2014. február 15. szombat

febr. 15
15:45
Bearanyozta a napot Hosszú Katinka és Verrasztó Dávid (Infostart)
Hosszú Katinka a pénteki 200 méter gyors és 400 m vegyes után szombaton 200 m pillangón diadalmaskodott az orlandói Arena Grand Prix elnevezésű úszóversenyen, amelynek második napján Verrasztó Dávid, a 400 méter vegyes előző napi győztese szintén a legjobb volt 200 m pillangón.
febr. 15
15:45
Bundesliga: Bayern-Freiburg és BVB-Frankfurt élőben az NSO-n! (She)
A Bundesliga 21. fordulójának szombati játéknapján a Bayern München és a Borussia Dortmund is pályára lép. A bajorok a Freiburgot fogadják otthon, míg Jürgen Klopp együttese – szintén hazai környezetben – az Eintracht Frankfurttal játszik, öt napon belül másodszor. Kövesse velünk a mérkőzések alakulását élő, szöveges tudósításaink segítségével!
febr. 15
16:03
Légiósok: Bogdán itthon durvább sértéseket hall (She)
Bogdán Ádámot nem igazán zavarja, ha vörös haján élcelődnek az ellenfél szurkolói, a Bolton labdarúgócsapatának magyar kapusa szerint Angliában nem is kell komolyan venni az ilyen „vicceket”. Magyarországon viszont sokkal durvább sértéseket hall.
febr. 15
16:05
FA-kupa: ez nem a bajnokság - nyolc között a Sunderland (She)
Az angol labdarúgó FA-kupa nyolcaddöntőjében a Sunderland hazai pályán Craig Gardner második félidőben szerzett góljával 1–0-ra legyőzte a Southamptont.
febr. 15
16:07
Szocsi 2014: Svájc legyőzte a házigazdát, jöhet Kanada (She)
Svájc győzelmével ért véget a női hokitorna második negyeddöntője Oroszország ellen a szocsi téli olimpián. A győztes az elődöntőben a címvédő Kanadával mérkőzik. A másik negyeddöntőben a svédek 4–2-re legyőzték a finneket.
febr. 15
16:09
P. División: Atlético Madrid-Valladolid élőben az NSO-n! (She)
A Primera División 24. fordulójában az Atlético Madrid szombaton hazai pályán játszik a Real Valladoliddal. A madridiak a legutóbbi 13 hazai bajnokijukon veretlenek maradtak, míg a Valladolid nyeretlen a legutóbbi hét idegenbeli bajnoki találkozóján. Kövesse velünk a mérkőzés alakulását élő, szöveges tudósításunk segítségével!
febr. 15
16:21
Szocsi 2014: hosszú műtéttel mentik a gerinctörött oroszt (She)
Hosszú, több órás műtét vár a súlyos gerincsérülésekkel kórházba szállított síkrosszversenyzőre, az orosz Marija Komisszarovára a délelőtti edzésen elszenvedett bukása után – jelentette be Mihail Verzsba sajtófőnök a szocsi téli olimpián.
febr. 15
16:39
Szocsi 2014: három ezred döntött gyorskoriban, Nagy a 26. (She)
Meglepetésre Zbigniew Brodka győzelmével ért véget a férfi gyorskorcsolyázók 1500 méteres versenye szocsi téli olimpián. A lengyel mindössze három ezreddel előzte meg a holland Koen Verweijt. Nagy Konrád nagyszerűen szerepelt, a 26. lett.
febr. 15
16:41
Felkészülés: gól nélküli győri búcsú, emléktornát nyert a Kövesd (She)
A labdarúgó NB I címvédője, a Győri ETO gól nélküli döntetlennel zárta beleki felkészülését, a Mezőkövesd négycsapatos emléktornát nyert szombaton a Lombard Pápa nagyszerűen hajrázva, a Honvéd már a szünetre kialakítva a végeredményt győzött 3–1-re.
febr. 15
16:42
Real Madrid: Jesé Ronaldótól tanult ambíciót (Agroinform)
A Real Madrid új csillaga, Jesé Rodríguez nagy tisztelettel viseltetik csapattársai iránt.
febr. 15
17:15
Felkészülés: gól nélküli győri búcsú, emléktornát nyert a Kövesd (She)
A labdarúgó NB I címvédője, a Győri ETO gól nélküli döntetlennel zárta beleki felkészülését, a Mezőkövesd négycsapatos emléktornát nyert meg szombaton, a Lombard Pápa nagyszerűen hajrázva, a Honvéd pedig már a szünetre kialakítva a végeredményt győzött egyaránt 3–1-re.
