2012. december 6. csütörtök

dec. 6
17:41
UEFA: nem ország a rendező, városok rendezik a 2020-as Eb-t (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) bejelentette: a 2020-as Európa-bajnokságot a kontinensviadal történetében először nem ország, hanem több nagyváros rendezheti meg.
dec. 6
17:57
DVTK: nincs visszatérő kölcsönből; Seydiről tárgyalnak (She)
Dudás Hunor, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK ügyvezető igazgatója a Nemzeti Sport Online megkeresésére elmondta, jelen állás szerint a nyáron kölcsönbe távozó játékosok nem térnek vissza Diósgyőrbe. A korábban beszámolt Igor Gal és Ivan Rakovic kölcsönadásáról szóló híreket nem erősítette meg a klub, az viszont biztos, hogy a csapat hetedikén kezdi meg a felkészülést.
dec. 6
17:59
Elismerés: rangos díjat kapott Szalay Attila újságíró (She)
Rangos elismerést kapott Szalay Attila: a Nemzeti Sport-csoporthoz tartozó Képes Sport munkatársa első helyen végzett az Új Európa Alapítvány „Média a Tehetségekért Díj” pályázatán. Az elismerést Csányi Sándor színművész, kuratóriumi tag adta át kollégánknak.
dec. 6
18:00
Benítezt is segítette Torres (Metropol)
Gólzáporos győzelme dacára sem folytathatja szereplését a labdarúgó Bajnokok Ligájában a Chelsea.
dec. 6
18:15
Nagyvárosok rendezik a 2020-as Európa-bajnokságot (Infostart)
Országok helyett városok lesznek a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság házigazdái. Az európai szövetség főtitkára bejelentette, hogy a kontinensviadalt szerte Európában különböző nagyvárosokban rendezik meg.
dec. 6
18:15
Videó: új játékosok és a lilák megelőzése! - Vasas-tervek (She)
A második helyen zárta az őszt a Vasas labdarúgócsapata az NB II Keleti csoportjában. Az NSO Tv az angyalföldiek vezetőedzőjével, Szapor Gáborral és a rutinos védővel, Nikolov Balázzsal beszélgetett a szezon első feléről, a téli szünetről és a tavaszi folytatásról.
dec. 6
18:17
U20-as vízi vb: elődöntőben a lányok, a fiúknak Ausztrália jön (She)
Elődöntőbe jutott a Perthben zajló U20-as vízilabda-világbajnokság a magyar női válogatott, amely a negyeddöntőben Ausztrália ellen nyert 3–1-es félidőt követően 10–3-ra. Fiataljaink a döntőért a Kanadát 15–12-re legyőző oroszokkal találkoznak. A másik ágon Egyesült Államok–Görögország összecsapást rendeznek.
dec. 6
18:18
Városok rendezhetik a 2020-as foci EB-t (Metropol)
A Michel Platini elnöktől származó javaslat széleskörű támogatást élvezett a nemzeti szövetségeknél.
dec. 6
18:33
F1: pénteken eldőlhet, lesz-e jövőre Török Nagydíj (She)
Pénteken dőlhet el, hogy a 2013-as Magyar Nagydíj előtti hétvégén Török Nagydíjat rendeznek-e a Formula–1-ben. A Nemzetközi Automobil-szövetség év végi díjátadó gáláját péntek este Isztambulban rendezik meg, s meghívást kapott rá a török miniszterelnök is – a versenyrendezési szerződés jóváhagyásához pedig már csak a kormány döntése szükséges.
dec. 6
18:36
Már szerdán biztossá vált a továbbjutás (Metropol)
A magyar női kézilabda-válogatott szerdán 24-21-re nyert a német csapat ellen.
dec. 6
18:51
Chelsea: a bíróhoz berontó Mikelt három meccsre eltiltották (She)
Három mérkőzésre szóló eltiltást kapott John Obi Mikel, az angol élvonalbeli Chelsea nigériai labdarúgója, amiért október 28-án, a Manchester United elleni vesztes hazai bajnokit követően berontott Mark Clattenburg öltözőjébe.
