2014. január 28. kedd

jan. 28
17:00
Premier League: Idén semmit sem nyerünk - Mourinho (Agroinform)
A Chelsea portugál szakembere West Ham United elleni bajnoki meccset megelőző sajtótájékoztatóra pezsgővel érkezett.
jan. 28
17:02
Kaposvár: Firtulescu megjött, de még nem tárgyaltak vele (She)
Tegnap beszámoltunk arról, hogy mára Kaposvárra várnak egy román középpályást, Dragos Firtulescut. A labdarúgó meg is érkezett, de a szerződtetéséről még nem tárgyaltak.
jan. 28
17:04
Felkészülés: Torghelle volt az MTK hőse a hóesésben (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő MTK felkészülési mérkőzésen Horváth Zsolt és Torghelle Sándor góljával 2–0-ra legyőzte a harmadosztályú Szegedet.
jan. 28
17:06
Videó: Dibusz Dénes a legpontosabb Fradi-kapus (She)
A Ferencváros labdarúgócsapatának beleki edzőtáborában a keret tagjai a „Keresztléc-küldetés” néven futó versenyen vesznek részt. A játékosok feladata eltalálni az egyik kapu keresztlécét, először a kezdőkörből, majd egyre közelebbről. A kapusok csatájában a 12 kísérletből mindössze egy volt sikeres. A FradiMedia videója.
jan. 28
17:08
Kaposvár: felbontották Zámbó szerződését, távozhat (She)
Zámbó Bence szerződését felbontotta a Kaposvári Rákóczi, így a játékos szabadon távozhat – olvasható a klub hivatalos honlapján.
jan. 28
17:18
Larvik: Leganger felépült, ráadásul nincs újabb terhes (She)
A hétvégén a középdöntővel folytatódik a női kézilabda Bajnokok Ligája. A Győr csoportjában szereplő Larvik szombaton az anyagi gondokkal küzdő Krim Ljubljana otthonában kezd, a norvégok úgy számolnak, a hazai meccseiket mindenképpen hozniuk kell a négyes döntőbe jutáshoz, de ezen felül idegenben is szeretnének pontot rabolni, akár már most Szlovéniában.
jan. 28
17:18
Benedek Tibor keretet hirdetett (Metropol)
A tizenkilenc jelölt közül 11-en vannak ott a tavaly nyáron, Barcelonában világbajnokságot nyert csapatból.
jan. 28
17:36
Tizenkilencen Benedek Tibor keretében (Infostart)
Benedek Tibor, a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya tizenkilenc fős keretet hirdetett ki kedden, amelyből kikerül a jövő hét végi Volvo Kupán vízbe szálló, illetve a február 4-i, görögök elleni világliga-mérkőzésen szereplő nemzeti együttes.
jan. 28
17:36
MTK: Hrepka jövőjéről később döntenek, más nem érkezik (She)
Mint beszámoltunk róla, az MTK felkészülési mérkőzésen 2–0-ra legyőzte a harmadosztályú Szegedet. A kék-fehérek szakmai igazgatója, Garami József a találkozó után a Nemzet Sport Online-nak elmondta, véleménye szerint jól szolgálta a mérkőzés a felkészülést, a télen megszerzett Torghelle Sándor és Vass Ádám jól teszi a dolgát, Hrepka Ádám jövőjéről később várható döntés, rajta kívül más viszont…
jan. 28
17:38
NB II: az élvonalból szerződtetne középhátvédet a Vasas (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas átigazolná a Paks középső védőjét, Kovács Gábort és a Ferencváros kölcsönjátékosaként Szolnokon szereplő középhátvédet, Grúz Tamást.
jan. 28
17:40
Videó: a Gladbach-Bayern meccs bravúrjai mindent vittek (She)
A labdarúgó Bundesliga hivatalos Youtube-csatornája közzétette a 18. forduló legnagyobb kapusbravúrjait. Az első három helyen ugyanaz a mérkőzés, a Mönchengladbach–Bayern München találkozó szerepel. Marc-André ter Stegen ('Gladbach) és Manuel Neuer (Bayern) tényleg nagyokat védett.
jan. 28
17:54
Man. City: nem játszik, de tudja, hogy imádni fogják (She)
Sztevan Jovetics egyelőre nem váltotta be a reményeket a Manchester Citynél, de most, hogy felépült sérüléséből, biztos benne, hogy előbb-utóbb imádni fogják őt az angol labdarúgócsapat szurkolói.