febr. 15
17:17
F1: Schumacher tüdőgyulladása már a múlté - sajtóhír (She)
A német Bild szerint Michael Schumacher kigyógyult a tüdőgyulladásból, amely a hét elején támadta meg a szervezetét – a december 29-ei síbalesete óta kómában fekvő hétszeres Formula–1-es világbajnok betegségéről a Bild számolt be a napokban, hivatalos megerősítés arról sem érkezett, hogy valóban tüdőgyulladásban szenvedett Schumi, sem arról, hogy kigyógyult belőle.
febr. 15
17:33
Szocsi 2014 - Gerincét törte egy síakrobata (Infostart)
Eltört a gerince edzés közben Marija Komisszarova orosz síakrobatának a szocsi téli olimpián.
febr. 15
17:33
Szocsi 2014: sikeres hatórás gerincműtét Komisszarován (She)
A szocsi téli olimpiai játékokon az orosz sajtófőnök Mihail Verzsba bejelentette: hatórás, sikeres gerincműtétet hajtottak végre a szombat délelőtt súlyos edzésbalesetet szenvedő orosz síkrosszoson, Marija Komisszarován.
febr. 15
17:33
Szocsiban már tavasz van (Metropol)
Szokatlan látvány a téli olimpiákon a rövidnadrág, de Szocsiban ez is előkerült.
febr. 15
17:35
Férfi kézi NB I: a Szeged nyolccal nyert Gyöngyösön (She)
Az élvonalbeli férfi kézilabda-bajnokság alapszakaszának 19. fordulójában a B. Braun Gyöngyös vendéglátóként hellyel-közzel sokáig tudta tartani a lépést Pick Szegeddel, de a favorit vendégek, ellentétben az ellenféllel, a mérkőzés végét is bírták – egy 4–0-s etappal léptek meg –, és nagy különbségű győzelmet arattak.
febr. 15
17:51
Szocsi 2014 - az Egyesült Államok legyőzte Oroszországot (Infostart)
Az alapidőben döntetlenre végzett egymással, majd a hosszabbítást követő büntetőpárbajban nyert az Egyesült Államok csapata a házigazda orosz válogatott ellen a szocsi téli olimpia férfi jégkorongtornáján, az A csoport szombati második fordulójában.
febr. 15
17:51
Felkészülés: Balázs Benjamin góljával ikszelt a Kaposvár (She)
Az élvonalbeli Kaposvári Rákóczi labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen Antalyában döntetlent játszott a szintén első osztályú dél-koreai Samsung Szuvonnal. A kaposváriak az első félidőben egygólos hátrányba kerültek, de a második félidőben Balázs Benjamin góljával egyenlítettek.
febr. 15
17:51
Az USA nyerte a jégkorong rangadót (Metropol)
Az Egyesült Államok csapata szétlövésben nyert a házigazda oroszok ellen.
febr. 15
17:53
Primera División: az Atlético a kezdés után sokkolta ellenfelét (She)
Háromgólos győzelmet aratott az Atlético Madrid a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 24. fordulójában hazai környezetben a Real Valladolid ellen. A madridiak a negyedik percre már kétgólos előnyt szereztek – a második gól Diego Costa érdeme, aki ezzel a pazar átemeléssel így már 21. találatnál jár a bajnokságban –, majd mezőnyfölénybe kerülve végig kézben tartották a…
febr. 15
18:09
Szocsi 2014 - Nagy Konrád 26. (Infostart)
A lengyel Zbigniew Brodka nyerte szombaton a férfi gyorskorcsolyázók 1500 méteres viadalát a szocsi téli olimpián. A szám egyetlen magyar indulója, Nagy Konrád 26. lett.
febr. 15
18:09
Férfi kézi BL: a Barcelona egy félidő alatt elintézte a PSG-t (She)
A Barcelona elsöprő első félidő után tíz góllal legyőzte a Paris SG-t a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportmérkőzésén.
febr. 15
18:11
Videó: a Dortmund négyet lőtt, a Bayern négy szépet (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 21. fordulójában a Bayern München és a Borussia Dortmund is 4–0-ra nyert hazai pályán, előbbinél a Freiburg, utóbbinál az Eintracht Frankfurt volt a szenvedő fél. Az ellenfeleken kívül a gólok tekintetében találhatunk még különbséget: a mai napon a Dortmund négy szerencsés gólt talált, míg a bajoroknál négy kiváló összjáték hozott eredményt. A…
febr. 15
18:13
FA-kupa: walesi sikerével nyolc között a címvédő Wigan (She)
Az angol labdarúgó FA-kupa nyolcaddöntőjében a címvédő másodosztályú Wigan idegenben 2–1-re legyőzte a Cardiffot.
febr. 15
18:15
Szocsi 2014: Tretyjakové a legsebesebb „csontváz” (She)
Alekszandr Tretyjakov fölényes győzelmével ért véget a férfi szkeletonosok versenye a szocsi téli olimpián. Az orosz 81 századot vert a második helyen végző lett Martins Dukursra. Tretyjakov négy éve bronzérmes volt.