dec. 6
18:53
Sportpolitika: iskolai pályát avatott fel az államtitkár (She)
Iskolai műfüves futballpályát avattak fel ma Budapest XI. kerületében.
dec. 6
19:09
NB II: Jovánczai és három társa is távozhat Szegedről (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint többen is távozhatnak a labdarúgó NB II Keleti csoportjában szereplő Szeged 2011-től. Ha a klubnak sikerül a megfelelő posztokra igazolnia játékost, akkor a korábbi Fradi-támadó, Jovánczai Zoltán mellett Farkas Zoltán, Radnai György és Laczkó János is más csapatot kereshet magának.
dec. 6
19:11
Kaposvár: elégedett a néhány poszton még gondolkodó edző (She)
Prukner László, a labdarúgó NB I-ben szereplő Kaposvári Rákóczi vezetőedzője örül, hogy a fiataloknak sikerült felnőniük a feladathoz, bár akad néhány poszt, amely erősítésén gondolkodnak a vezetőkkel.
dec. 6
19:13
El: harmincketten folytatják tavasszal - eredmények, továbbjutók (She)
Ma a 6. fordulóval befejeződik a labdarúgó Európa-liga csoportköre, végleg eldőlt, mely csapatok léphetnek pályára a tavasszal is. A Videoton a Sporting elleni meccset – melyet a pálya használhatatlansága miatt kellett elhalasztani – pénteken pótolja.
dec. 6
19:27
BL: Berlint is érdekli a 2015-ös döntő megrendezése (She)
Berlin is szívesen megrendezné a 2015-ös labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjét – az Olimpiai Stadion lenne a helyszín –, erről a goal.com számolt be. Hivatalos döntés 2013 márciusában várható.
dec. 6
19:29
Dortmund: Kehl és Bender sem játszik a Wolfsburg ellen (She)
A Bajnokok Ligája-csoportkörben csoportgyőztes német Borussia Dortmund trénere, Jürgen Klopp nem számíthat két kulcsjátékosára a Wolfsburg elleni hazai bajnokin. Sebastian Kehl térdproblémákkal, Sven Bender a lágyékával bajlódik.
dec. 6
19:45
Női kosár NB I: a Sopron és a Győr is hazai pályán győzött (She)
Az élvonalbeli női kosárlabda-bajnokság alapszakaszában az Uniqa-Euroleasing Sopron és a Hat-Agro Uni Győr is biztosan nyert hazai pályán. A soproniak már az első negyedben erőt demonstráltak a ceglédiek ellen, a győriek viszont csak a nagyszünet után tudtak meglépni a lépést addig tartó PINKK-Pécsi 424-től.
dec. 6
20:03
Női kézi Eb: Szerbia először, Svédország másodszor nyert (She)
A házigazda szerb válogatott megszerezte első győzelmét a női kézilabda Európa-bajnokságon, az A-csoport 2. fordulójában 25–23-ra megverve Ukrajnát. A B-csoport első csütörtöki mérkőzésén a svédek – akik az első fordulóban legyőzték Dániát – 26–15-re nyertek Macedónia ellen.
dec. 6
20:05
Videó: pokoli nagy Steaua-gól Koppenhágában - El-gólok 1. (She)
Az utolsó fordulót rendezik csütörtök este a labdarúgó Európa-liga csoportkörében. Folyamatosan frissülő hírünkben a 19 órakor kezdődő mérkőzések legújabb góljait nézheti meg!
dec. 6
20:07
Köln: hónapokra kidőlt a marokkói középpályás (She)
A vártnál hosszabb, akár három-négy hónapos kényszerpihenőre rendezkedhet be Adil Sihi, a német másodosztályú Köln labdarúgócsapatának marokkói középpályása, aki az Ingolsadt ellen 1–0-ra megnyert mérkőzés 24. percében szenvedett izomsérülést.
