2014. február 11. kedd

febr. 11
13:39
Szocsi 2014: a svéd hokisok a végén darálták be a németeket (She)
Számszerűen fölényes, mégis nehézkes győzelmet aratott a svéd válogatott a német ellen a szocsi téli olimpia női jégkorongtornáján a csoportmérkőzések 2. fordulójában. A háromkoronások 4–0-ra nyertek, ezzel együtt keményen meg kellett küzdeniük a három pontért.
febr. 11
13:41
Videó: villámcsapás - bajba kerülhetnek Szivós Mártonék? (She)
Apáthy Endre, az A-Híd Zrt. tulajdonosa bejelentette, hogy gazdasági okok miatt a jövőben nem tudja támogatni a szegedi férfi vízilabdacsapatot. Az NSO Tv utánajárt, hogy mit jelenthet ez a klub anyagi hátterét illetően, maradnak-e a válogatott játékosok, és továbbra is cél-e a bajnoki döntőbe jutás.
febr. 11
13:42
Átigazolás: Grumic aláírt a Diósgyőrhöz - hivatalos (Agroinform)
Hétfőn Diósgyőrbe érkezett és alá is írta szerződését Miroslav Grumic..
febr. 11
13:57
Gyász: elhunyt a „Bombázó”, Bobby Charlton „helyettese” (She)
Elhunyt Gordon Harris, a Burnley és a Sunderland korábbi labdarúgója. Az egyszeres angol válogatott középpályás rákkal küzdött, de veszített.
febr. 11
13:59
Futsal: márciusban a görögökkel meccsel a válogatott (She)
Sito Rivera szövetségi kapitány keddtől háromnapos összetartásra hívta a válogatott keretet. A program a csütörtöki, Veszprém elleni edzőmérkőzéssel zárul. A csapat bő egy hónap múlva már mérkőzéseket játszik: március 16-án és 17-én Görögország együttesét fogadja – írja az mlsz.hu.
febr. 11
14:15
DVSC: május elsején átadnák a Nagyerdei Stadiont (She)
Május elsején megnyitóünnepségre készül a beruházó NSR Kft: a debreceni Nagyerdei Stadion készültsége már 85 százalék körüli.
febr. 11
14:17
Úszás: az új budapesti komplexum tervei - pazar fotók (She)
Aranyszínben hullámzó külső, egyedülálló panoráma, napelemes versenymedence, energiatermelő járda – minden szempontból különleges létesítmény várja a világ legjobbjait Budapesten. Elkészültek az új budapesti úszókomplexum tervei. A létesítmény nemcsak a 2017-es junior, illetve a 2021-es felnőtt világbajnokság helyszíne lesz, hanem a tervezők reményei szerint hosszú évtizedeken keresztül a…
febr. 11
14:19
Real Madrid: Varga József csapattársa lehet a kapus (She)
A Marca információi szerint már csak egy lépés választja el Tomás Mejíast, a Real Madrid labdarúgóját attól, hogy az angol másodosztályú Middlesbrough-hoz szerződjön.
febr. 11
14:33
Végső nyugalomra helyezték Karl Erik Böhnt (Infostart)
Szülővárosában, a norvégiai Sandefjordban örök nyugalomra helyezték Karl Erik Böhnt, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitányát.
febr. 11
14:33
NB II: vége a „titkolózásnak”, már itthon a dunaújvárosiak (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Dunaújváros korábban minden különösebb tájékoztatás nélkül utazott el a törökországi edzőtáborba. Az újvárosiak most a hivatalos honlapjukon értékelték a nemzetközi felkészülési mérkőzéseket.
febr. 11
14:35
PL: nem lesz sztrájk, jöhet a Fulham-Liverpool (She)
A londoni metróhálózat dolgozói elhalasztották a kedden kezdődő 48 órás sztrájkot, így megrendezhetik a Fulham–Liverpool mérkőzést az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 26. fordulójában – számolt be róla a fővárosi klub hivatalos honlapja.
febr. 11
14:36
Német foci: Újabb megpróbáltatás vár a Dortmundra (Agroinform)
A német kupa negyeddöntőjében az Eintracht Frankfurt otthonában lép pályára a Borussia Dortmund
febr. 11
14:38
Kézilabda: Örök nyugalomra helyezték Karl Erik Böhnt (Agroinform)
A szertartáson részt vett Vetési Iván, Siti Bea, Görbicz Anita, valamint Kelecsényi Ernő.
