2014. január 14. kedd

jan. 14
16:08
Aranycipő: Suárez lépéselőnybe került CR-ékkel szemben (She)
A Premier League-ben szereplő Liverpool labdarúgócsapatának klasszisa, Luis Suárez duplázott a Stoke City elleni bajnokin, így lépéselőnybe került legfőbb riválisaival, Cristiano Ronaldóval és Diego Costával szemben az Aranycipőért folyó versengésben – derült ki az európai sportmédiumokat tömörítő szervezet (ESM) közleményéből.
jan. 14
16:10
NB II: négy fiatal játékossal egészült ki a gyirmóti keret (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Gyirmótnál is megkezdődött a felkészülés, és a klub tájékoztatása szerint négy saját nevelésű játékos is csatlakozott a tréningeken Sisa Tibor együtteséhez.
jan. 14
16:12
Aranylabda: Ibrahimovic és Klopp a közös jövőn mulat (She)
Jürgen Klopp, a Borussia Dortmund labdarúgócsapatának vezetőedzője nemrégiben arról beszélt, hogy egyszer szívesen lenne Zlatan Ibrahimovic edzője. A Paris Saint-Germain svéd támadója a hétfői Aranylabda-díjátadón visszatért a témára, és az újságírók legnagyobb örömére a páros rövid tréfálkozást rögtönzött a jelenlétükben.
jan. 14
16:24
Videó: a szerb kapusé a kézi Eb egyik legnagyobb védése (She)
A dániai férfi kézilabda Európa-bajnokságon a két éve ezüstérmes Szerbia óriási csatában gyűrte le 20–19-re Lengyelországot. A találkozón a szerb kapus, Darko Sztanics elképesztő védést mutatott be. Tekintse meg, érdemes!
jan. 14
16:24
Agüero szerdán visszatér (Metropol)
A ManCity argentin csatára egy hónappal ezelőtt sérült le.
jan. 14
16:24
Australian Open: Nadalnak egy nyert szett elég volt a továbbjutáshoz a kánikulában (Agroinform)
Hányás, ájulás és rosszullétek övezték a keddi játéknapot Melbourne-ben, több játékos is a körülményekre panaszkodott.
jan. 14
16:26
Manchester City: Agüero szerdán már pályára léphet (She)
Egy hónappal sérülését követően szerdán visszatér a pályára Sergio Agüero, a Manchester City argentin labdarúgója.
jan. 14
16:26
Női kézilabda NB I: A Győr felajzott lesz az őszi vereség miatt - Elek Gábor (Agroinform)
A Ferencváros vezetőedzője elmondta, sérülések és betegségek nehezítették a felkészülést a szerdai szuperrangadóra.
jan. 14
16:42
Szocsi 2014 - Veszélyeztetik-e lehetséges merényletek az olimpia biztonságát? (Infostart)
A tavaly év végi volgográdi merényletekhez hasonló támadások nem veszélyeztetik a téli olimpia biztonságát, mert nem zárható ugyan ki, mégsem valószínű, hogy az észak-kaukázusi iszlamisták sikeres merényletet hajtanának végre az olimpiai létesítmények ellen - állapította meg Rácz András és Kiss Annamária, a Magyar Külügyi Intézet (MKI) két munkatársa elemzésében.
jan. 14
16:42
Ukrajna: korábbi bolgár védő lett a Szevasztopol edzője (She)
A bolgár Angel Cservenkovot nevezték ki a ukrán első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő FK Szevasztopol vezetőedzőjévé.
jan. 14
16:44
Milan: Seedorf bejelentette, ő az új vezetőedző! (She)
Brazíliában hívott össze sajtótájékoztatót Clarence Seedorf, aki bejelentette: felhagy a profi labdarúgással és az olasz élvonalbeli AC Milan vezetőedzője lesz. A visszavonuló holland futballista a hétfőn menesztett Massimiliano Allegrit váltja a kispadon.
jan. 14
17:00
Női kézi: Böhn a gyerekeinek is megmutatná hazánkat (She)
A gyógyíthatatlan leukémiával küzdő Karl Erik Böhn reméli, lesz lehetősége még ellátogatni Magyarországra, ahová a gyerekeit is magával hozná.
