2014. június 14. szombat

jún. 14
0:03
Vb 2014: Chile-Ausztrália élőben az NSO-n! (She)
A B-csoport másik mérkőzésén Chile és Ausztrália küzd meg egymással. A meglepetésre készülő chileiek Arturo Vidallal a soraikban igyekeznek legyőzni a „kengurukat”. Jorge Sampaoli szövetségi kapitány Vidal mellett Alexis Sánchez, Eduardo Vargas és Mauricio Isla a dél-amerikai együttes kezdőjében kap helyet. Az ausztrálok két legismertebb játékosa, Mark Bresciano és Tim Cahill is a pályán lesz a…
jún. 14
0:07
Vb 2014: „Ez pályafutásom legfájdalmasabb veresége” (She)
A spanyol szövetségi kapitány, Vicente del Bosque nem talált szavakat a hollandok elleni csúfos vereségre. Pontosabban de: pályafutása legfájdalmasabb vereségét szenvedte el.
jún. 14
0:21
Videó: nagy az öröm a holland szurkolóknál - exkluzív (She)
A holland szurkolók valójában csak folytatják a délelőtt elkezdett sörözést és éneklést, ám most már az 5–1-es győzelem tudatában. Helyszíni videó!
jún. 14
0:25
Videó: Robben elfektette, Van Persie átverte Casillast (She)
A címvédő Spanyolországot 5–1-re kitömte Hollandia. Az összefoglalóhoz kattintson ide!
jún. 14
0:29
Vb 2014: Spanyolország 51 éves mélyponton - top 5 statisztika (She)
Spanyolország 5–1-es vereséget szenvedett Hollandiától a 2010-es vb-döntő visszavágóján a vb csoportmeccsén – íme, az öt legérdekesebb statisztika!
jún. 14
0:57
Vb 2014: távozhat a feleségéért aggódó horvát kapus (She)
Hazautazhat a világbajnokságról Stipe Pletikosa, akinek felesége öngyilkosságot kísérelt meg.
jún. 14
1:15
Videó: a franciák félreérthető módon hangolnak a nyitányra (She)
A francia labdarúgó-válogatott vasárnap kezdi meg szereplését a brazíliai vb-n. Az edzésről készült videó alapján a hangulattal semmi probléma, hiszen Sakho és Mavuba boldogságukban még hemperegtek is egyet. Íme!
jún. 14
2:09
Győzelemmel kezdtek a chileiek is (Infostart)
Az első félidőben Chile, a másodikban Ausztrália játszott jobban a B-csoport második mérkőzésén. A dél-amerikaiak 3-1-re nyertek.
jún. 14
2:09
Vb 2014: Chile álomkezdés után küszködve nyert (She)
A B-csoport mai második mérkőzésén Chile és Ausztrália küzdött meg egymással. A remekül kezdő chileiek a 14. percben már két góllal vezettek, de utána behúzták a féket, ezért az ausztrálok Cahill révén szépítettek, majd szorongattak az egyenlítésért. Nem sikerült, ráadásul a 92. percben Chile megadta a kegyelemdöfést.
jún. 14
2:13
Vb 2014: nem is lehetett kérdéses, melyik chilei a legjobb (She)
A FIFA hivatalos honlapján a gólt és gólpasszt jegyző Alexis Sánchezt választották meg a meccs emberének.
jún. 14
2:27
NS: Grosics Gyulára emlékezünk; alázták a világbajnokot – szombat (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.
jún. 14
3:03
Videó: Sánchez-gól, -gólpassz, Beausejour kegyelemdöfése (She)
Chile a 92. percben adta meg a kegyelemdöfést, így 3–1-re nyert Ausztrália ellen.
jún. 14
3:21
Vb 2014: Invázió! Hangyák lepték el az uruguayi csapat ágyait (She)
Egy nappal a Costa Rica elleni mérkőzés előtt váratlan vendégek jelentek meg az uruguayi válogatott tagjainak szállodai szobáiban: brazil hangyák lepték el a hotelt és több játékos ágyát is, erről Fernando Muslera mesélt az újságíróknak pénteki sajtótájékoztatóján, valamint egy képet is megosztott a Twitteren a betolakodókról.
jún. 14
3:39
Vb 2014: „Ajándék gólok, lyukas védelem, taktikai csőd” (She)
A spanyol sajtó súlyos csapásról, egyenesen mészárlásról ír, a hollandok viszont újra hisznek a vb-döntős szereplésben a pénteki 5–1 után.
