2014. február 28. péntek

febr. 28
12:45
Vb 2014: Diego Costa a spanyol keretben (She)
Diego Costa meghívót kapott a spanyol labdarúgó-válogatott keretébe. A vb- és Eb-címvédő ibériai csapat jövő szerdán Olaszországgal játszik felkészülési mérkőzést Madridban.
febr. 28
12:45
Forma-1: Magabiztosságot erőltet magára a Renault és a Red Bull is (Agroinform)
A Force Indiával versenyző Sergio Pérez volt a leggyorsabb a Forma-1 utolsó szezon előtti tesztjének első napján.
febr. 28
12:47
FTC: a Barca U18 jöhet az új stadionba (She)
A Barcelona U18-as csapata is eljön, hogy részt vegyen a Kocsis Sándor-emléktornán augusztusban a Ferencváros új stadionjában, ahol a házigazdák és a katalánok mellett a Honvéd és a Puskás Akadémia korosztályos csapata játszana – legalábbis a szervező Aranycsapat Alapítvány elnöke, Kű Lajos korábbi válogatott labdarúgó szerint, aki a DIGI Sport Reggeli start című műsorában beszélt erről.
febr. 28
12:47
Átigazolás: Reina már döntött a sorsáról - Rodgers (Agroinform)
A Liverpool menedzsere szerint egyértelmű, hogy Pepe Reina nyártól végleg a Napolihoz szeretne igazolni.
febr. 28
13:03
Kína: volt lyoni edző lett az új kapitány (She)
A francia Alain Perrint nevezték ki a kínai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának. A nemzeti csapatnak június óta nem volt trénere, s a kínai szövetség választása hosszú keresgélés után esett az 57 éves szakemberre. Elődjét, José Antonio Camachót a csapat sorozatos kudarcai miatt menesztették tavaly nyáron.
febr. 28
13:05
FTC: „Doll nem a kispadra igazolt új játékosokat” (She)
A Ferencváros labdarúgócsapatának másodedzője, Máté Csaba a tavaszi szezonkezdetről, az új igazolásokról és Thomas Doll vezetőedzőről is beszélt a Digi Sport Reggeli start című műsorában.
febr. 28
13:21
Videó: magyar-román - most ki örül kinek? (She)
Folytatjuk sorozatunkat, amelyben bemutatjuk a magyar labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki selejtezőcsoportjának ellenfeleit. Ezúttal jöjjenek a románok, akikkel a világbajnoki kvalifikációs sorozat után ismét összekerültünk. Lesznek-e vendégszurkolók Budapesten és Bukarestben? Mitől tart a román szövetségi kapitány? Miért örül mindenki ebben a csoportban a másiknak? Az NSO Tv utánajárt.
febr. 28
13:23
EBEL: megfogadták - a Volán legyőzi a graziakat (She)
Pénteken bejuthat a jégkorong EBEL rájátszásába a Sapa Fehérvár AV 19, ha legyőzi a Grazot, és a Klagenfurt nem nyer Ljubljanában. De még abban az esetben is, ha egy pontot szerez a Graz ellen, viszont a Klagenfurt a rendes játékidőben veszít Ljubljanában. Az Alba Volánt erősítő Andy Sertich számára ettől függetlenül a pénteki bajnokinak különösen nagy a tétje, hiszen a győzelemmel…
febr. 28
13:25
Kína: Lippi meggondolta magát, hosszabbított (She)
Marcello Lippi, az Ázsiai BL-győztes Kuangcsou Evergrande labdarúgócsapatának vezetőedzője bő egy hete jelentette be, hogy az év végén befejezi klubedzői pályafutását. Ehhez képest a kantoni egyesület pénteken világgá kürtölte a hírt, amely szerint az olasz szakember három évvel meghosszabbította az év végén lejáró szerződését.
febr. 28
13:39
Haladás: Artner már a 6. hellyel is elégedett lenne (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás vezetőedzője, Artner Tamás a klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában elmondta, fontos, hogy a közönség élvezze a csapat játékát, és elégedett lenne, ha a hatodik helynél nem csúszna lejjebb csapata – persze közben azért nézeget felfelé is.
febr. 28
13:41
Kajak-kenu: Csipes Tamara újra a Honvédban (She)
Ismét a G4S Honvéd színeiben versenyez Csipes Tamara világ- és Európa-bajnok kajakos.