jan. 14
17:18
Serie A: 2000 óta nem volt ilyen rossz Milánó két nagycsapata (She)
Az Internazionale 32, az AC Milan 22 pontot szerzett az olasz labdarúgó Serie A 2013–2014-es szezonjának első felében, ezzel 2000 óta nem látott gyatra szereplést mutathat fel a két milánói nagycsapat – írja az olasz futballstatisztikákkal foglalkozó OptaPaolo.
jan. 14
17:18
Sportfogadás: Nyerj kétmilliót az Élő fogadás bajnokságon! (Agroinform)
Az Unibet játékában nem kell mást tenned, csak élőben fogadni és nyerni!
jan. 14
17:20
Aranylabda: Ronaldo elismerte, megkísértették Manchesterből (She)
Cristiano Ronaldo, 2013 aranylabdása a hétfői zürichi gála egyik sajtóeseményén elismerte, hogy korábbi manchesteri csapattársa, Rio Ferdinand megpróbálta rábírni arra, hogy térjen vissza a Unitedbe, de hiába: ő végül a Real Madriddal kötött szerződése meghosszabbítása mellett döntött.
jan. 14
17:20
Átigazolás: Matics mindenben megegyezett a Chelsea-vel, orvosi vizsgálatra utazik (Agroinform)
A szerb válogatott középpályás egy öt és fél esztendőre szóló megállapodás keretében tér vissza a londoniakhoz.
jan. 14
17:22
Férfi kézilabda Eb: Átlövőt cseréltek az izlandiak (Agroinform)
Kedden este Izland ellen folytatja szereplését a férfi kézilabda válogatott a B-csoport második körében.
jan. 14
17:36
Női kézi: Szepesit megműtötték, hat hónapig tart a felépülése (She)
Az előzetes terveknek megfelelően kedden megműtötték Szepesi Ivettet, a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának Bajnokok Ligája-győztes szélsőjét. A győri klubhonlap beszámolója szerint a beavatkozás jól sikerült.
jan. 14
17:38
Ligue 1: Djibril Cissé máris kidőlt a sorból (She)
Éppen csak bemutatkozott Djibril Cissé új csapatában, a francia labdarúgó-bajnokság élvonalában (Ligue 1) szereplő Bastiában, máris megsérült.
jan. 14
17:40
Aranylabda: Ancelotti ezentúl még többet követel Ronaldótól (She)
Kedden csapattársaival ünnepelte Aranylabdáját Cristiano Ronaldo, akitől a Real Madrid edzője, Carlo Ancelotti a jövőben még jobb teljesítményt vár.
jan. 14
17:42
Szocsi 2014: nem a részvétel a fontos, hanem az ikertestvér (She)
Ilyen a testvéri szeretet: Tracy Barnes amerikai sílövő lemondott az olimpiai szereplésről ikertestvére, Lanny javára, így utóbbi képviselheti hazáját a február 6-án kezdődő szocsi játékokon.
jan. 14
17:54
Seedorf lesz az AC Milan vezetőedzője (Infostart)
Clarence Seedorf, a csapattal kétszer is Bajnokok Ligáját nyerő holland középpályás lesz az AC Milan új vezetőedzője.
jan. 14
17:54
Női kézi: Elek szerint felajzott lesz a Győr az őszi vereség miatt (She)
Szerdán rendezik a női kézilabda NB I szuperrangadóját, a Győri ETO–FTC mérkőzést (18.30, Tv: Sport Klub, élőben az NSO-n). Elek Gábor, a fővárosi zöld-fehérek vezetőedzője szerint tisztában kell lenni a realitással, az ETO pedig biztosan felajzott lesz az őszi vereség miatt.
jan. 14
17:54
Seedorf lesz az AC Milan vezetőedzője (Metropol)
A Botafogo 37 éves játékosa szerdán jelentette be, hogy visszavonul, és ő váltja a hétfőn menesztett Massimiliano Allegrit az olasz együttes kispadján.
jan. 14
18:12
Férfi kézi Eb: Magyarország-Izland élőben az NSO-n (She)
Izlanddal csap össze a magyar válogatott a dániai férfi kézilabda Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában. A mieink a Spanyolország elleni vereség után javíthatnak. Kövesse a találkozó alakulását élő, szöveges tudósításunk segítségével!
jan. 14
18:13
Férfi kézilabda Eb: Hivatalosan is Izland mumusai lettünk, pontot vihetünk a középdöntőre (Agroinform)
Végig kiélezett meccsre sikerült kényszeríteni az északiakat, sokat érhet még később az ellenük elért döntetlen.