febr. 11
14:51
Szocsi 2014: norvég aranyak a sífutó sprinteken (She)
A sífutók szabad stílusú sprintversenyének döntőit rendezték meg kedd délután a Szocsiban zajló téli olimpián. A győzelmet a nőknél norvég Maiken Caspesren Falla szerezte meg honfitársnője, Ingvild Flugstad Östberg és a szlovén Vesna Fabjan előtt, míg a férfiaknál az ugyancsak Ola Vigen Hattestad diadalmaskodott két svéd, Teodor Petersont és Emil Jönssont megelőzve. Szabó Milán és Simon Ágnes a…
febr. 11
14:53
FTC: életmentő műtétet végeztek az örökös bajnokon (She)
Életmentő műtétet kellett végrehajtani a Ferencváros labdarúgócsapatának korábbi játékosán, az 1981-ben örökös bajnoki címmel kitüntetett Megyesi Istvánon.
febr. 11
14:55
Szocsi 2014: egyből a döntőbe jutott az aggódó olimpiai bajnok (She)
A papírformát igazolva egyből a döntőbe került Shaun White a férfi hódeszkások félcső számának selejtezőjéből a szocsi téli olimpián. A 2006-ban Torinóban és 2010-ben Vancouverben is győztes amerikai klasszis a legmagasabb, 95.75-ös pontszámmal jutott a fináléba.
febr. 11
15:09
Videó: csak a lábát figyeljék! - Ronaldinho először edzett idén (She)
Bár az Atlético Mineiro labdarúgócsapata a brazil Mineiro állami bajnokságban már négy mérkőzést lejátszott, a csapat sztárja, Ronaldinho csak most kezdte el az edzéseket. Libertadores-kupa címvédőjének klasszisa úgy látszik, nagyon jól kipihente magát, ugyanis egy már-már utánozhatatlan mozdulattal vette át a labdát.
febr. 11
15:09
Örök nyugalomra helyezték Karl Erik Böhnt (Metropol)
Barátok, volt játékostársak vettek részt a gyászszertartáson, amelyen Görbicz Anita is ott volt.
febr. 11
15:12
Szocsi 2014: Csillagok háborúja, kezdődik a hoki-csúcstalálkozó (Agroinform)
Szerdán megkezdődik a férfi jégkorong-torna Szocsiban, Kanada címvédőként érkezik, de a nagyobb pálya Európának kedvez.
febr. 11
15:27
Szocsi 2014: norvég arany a női sífutó sprintben (She)
A női sífutók szabad stílusú sprintversenyének döntőjét rendezték meg kedd délután a Szocsiban zajló téli olimpián. A győzelmet a norvég Maiken Caspersen Falla szerezte meg honfitársnője, Ingvild Flugstad Östberg és a szlovén Vesna Fabjan előtt.
febr. 11
15:29
Bayern München: Előbb-utóbb mi is veszíteni fogunk - Robben (She)
Arjen Robben, a Bayern München labdarúgócsapatának holland támadója Franck Ribéry nyilatkozatára reagálva elmondta, tudja, hogy előbb-utóbb ők is vereséget szenvednek majd.
febr. 11
15:45
Felkészülés: a PAFC négyet vágott a Sevilla B-nek (She)
A Spanyolországban edzőtáborozó Puskás Akadémia FC felkészülési mérkőzésen 4–2-es győzelmet aratott a helyi harmadosztályban érdekelt Sevilla B ellen. A PAFC 16.15 órától a Betis B-vel méri össze az erejét.
febr. 11
15:45
Így néz majd ki az új úszókomplexum (Metropol)
Itt úsznak majd 2017-ben a juniorok, 2021-ben pedig a felnőttek a világbajnokságon.
febr. 11
15:48
Arsenal: Giroud szerint Lloris az Arsenalhoz szeretne igazolni (Agroinform)
Az Arsenal csatára, Olivier Giroud állítja, honfitársa, Hugo Lloris nagyon szeretne az Ágyúsoknál futballozni.
