2014. február 10. hétfő

febr. 10
18:29
Szocsi 2014: kétharmadnyi gólcsend után beindult Kanada (She)
Fölényes, mégis nehézkes győzelmet aratott a kanadai női jégkorong-válogatott Finnország ellen a szocsi téli olimpián. A címvédő 3–0-ra nyert, miután negyven percig egyetlen találat sem esett.
febr. 10
18:30
MLSZ: Gyakoribb beszámoltatások a nagyobb pénzügyi fegyelem érdekében (Agroinform)
A Magyar Labdarúgó Szövetség olyan helyszíni ellenőrzéseket tart, melyeken a licencfeltételek teljesülését vizsgálják.
febr. 10
18:32
Eurochallenge: Folytatódhat a szolnoki sikerszéria (Agroinform)
A szombati kupagyőzelem után kedden már az Eurochallenge sorozatban van jelenése az Olajnak.
febr. 10
19:06
Bajnokok Ligája: Ribéryt megoperálták, nem játszhat az Arsenal ellen (Agroinform)
A francia szélső egy vérömleny miatt feküdt kés alá, amely nyomta az ideget. A párharc első meccsét biztosan kihagyja.
febr. 10
19:21
Lazio: valóban 17 éves a kameruni „tehetség”? - fotó (She)
A nyáron szerződtette az olasz élvonalbeli Lazio labdarúgócsapata Joseph Minalát, aki útlevele és átigazolási papírjai alapján 17 éves (1996 augusztusában született). Ám a róla nemrégiben megjelent fotókon ennél jócskán idősebbnek tűnik.
febr. 10
19:23
Serie A: börtön és örökös eltiltás egy Juve-szurkolónak (She)
Kilenc hónap letöltendő szabadságvesztésre ítélték azt a Juventus-szurkolót, aki vasárnap egy késsel a birtokában próbált bejutni a Verona elleni idegenbeli bajnokira.
febr. 10
19:24
Heti műsor: Folytatódik az olimpia, jön a City-Chelsea második felvonása (Agroinform)
Ezen a héten is Szocsira figyel a sportvilág, de nem csak a téli sportok szerelmeseinek kedveznek majd a következő napok
febr. 10
19:39
Sevilla: panaszt tettek a hibát hibára halmozó bíró ellen (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Sevilla hivatalos közleményben tudatta, hogy panaszt tett Teixeira Vitienes játékvezető ellen, aki a Barcelonával szemben elveszített vasárnapi mérkőzésen több ítéletével is az andalúziai klubot sújtotta, többek között megadta Alexis Sánchez lesgólját a katalán csapat javára.
febr. 10
19:57
Fed Kupa - A csehek búcsúztatták a spanyolokat (Infostart)
Utolsóként a cseh válogatott jutott a legjobb négy közé a tenisz Fed Kupa világcsoportjában, miután 3-2-re legyőzte Sevillában a spanyol csapatot.
febr. 10
20:15
Videó: ütemtelen bombagól Bogdán Ádám csapattársától (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 30. fordulójában Bogdán Ádám boltoni csapattársa, Lukas Jutkiewicz elképesztő gólt lőtt a végül 2–2-es döntetlenre végződő, Bournemouth elleni találkozó 32. percében. Zat Knight félpályás ívelését mellkassal levette, majd a levegőben még állított egyet a labdán, amelyet mindennemű ütemérzéket meghazudtolva, csizmaszárral a bal oldali kapufa…
febr. 10
20:18
Szocsi 2014: Főszerepben a sífutók (Agroinform)
Kedden nyolc számban osztanak érmeket Szocsiban, a sífutók versenyében pedig két magyar sportolóért szoríthatunk majd.
febr. 10
20:33
Szocsi 2014: Vancouver után megint „mogul" lett Bilodeau (She)
A férfi síakrobaták mogul versenyszámával folytatódott a téli olimpia az oroszországi Szocsiban. A győzelmet a címvédő kanadai Alex Bilodeau szerezte meg honfitársa, Mikael Kingsbury és az orosz Alekszandr Szmisljajev előtt.
febr. 10
20:36
Premier League: Nem leszek csalódott, ha nem mi végzünk az élen - Mourinho (Agroinform)
A Chelsea menedzsere szerint az lenne elkeserítő, ha csapata megtörne és nem tudná tartani a jelenlegi szintet.
febr. 10
20:51
Videó: szavazás lezárva - íme, 2014 leghihetetlenebb gólja (She)
Az olasz negyedosztályú labdarúgó-bajnokság (Lega Pro 2) B-csoportjában középmezőnybeli rangadót rendeztek: a Vigor Lamezia utazott Santa Croce sull'Arnóba a Tuttocuoio 1957-hez, és le is győzte vendéglátóját 1–0-ra. Na, de milyen góllal? 80 méterről egy becsúszással blokkolt lövésből! Nem gondoltuk volna, hogy már február elején kioszthatjuk a leghihetetlenebb gól díját, de Domenico Zampaglione…
febr. 10
20:53
Légiósok: Dzsudzsák sajnálja, hogy nem igazolt a Liverpoolhoz (She)
A Spanyolországban edzőtáborozó Dinamo Moszkva magyar labdarúgója, Dzsudzsák Balázs sajnálja, hogy egy évvel ezelőtt nem igazolt a Liverpoolhoz. Mint ismert, a magyar válogatott középpályást állítólag kölcsön akarta venni a Premier League-ben szereplő klub, ám az orosz együttes ebbe nem egyezett bele.
