát, a bennmaradásért küzdő Bolton Wandererst az angol labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának szombati játéknapján.
jan. 14
18:40
Profi ökölvívás: Bradley nehezebb dió, mint Pacquiao - Márquez (She)
A Manny Pacquiao ellen igen vitatható vereséget szenvedő Juan Manuel Márquez elmondta: ha nem jön össze a filippínó öklöző elleni negyedik összecsapás, akkor a kisváltósúly legjobbjával, Timothy Bradley-vel csapna össze. A mexikói klasszis úgy véli, ez a meccs nehezebb lenne számára, mint a Pacquiao elleni.
jan. 14
18:42
Videó: Carrick okos góllal biztosította be a Manchester United győzelmét (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Manchester United 3–0-ra legyőzte a Bogdán Ádámmal a kapujában felálló Boltont az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. Íme, a gólok!
jan. 14
18:44
Görögország: Bodor néhány percet kapott a sereghajtó ellen az OFI-ban (She)
A görög élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában az OFI hazai pályán 2–0-ra legyőzte a sereghajtó Doxa Dramaszt. A házigazdák magyar játékosa, Bodor Boldizsár a 79. percben csereként lépett pályára.
jan. 14
18:57
Varga kiütéssel nyert Milánóban (Behaviour)
Győzelemmel kezdte 2012-es szereplését Varga Miklós a WSB (World Series of Boxing) félprofi ökölvívó csapat-világbajnokság újabb fordulójában.
jan. 14
19:48
Videoton: Kezd beérni a rengeteg munka, amit végzünk - Oliveira (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton középpályása, Filipe Oliveira a vidi.hu-nak elmondta: érződik a csapaton, hogy kezd beérni a rengeteg elvégzett munka, s bízik a jó tavaszi folytatásban.
jan. 14
19:50
Videó: Torres látványos lövése után Lampard lába jó helyen volt (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Chelsea 1–0-ra legyőzte a Sunderlandet az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. A gól érdekes körülmények között született. Egy beívelés után Fernando Torres vízszintes helyzetben lőve a lécet találta el, a visszapattanó labda pedig telibe találta Frank Lampard lábát, onnan pedig a kapuba vágódott.
jan. 14
20:06
Bolton: Bogdán megmutatta, hogy fényes karrier áll előtte - Coyle (She)
Bogdán Ádám, a Bolton kapusa büntetőt fogott a Manchester United ellen 3–0-ra elveszített mérkőzésen az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában. Owen Coyle, a Bolton menedzsere a találkozó után elmondta: a magyar válogatott kapuvédő bebizonyította, hogy fényes karrier áll előtte.
jan. 14
20:08
Női kézilabda NB I: az Érd nyerte a rangadót; egygólos csabai siker (She)
Az Érd nyerte meg a női kézilabda NB I 14. fordulójának rangadóját, miután 13–13-s félidő után 28–24-re legyőzte hazai pályán a Veszprémet. A Békéscsaba egy góllal bizonyult jobbnak a Szekszárdnál, míg a Dunaújváros magabiztosan verte meg a DVSC-t.
jan. 14
20:24
Női kosár NB I: egy pontot dobott a BEAC az első negyedben a Sopronnak (She)
A női kosárlabda-bajnokság szombati játéknapján a címvédő UNIQA-Euroleasing Sopron 92–49-re legyőzte hazai pályán az ELTE-BEAC Újbudát. A fővárosiak borzasztó rosszul kezdték a mérkőzést, hiszen Katona Zsófia révén mindössze egy pontot dobtak az első negyedben.
jan. 14
20:26
Gyász: súlyos betegsége után 60 évesen elhunyt az olasz játékvezető (She)
Elhunyt Angelo Amendolia, korábbi olasz játékvezető – jelentette be az Olasz Labdarúgó-szövetség (FIGC). A 60 esztendős bíró gyógyíthatatlan betegségben szenvedett, amely halálát is okozta.
jan. 14
20:28
Primera División: a Sevilla sem bírt Espanyollal, Pintérék ikszeltek (She)
A múlt heti, Barcelona elleni 1–1 után ismét döntetlent játszott az Espanyol a spanyol labdarúgó-bajnokságban. A katalán csapat ezúttal Andalúziában szerepelt a Sevilla vendégeként, és gól nélküli döntetlenre végzett az első négybe vágyó ellenfél otthonában.
jan. 14
20:42
Videó: Lampard lába jó helyen volt Torres látványos lövése után (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Chelsea 1–0-ra legyőzte a Sunderlandet az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. A gól érdekes körülmények között született. Egy beívelés után Fernando Torres vízszintes helyzetben lőve a lécet találta el, a visszapattanó labda pedig telibe találta Frank Lampard lábát, onnan pedig a kapuba vágódott.