febr. 28
13:43
Alpesi sí: holtverseny a kvitfjelli lesikláson (She)
A norvégiai Kvitfjellben folytatódott a férfi alpesi sízők világkupa-sorozata. A győzelmet a norvég Kjetil Jansrud és az osztrák Georg Streitberger szerezte meg holtversenyben, miután századra azonos időt értek el, míg a harmadik az amerikai Travis Ganong lett.
febr. 28
13:57
Budapesten játszik nyáron a Barcelona! (Infostart)
Az FC Barcelona labdarúgócsapata is részt vesz augusztusban a Ferencváros új stadionjában sorra kerülő U18-as Kocsis Sándor-emléktornán - jelentette be Kű Lajos szervező.
febr. 28
13:57
P. División: Atlético-Real, 23 hazai siker a 76-ból (She)
Nemcsak a jobb forma, a statisztika is egyértelműen a Real Madrid mellett szól a vasárnapi városi rangadó előtt, amelyet a királyi gárda vendégként vív az Atlético Madriddal a spanyol futballbajnokság (Primera División) 26. fordulójában.
febr. 28
13:57
Hazánkba jön a Barca utánpótlás csapata (Metropol)
Az FC Barcelona csapata is részt vesz a Ferencváros új stadionjában sorra kerülő Kocsis Sándor-emléktornán.
febr. 28
13:59
Videó: a játékvezetőktől hangos az uszoda (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy Gergely István kapusedző javaslatára bemikrofonozott játékvezetők vezényelték le a Magyarország–Egyesült Államok felkészülési vízilabda-mérkőzést. Az összeköttetésben dolgozó játékvezetők egyrészt egymást segíthetik a döntésekben, másrészt a közönség számára is világos lesz, hogy mit miért döntöttek.
febr. 28
14:15
Szavazás: milyen formában követi az NB I meccseit? (She)
Pénteken beindul az NB I-es labdarúgó-bajnokság tavaszi idénye. Ezúttal arra vagyunk kíváncsiak, hogy ön milyen formában követi az élvonal mérkőzéseit. A szavazás végeredményét a Nemzeti Sport keddi (március 4.) számában közöljük!
febr. 28
14:16
Serie A: Rangadók Rómától Firenzén át Milánóig (Agroinform)
A Roma az Intert, a Fiorentina a Laziót, a Milan a Juventust látja vendégül a Serie A 26. fordulójában.
febr. 28
14:33
Vb 2014: a Bayernhez is küldött meghívót Klinsmann (She)
Az Egyesült Államok labdarúgó-válogatottjának szövetségi kapitánya, Jürgen Klinsmann kihirdette keretét az Ukrajna elleni március 5-i felkészülési mérkőzésre. A keret érdekessége, hogy mindössze három olyan futballista kapott benne helyet, aki a tengerentúlon játszik.
febr. 28
14:35
Olimpia: brit lobbi a férfi K-2 200 méterért (She)
A Nemzetközi Kajak-kenu Szövetség (ICF) vezetősége a tavalyi limai ülésén döntött arról, hogy a nemek arányának kiegyenlítése érdekében a 2020-as olimpiára javasolja a női C–1 200 méter felvételét a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak. Ez ugyanakkor azt is jelenti, hogy a férfiaknál egy gyorsasági versenyszámtól el kell köszönni, az ICF döntése értelmében ez a Londonban még új számként…
febr. 28
14:37
NB II: Dunaújváros-Szpari csúcsrangadó az NSO-n! (She)
Igazi rangadóval folytatódik a tavaszi szezon a labdarúgó NB II-ben: pénteken az éllovas Nyíregyháza Spartacus a második helyen álló Dunaújváros PASE otthonába látogat. Kövesse a találkozót folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
febr. 28
14:51
Dortmund: 3. német klubként túl az álomhatáron (She)
Harmadik német futballklubként a Borussia Dortmund is elérte a százezres álomhatárt a pártolói tagok tekintetében.
febr. 28
14:51
Bundesliga: Aggódhatnak a Schalke-drukkerek (Agroinform)
A Real Madrid elleni megsemmisítő vereség után Szalaiék ezúttal a Bayern München otthonában vizitálnak.