jan. 28
17:54
Bundesliga: Guardiolának nincs gondja Mandzukiccsal, de ismét mellőzheti (Agroinform)
A Bayern München szerdán a Stuttgart otthonában lép fel a német labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának elmaradt meccsén.
jan. 28
18:12
Dortmund: Bajner szerezte a meccs egyetlen gólját (She)
A Borussia Dortmund második csapata keddi felkészülési mérkőzésén 1–0-ra legyőzte a Bochumot, a győztes gólt a dortmundiak magyar labdarúgója, Bajner Bálint szerezte a 82. percben.
jan. 28
18:14
Premier League: a távozását fontolgatja a liga névszponzora (She)
A Barclays Bank fontolgatja, hogy nem újítja meg 2016-ban lejáró névszponzori szerződését az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnoksággal, a Premier League-gel. A hezitálás mögött gazdasági szempontok húzódnak meg – írja Telegraph.
jan. 28
18:30
Felkészülés: öt gól esett a Vidi-meccs utolsó negyedórájában (She)
Nemzetközi felkészülési mérkőzésén a Videoton 3–3-as döntetlent játszott a román Otelul Galati együttesével. A találkozón az utolsó negyedóra kezdetéig csupán egy gól esett, utána azonban kinyílt a gólcsap – adta hírül a vidi.hu.
jan. 28
18:30
Falcao elhagyta a kórházat (Metropol)
Az AS Monaco kolumbiai válogatott futballistája múlt szerdán szenvedett súlyos térdsérülést.
jan. 28
18:32
Felkészülés: kikapott osztrák ellenfelétől a Sopron (She)
Egygólos vereséget szenvedett a labdarúgó NB II-ben szereplő Soproni VSE az osztrák másodosztályban szereplő Mattersburgtól. A soproniaknál csereként pályára lépett a Paksról újonnan szerződtetett középpályás, Heffler Norbert is.
jan. 28
18:34
Felkészülés: Ferencváros-Rapid Bucuresti - élőben az NSO-n (She)
Első beleki felkészülési meccsét játssza a Törökországban edzőtáborozó Ferencváros labdarúgócsapata: az ellenfél a román másodosztályú Rapid Bucuresti.
jan. 28
18:36
Videó: csúnyán összetört Lewis Hamilton autója Jerezben (She)
A jerezi Formula–1-es teszten a Mercedes pilótája, Lewis Hamilton kicsúszott, és összetörte autóját. A brit pilóta épségben szállt ki.
jan. 28
18:48
Räikkönen volt a leggyorsabb a Formula-1 első turbómotoros tesztjén (Infostart)
A Ferrarihoz visszatért Kimi Räikkönen volt a leggyorsabb Jerezben, az idei Formula-1-es szezon első hivatalos tesztjének nyitónapján, melyen bemutatkoztak a mostantól használatos 1,6 literes turbómotorok.
jan. 28
18:48
DVSC: a Steelers és a többszörös kazah bajnok az ellenfelek között (She)
A DVSC-Teva február 3-án utazik edzőtáborba a törökországi Belekbe, ahol tíz napot tölt el a csapat, és öt felkészülési mérkőzést játszik majd majd.
jan. 28
19:06
Világfutball: Gyepes Gábor megint gólt szerzett - videó (She)
Két vereség után megszerezte első győzelmét Gyepes Gábor csapata a malajziai labdarúgó-bajnokság első osztályában (Super League): a Sarawak hazai pályán 3–0-ra verte a Sime Darbyt a keddi játéknapon.
jan. 28
19:08
Szocsi 2014: felfüggesztették három sílövő versenyzési jogát (She)
Tizenegy nappal a jövő pénteken rajtoló szocsi téli olimpia első sílövő-viadala előtt doppinggyanú miatt felfüggesztették három orosz, illetve litván biatlonos versenyzési jogát.
jan. 28
19:24
Vb 2014: Falcao kedden már elhagyta a kórházat (She)
Kedden elhagyta a portói kórházat Radamel Falcao, az AS Monaco kolumbiai válogatott futballistája, aki múlt szerdán szenvedett súlyos térdsérülést.