jan. 14
20:44
Primera División: a Sevilla sem bírt az Espanyollal, Pintérék ikszeltek (She)
A múlt heti, Barcelona elleni 1–1 után ismét döntetlent játszott az Espanyol a spanyol labdarúgó-bajnokságban. A katalán csapat ezúttal Andalúziában szerepelt a Sevilla vendégeként, és gól nélküli döntetlenre végzett az első négybe vágyó ellenfél otthonában.
jan. 14
20:46
Videó: A lányok mindent szívesen elhoznának Londonból - Baráth (She)
Az NSO Tv sorozatában sorra vesszük a jelentősebb sportágakat magyar szempontból az elmúlt év és a londoni olimpia fényében. Most a kajak-kenu következik. Baráth Etele, a Magyar Kajak-kenu Szövetség elnöke szerint emberi és összetartó közösséget sikerült kialakítani, Londonban pedig több aranyat is vár.
jan. 14
21:00
Sportpolitika: a NOB hivatalos közleményt adott ki Schmitt Pál ügyéről (She)
Hivatalos nyilatkozatot tett a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) a plágiummal gyanúsított Schmitt Pál köztársasági elnök ügyében – tájékoztatta szombat este a Köztársasági Elnöki Hivatal az MTI Hírcentrumot.
jan. 14
21:18
Milan: Én döntöttem arról, hogy Pato nem megy sehová - Berlusconi (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő AC Milan elnöke, Silvio Berlusconi elmondta: a PSG által szerződtetni kívánt Pato az ő közbenjárására maradt a klubnál, hiszen rendkívül tehetséges játékosnak tartja a brazil futballistát.
jan. 14
21:20
Sampdoria: Koman neve ismét felvetődött Torinóban - sajtóhír (She)
Az Il Secolo XIX információi szerint az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Torinónál ismét felvetődött Koman Vladimir neve. A Sampdoria magyar válogatott középpályását már tavaly nyáron is megpróbálta megszerezni a Torino.
jan. 14
21:54
Görögország: Megyeri 730 perc után az 1-estől kapott újra gólt (She)
A görög labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának szombati mérkőzésén a listavezető Olympiakosz 3–1-re legyőzte a kiesés ellen küzdő, újonc Levadiakoszt. A találkozón Megyeri Balázs őrizte az éllovas pireusziak hálóját.
jan. 14
22:12
Primera División: a Real Madrid 0-1-ről nyert Mallorcán (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában a Real Madrid úgy jutott három ponthoz Mallorcán, hogy egy félidőt átaludt, és a szünet előtt a házigazdák szereztek vezetést. A 72. percben aztán a csereként pályára lépő Gonzalo Higuaín egyenlített, majd a fiatal José Callejón a 84. percben győztes gólt lőtt.
jan. 14
22:14
Férfi kosárlabda NB I: újabb center vált harcképtelenné Szolnokon (She)
Az amerikai Brandon Gay után egy újabb center, Trepák Zoltán is megsérült a férfi kosárlabda NB I-ben szereplő Szolnoki Olajnál.
jan. 14
22:16
Videó: Callejón bombája mentette meg a Real Madridot Mallorcán (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság éllovasa, a Real Madrid 2–1-re legyőzte idegenben a Mallorcát. A hazaiak szerezték meg a vezetést, de a második félidőben Higuaín és Callejón megfordította az eredményt, így a királyi gárda megszerezte a három pontot.
jan. 14
22:30
NHL: Detroit-siker a Chicago ellen, már 14 meccses a hazai veretlenség (She)
A Detroit Red Wings Todd Bertuzzi hosszabbításban ütött góljával 3–2-re legyőzte a Chicago Blackhawkst az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) szombat esti mérkőzésén. A Vörös Szárnyak sorozatban 14. hazai meccsüket nyerték meg, és ezzel beállították a 1965-ös franchise-rekordot.
jan. 14
22:32
Belgium: Czvitkoviccsal a soraiban szerzett pontot a Kortrijk (She)
A belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában a Czvitkovics Péterrel felálló Kortrijk 0–0-ra végzett a Sint-Truiden otthonában. A magyar középpályás 67 percnyi játéklehetőséghez jutott kezdőként.
jan. 14
22:34
Serie A: a 66. percben, 1-1-nél félbeszakadt a Catania-Roma (She)
A 66. percben, 1–1-es állásnál a pálya használhatatlansága miatt félbeszakadt a Catania–Roma olasz elsőosztályú labdarúgó-mérkőzés. A találkozó heves esőzés közepette kezdődött, és a második félidőre annyira ellepte az esővíz a játékteret, hogy Paolo Tagliavento félbeszakította a mérkőzést, majd az öltözőbe terelte a labdarúgókat.