febr. 28
14:53
Videó: (l)egalizálva - a DAB igenis címvédésre tör (She)
Ahogy arról beszámoltunk, a Dab.Docler hazai pályán 1–1-re alakította a Mol Liga elődöntős párharcát a második meccsen, az ASC Corona Brasovot 3–2-re legyőzve. Az elveszített pályaelőny tudatában összekapták magukat az „Acélbikák”, és Jaborník góljával, valamint Somogyi Balázs duplájával nagyon fontos sikert arattak. Ám még így sem örülhetnek feltétlenül, hiszen a lebonyolítási rendszer…
febr. 28
14:53
Bulvár: Ferguson sikerének titka, övvel verték gyermekkorában (Agroinform)
A Manchester United legendáját rendszeresen derékszíjjal fegyelmezte tanárnője.
febr. 28
15:27
Videó: Alaba a fűben „úszva” örült a góljának (She)
David Alaba a szabadrúgásokat is gyakorolta a Bayern München labdarúgócsapatának legutóbbi edzésén. Egyik gólja után az osztrák balhátvéd a fűben „úszva” örült.
febr. 28
15:27
VB 2014: Mata és Torres kimaradt a spanyol keretből (Agroinform)
A spanyol labdarúgó-válogatott március 5-én, szerdán felkészülési mérkőzésen Olaszországot fogadja Madridban.
febr. 28
15:45
Ajax: gyenge lenne az Eredivisie színvonala? (She)
Az Ajaxot 6–1-es összesítéssel búcsúztatta a Red Bull Salzburg a labdarúgó Európa-ligában a legjobb 32 között. Az amszterdami csapat edzője, Frank de Boer szerint a holland bajnokságban nem találkoznak az osztrákokhoz hasonló erősségű ellenfelekkel.
febr. 28
15:45
A Barcelona megszerezte a "horvát Messit" (Metropol)
A Dinamo Zagreb 17 éves játékosa maga közölte klubváltását az interneten.
febr. 28
15:47
Női kézi: A legfontosabb meccs jön - Elek (She)
A Ferencváros női kézilabdacsapata a tavasz legfontosabb mérkőzésére készül – erről Elek Gábor, az együttes edzője beszélt a Siófok elleni 32–19-re megnyert bajnoki és a Viborg elleni KEK-negyeddöntő első mérkőzése (hétfő, 20 óra, tv: Digi Sport1) előtt.
febr. 28
15:49
F1: megint Pérez az élen, jó jelek a Red Bulltól (She)
Sergio Pérez az utolsó előtti után az utolsó tesztnapját is az élen zárta az idény előtti Formula–1-es felkészülés során, így bizakodva utazhat az idénynyitóra. Annál is inkább, mert ismét több mint 100 kört teljesített a Force Indiával. A második Fernando Alonso és a harmadik Daniel Ricciardo eredménye mutatja, hogy a Ferrari és a Red Bull is tud gyors lenni. A Mercedes és a McLaren ma…
febr. 28
15:51
Ligue 1: Maxwell-lel is hosszabbítottak Párizsban (She)
Újabb kulcsjátékosával hosszabbított szerződést a francia labdarúgó-bajnokságban címvédő és listavezető Paris Saint-Germain, a brazil Maxwell további egy évre, 2015 júniusáig írt alá.
febr. 28
16:03
Vb 2014: két tinédzser újonc a holland keretben (She)
Jean-Paul Boëtius (Feyenoord), Karim Rekik (PSV), Davy Klaassen (Ajax) és Quincy Promes (Twente) személyében négy újonc szerepel a holland labdarúgó-válogatott legfrissebb keretében, amelyet Louis van Gaal szövetségi kapitány a Franciaország elleni jövő heti felkészülési mérkőzésre hívott össze.
febr. 28
16:05
Tenisz: Berdych jól koncentrált a szettek végén (She)
Tomás Berdych jutott be elsőként a Dubaiban zajló kemény pályás tenisztorna fináléjába, miután az elődöntőben 7:5, 7:5-re legyőzte Philipp Kohlschreibert.
febr. 28
16:21
BL: Pellegrinit három meccsre eltiltotta az UEFA (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága három mérkőzésre eltiltotta a Manchester City menedzserét, Manuel Pellegrinit a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első találkozóját követő nyilatkozata miatt. A három meccsből egyet két évre felfüggesztett az UEFA.