febr. 15
18:27
FA-kupa: Man. City-Chelsea rangadó élőben az NSO-n! (She)
Az angol FA-kupa nyolcaddöntőjének szombati rangadóján a bajnoki listavezető Chelsea a második Manchester City otthonába látogat. A Chelsea két héttel ezelőtt ugyanezen a pályán a szezon első hazai vereségét mérte a Cityre; José Mourinho a mai estén tovább folytathatja kiváló sorozatát Manuel Pellegrini ellen: a portugál menedzser kilenc összecsapásból csak egyszer veszített a chilei mester…
febr. 15
18:27
Papírforma Bayern- és Dortmund-siker (Metropol)
Schalke-bravúr Leverkusenben, az élcsapatok négyet-négyet rúgva nyertek.
febr. 15
18:29
Real: a nyáron ajánlatot tesznek a blancók Vidalért - sajtóhír (She)
A Corriere dello Sport értesülései szerint a Real Madrid a nyáron „visszautasíthatatlan" ajánlatot tesz a Juventus chilei középpályásáért, Arturo Vidalért.
febr. 15
18:31
Videó: cseles szabadrúgással nyitott az Atlético (She)
Az első négy percben sokkolta az Atlético Madrid hazai pályán a Valladolidot a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 24. fordulójában. A 3. percben Raúl García parádés szabadrúgás-kombináció végén szerezte meg a vezetést, majd egyetlen perccel később Diego Costa emelte át Diego Marinót a tizenhatoson kívülről. A 74. percben még jött Diego Godín fejese, amellyel az uruguayi…
febr. 15
18:45
Szocsi 2014 - Csaknem 1800 doppingtesztet végeztek el eddig (Infostart)
Az előzetesen tervezett 2453-ból már 1799 doppintesztet elvégeztek a szocsi téli olimpia szombati versenynapjáig, és eddig egyetlen vér- vagy vizeletminta sem hozott pozitív eredményt.
febr. 15
18:45
Hozta a kötelezőt az Atlético Madrid (Metropol)
A madridi csapat ezzel az élre ugrott, igaz a Barcelona és a Real Madrid még nem lépett pályára ebben a fordulóban. Nyert a Levante is.
febr. 15
18:48
Női kézilabda BL: Szakíts, ha bírsz! - győri módra (Agroinform)
Ha Görbiczék és a Buducsnoszt is hozzák a papírformát, nagyjából eldől a csapatok sorsa a középdöntő 2. csoportjában.
febr. 15
18:50
Férfi kézilabda BL: Simán megvan a csoportgyőzelem a Veszprémnek (Agroinform)
Első félidei remeklésének köszönhetően bebiztosította ez első helyét a Veszprém a Bajnokok Ligája A csoportjában.
febr. 15
19:03
Anglia: Tőzséréké a magyar rangadó, Bogdán közel a 0-hoz (She)
Bogdán Ádám a 82. percig húzta kapott gól nélkül az angol másodosztályú Bolton kapujában a Millwall otthonában, de nyolc perccel a vége előtt betaláltak a hazaiak, akik 1–1-re mentették a meccset. A forduló magyar rangadóján a Watford 1–0-ra legyőzte a Middlesbrough-t.
febr. 15
19:05
Ausztria: Gulácsi büntetőt fogott, a Salzburg lemosta a Sturmot (She)
Az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában a listavezető Red Bull Salzburg 4–1-re győzött a Sturm Graz otthonában. A salzburgiak magyar kapusa, Gulácsi Péter Daniel Beichler tizenegyesének hárításával és több nagy védéssel segítette hozzá a vendégeket a sima győzelemhez. A salzburgiak sorozatban hetedik győzelmüket aratták a bajnokságban, 2014-ben három Bundesliga-mérkőzésüket…
febr. 15
19:07
Szocsi 2014: bohém érmesek, szigorú curlingesek - képgaléria (She)
Amíg a curlingesek tekintete Szocsiban is a megtestesült szigorúságot, koncentráltságot és komolyságot sugározza, addig az érmesek már one-man show-t rendeznek a dobogón. Bocsánat, ezúttal one-woman show-t... Kattintson a képre, és tekintse meg az téli olimpia nyolcadik napjának legjobb fotóiból készített galériánkat!
febr. 15
19:21
Ligue 1: Cisséék ellen folytatta menetelését a Monaco (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 25. fordulójában az AS Monaco 2–0-ra legyőzte idegenben a Bastiát.