jan. 14
22:36
Öt meccs után megszakította vereségsorozatát a Kecskemét (Agroinform)
A Kecskemét szoros mérkőzésen hét ponttal verte saját közönsége előtt a Pécset a férfi kosárlabda NB I-ben.
jan. 14
22:38
A Vác már az első félidőben döntött a Kiskunhalas ellen (Agroinform)
A Vác hazai pályán simán, 14 góllal legyőzte a Kiskunhalast a női kézilabda NB I szombati játéknapján.
jan. 14
22:40
Dombi Tibor és Dajan Simac is megsérült az egymás közötti mérkőzésen (Agroinform)
Az egymás elleni meccsen a gólokat Zahovaiko és Bouadla, illetve Lucas és Nikolic lőtték.
jan. 14
22:42
Futács megint kezdett, de Kurucz csapata győzött (Agroinform)
Csak a Portsmouth csatára került keretbe az angol másodosztályban szereplő magyar játékosok közül.
jan. 14
22:44
Lékai a jövő héten már lemegy a szegedi edzésekre - Skaliczki László (Agroinform)
A Szeged irányítóját pénteken megműtötték és az állapotáról csapatának vezetőedzője nyilatkozott a hatharom.hu-nak.
jan. 14
22:46
Nem vagyok hülye, ne kiabáljanak nekem - Li Na (Agroinform)
Elege van a kínai szurkolók bekiabálásaiból a tavalyi Australian Open döntős Li Na-nak.
jan. 14
22:48
Hulk megszerzésén múlik Guardiola maradása? (Agroinform)
Olasz lapinformációk szerint a katalán szakember mindenképpen szeretné megszerezni a Portóban játszó támadót.
jan. 14
22:48
Bogdán tizenegyest védett, de kikapott a Man United ellen (Infostart)
Bogdán Ádám ugyan büntetőt hárított és kitűnően védett, de a Manchester United így is legyőzte a Boltont az angol Premier League 21. fordulójában. Sir Alex csapata beérte pontszámban az egy mérkőzéssel kevesebbet játszott Man Cityt, s elhagyta a Wolverhampton ellen meglepetésre csak döntetlent játszó Tottenhamet.
jan. 14
22:48
Dakar 2012: Szalayék a 38. helyen zárták a szombati szakaszt (She)
A Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős a 38. helyen zárta a 2012-es Dakar-rali 13. szakaszát, így összetettben továbbra is a 20. pozícióban áll a magyar duó. Szalayék az első ellenőrzőponton a 12. időt autózták, míg a másodikon egy pozícióval visszacsúsztak.
jan. 14
22:50
Vasrúddal támadtak a háromszoros olimpiai bajnokra (Agroinform)
Egy piti ügyből kifolyólag a szomszédja támadt rá a háromszoros olimpiai bajnok szánkósra, Georg Hacklra.
jan. 14
22:52
Pontot szerzett Sevillában az Espanyol, Pintérék is remiztek (Agroinform)
Az Espanyol gólnélküli döntetlent játszott a Sevilla otthonában, a Zaragoza 1-1-et a Getafe ellen.
jan. 14
22:54
A rajtig rendbe jöhet Wozniacki csuklója (Agroinform)
A Rodionova elleni első találkozóra megfelelő állapotban lesz Caroline Wozniacki - legalábbis ezt reméli a dán.
jan. 14
22:54
Máris kiesett egy korábbi döntős a férfiaknál (Agroinform)
Idén már a selejtező a végállomást jelentette a korábbi Australian Open döntős Rainer Schüttler számára.
jan. 14
22:56
Közel a végső győzelemhez Peterhansel és Despres (Agroinform)
Az autósoknál a francia Stéphane Peterhansel, a motorosoknál pedig a portugál Helder Rodrigues volt a leggyorsabb.
jan. 14
22:56
Szalay Balázs a 38. helyen ért be, az összetettben 20. (Agroinform)
A Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős a 38. időt autózta, összetettben pedig továbbra is 20. helyen áll.
jan. 14
22:58
Rivaldo Angolába szerződött egy évre (Agroinform)
A brazil világbajnok alig várja, hogy bemutatkozzon az angolai Kabuscorpban.
jan. 14
22:58
A favoritok már javában edzenek Melbourne-ben - videó (Agroinform)
A verseny fő esélyesei már javában edzenek, akik közül sokan a centerpályát is megkapják a tréningekhez.
jan. 14
23:00
A NOB tudomásul vette Schmitt Pál védekezését (Agroinform)
Hivatalos nyilatkozatot tett a NOB a plágiummal gyanúsított Schmitt Pál köztársasági elnök ügyében.
jan. 14
23:00
Újra edzésbe állt Antonio Cassano (Agroinform)
Két hónappal szívműtétje után szombaton edzésbe állt Antonio Cassano.

Keresés