jan. 28
19:42
Kézi: Németh A., Vestergaard és Zovko kapitányjelölt - sajtóhír (She)
Mint korábban beszámoltunk róla, Vetési Iván, a Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) elnöke korábban elárulta, hogy a női válogatottnál négy kapitányjelölt van a szűkített listán, amely vegyes, tehát magyar és külföldi szakember neve is szerepel rajta. A Magyar Nemzet Online a négyből hármat nevesít is, eszerint Németh András, Jakob Vestergaard és Zdravko Zovko esélyes a kispadra.
jan. 28
19:42
Átigazolás: Radót a többszörös francia bajnok viheti (Agroinform)
Francia sajtóhírek szerint a Ligue 1-ban szereplő Nantes kinézte magának a Haladás U21-es válogatott csatárát.
jan. 28
19:44
Női kézi NB I: egy híján hússzal nyert a Győri ETO (She)
A Győri Audi ETO a papírformának megfelelően idegenben 39–20-ra legyőzte a sereghajtó Eszterházy KFSC-t a női kézilabda NB I 18. fordulójának keddi mérkőzésén.
jan. 28
19:44
Spanyol Király Kupa: Nem aggaszt Messi góltalansága - Martino (Agroinform)
Az FC Barcelona szerdán a Levantét fogadja a labdarúgó Spanyol Király Kupa negyeddöntőjének visszavágóján.
jan. 28
19:46
PMFC: Páva reagálása Matyinak - Pécsnek kötelessége megóvnia a csapatát (She)
„A pécsi futball Pécsé, a pécsieké” – reagált közleményében Páva Zsolt polgármester Matyi Dezsőnek, a PMFC-Matias labdarúgócsapatának többségi tulajdonosának azt követően, hogy utóbbi  elutasította a város tulajdonában lévő Pécsi Sport Nonprofit (PSN) Zrt. által tett egyeurós vételi ajánlatot. A fideszes városvezető a távirati irodához eljuttatott közleményében azt írja, a PMFC profi…
jan. 28
19:48
Férfi kézi MK: Nagy László 4 góllal tért vissza a Veszprémbe (She)
Az MKB-MVM Veszprém idegenben 33–22-re legyőzte a Ceglédet a férfi kézilabda Magyar Kupa negyeddöntőjének keddi mérkőzésén.
jan. 28
20:00
Légiósok: Tőzsért a Watford venné kölcsönbe - sajtóhír (She)
A watfordobserver.co.uk értesülései szerint a Watford szeretné kölcsönvenni Tőzsér Dánielt, a Genoa magyar középpályását.
jan. 28
20:00
Sok problémát hozott az első jerezi tesztnap (Metropol)
Új autók indították el a 2014-es előszezon első tesztnapját Jerezben: végre a Red Bull és a Mercedes is megmutatta, min dolgoztak a mérnökeik.
jan. 28
20:00
Téli hírmorzsák: Ammann viszi a svájci zászlót, Reicheltnek ugrott az olimpia (Agroinform)
Nem történt meglepetés, a svájci zászlót a négyszeres olimpiai bajnok Simon Ammann viheti a szocsi olimpia megnyitóján.
jan. 28
20:18
Légiósok: Tőzsért a Watford venné kölcsönbe - sajtóhír (She)
A watfordobserver.co.uk értesülései szerint a Watford szeretné kölcsönvenni Tőzsér Dánielt, a Genoa magyar középpályását.
jan. 28
20:20
Videó: vigyorgó Essien jelent meg a Milan edzésén (She)
Hétfőn vált hivatalossá, hogy Michael Essien a Chelsea-ből a Milanba szerződött. A ghánai játékos már túl is van az első edzésén az olasz csapatnál. A tréning felettébb jó hangulatban telt. Nézze meg a videót!
jan. 28
20:36
Felkészülés: a Fradi négygólos győzelemmel kezdett Belekben (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata első előkészületi mérkőzését könnyedén megnyerte a beleki edzőtáborban: a zöld-fehérek 4–0-ra győzték le a román másodosztály egyik éllovasát, a Rapid Bucuersti-et.
jan. 28
20:54
NB II: rutinos, élvonalbeli támadóval erősít a Gyirmót (She)
Amint azt már korábban előrevetítettük, a labdarúgó NB II-ben szereplő Gyirmót FC Győr mindenben megállapodott a Haladás játékosával, Andorka Péterrel, így a csatár tavasszal már Sisa Tibor együttesét erősíti.
jan. 28
20:54
Premier League: Nagyot kaszálunk, ha a Manchester United bekerül a BL-be (Agroinform)
A fogadóirodák nagyobb esélyt látnak arra, hogy a Manchester United nem kvalifikálja magát a Bajnokok Ligájába.
