2014. február 15. szombat

febr. 15
20:33
Férfi kézi BL: hétgólos sikerével csoportelső a Veszprém (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 9. fordulójában az MKB-MVM Veszprém magabiztosan, 34–27-re legyőzte a CO Zagrebet, és így biztossá tette első helyét az A-csoportban.
febr. 15
20:35
Szocsi 2014: Svájc legyőzte a cseheket, a svédek hibátlanok (She)
Svájc a Lettország elleni 1–0-s győzelem és a Svédországtól elszenvedett 1–0-s vereség után újabb egygólos mérkőzést játszott a szocsi olimpia hokitornáján, ezúttal Csehország ellen nyert 1–0-ra. A svédek a harmadik meccsüket is megnyerték, így százszázalékosan zárták a csoportkört.
febr. 15
20:36
Szocsi 2014: Svindal címvédésre készül (Agroinform)
A XXII. téli olimpia vasárnapi napján öt számban avatnak bajnokot Szocsiban.
febr. 15
20:51
Férfi kézi BL: hétgólos sikerével csoportelső a Veszprém (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 9. fordulójában az MKB-MVM Veszprém magabiztosan, 34–27-re legyőzte a CO Zagrebet, így biztossá tette első helyét az A-csoportban.
febr. 15
20:51
A ManCity búcsúztatta a Chelsea-t (Metropol)
A Manchester City hazai pályán 2-0-ra nyert a Chelsea ellen az FA Kupában.
febr. 15
20:53
Bundesliga: Huntelaarral repül a Schalke, a Bayer is levadászva (She)
A német labdarúgó Bundesliga 21. fordulójának rangadóján a Schalke 2–1-es győzelmet aratott Leverkusenben a rengeteg helyzetet kihagyó hazaiak ellen. Szalai Ádám a Schalke kispadján ült, játéklehetőséget nem kapott.
febr. 15
20:55
Serie A: Fiorentina-Inter rangadó élőben az NSO-n! (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 24. fordulójának szombati mérkőzésén a tabella 4. helyén álló Fiorentina a közvetlenül utána következő Internazionalét fogadja. Kövesse a találkozót folyamatosan frissülő tudósításunk segítségével!
febr. 15
21:09
Szocsi 2014: Stoch megnyerte a nagysáncot is, Kaszai a 2. (She)
Kamil Stoch győzelmével ért véget Szocsiban a férfi síugrók nagysáncversenye a téli olimpián, a lengyel mögött a 41 éves Kaszai Noriaki végzett a második és a szlovén Peter Prevc a harmadik helyen.
febr. 15
21:27
Eredivisie: a Twente nyerte a rangadót, egy pontra az Ajaxtól (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 24. fordulójában a Twente Luc Castaignos és Dusan Tadics találatával 2–0-ra legyőzte a Vitesse-t. Michel Jansen együttesének hátránya így már csak egy pont az éllovas Ajax mögött, amely vasárnap játszik majd.
febr. 15
21:27
Sima győzelemmel csoportelső a Veszprém (Metropol)
A Veszprém hazai pályán magabiztosan, 34-27-re nyert szombaton a Croatia Zagreb ellen.
febr. 15
21:45
Videó: újra szól a tiki-taka - oktatott a Barcelona (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 24. fordulójában a Rayo Vallecanót fogadta a listavezető Barcelona, majd az 56. percben 4–0-s állásnál elővették azt, amihez a legjobban értenek: a tiki-takát. A gólszerző Pedro, a látvány csodálatos!
febr. 15
22:03
Primera División: Messi kettő, a Barca hat gólig jutott (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 24. fordulójában a nagy kedvvel és rettentően gólveszélyesen játszó Barcelona kiütéses győzelmet aratott a Camp Nouban a zavarodott, vajmi kevés ellenállást tanúsító Rayo Vallecano ellen. Lionel Messi duplázott, az első gól Adriano érdeme volt, a szünet után az Alexis Sánchez, Pedro Rodríguez duó is eredményes volt, a hajrában aztán…
febr. 15
22:05
Videó: teher - „Kétemberes feladat Nagy László pótlása” (She)
Ahogy arról beszámoltunk már, hazai pályán lett csoportelső az MKB Veszprém a férfi kézilabda BL-ben, miután 34–27-re legyőzte a CO Zagrebet. A mérkőzést követően Gulyás Péter, Iváncsik Gergő, Mocsai Tamás és a vezetőedző, Carlos Ortega értékelt az NSO Tv-nek!
febr. 15
22:06
Bundesliga: Még mindig nehéz a dolgunk - Guardiola (Agroinform)
A Bayern és a Dortmund egyformán 4-0-s győzelmet aratott szombaton a Bundesligában. Bert van Marwijket kirúghatják.
febr. 15
22:07
Ligue 1: megtört a „döntetlenátok”, nyert a Reims (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 25. fordulójában a Reims hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Bordeaux-t. A két csapat megelőző öt bajnoki mérkőzésén 0–0-s döntetlen született, ez a sorozat pedig rekordnak számít a ligában.