jan. 14
18:14
DVTK: Elengedem? Nem engedem? Szivics újra szólt (She)
A napokban Tomiszlav Szivics, a DVTK vezetőedzője azt nyilatkozta a Nemzeti Sportnak, hogy nem minden esetben engedi majd el a klub játékosait az új szövetségi kapitány, Pintér Attila kezdeményezte válogatott-összetartásokra. A labdarúgóklub hivatalos honlapján a tréner és Kovács Zoltán sportigazgató is árnyalta az álláspontot.
jan. 14
18:16
Felkészülés: Mhitarjan és Lewandowski „elköltözött”, a Dortmund nyert (She)
Felkészülési mérkőzésen a spanyolországi La Mangában a Borussia Dortmund labdarúgócsapata 2–1-re legyőzte a VfL Bochumot.
jan. 14
18:30
Férfi kézilabda Eb: Óriási csatában döntetlen Izland ellen - Mocsai értékel (Infostart)
A magyar válogatott óriási csatában 27-27-es döntetlent játszott az izlandi csapattal kedden, a dániai férfi kézilabda Európa-bajnokság B csoportjának második fordulójában.
jan. 14
18:30
Videó: lila álmok – Kabát még januárban egyezséget akar (She)
Újpesten is készülődnek a labdarúgó NB I tavaszi szezonjára, bár gondolatban vélhetően elég nagy távolság van a résztvevők között. Míg Nebojsa Vignjevics vezetőedző és Lázár Bence kupagyőzelemről álmodik, addig Kabát Péter csupán egyeztetni szeretne végre szerződésének hosszabbításáról.
jan. 14
18:48
MU: 250 milliós értékvesztést okozott a rossz széria (She)
Az elmúlt négy hétben 250 millió fonttal csökkent a Manchester United értéke – írja a Manchester Evening News az angol labdarúgóklubbal kapcsolatos tőzsdei információkat elemző írásában.
jan. 14
18:50
Chelsea: a Wolfsburghoz megy orvosira a mellőzött támadó (She)
Lapértesülések szerint szerdán orvosi vizsgálatra érkezik a Wolfsburghoz Kevin De Bruyne, a Chelsea mellőzött belga labdarúgója.
jan. 14
18:52
Férfi kézi Eb: a szünetben egy góllal vezetünk Izland ellen (She)
A magyar válogatott 16–15-re vezet Izland ellen az első félidő után a Dániában zajló férfi kézilabda Európa-bajnokságon, a B-csoport második fordulójában.
jan. 14
19:06
FTC: egyezség született, Dibusz érkezik Pécsről (She)
Feleki Attila, a Pécsi MFC labdarúgócsapatának ügyvezetője a Nemzeti Sportnak megerősítette: megszületett az egyezség a PMFC és a Ferencváros között, így elhárult minden akadály a kapus átigazolása elől. Mint arról a Nemzeti Sport Online hétfőn hírt adott, Dibusz már hétfőn jelentkezett a zöld-fehéreknél, majd átesett a kötelező orvosi vizsgálaton. A két csapat egyelőre hivatalosan nem…
jan. 14
19:08
PMFC: Törökországból vár ajánlatot a távozó légiós (She)
A Nemzeti Sport Online már múlt héten jelezte, hogy Eke Uzoma a Pécsi MFC-től a német másodosztályba szerződhet, ugyanakkor a legfrissebb hírek szerint még a héten Törökországból is befuthat egy ajánlat az idő közben szabadon igazolhatóvá váló nigériai futballistáért.
jan. 14
19:24
Légiósok: Megyeri klubja is megvenné Fülöpöt - sajtóhír (She)
Több görög internetes portál is hírül adta kedden, hogy a PAOK és az Ergotelisz után a bajnok Olympiakosz Pireusz is érdeklődik a magyar válogatott labdarúgókapus, Fülöp Márton iránt.
jan. 14
19:42
NB III: nem igazol a Lokihoz az U20-as válogatott középpályás (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint mégsem igazol Debrecenbe az U20-as válogatott középpályás, Berki István. Az NB III Nyugati csoportjában szereplő Csákvári TK játékosa vasárnap Debrecenben tárgyalt Szima Gáborral, de nem sikerült megállapodnia a Loki elnökével.
jan. 14
19:42
Australian Open: Hewitt és Rafter a pályán a szerdai játéknapon (Agroinform)
A 2014-es Australian Open harmadik játéknapján elkezdődnek a második körös és a páros mérkőzések is.
