2013. február 5. kedd

febr. 5
21:57
Tenisz: Monfils sikerrel kezdett Montpellier-ben (She)
A francia Gaël Monfils két játszmában, 7:5, 6:4-re győzött a belga Ruben Bemelmans ellen a Montpellier-ben zajló férfi tenisztorna első fordulójában.
febr. 5
21:59
Barcelona: Abidal a társakkal edzett, Xaviék külön (She)
A spanyol Barcelona labdarúgócsapatának francia légiósa, Eric Abidal ismét a társakkal edzett azt követően, hogy múlt héten hétfőn kiengedték a kórházból.
febr. 5
22:01
Felkészülés: a volt Ajax-csatár megmentette csapatát (She)
Nem bírt egymással Luxemburg és Örményország nemzetközi felkészülési mérkőzésen (1–1). A Montaubanban megrendezett találkozón Luxemburg került előnybe a 15. percben, ám az örmények még a szünet előtt egyenlíteni tudtak, az eredmény a későbbiekben nem változott.
febr. 5
22:03
Ashley Cole százados lesz a brazilok ellen (Agroinform)
A Chelsea védője lesz a hetedik játékos, aki átlépi a százas határt a Háromoroszlánosoknál.
febr. 5
22:03
Légiósok: a Liverpool kölcsönbe vitte volna Dzsudzsákot, ezért nem adták (She)
Dmitrij Galjamin, az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Dinamo Moszkva sportigazgatója megerősítette Dzsudzsák Balázs szavait: a magyar válogatott szélsőt valóban vitte volna az angol Liverpool a téli átigazolási időszakban.
febr. 5
22:15
Svédország: Ibra Messit és az argentinokat magasztalta (She)
Bár korábban többször kritizálta, de legalábbis cinikus megjegyzéssel illette, a jelzőkkel soha nem óvatoskodó svéd Zlatan Ibrahimovic azt találta mondani a négyszeres aranylabdás argentin zseniről, Lionel Messiről, hogy minden bizonnyal ő a világ legjobb labdarúgója. A két együttes szerdán Stockholmban játszik felkészülési mérkőzést egymással.
febr. 5
22:21
Kaposváron nyert a Juniorválogatott (Agroinform)
A Juniorválogatott három góllal legyőzte a hazai medencében játszó kaposvári együttest az ob I keddi mérkőzésén.
febr. 5
22:39
A Liverpool valóban vitte volna Dzsudzsákot (Agroinform)
Dmitrij Galjamin, a Dinamo Moszkva sportigazgatója megerősítette, hogy a szélsőt kölcsönvette volna a Liverpool.
febr. 5
22:51
NB II: francia próbajátékosokat tesztel a Szigetszentmiklós (She)
Francia próbajátékosokat tesztel a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő Szigetszentmiklósi TK. A 19 éves Doucouré Mamadou és a 20 éves Khous Guillaume is a francia másodosztályú RC Lens csapatában nevelkedett, sorsukról később döntenek.
febr. 5
22:53
Honvéd: csütörtökig várnak az olasz balhátvéd válaszára (She)
Giuseppe Pugliese még fontolgatja a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd ajánlatát, ám a fővárosi klub nem vár a végtelenségig, legkésőbb csütörtökig kell választ adnia a Serie B-ben szereplő Hellas Verona balhátvédjének – írja a tggialloblu.it.
febr. 5
22:55
Anglia: Gyepesék kikaptak a kiesési helyosztón (She)
A Portsmouth 2–1-re elveszítette a Scunthorpe United elleni idegenbeli mérkőzést az angol harmadosztályú labdarúgó-bajnokság (League One) 29. fordulójában.
febr. 5
22:57
A női futsalosok szállították az év első győzelmét (Agroinform)
A magyar női futsalválogatott Üllőn játszotta első idei mérkőzését, 3-2-re legyőzte Oroszországot.
febr. 5
23:09
Jégkorong: Szuper edzett a válogatottal, és klubot keres (She)
Hatodik kapusként Szuper Levente is edzett a lengyelországi tornára utazó magyar jégkorong-válogatottal kedden a káposztásmegyeri Jégpalotában. A momentán klub nélküli, 32 éves rutinos hálóőr egyéb elfoglaltsági miatt eleve nem kerülhetett be az utazó keretbe, az információink szerint a szezon hátralévő pár hónapjára mégis klubot kereső – amúgy az utánpótlásra összpontosító Vasas…
febr. 5
23:11
Női futsal: egygólos győzelem Oroszország ellen (She)
A magyar női futsalválogatott Vágó Fanny duplájával és Ganczer Hajnalka góljával – története során először – 3–2-re nyert Oroszország ellen.
febr. 5
23:27
Videó: két méterről fejelt mellé a Liverpool labdarúgója (She)
Nagy helyzetet hagyott ki Jonjo Shelvey, az angol U21-es labdarúgó-válogatott játékosa a svédek elleni mérkőzésen. A Liverpool középpályása egy beadás után az üres kapura fejelhetett két méterről, de nem sikerült kihasználnia a ziccert. Anglia ennek ellenére fölényesen, 4–0-ra győzött.
febr. 5
23:29
Real Madrid: Iker Casillas kezéről lekerült a gipsz - kép (She)
Lekerült a gipsz Iker Casillas bal kezéről. A spanyol Real Madrid labdarúgócsapatának válogatott kapusa a Valencia elleni Spanyol Kupa-negyeddöntőn szenvedett sérülést január 23-án, majd kellett őt megműteni két nappal később.
febr. 5
23:45
Kézilabda: Nikola Karabaticék hatmeccses eltiltást kaptak (She)
Nikola Karabatic és hat társa – Samuel Honrubia, Mladen Bojinovics, Luka Karabatic, Issam Tej, Primoz Prost, Dragan Gajic – hat mérkőzésről szóló eltiltást kapott, mert a Francia kézilabdaliga (LNH) fegyelmi bizottsága megállapította bűnösségüket a Cesson-Rennes–Montpellier bajnoki mérkőzés eredményének befolyásolásában.

Keresés