jún. 14
3:57
Videó: járt volna a piros Costának a fejelés után? (She)
Nehezen viselte a holland fölényt Diego Costa, aki az 55. percben Martins Indin vezette le a feszültséget - egyébként nem meglepő az ilyesmi Costától.
jún. 14
6:03
Del Bosque: Nincs szükség forradalomra! (Infostart)
A világbajnokság második napja után is jobb a torna eddigi gólátlaga a mérkőzésenkénti háromnál. S lehetne még magasabb is az átlag, ha a kolumbiai játékvezető megadja a mexikóiak két szabályos gólját.
jún. 14
6:57
NHL: Stanley-kupa-győztes a Los Angeles Kings (She)
A Los Angeles Kings nyerte meg az észak-amerikai profi jégkorongbajnokságot (NHL), miután a döntő ötödik meccsén, kétszeri hosszabbítás után 3–2-re legyőzte a New York Rangerst.
jún. 14
7:33
Vb 2014: Sánchezék is tudják, a spanyolok ellen több kell (She)
A chileiek 3–1-es Ausztrália elleni sikere után Jorge Sampaoli szövetségi kapitány és a meccs emberének megválasztott Alexis Sánchez is elismerte, a győzelem ellenére nem volt tökéletes a játékuk.
jún. 14
7:35
Vb 2014: salvadori bíró Besicék Argentína elleni meccsén (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIA) elkészítette a Svájc–Ecuador, a Franciaország–Honduras és az Argentína–Bosznia-Hercegovina csoportmérkőzések játékvezetői küldését.
jún. 14
8:27
Vb 2014: négy meccs, köztük angol-olasz - program (She)
Négy mérkőzéssel folytatódik a brazíliai labdarúgó-világbajnokság, pályára lép két korábbi világbajnok, Anglia és Olaszország is, ráadásul éppen egymással csapnak össze éjféltől.
jún. 14
8:45
Vízilabda Eb - Felkészülési meccsen vereség az olaszoktól Rómában (Infostart)
A júliusi, budapesti Európa-bajnokságra készülő magyar férfi vízilabda-válogatott kétgólos vereséget szenvedett pénteken az olaszoktól a római barátságos mérkőzésen.
jún. 14
9:21
Videó: be akart rohanni C. Ronaldóhoz, kórházba került (She)
Ha a szurkolókon múlik, akkor Cristiano Ronaldo sem úszta volna meg, hogy edzés közben ne támadják le. A biztonságiak azonban résen voltak, és lefogták a pályára beszökő hölgyet, akit kórházba kellett szállítani.
jún. 14
9:39
Vb 2014: inspiráció - az elnök kiutaztatta a kenyai csapatot (She)
A kenyai államelnök kiutaztatja a nemzeti csapatot a brazíliai világbajnokságra, hogy a jövőbeli kvalifikáció reményében inspirációt nyújtson a játékosoknak.
jún. 14
9:39
A Los Angeles nyerte a Stanley Kupát (Metropol)
A csapat az észak-amerikai profi jégkorongliga döntőjének ötödik mérkőzésén 3-2-re legyőzte a New York Rangerst, így összesítésben 4-1-re győzött.
jún. 14
10:33
Hosszú Katinka és Pulai Bence nyert a római úszóverseny nyitónapján (Infostart)
Két arany, két ezüst és egy bronz lett a nyitónapi magyar mérleg Rómában, a Sette colli (Hét domb) elnevezésű hagyományos nemzetközi úszóversenyen, amelyen Hosszú Katinka és Pulai Bence győzött pénteken.
jún. 14
11:09
Vb 2014: Balotelli kezd, Bonucci kispados, Buffon kérdéses? (She)
Elképzelhető, hogy kihagyja az olaszok magyar idő szerint ma éjfélkor kezdődő angolok elleni világbajnoki mérkőzését Gianluigi Buffon, mert megsérült a squadra azzurra utolsó edzésén.
jún. 14
11:11
Gyász: néma főhajtás a Puskás-stadionnál Grosics emlékére (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) kezdeményezésére Grosics Gyuláról, az Aranycsapat pénteken elhunyt kapusáról szombaton 17.30 órakor, a Puskás Ferenc Stadion toronyépülete előtti centenáriumi emlékműnél megemlékezhetnek tisztelői, barátai, a hazai futballszurkolók.
