2014. február 13. csütörtök

febr. 13
20:35
Vb 2014: a legegzotikusabb stadion átadása tovább késik (She)
Tovább tolódik a 2014-es brazíliai labdarúgó-világbajnokság legegzotikusabb stadionjának átadása Manausban, az új dátum február 25.
febr. 13
20:36
Tenisz: Rafael Nadal Rióban visszatér (Agroinform)
A jövő heti Rio de Janeiró-i tornán visszatér a pályára Rafael Nadal, a férfiteniszezők világranglistájának éllovasa.
febr. 13
20:37
Szocsi 2014: gólokat kaptak a svédek, csoportelső oroszok (She)
Annyiban nem volt tétje a Svédország–Oroszország női jégkorongmérkőzésnek a szocsi téli olimpián, hogy mindkét együttes már korábban bejutott a negyeddöntőbe. Az eredmény kizárólag a kvartett első és második helyéről határozott.
febr. 13
20:39
Szocsi 2014: japán vezetés férfi műkorcsolyában (She)
Véget ért a férfi műkorcsolyázók egyéni versenyének rövid programja a Szocsiban zajló téli olimpián. Ezt követően a japán Hanju Juzuru áll az élen, a kanadai Patrick Chan és a spanyol Javier Fernández előtt.
febr. 13
20:51
Téli olimpia: törött lábbal futott 10 kilométert, mégis aranyérmes lett (Infostart)
Magukhoz tértek a kínai gyorskorcsolyázók, taroltak a német szánkósok, folytatódott az észak-amerikai aranygyűjtés a síakrobatikában, s immár a második egyéni aranyérmét nyerte egy francia biatlonista. S nem utolsósorban: ezúttal kitettek magukért a magyar rövidpályás gyorskorcsolyázók. Ez volt a szocsi téli olimpia hatodik versenynapja.
febr. 13
20:51
Videó: a tengerben búcsúzott Belektől az NB I listavezetője (She)
A csütörtöki edzéssel befejezte törökországi edzőtáborozását a DVSC-Teva labdarúgócsapata. Az NB I-et jelenleg négy ponttal vezető debreceniek az utolsó napot méltóképpen zárták le. Kondás Elemér az NSO Tv-nek elmondta, hogy elégedett volt a beleki felkészüléssel, a korábban Belgiumban is szereplő Kovács Ádám annyira jól érzi magát új csapatában, hogy kicselezte őket. Exkluzív riport…
febr. 13
20:53
Női kosár NB I: vereséggel mutatkozott be a Győr (She)
Vereséggel mutatkozott be a Hat-Agro Uni Győr női kosárlabdacsapata az élvonalbeli bajnokság középszakaszában. A győriek – akik a Közép-európai Liga alapszakasza helyett ezt megelőzően az NB I-ben szerepeltek – a PINKK Pécsi 424 vendégeként kaptak ki 19 ponttal.
febr. 13
21:09
F1: továbbra is tart Schumacher felébresztése (She)
A hétszeres Formula–1-es világbajnok Michael Schumacher menedzsmentje közleményben tudatta, továbbra is tart a felébresztési folyamat, de – ahogy eddig is tették – minden lényeges változásról beszámolnak a korábbi pilóta állapotáról.
febr. 13
21:27
Primera División: jegelik az Atlético által kritizált bírót (She)
A spanyol játékvezetői bizottság egy fordulóban nem számít az Almería–Atlético Madrid (2–0) hétvégi bajnokin a vesztes vendégek kárára tévedő játékvezetőre, Fernando Teixeira Vitienesre.
febr. 13
21:30
Felkészülés: A törökországi edzőtábor elérte célját - Kondás Elemér (Agroinform)
Egy szép győzelemmel és egy döntetlennel fejezte be törökországi szereplését a DVSC-TEVA.
febr. 13
22:03
Bayern: Thiago jobban keres, mint Robben - sajtóhír (She)
A Sport Bild német lap információja szerint a Bayern München labdarúgócsapatának éves szinten 203 millió eurót kell átutalnia a fizetésekre. A lista élén a vezetőedzőt, Pep Guardiolát találjuk (17 millió euró), a játékosok közül Franck Ribéry és Mario Götze keres a legjobban.