febr. 15
22:09
Hamburg: elég volt a gyalázatból, Van Marwijkot kirúgták (She)
A Hamburger SV labdarúgócsapata pocsékul szerepel a német labdarúgó Bundesligában, és az újabb vereség – 4–2, ezúttal a sereghajtó Eintracht Braunschweigtől – Bert van Marwijk vezetőedző állásába kerül.
febr. 15
22:11
NB II-es felkészülés: szlovén dobogóst vert a ZTE, nyolcat lőtt a Balmaz (She)
A legtöbb másodosztályú csapat pályára lépett ma felkészülési mérkőzéseken. A nehéz helyzetben lévő ZTE nagy bravúrt végrehajtva 2–0-ra legyőzte a szlovén első osztályú bajnokság 3. helyén álló NK Zavrc együttesét. A Gyirmót horvát, a Sopron szlovák, a Kozármisleny szerb ellenfél ellen nyert, míg a nap gólcsúcsát a Balmazújváros tartja, amely nyolc gólt vágott a Hatvannak.
febr. 15
22:21
Szocsi 2014 - Íme az összesített éremtáblázat (Infostart)
Továbbra is a németek állnak az élen a szocsi téli olimpia éremtábláját a nyolcadik versenynap - 51 szám - után.
febr. 15
22:21
Videó: Messi löbbölt, Neymar bombázott - hatot lőtt a Barca (She)
Ahogy erről már beszámoltunk, a Barcelona hazai pályán 6–0-ra legyőzte a Rayo Vallecanót a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 24. fordulójában. Adriano gyönyörű góljával indult a meccs, majd jött Lionel Messi löbbölése 20 méterről, és beindult a tiki-taka. A sort végül Neymar zárta egy elképesztő 20 méteres bombával.
febr. 15
22:23
Tenisz: Berdych-Cilic és Kerber-Halep a döntőben (She)
A 2.44 millió dollár összdíjazású dohai WTA-tornán Kerber (német, 6.)–Halep (román, 7.), míg az 1.37 millió euró összdíjazású rotterdami ATP-tornán Berdych (cseh, 3.)–Cilic (horvát) döntőt rendeznek.
febr. 15
22:24
FA-kupa: Pellegrini örül, hogy megmutatták, Mourinho gratulál (Agroinform)
A Manchester City 2-0-ra legyőzte a Chelsea-t, ezzel bejutott az FA-kupa negyeddöntőjébe szombaton.
febr. 15
22:39
Eredivisie: Németh nélkül nem megy, utolsó helyen a Roda (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 24. fordulójában a Németh Krisztiánt eltiltás miatt nélkülöző Roda sorozatban negyedik bajnokiján szenvedett vereséget, így visszacsúszott az utolsó, kiesést jelentő helyre a tabellán.
febr. 15
22:57
Téli olimpia: még nem volt ilyen napja a lengyeleknek, de nekünk is jó napunk volt (Infostart)
Az eddigi második és harmadik legjobb magyar eredményt hozta a 2014-es olimpián a szombati nap: Heidum Bernadett a kilencedik helyen végzett rövid pályás gyorskorcsolyázásban, Miklós Edit pedig tizenötödik lett szuper-óriásműlesiklásban.
febr. 15
22:57
Serie A: Mario Gomez visszatért, de az Inter nyert Firenzében (She)
A Serie A 24. fordulójának egyetlen szombati mérkőzésén az ötödik Inter idegenben 2–1-re legyőzte a negyedik, a hét közben kupadöntőbe jutó Fiorentinát. Az első félidőben játékban és a gólok számában is ellenfele fölé nőtt az Inter, Palacio szerzett vezetést a vendégeknek. A második játékrész első percében Cuadrado egyenlített, és át is vette az irányítást a firenzei csapat, de gólt – Mauro Icardi…
febr. 15
22:59
Női kézi BL: meglépett a Vardar Szkopje és a Thüringer (She)
A német Thüringer és a macedón Vardar Szkopje is hazai pályán nyert a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének 1. csoportjában.
febr. 15
23:01
Férfi kézi BL: Lékaiék is kiharcolták a továbbjutást (She)
A Celje három góllal legyőzte a Zaporizzsjét a férfi kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjában, így eldőlt, hogy a csoportelső Veszprém és a német Löwen mögött továbbjut a legjobb 16 közé.
febr. 15
23:33
Férfi röplabda MK: kecskeméti siker öt játszmában (She)
A Kecskemét férfi röplabdacsapata nyerte meg a Magyar Kupát, a sorozat békéscsabai döntőjében ötjátszmás meccsen nyert a Kaposvár ellen.
febr. 15
23:35
Eurofutball: Kötelesék nyertek; Vanczákék kikaptak (She)
Köteles Lászlóval a kapuban nyert a Genk minimális különbséggel a Lierse vendégeként a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában. A kezdőként lehetőséget kapó magyar légiós kapott gól nélkül hozta le a mérkőzést.
febr. 15
23:36
Topligák: Hengerelt a Barca, Firenzében nyert az Inter (Agroinform)
A katalánokhoz hasonlóan az Atlético Madrid is gyözelemmel hangolt a Bajnokok Ligájára Spanyolországban.

Keresés