febr. 10
21:09
Gyulay minden pályán otthon van (Blikk)
Budapest — Nemcsak három lányának, Blankának (25), Rebekának (23) és Csengének (8), hanem minden fiatalnak példát mutat Gyulay Zsolt (49).
febr. 10
21:27
Téli olimpia: ikersiker félkilométeren (Infostart)
A tizenhat tagú magyar olimpiai csapatból tízen is versenyeztek hétfőn - közülük Miklós Edit teljesített a legjobban, minden idők legjobb magyar olimpiai helyezését érte el alpesi síben. A rövid pályás női váltó még lehet pontszerző, de az elődöntőben a várakozásnál gyengébben futott.
febr. 10
21:27
Atlético: a csuklója és a térde is megsérült, egy hónapot kihagy (She)
Diego Simeone, az Atlético Madrid vezetőedzője minimum egy hónapig nem számíthat a portugál középpályás, Tiago Mendes játékára, aki kedden csuklóműtéten esik át, de az Almería elleni bajnokin megsérült a térde is.
febr. 10
21:27
Miklós Edit a csúcs a magyarok között (Blikk)
Szocsi — Alpesi sízőink között Miklós Edit (25) a legjobb az olimpiákon. A csíkszeredai születésű sportoló a 16. helyen végzett szuperkombinációban, ezzel minden idők legkiválóbb magyar helyezését érte el a szakágában a téli ötkarikás játékokon.
febr. 10
21:45
Felkészülés: az MTK már az első félidőben döntött (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő MTK felkészülési mérkőzésen 2–0-ra legyőzte a Szioni Bolniszit. A fővárosi csapat már az első félidőben eldöntötte a találkozót, Pölöskei Zsolt és Csiki Norbert volt eredményes.
febr. 10
22:42
Sportfogadás: Fordulatot vársz az Arsenal - Uniteden? Akkor fogadj! (Agroinform)
A Premier League 25. fordulójában Arsenal a Manchester Unitedet fogadja az Emiratesben.
febr. 10
22:44
Napoli: Benítez kap időt arra, hogy eredményes legyen (Agroinform)
A nápolyiak szerdán az Olasz Kupa döntőjébe juthatnak, de a klub elnöke türelméről biztosította a vezetőedzőt.
febr. 10
22:57
Videó: potyogtak a szebbnél szebb gólok Hollandiában (She)
Azt a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 23. fordulója előtt is tudta mindenki, hogy nem falábú labdarúgók alkotják a 18 csapat keretét, a hétvégén azonban még a „megszokottnál” is több parádés gól született.
febr. 10
22:59
Barcelona: visszacsábítaná a klubhoz Cruyffot az elnök (She)
Josep María Bartomeu, a Barcelona elnöke hétfői sajtótájékoztatóján szót ejtett az igazgatótanácsban történt kisebb változásokról, valamint Johan Cruyffról, a klub legendájáról, akit szeretne visszacsábítani a klubhoz.
febr. 10
23:01
Anglia: a rutin kevés volt - rangadót bukott a QPR (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 30. fordulójában a tabellán harmadik QPR 1–0-ra kikapott a negyedik Derby County otthonában. A mindent eldöntő gólt a 20. percben John Eustace szerezte, egy szöglet után a bal oldalról fejelt a kapujából rosszuk kimozduló Robert Green fölött a hálóba.
febr. 10
23:15
Bundesliga 2.: Király köténygólt kapott, csapata ikszelt (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának záró mérkőzésén a Király Gábort végig a soraiban tudó 1860 München hazai pályán 1–1-es döntetlenre végzett a Düsseldorffal, így sorozatban harmadik találkozóján maradt nyeretlen, de hátránya csak öt pont az osztályozós helyen álló Kaiserslautern mögött.
febr. 10
23:51
NS: Feszültség Szocsiban; baráti ellenfelek; Koltai peches szezonja - kedd (She)
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.
febr. 10
23:53
Tenisz: Tsonga fordított; kiemeltek búcsúztak Dohában (She)
A rotterdami férfi tenisztorna első fordulójában az 5. helyen kiemelt Jo-Wilfried Tsonga szetthátrányból fordított a német Florian Mayer ellen, így bejutott a következő körbe. A hölgyek dohai versenyén két kiemelt, Sloane Stephens és Roberta Vinci számára is véget értek a további küzdelmek.
febr. 10
23:54
Spanyol Király Kupa: Küzdünk, játszunk és nem keresünk kifogásokat - Simeone (Agroinform)
Nehéz helyzetben van az Atlético Madrid, amely 3-0-ás hátrányból várja a Real Madrid elleni elődöntő visszavágóját.

Keresés