dec. 6
20:21
El: Tujvellel és Nikoliccsal áll fel a Vidi, a Sporting igen tartalékosan (She)
Az Európa-liga G jelű csoportjában az utolsó helyen álló, már kiesett Sportinghoz látogat a Videoton, de a magyar csapat csak akkor léphet tovább, ha győz Portugáliában, és a már biztos továbbjutó (de a csoportelsőséget még el nem érő) belga Genk legyűri odahaza a svájci Baselt. A hazaiak erősen tartalékos felállásban kezdik a mérkőzést, a magyar csapat kapuját Mladen Bozsovics helyett Tomás…
dec. 6
20:23
NB II: két légiós távozását jelentették be Kazincbarcikán (She)
A labdarúgó NB II Keleti csoportjában szereplő Kazincbarcika közös megegyezéssel szerződést bontott két légiósával, Moreira Silva Fábio Emanuellel és Aparecido Gama Junior Celsóval.
dec. 6
20:39
Férfi kézi NB I: az FTC-PLER is legyőzte a Balatonfüredet (She)
Az FTC-PLER Budapest hazai pályán 24–22-re legyőzte a rossz formában lévő és több játékosát is nélkülöző Balatonfüredet a férfi kézilabda NB I csütörtöki mérkőzésén.
dec. 6
20:57
Elmosta az eső a Videoton meccsét (Infostart)
Elhalasztották a Videoton Sporting elleni mérkőzését a labdarúgó Európa Liga csoportkörének utolsó fordulójában.
dec. 6
20:57
El, G-csoport: biztosan csúszik a Sporting-Vidi kezdése (She)
Biztosan csúszik a Sporting–Videoton labdarúgó Európa-liga-mérkőzés kezdése: 21.05-kor az UEFA delegáltja és a játékvezető kimegy a pályára, és megállapítja, hogy alkalmas-e a stadion gyepe a meccs megrendezésére. A szakadó eső több mint kérdőjelessé tette a találkozót, a játékosok ki sem mentek a pályára melegíteni.
dec. 6
20:59
Videó: ilyen a Sporting „szivacsstadionja” a Vidi-meccs előtt (She)
Óriási eső zúdult Lisszabonra csütörtök este, ami megviselte a José Alvalade Stadion gyepszőnyegét, így elképzelhető, hogy későbbre halasztják a Sporting–Videoton labdarúgó Európa-liga csoportmérkőzést. A Nemzeti Sport helyszínen tartózkodó újságírója felvételt készített, amint a pályafenntartók a vizet söprik a pályáról, míg a Videoton hivatalos youtube-csatornájának videóján a játékvezető…
dec. 6
21:15
El, F-csoport: a PSV győzni tudott a Napoli otthonában (She)
Az Európa-liga F-csoportjában kevés igazi tétet tartogatott a záró forduló. A csoportelsőséget már korábban kivívó Dnipro odahaza könnyedén legyőzte a svéd Solnát, a harmadik helyért harcoló holland PSV pedig némi meglepetésre megverte a Napolit, mégpedig idegenben.
dec. 6
21:17
El, B-csoport: a Plzen megverte az Atléticót az első helyért (She)
A labdarúgó Európa-liga B-csoportjának hatodik fordulójában a Viktoria Plzen hazai pályán 1–0-re legyőzte a címvédő Atlético Madridot, így első lett a csoportban. A kvartett másik mérkőzésén a Hapoel Tel-Aviv 2–0-ra nyert az Académica ellenében.
dec. 6
21:19
El, C-csoport: a Fener és az OM is 3-0-ra kapott ki (She)
A labdarúgó Európa-liga C csoportjában a már továbbjutó Fenerbahce és Mönchengladbach összecsapását a vendég németek nyerték meg 3–0-ra. Az Olympique Marseille a ciprusi AEL-tól szenvedett súlyos, 3–0-s vereséget.
dec. 6
21:33
El: alkalmatlan a pálya talaja, elmarad a Sporting-Videoton (She)
Elhalasztják a Sporting CP–Videoton UEFA-kupa-mérkőzést, mivel a lisszaboni José Alvalade Stadion talaja alkalmatlan a játékra az özönvízszerű eső miatt.