febr. 13
22:05
Női kézi: Ungureanu és Lazovics is hosszabbít (She)
Cristina Neagu és Dragana Cvijics után újabb játékosával hosszabbít a Győri ETO-val közös Bajnokok Ligája középdöntős csoportban szereplő Buducsnoszt Podgorica női kézilabdacsapata: a beállós Szuzana Lazovics újabb két évre kötelezi el magát a 2012-es BL-győzteshez.
febr. 13
22:21
Vb 2014: fekete-piros második mezük lesz Öziléknek - fotó (She)
A Német Labdarúgó-szövetség bemutatta a Nationalelf új második számú mezét, ennek értelmében fekete és piros csíkos dresszben játszhatnak Mesut Özilék a brazíliai világbajnokságon.
febr. 13
22:23
Tenisz: A. Radwanska egy-, Murray háromszettes sikere (She)
A második helyen kiemelt brit Andy Murray háromszettes mérkőzésen nyert az osztrák Dominic Thiem ellen a Rotterdamban zajló, 1.37 millió euró összdíjazású ATP-torna második fordulójában. A győztes ellenfele a negyeddöntőben a horvát Marin Cilic lesz.
febr. 13
22:39
Férfi kézi BL: Eklemovicsék elleni sikerrel debütált az edző (She)
A korábbi magyar válogatott Eklemovics Nikolát a soraiban tudó lengyel Wisla Plock 26–25-re kapott ki hazai pályán a dán KIF Koldingtól a férfi kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjának 9. fordulójában.
febr. 13
22:57
Király-kupa: Valenciában lehet az el Clásico, rugalmas időpont (She)
Nagy valószínűség szerint a valenciai Mestalla Stadionban kerül megrendezésre az idén a spanyol Király-kupa döntője, az eredetileg kitűzött április 19-i időpontot azonban egyelőre rugalmasan kezelik. A két érintett fél, a Barcelona és a Real Madrid a szövetség versenybizottságának képviselőivel erről a napokban egyeztet és hoz végleges döntést.
febr. 13
22:59
Juventus: Vucsinics több hétre kidőlt a sorból (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus montenegrói támadója, Mirko Vucsinics sérülés miatt több hétre kidőlt a sorból.
febr. 13
23:01
Férfi kosár: a Bayern izraeli, Hangáék isztambuli veresége (She)
A férfi kosárlabda Euroliga középszakaszának hatodik fordulójában a Hanga Ádámot foglalkoztató spanyol Laboral Kutxának esélye sem volt a győzelemre a török Fenerbahce otthonában. A magyar légiós mintegy 23 percet tölthetett a pályán, három pontot és öt lepattanót szerzett. A német Bayern München kétpontos vereséget szenvedett az izraeli Maccabi Electra vendégeként, a spanyol Real Madrid…
febr. 13
23:03
Férfi kézi: mindörökké Celje - Zvizej onnan vonul vissza (She)
A korábban a Pick Szegedben is megforduló Luka Zvizej három évvel meghosszabbította szezon végén lejáró szerződését a Celje férfi kézilabdacsapatával, elmondása szerint 2017-ben pedig felhagy az aktív játékkal.
febr. 13
23:18
Francia Kupa: A Lens kiejtette a Lyont (Agroinform)
A Lens hosszabbítás után 2-1-re nyert Lyonban a labdarúgó Francia Kupa nyolcaddöntőjében.
febr. 13
23:33
Videó: dráma Lyonban, Coulibaly nagy húzása a 93. percben (She)
Nagy meglepetésre a Lens labdarúgócsapata jutott a Francia Kupa negyeddöntőjébe, miután a legjobb tizenhat között 0–1-ről fordítva 2–1-re nyert az Olympique Lyon otthonában. A Lyon a 9. percben Jimmy Briand fejesével szerzett vezetést, amelyet a 93. percig őrzött, ám ekkor a csereként beálló, korábbi DVSC-csatár, Adamo Coulibaly büntetőt harcolt ki, amelyet Pierrick Valdivia higgadtan…
febr. 13
23:35
NS: Miért nem kellett Fazekas?; Lencse, a profi; Hegy nélküli csodabogár - péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk:

Keresés