febr. 11
16:03
Videó: álomszerű befejezés a kosárlabdameccsen (She)
Mintha Gene Hackman 1986-os, A legjobb dobás címet viselő filmje elevenedett volna meg az új-mexikói középiskolai kosárlabda-bajnokságban rendezett Navajo Prept–Crownpoint mérkőzésen. Három perc volt hátra, amikor a vendégek kettős emberelőnybe kerültek, majd gyorsan pontot is szereztek. A hazaiak azonban hősiesen küzdöttek, és, bár a büntetőket elrontották, a végső dudaszó előtt egy másodperccel…
febr. 11
16:03
Kiállítás a 125 éves MTK-ról (Metropol)
Az EP brüsszeli székházában látható kiállítás sportágak szerinti bontásban mutatja be a klub történetének kiemelkedő eseményeit.
febr. 11
16:05
Felkészülés: futballháború 5 kiállítással, ETO-győzelemmel (She)
A Győri ETO labdarúgócsapata második törökországi felkészülési meccsén – az elsőn ikszelt a Kragujevaccal – 2–1-re nyert a kínai Hangcsou Greentown ellen. Az öt piros lappal (ebből négy győri oldalon) tarkított meccset az ETO honlapja „futballháborúként” írta le. A Spanyolországban edzőtáborozó Puskás Akadémia négy gólt szerezve győzött a harmadosztályú Sevilla B ellen.
febr. 11
16:07
Milan: Balotelli nem gyenge, ő is csak ember - Prandelli (She)
Cesare Prandelli, az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint Mario Balotelli nem nevezhető gyengének csak azért, mert elsírta magát.
febr. 11
16:21
Szocsi 2014: súlyos problémák, háborognak a környezetvédők (She)
Miközben javában zajlanak a téli olimpiai játékok Szocsiban, a szervezők ígéretükkel ellentétben a környezetvédelemre nem figyelnek oda – írja az egyik tudományos oldal. Míg a 2012-es londoni ötkarikás játékokat dicsérték környezettudatosság szempontjából, addig az oroszországi szervezők ezt nem mondhatják el magukról.
febr. 11
16:39
Szocsi 2014: az első fehérorosz arany a sílövőknél (She)
A női sílövők üldözéses versenyét rendezték meg kedd délután a Szocsiban zajló téli olimpián. A győzelmet a fehérorosz Darja Domracseva szerezte meg, a norvég Tora Berger és a szlovén Teja Gregorin előtt. A versenyző hazája első aranyérmese volt Szocsiban.
febr. 11
16:42
Chelsea: Vagyok olyan jó, mint Messi és Ronaldo volt - Hazard (Agroinform)
A Chelsea sikereiben kulcsszerepe van a fiatal belgának, aki idén berobbant a nemzetközi élmezőnybe.
febr. 11
16:57
FTC: szurkolók is megtekinthetik a DAC elleni meccset (She)
A Ferencváros tájékoztatása szerint nyilvános lesz a Fradi Dunaszerdahely elleni holnapi felkészülési mérkőzése. A két csapat a Népligetben találkozik egymással, a találkozó 14 órakor kezdődik.
febr. 11
16:59
Újpest: szabaddá tették a Pápára tartó támadó útját (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest hivatalos honlapján tudatta, hogy szerződést bontott Horváth Richárddal. A 21 éves támadó így szabadon igazolhatóvá vált, és minden bizonnyal a Lombardnál folytatja pályafutását.
febr. 11
17:00
Premier League: A Sunderlanden csattanhat a City ostora (Agroinform)
A Manchester City két forduló óta gólképtelen, szerdán viszont kiszakadhat a zsák.
febr. 11
17:01
Szocsi 2014: olimpiai rekorddal védett címet a gyorskoris (She)
Megvédte olimpiai bajnoki címét Li Szang Hva a női gyorskorcsolyázók 500 méteres versenyszámában. A dél-koreai nemcsak címet védett, olimpiai rekordokat is megdöntött.
febr. 11
17:51
Anglia: búsuló ultrák, hatodik alkalommal kellett halasztani (She)
Az utóbbi időben alig tud saját közönsége előtt játszani az angol negyedosztályú labdarúgó-bajnokságban (League Two) szereplő Newport County, hazai meccseit ugyanis a heves esőzések és rossz időjárási körülmények miatt rendre el kell halasztani.
febr. 11
18:12
Karrier: Suárez imádja a Liverpoolt - Cavani (Agroinform)
Edinson Cavani szerint válogatottbeli társa, Luis Suárez élvezi a liverpooli életet.
febr. 11
18:14
Eurocup: Visszavágásra készülnek a spanyolok csapatok (Agroinform)
A Bilbao és a Zaragoza is visszavágna az első fordulóbeli vereségéért az Eurocupban.