febr. 28
16:39
Vb 2014: Shkodran Mustafi az egyik német meglepetés (She)
Joachim Löw szövetségi kapitány négy újonccal megspékelt német keretet hirdetett a március 5-i, Chile elleni stuttgarti mérkőzésre, amelyet a két válogatott a világbajnoki felkészülés jegyében kötött le.
febr. 28
16:39
Utánpótlás: Augusztusban Budapestre jön az FC Barcelona U18-as csapata (Agroinform)
Az FC Barcelona is részt vesz augusztusban a Ferencváros új stadionjában sorra kerülő U18-as Kocsis Sándor-emléktornán.
febr. 28
16:41
NB II: Bajzát gólja döntött a csúcsrangadón (She)
A labdarúgó NB II 17. fordulójának nyitó mérkőzésén az éllovas Nyíregyháza Bajzát Péter góljával idegenben 1–0-ra legyőzte a második helyen álló Dunaújvárost.
febr. 28
16:57
Gulácsi hatalmas ugrása (Blikk)
Salzburg — Fél év alatt hatszorosára nőtt Gulácsi Péter (23) értéke a Salzburg focicsapatában.
febr. 28
17:15
Vb 2014: két ifjonc került Cristiano Ronaldo mellé (She)
Két húszesztendős újonc, az egyaránt támadó Ivan Cavaleiro (Benfica) és Rafa (Braga) behívását emeli ki érdekességként a helyi sajtó a nyári világbajnokságra készülő portugál labdarúgó-válogatott pénteki kerethirdetéséből.
febr. 28
17:33
Bajnokok Ligája - Hárommeccses eltiltás a bírót kritizáló Pellegrininek (Infostart)
Három mérkőzésre szóló eltiltással büntette az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) Manuel Pellegrinit, a Manchester City chilei vezetőedzőjét, aki múlt kedden kritizálta az FC Barcelonával szemben 2-0-ra elveszített találkozó svéd játékvezetőjét.
febr. 28
17:33
Női kézilabda BL: Győri jelszó: irány a Final Four! (Agroinform)
A címvédő Győri Audi ETO KC akár már szombaton este kiharcolhatja a négy közé jutást, ha nyer Ljubljanában.
febr. 28
17:51
Férfi kosár: Warren távozik Szolnokról, jön a helyettes (She)
A Szolnoki Olaj KK és a csapat amerikai játékosa, Willie Warren a mai napon, közös megegyezéssel szerződést bontott. Az irányító holnap reggel már haza is utazik az Egyesült Államokba.
febr. 28
17:51
Bajnokok Ligája: Pellegrini bűnhődik, három meccsre eltiltották (Agroinform)
Három mérkőzésre eltiltotta a Manchester City menedzserét, Manuel Pellegrinit az UEFA fegyelmi bizottsága.
febr. 28
17:53
Íjászat: óriási magyar siker, Orosz világbajnok! (She)
Orosz Viktor junior-világbajnoki címet szerzett a franciaországi Nimes-ben zajló teremíjász-vb pénteki versenynapján.
febr. 28
17:55
Atlético: Aragonés nevét viseli az új aréna felé vezető utca (She)
Az Atlético Madrid új stadionja felé vezető utcát nevezik el Luis Aragonésről, a spanyol és a nemzetközi labdarúgóélet kiemelkedő alakjáról, aki február 1-jén hunyt el leukémiában.
febr. 28
18:09
Juventus: „A Serie A-t és az El-t is meg akarjuk nyerni” (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Juventus chilei középpályása, Arturo Vidal elmondása szerint együttesével a Serie A-t és az Európa-ligát is meg akarják nyerni.
febr. 28
18:09
Pérez volt a leggyorsabb (Metropol)
A Forma-1-es csapatok a Bahreini Nagydíj pályáján, Szahírban gyakorolnak.
febr. 28
18:09
La Liga: Barcelonában most Madridra figyelnek (Agroinform)
A 26. fordulót rendezik a spanyol Primera Divisónban, ahol újabb madridi derbire kerül sor.
febr. 28
18:11
Warren távozott a szolnoki kosárcsapatból (Metropol)
Szombaton már haza is utazik az Egyesült Államokba.

Keresés