jan. 14
19:44
Férfi vízi: ötösökkel nyertek a mieink Horvátországban (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott a rendes játékidő döntetlenje után (6–6) ötméteresekkel 8–7-re győzött Horvátország vendégeként Sibenikben világliga-mérkőzésen, így két ponthoz jutott.
jan. 14
19:46
Férfi kézi Eb: ezúttal is Lékai volt a megmentőnk Izland ellen (She)
A magyar válogatott 27–27-es döntetlent játszott Izlanddal a Dániában zajló férfi kézilabda Európa-bajnokságon, a B-csoport 2. fordulójában. Az utolsó támadásunknál Lékai Máté lőtte az egyenlítő gólunkat, csakúgy, mint a szigetországiak elleni londoni olimpiai mérkőzésünkön.
jan. 14
20:00
MU: a csapatkapitány ügynöke kizárta a hosszabbítást (She)
A két fő érdeklődő, a Monaco és a Galatasaray is reménykedhet a Manchester United szerb védője és csapatkapitánya, Nemanja Vidics nyári szerződtetésében, legalábbis a labdarúgó ügynökének szavai erre utalnak.
jan. 14
20:00
Óriási csatában döntetlen Izland ellen (Metropol)
A magyar válogatott 27-27-es döntetlent játszott az izlandi csapattal kedden, a dániai férfi kézilabda Európa-bajnokság B csoportjának második fordulójában.
jan. 14
20:18
Férfi vízilabda világliga - A horvátok vendégeként nyert a világbajnok magyar csapat (Infostart)
Az olimpiai bajnok horvátok otthonában győzött a döntetlent követő büntetőpárbajt megnyerve a világbajnoki címvédő magyar férfi vízilabda-válogatott a kedd esti világliga-mérkőzésen.
jan. 14
20:18
NB II: szerződést bontott a rutinos középpályás a ZTE-vel (She)
Máté Péter saját Facebook-oldalán jelentette be, hogy elhagyja együttesét, a labdarúgó NB II-ben szereplő Zalaegerszegi TE-t. A játékos közös megegyezéssel bontott szerződést a klubbal.
jan. 14
20:19
Átigazolás: Mindenki Pogbát akarja - Zidane (Agroinform)
A Real Madrid másodedzője szerint Pogba néhány év múlva megkaphatja az Aranylabdát.
jan. 14
20:20
Férfi kézi Eb: Lazarov 12 gólja döntetlent ért a csehek ellen (She)
A magyar–izlandi meccs után közvetlenül megszületett a dániai férfi kézilabda Európa-bajnokság második döntetlenje is: az A-csoportban Macedónia és Csehország nem bírt egymással. A találkozó a csehek szünetbeli 11–10-es vezetése után 24–24-es döntetlent hozott. A macedón gólok felét Kiril Lazarov szerezte, míg a cseheknél Pavel Horák (8 gól) és az időn túli szabaddobásból mindössze centiket…
jan. 14
20:22
Férfi kézi NB I: a juniorok legyőzték a Mezőkövesdet (She)
A Juniorválogatott háromgólos különbséggel legyőzte a Mezőkövesdet Balatonbogláron, a férfi kézilabda NB I keddi mérkőzésén.
jan. 14
20:24
Női kosár: a PINKK stábjába igazolt a Győrtől távozó edző (She)
Szentendrei Áron a PINKK Pécsi 424 edzőjeként, Roberto Hernández vezetőedző stábjában dolgozik tovább – tudatta sajtóközleményében az élvonalbeli női kosárlabdaklub.
jan. 14
20:36
NFL: nem elég a 760 millió dollár a játékosok kompenzációjára (She)
Anita Brody szövetségi bíró nemet mondott az NFL és mintegy ötezer volt játékos (valamint örökös és hozzátartozó) között született 760 millió dolláros egyezségre. Az NFL ezzel az összeggel kompenzálta volna a fejsérülések miatt súlyos egészségkárosodást elszenvedett játékosokat – de Brody bírónő szerint még ez sem elegendő.
jan. 14
20:54
NB II: korábbi Honvéd-csatár pótolhatja a gólkirályjelöltet (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB II-ben szereplő Balmazújváros vezetősége megegyezett az őszt kölcsönben Siófokon töltő Honvéd-támadóval, Vólent Rolanddal, így a 21 esztendős csatár pótolhatja a Dunaújvároshoz távozó Urbin Pétert.

Keresés