jan. 28
20:56
PL: Southampton-Arsenal élőben az NSO-n! (She)
A Premier League 23. fordulójában a tabella kilencedik helyén álló Southampton otthon fogadja a bajnoki éllovas Arsenalt. Kövesse a mérkőzés alakulását folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
jan. 28
21:12
Provokatív gesztusa miatt 10 ezer eurót fizet Mario Balotelli (Infostart)
Tízezer eurós (hárommillió forint) pénzbüntetést kapott Mario Balotelli, az AC Milan olasz válogatott labdarúgója, aki a vasárnapi bajnoki mérkőzésen obszcén gesztussal sértegette a Cagliari szurkolóit.
jan. 28
21:12
PL: Liverpool-Everton rangadó élőben az NSO-n! (She)
A Premier League 23. fordulójában a Liverpool hazai pályán játszik a városi rivális Evertonnal. A hazai pályán játszó „vörösök” 1999 óta veretlenek az Anfield Roadon a Merseyside-derbin, a vendégek menedzsere, Roberto Martínez 100. sikerét ünnepelheti a PL-ben. Kövesse velünk a mérkőzés alakulását élő, szöveges tudósításunk segítségével!
jan. 28
21:14
Király-kupa: Real Madrid-Espanyol - élőben az NSO-n! (She)
A spanyol Király-kupa legjobb négy csapata közé jutásért küzd meg ma este a Real Madrid és az Espanyol a Bernabéuban. Az első mérkőzésen Cristiano Ronaldóék 1–0-s győzelmet arattak, így minden esélyük megvan a továbbjutásra. A visszavágót percről percre frissülő online közvetítésünk segítségével ön is nyomon követheti.
jan. 28
21:30
Elhunyt Sax Gyula sakkolimpiai bajnok (Infostart)
Életének 62. évében, szívinfarktus következtében elhunyt Sax Gyula nagymester, sakkolimpiai bajnok, kétszeres sakkolimpiai ezüstérmes, kétszeres világbajnokjelölt, kétszeres magyar bajnok.
jan. 28
21:30
Gyász: 62 évesen elhunyt a sakkolimpiai bajnok Sax Gyula (She)
Életének 63. évében, 2014. január 25-én szívinfarktusban meghalt Sax Gyula nemzetközi nagymester sakkozó – adta hírül a Magyar Sakkszövetség honlapja, a chess.hu.
jan. 28
21:32
Légiósok: Vadócz három napon belül távozhat (She)
Jesper Hansen, a dán labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Odense sportigazgatója megerősítette a korábbi híreket: a téli átigazolási időszak hátralévő napjaiban meg akarnak válni Vadócz Krisztiántól.
jan. 28
21:34
Szocsi 2014: lezárult a nevezés, 16 magyar versenyző indul (She)
Véglegesen lezárult a nevezés, így 16 magyar sportoló indul a jövő pénteken kezdődő szocsi téli olimpián - mondta kedden az M1 sportműsorában Nagy Zsigmond csapatvezető, a Magyar Olimpiai Bizottság nemzetközi igazgatója. A három várólistás versenyző, a szánkós Pulai Imre, a hódeszkás Gyarmati Anna és a gyorskorcsolyázó Lykovcán Ágota nem szerepelhet.
jan. 28
21:48
Videó: három fejes után szerzett vezetést a Manchester United (She)
Robin van Persie góljával a Manchester United megszerezte a vezetést a Cardiff ellen az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában. A holland támadó találatát megelőzően két fejes is kimaradt (Antonio Valencia a lécre fejelt, Van Persie első kísérletét védték), csak a harmadik után került kapuba a labda Van Persie révén.
jan. 28
21:48
Meghalt Sax Gyula sakkolimpiai bajnok (Metropol)
A kétszeres világbajnokjelölt nagymester életének 62. évében, szívinfarktusban hunyt el.
jan. 28
21:50
DVTK: Bene Ferenc az új utánpótlás szakmai igazgató (She)
Kovac Zoltán távozásával megüresedett a DVTK utánpótlásának vezetői posztja. A gazdasági ügyeket Tamás Gábor, a DVTK SE elnöke, a szakmai irányítást Bene Ferenc, az első csapat eddigi másodedzője vette át – olvasható a dvtk-eu-n.

Keresés