jún. 14
11:27
Grosics Gyula halála - MLSZ: néma főhajtás a Puskás Ferenc Stadionnál (Infostart)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) kezdeményezésére Grosics Gyuláról, az Aranycsapat pénteken elhunyt kapusáról szombaton 17.30 órakor, a Puskás Ferenc Stadion toronyépülete előtti centenáriumi emlékműnél megemlékezhetnek tisztelői, barátai, a hazai futballszurkolók.
jún. 14
11:27
A Puskás Ferenc Stadionnál emlékeznek Grosicsra a szurkolók (Metropol)
A fekete szerelése és ruganyossága után Fekete Párducnak nevezett korábbi kapus hosszú betegség után, életének 89. évében, pénteken hunyt el.
jún. 14
11:45
Kézi: a vb és a Spurs vigasztalja a trombózison áteső klasszist (She)
Nikola Karabatic, a francia kézilabda-válogatott és a spanyol Barcelona klasszis átlövője a Kuba elleni felkészülési mérkőzésen (44–23-ra nyertek a franciák) nemcsak vádlisérülést szenvedett, hanem ennek következtében trombózison is átesett.
jún. 14
12:03
PFLA: Orbán Viktor tanácsadója az új igazgató Felcsúton (She)
Mészáros Lőrinc elnök bejelentette, hogy Takács Mihály lett a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia új vezetője, akinek a feladata a szakmai munka felügyelete mellett  a különböző területek, osztályok, alintézmények tevékenységének összefogása, irányítása – adta hírül a pfla.hu.
jún. 14
12:21
Mire mennek a kolumbiaiak Falcao nélkül? (Infostart)
Ma bemutatkozik a világbajnokságon az egyetlen résztvevő válogatott, amelyik aztán a magyarokkal azonos csoportban szerepel a 2016-os Európa-bajnokság selejtezőin. A görögöknek nem jutott könnyű feladat, a sokak által sötét lónak tartott kolumbiaiak ellen kezdenek.
jún. 14
12:21
Vb 2014: Fred tagadja, hogy rájátszott a 11-es előtt (She)
A brazil labdarúgó-válogatott támadója, Fred tagadja, hogy színészkedett volna a világbajnokság nyitó mérkőzésén, a Horvátország elleni összecsapáson befújt tizenegyes előtt.
jún. 14
12:23
F1: a Ferrari elhagyja a száguldó cirkuszt? (She)
Luca di Montezemolo, a Formula-1-es versenysorozatban szereplő Ferrari elnöke a Wall Street Journalnak adott nyilatkozatában meglebegtette a csapat kiszállását a száguldó cirkuszból, máshol viszont cáfolta azt.
jún. 14
12:39
Videó: Lukaku őrjöngve ünnepelt az angoloknak lőtt gólja után (She)
Az Everton világbajnokságra készülő játékosai (Lukaku, Mirallas, Barkley és Jagielka) a torna előtt még egymásnak feszültek – de nem a pályán, hanem a monitor előtt kontrollert a kezükben szorongatva.
jún. 14
12:57
Válogatott: hazaengedték a kórházból Pintér Attilát (She)
Elhagyhatta a kórházat Pintér Attila. A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya múlt szombaton, a kazahok elleni felkészülési mérkőzés előtt lett rosszul, és a Tétényi úti Szent Imre Kórházba szállították. Pénteken délelőtt kiengedték a szakembert, otthonában pihenhet tovább, a következő napokban is nyugalomra van szüksége. Mondhatni: a világbajnokság otthoni megtekintését írták elő…
jún. 14
13:15
Szavazás: Neymar két találattal kezdte a vb-t - gólkirály lesz? (She)
Neymar két találattal kezdte a labdarúgó-világbajnokságot – ön szerint gólkirály lesz? A brazíliai torna alatt is szavazzon a Nemzeti Sport Online-on!
jún. 14
13:17
Vívó Eb: az ötödik helyért mérkőzhet a női tőrcsapat (She)
Az ötödik helyért léphet pástra szombati utolsó mérkőzésén a magyar női tőrválogatott a strasbourgi vívó Európa-bajnokságon.