dec. 6
21:36
Európa Liga - Elmarad a Videoton meccse (Behaviour)
A heves esőzés és a pálya alkalmatlansága miatt nem rendezik meg csütörtökön a 21.05 órára tervezett Sporting Lisboa-Videoton mérkőzést a labdarúgó Európa Liga csoportkörének 6., utolsó fordulójában.
dec. 6
21:51
Videó: kínos Inter-iksz, Lazio-gála Mariborban - El-gólok 2. (She)
Az utolsó fordulót rendezték csütörtök este a labdarúgó Európa-liga csoportkörében. Folyamatosan frissülő hírünkben a 21.05-kor kezdődő mérkőzések legújabb góljait nézheti meg!
dec. 6
21:53
Női kézi Eb: a csehek közel álltak a csodához, dán siker (She)
A csehek kilenc perccel a vége előtt még vezettek a norvégok ellen, ám végül 21–19-re kikaptak a címvédőtől a Szerbiában zajló női kézilabda Európa-bajnokság A-csoportjában. A B-csoport csütörtöki rangadóján a dánok hasonlóan nagy csatában 28–27-re legyőzték a franciákat.
dec. 6
21:54
Elmarad a Videoton mérkőzése (Metropol)
A heves esőzés és a pálya alkalmatlansága miatt nem rendezik meg csütörtökön a 21.05 órára tervezett Sporting Lisboa-Videoton mérkőzést a labdarúgó Európa Liga csoportkörének 6., utolsó fordulójában.
dec. 6
22:09
Ökölvívó ob: kikapott a Káté üres trónjára pályázó favorit (She)
Az esélyesek nem hibáztak a Debrecenben zajló férfi országos ökölvívó-bajnokság csütörtöki negyeddöntőjében. Az ob pénteken az elődöntőkkel folytatódik, a program 15 órakor kezdődik.
dec. 6
22:11
Sakk: Polgár Judit harmadszor kapott ki a londoni tornán (She)
A csütörtöki negyedik fordulóban harmadik vereségét szenvedte el Polgár Judit a londoni sakktornán. Polgár – aki négy forduló után fél ponttal áll – pénteken a világelső Magnus Carlsennel találkozik.
dec. 6
22:27
Videó: járt a vastaps a szurkolóknak a Vidi játékosaitól (She)
Mint arról már beszámoltunk, a pálya alkalmatlansága miatt péntekre halasztották a Sporting–Videoton mérkőzést a labdarúgó Európa-ligában. A Videoton hivatalos youtube-csatornája újabb videóval szolgált, amelyen a fehérvári játékosok megtapsolják a Lisszabonba kilátogató szurkolóikat, akik hangosan biztatták őket.
dec. 6
22:29
Videó: mintha medicint rugdostak volna a meccs előtt (She)
Mint arról beszámoltunk, a pálya használhatatlansága miatt péntekre halasztották a Sporting–Videoton mérkőzést a labdarúgó Európa-liga csoportkörében. A Nemzeti Sport helyszínen tartózkodó újságírója a vízsöprést követően is érdekes felvétellel szolgált. A bemelegíteni igyekvő játékosok szinte alig tudták vezetni a labdát a szétázott gyepen.
dec. 6
22:31
Portugália: csúszik a Sporting-Benfica rangadó is (She)
A pálya alkalmatlansága miatt elhalasztották a Sporting–Videoton labdarúgó Európa-liga-mérkőzést a G-csoport 6. (utolsó) fordulójában. A szakadó eső miatt a labda nem pattant fel a José Alvalade Stadionban, és hiába csúsztatták el a kezdési időpontot, később sem javult a gyepszőnyeg állapota. Az eset miatt a Sporting hivatalosan is bejelentette: nem járul ahhoz hozzá, hogy mindössze kétnapnyi…
dec. 6
22:45
Női kosár Adria-liga: tíz ponttal nyert a PEAC (She)
A női kosárlabda Adria-liga alapszakaszának 12. fordulójában a PEAC-Pécs hazai környezetben gólerős rajtot követően tíz ponttal nyert a szerb Vozsdovac ellen. A győztes pécsiek 8/2-es mutatóval várhatják a folytatást.