febr. 11
18:16
Manchester City: Agüero és Fernandinho talán pályán lesznek a Barca ellen (Agroinform)
A Manchester City menedzsere szerint Sergio Agüero és Fernandinho egy héten belül ismét a csapattal edzhetnek.
febr. 11
18:27
Brazília: hazája élcsapatában folytatja pályafutását Adriano (She)
A brazil országos bajnokságban legutóbb harmadik helyen végző Atlético Paranaensében folytatja pályafutását Adriano, az Internazionale és a Roma korábbi csatára, aki egyéves szerződést kötött a Libertadores-kupában is érdekelt klubbal.
febr. 11
18:29
Lazio: visszavágott a túlkorossággal vádolt kameruni (She)
Mint arról beszámoltunk, túlkorossággal vádolta a nemzetközi média Joseph Minalát, a Lazio növendékét. A 17 éves kameruni középpályás ügynökén keresztül és az egyik közösségi oldalon is válaszolt az őt kritizálóknak.
febr. 11
18:30
Premier League: Tényleg a rangadók döntik el a bajnokságot? (Agroinform)
Tíz évet mentünk vissza az időben, hogy megválaszoljuk a kérdést, de nem csak trendet, kivételeket is találtunk.
febr. 11
18:31
Szocsi 2014: nagy csatában jutottak tovább az orosz hokisok (She)
A szocsi téli olimpia női jégkorongtornájának eddigi legizgalmasabb mérkőzésén a oroszok 2–1-re legyőzték Japánt. Ezzel eldőlt, hogy a svédek mellett a házigazda oroszok jutnak tovább a B-csoportból.
febr. 11
18:33
Felkészülés: újabb siker - a PAFC a Betis B-t is legyőzte (She)
A labdarúgó NB I-ben újonc Puskás Akadémia felkészülési mérkőzésén minimális különbségű győzelmet aratott a negyedosztályú Betis B ellen, így százszázalékos teljesítménnyel zárta spanyolországi edzőtáborát.
febr. 11
18:45
Felkészülés: újabb két győri piros, és vereség a grúzoktól (She)
A Törökországban edzőtáborozó Győri ETO labdarúgócsapata mai második felkészülési mérkőzésen egygólos vereséget szenvedett a grúz élvonal negyedik helyén álló Szioni Bolniszitől. A Hangcsou Greentown elleni négy kiállítás után ezúttal két játékos hagyta el idő előtt a pályát a magyar csapatból, tehát összesen hat piros lappal sújtották a játékvezetők a mai meccseken az ETO-t.
febr. 11
19:03
Szocsi 2014: a világbajnok legyőzte a címvédő szánkóst (She)
Kettős német siker női szánkóban a szocsi téli olimpián: a győzelmet a világbajnok Natalie Geisenberger szerezte meg a címvédő Tatjana Hüfner előtt.
febr. 11
19:05
Válogatott: 500 és 1000 forintért látható Pintér debütáló meccse (She)
A finnek elleni győri felkészülési mérkőzésre megkezdődött a jegyértékesítés. A találkozót 500 vagy 1000 forintos jeggyel lehet megtekinteni – olvasható az mlsz.hu-n.
febr. 11
19:06
Bayern München: Robben nem hisz a hazai veretlenségben (Agroinform)
Arjen Robben úgy véli: elkerülhetetlen, hogy a előbb-utóbb megszakadjon a Bayern München hazai dominanciája.
febr. 11
19:07
MLSZ: tartozása miatt pénzbüntetés a ZTE-nek (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) pénzbüntetésre (100 ezer forint) ítélte az NB II-ben szereplő ZTE-t, mivel nem fizetett Simon Antal vezetőedzőnek – írja az mlsz.hu. Korábban arról számoltunk be, hogy a zalaegerszegiek fizettek a trénernek, és reménykedtek benne, hogy visszavonja a keresetet.
febr. 11
19:09
Felkészülés: kétgólos hátrányból a hajrában egyenlített a DVTK (She)
A Törökországban edzőtáborozó DVTK labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen a román bajnokság 12. helyén telelő FC Botosani-nal, amely tíz perccel a lefújás előtt még két góllal vezetett. A diósgyőri együttes góljait Futács Márkó és Nikházi Márk szerezte, a mérkőzést a helyszínen tekintette meg a csapat új szerzeménye, Miroszlav Grumics.

Keresés