febr. 15
19:23
Bayern: Shaqiri sérülés miatt nem játszik az Arsenal ellen (She)
A Freiburg ellen duplázó Xherdan Shaqiri combizomrost-szakadást szenvedett, így nem lehet ott szerdán a Bayern München Arsenel elleni Bajnokok Ligája-összecsapásán.
febr. 15
19:25
Férfi Adria-liga: az Olaj a nagyszünetig bírta a tempót (She)
A friss Magyar Kupa-győztes Szolnoki Olaj 74–57-es vereséget szenvedett az Olimpija Ljubljana otthonában a férfi kosárlabda Adria-liga 20. fordulójának szombati játéknapján. Az Eurochallenge-kupa legjobb 16 csapata közé jutott magyar együttes csak a mérkőzés első felében volt egyenrangú partnere riválisának, amely a szünet után elhúzott, és magabiztosan nyert.
febr. 15
19:27
Röplabda: a Vasas nyerte meg a női Magyar Kupát (She)
Sorozatban harmadszor nyerte meg a női röplabda Magyar Kupát a Vasas-Óbuda csapata, amely a békéscsabai döntőben 3:1-re győzte le a Teva-Gödöllőt. A bronzérmet a házigazda Békéscsabai RSE szerezte meg, a harmadik helyért 3:2-re felülmúlva a TF-Aluprof gárdáját.
febr. 15
19:39
Férfi vízilabda: kapushőstett segítette diadalra a Vasast (She)
A férfi vízilabda ob I 18. fordulójában a Vasas 9–5-re győzött Kaposváron, a BVSC valósággal elgázolta a Pécset. Az Eger gólzáporos győzelmet aratott az OSC ellen, a Szolnok a Szentest, a Honvéd pedig a KSI-t győzte le.
febr. 15
19:57
Női kézi NB I: a Ferencváros 39 gólig jutott a Vác ellen (She)
Az élvonalbeli női kézilabda-bajnokság alapszakaszának 19. fordulójában az FTC-Rail Cargo Hungaria otthon 39 gólt szerezve, kilencgólos különbséggel nyert az Ipress Center-Vác ellen. A Siófok szintén házigazdaként nyert kettővel a Debrecen ellen, a Dunaújváros pedig tíz góllal bizonyult jobbnak az MTK Budapest vendégeként.
febr. 15
19:57
Megdőlt Bubka 21 éves rúdugró világcsúcsa (Metropol)
Renaud Lavillenie fedett pályás világrekordot állított fel férfi rúdugrásban 6,16 méterrel.
febr. 15
19:59
Primera División: a Levante legyűrte az Almeríát (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 24. fordulójában a Levante pályaválasztóként legyűrte az Almeríát. A három pont sorsáról döntő találatot David Barral szerezte a 62. percben. A center a 20. bajnoki meccsén a hatodik gólját szerezte a szezonban.
febr. 15
19:59
Szilágyi aranyérmes Padovában (Metropol)
Parádés vívással megnyerte a férfi kardozók padovai világkupaversenyét Szilágyi Áron.
febr. 15
20:01
Primera División: Barcelona-R. Vallecano élőben az NSO-n! (She)
A Primera División 24. fordulójában a Barcelona a Rayo Vallecano együttesét fogadja. Csodát látunk vagy győz a papírforma? Megtudhatja, ha követi velünk a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!
febr. 15
20:15
Segunda División: madridi siker a mini el Clásicón (She)
A spanyol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Segunda División) 26. fordulójában a forduló előtt még sereghajtó Real Madrid Castilla hazai környezetben kétgólos (3–1) győzelmet aratott a középmezőny tagjai közé sorolható Barcelona II ellen.
febr. 15
20:17
Serie B: az idén először nyert Feczesin és Laczkó csapata (She)
Az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Serie B) 25. fordulójában a Feczesin Róbertet és Laczkó Zsoltot foglalkoztató Padova begyűjtötte első győzelmét 2014-ben.
febr. 15
20:19
Videó: Busai gyönyörű gólt lőtt, de kikapott a Fradi (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros az utolsó felkészülési mérkőzésén 3–2-es vereséget szenvedett a Pécsi MFC-től. A zöld-fehéreknél Busai Attila duplázott, ráadásul első góljánál gyönyörű, higgadt csellel fektette el a baranyaiak kapusát. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
febr. 15
20:21
FA-kupa: továbbment a kékeknek visszavágó Man. City (She)
Az angol FA-kupa ötödik fordulójának szombati rangadóján a Manchester City 2–0-ra legyőzte a Chelsea-t, így bejutott a sorozat negyeddöntőjébe, egyúttal visszavágott a bajnokságban két hete elszenvedett hazai verségért. Az első félidőben Sztevan Jovetics szerzett vezetést, a második félidőben pedig a cserként pályára lépő Samir Nasri állította be a végeredményt a rettentő gyenge napot kifogó…

Keresés