dec. 6
22:47
Női kosár Euroliga: a Schio nyerte a Fener elleni rangadót (She)
A női kosárlabda Euroliga csoportkörének hetedik fordulójában az olasz Famila Schio pályaválasztóként ötpontos győzelmet aratott a török Fenerbahce ellen a B-csoport rangadóján. A győztes 5/1-es, míg a vesztes 4/2-es mutatóval várja a folytatást.
dec. 6
23:03
El, G-csoport: nem kapott ki a Basel, így kiesett a Vidi (She)
Az Európa-liga G-csoportjában a Genk (Köteles Lászlóval a soraiban) gól nélküli döntetlent játszott a Basellel, így a Videoton a Sporting elleni mérkőzés eredményétől függetlenül kiesett.
dec. 6
23:05
El, I-csoport: a Lyon nyert, a Bilbao megint szenvedett (She)
A labdarúgó Európa-liga I-csoportjának 6. (záró) fordulójában a már csoportelsőként biztosan továbbjutó Lyon 2–0-ra nyert az Ironia Kirjat Smona ellen, míg az Athletic Bilbao nem bírt a Sparta Prahával.
dec. 6
23:07
El, J-csoport: a Panát legyőző Tottenham továbbjutott (She)
A Tottenham hazai pályán 3–1-re legyőzte a Panathinaikoszt, ezzel továbbjutott a J-csoportból a labdarúgó Európa-ligában. A kvartettet a Lazio nyerte meg, amely 4–1-re diadalmaskodott a Maribor vendégeként.
dec. 6
23:21
Nem játszott, de kiesett a Videoton az Európa Ligából (Infostart)
Noha a Videoton lisszaboni mérkőzését az UEFA a pálya használhatatlansága miatt péntek estére halasztotta, eldőlt, hogy Paulo Sousa együttese nem juthat tovább az Európa Ligában. Miután a Basel szerzett egy pontot Genkben, a svájciak előnye behozhatatlanra nőtt.
dec. 6
23:21
El, L-csoport: Husztiék lettek a csoportgyőztesek (She)
A Hannover 2–2-es döntetlent játszott a Levante otthonában, ezzel csoportgyőztesként jutott tovább a legjobb 32 közé a labdarúgó Európa-ligában. Huszti Szabolcs kezdőként 71 percet játszott a német csapatban, amely a 94. percben engedte ki kezéből a győzelmet.
dec. 6
23:23
El, K-csoport: Leverkusen- és Rapid-siker az utolsó körben (She)
A labdarúgó Európa-liga K csoportjának 6. fordulójában a Rapid Wien 1–0-ra legyőzte a csoportelső Metaliszt Harkivot, a Bayer Leverkusen ugyancsak  1–0-ra a Rosenborgot – az ukrán és a német csapat folytatja a legjobb 32 között.
dec. 6
23:25
El, H-csoport: Milánóból azeri, Belgrádból orosz pont (She)
A labdarúgó Európa-liga csoportkörének hatodik, utolsó fordulójában az erősen tartalékos olasz Internazionale nem bírt Milánóban az azeri Neftcivel – a vendégek a 89. percben egyenlítettek másodszor –, míg az orosz Rubin Kazany Belgrádban játszott döntetlent a helyi Partizannal. Az eredményektől függetlenül már a forduló előtt biztos volt, hogy a Kazany a csoport első, míg az Inter a második…
dec. 6
23:39
Videó: a madridi játékos durván lefejelte ellenfelét (She)
A cseh Viktoria Plzen hazai pályán 1–0-ra legyőzte az Atlético Madridot a labdarúgó Európa-liga csoportkörének utolsó fordulójában. A 90. percben a vendégek játékosa, Pedro Martín és David Limbersky összeszólalkozott, majd érkezett a madridiak támadója, Diego Costa, és nemes egyszerűséggel lefejelte a védőt. A játékvezető azonnal kiállította a magáról megfeledkezett futballistát.

Keresés