jún. 14
13:51
Vb 2014: a hondurasiak nem dicsőítik majd a franciákat (She)
A Franciaország–Honduras vb-mérkőzés előtt a közép-amerikai futballisták akár dicsőítő sorokat is énekelhetnének a franciáknak címezve, ám ezt a szívességet nem teszik meg.
jún. 14
13:53
Vb 2014: Ranocchia és Mirante otthagyta a válogatottat (She)
Antonio Mirante és Andrea Ranocchia otthagyta a brazíliai labdarúgó-világbajnokságon szereplő olasz válogatott edzőtáborát, miután pénteken lejárt az utólagos nevezésre igénybe vehető határidő.
jún. 14
14:09
Vb 2014: a ghánaiak új táncos gólörömökkel készülnek (She)
Kwesi Appiah, a ghánai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya elárulta, játékosai három-négy új táncos gólörömmel készültek a brazíliai világbajnokságra. Már csak gólok kellenek...
jún. 14
14:11
Kosárlabda: most mi győztük le a románokat (She)
A magyar női kosárlabda-válogatott hét ponttal legyőzte Romániát Debrecenben a szombati felkészülési mérkőzésen, visszavágva ezzel az ugyanott pénteken elszenvedett 87-79-es vereségért.
jún. 14
14:13
Vb 2014: Modricnak nincs nagy baja, játszhat Kamerun ellen (She)
Nem súlyos Luka Modric sérülése, a horvát labdarúgó-válogatott középpályása valószínűleg játszhat Kamerun ellen a brazíliai világbajnokság A-csoportjában.
jún. 14
14:27
Vívó Eb: a férfi kardválogatott nem jutott elődöntőbe (She)
A negyeddöntőbe még simán bejutott, ott azonban szoros mérkőzésen vereséget szenvedett a magyar férfi kardcsapat a strasbourgi vívó Európa-bajnokságon.
jún. 14
14:29
NFL-draftelemzés: Johnny Football máris az élre repítette a Brownst (She)
Mint ismert, idén május 8. és 10. között rendezték meg a a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) holt szezonjának legjelentősebb eseményét, a 2014-es játékosbörzét. Ideje felidézni a draft történését, amely során ezúttal is a Bowl.hu segítségével értékeljük a csapatok választásait. Négyrészes sorozatunk zárásaként a szubjektív rangsorunk alapján a legjobb nyolc helyen…
jún. 14
14:45
Katasztrófát emleget a spanyol sportsajtó (Infostart)
Döbbenetet is tükröző lesújtó vélemények sora követte a spanyol sportsajtóban a világbajnoki címvédő nemzeti válogatott bemutatkozását a brazíliai labdarúgó vb-n, ahol Vicente del Bosque együttese 5-1-es vereséget szenvedett péntek este a hollandoktól.
jún. 14
14:45
Újpest: már folyik az állapotfelmérés, hétfőtől edzés (She)
Az Újpest FC hétfőn kezdi meg a felkészülést az NB I következő szezonjára, de a játékosok a hétvégén már orvosi vizsgálatokon, állapotfelmérésen vesznek részt.
jún. 14
15:21
NB III: Bognár távozik Kisvárdáról, Bouard sorsa kérdéses (She)
Dusan Pavlov, Irhás Ignác, Lakatos István és Popovics Bertold mellett Bognár Zsolt is távozik a labdarúgó NB II-ből kieső Kisvárda keretéből, míg Bodnár László, Myke Bouard Ramos, Yves Simplice Mboussi és Venczel Balázs sorsa továbbra is kérdéses – mondta Révész Attila szakmai igazgató a szabolcsi klub honlapjának.
jún. 14
15:23
Videó: hadilábon áll F1-es autók ellopásával? Itt a megoldás! (She)
Nem túl gyakori, hogy valaki elkössön egy Formula–1-es autót, a Top Gear csapatának azonban most sikerült bejuttatnia az egyik emberét a Lotus enstone-i gyárába, aki ott kedvére randalírozhatott. Majd megpillantotta a brit istálló tavalyi modelljeit...
jún. 14
15:39
MotoGP: Márquez hat pole után Barcelonában elesett, csak 3. (She)
Az idény első hat versenyén pole pozíciós Marc Márquez a barcelonai Katalán Nagydíj időmérő edzésének hajrájában elesett, így csak a 3. rajtkockát szerezte meg a vasárnapi versenyre csapattársa, Dani Pedrosa és a yamahás Jorge Lorenzo mögött.

Keresés