2014. június 22. vasárnap

jún. 22
0:09
Vb 2014: Nigéria-Bosznia-Hercegovina élőben az NSO-n! (She)
Éjfélkor a Nigéria–Bosznia-Hercegovina találkozóval folytatódik a vb, utóbbi csapat kezdőjében ismét ott találhatjuk az FTC légiósát, Muhamed Besicet.
jún. 22
0:27
Videó: már a meccs előtt elkérte Messi mezét az iráni (She)
Biztosra ment az iráni csapatkapitány, Dzsavad Nekunam, hiszen már a pénzfeldobásnál győzködte Lionel Messit a mérkőzés utáni mezcserére.
jún. 22
1:03
Vb 2014: Taktikailag tökéletesek voltunk - Asamoah Gyan (She)
Ghána labdarúgó-válogatottja 2–2-es döntetlent ért el Németország ellen, az afrikaiak második gólját szerző Asamoah Gyan szerint taktikailag hibátlanul teljesítettek a találkozón.
jún. 22
1:07
Videó: Götze saját magának adott gólpasszt Ghána ellen (She)
Remek meccs volt a Németország–Ghána, érdekes gólokkal, nagy irammal, 2–2-es végeredménnyel. Az összefoglalóhoz kattintson ide!
jún. 22
1:39
Vb 2014: a rekorder Klose nyerőszámai - 1, 4, 15, 70, 112 (She)
Miroslav Klose beállította Ronaldo tizenötös vb-gólrekordját, illetve negyedik vb-jén talált be az ellenfelek kapujába, ami korábban csak a brazil Pelének és a német Uwe Seelernek sikerült.
jún. 22
1:43
Vb 2014: Rendkívül fáradtak a játékosaim - Löw (She)
A Ghánával 2–2-es döntetlent játszó német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Joachim Löw szerint játékosai fáradtsága miatt nem tudtak nyerni.
jún. 22
1:57
Vb 2014: a „zöld sasok” elbúcsúztatták Besicéket (She)
1–0-ra kikapott Nigériától, így kiesett a labdarúgó-világbajnokságon Bosznia-Hercegovina válogatottja.
jún. 22
2:15
Kosár: a Real madridi sikerével egyenlített a Barca ellen (She)
A Real Madrid hazai környezetben remek rajt után 87–78-ra nyert a Barcelona ellen, így a spanyol férfi kosárlabda-bajnokság egyik fél harmadik győzelméig tartó döntőjében 1–1-re módosította az állást.
jún. 22
2:33
A nigériaiaké az afrikaiak második győzelme (Infostart)
A nigériai válogatott 1-0-ra nyert a bosnyák csapat ellen a brazíliai labdarúgó-világbajnokság F csoportjának második fordulójában. Korábban az afrikai válogatottak közül csak az elefántcsontpartiak nyertek.
jún. 22
2:51
Nincsenek többé Hamupipőke-csapatok (Infostart)
Ha van valamilyen fontos tanulsága a szombati mérkőzéseknek, az nyilvánvalóan az, hogy újfent kiderült, nincsenek - vagy csak nagyon ritkán akadnak - könnyű mérkőzések a világbajnokságon. Az argentinok az irániak elleni és a németek a ghánaiak elleni mérkőzése kapcsán a legtöbb elemző az esélyesebb válogatott könnyű győzelmére számított. Aztán egyik sem lett sima mérkőzés, sőt a Nationalelf nem is…
jún. 22
2:51
U16: két góllal megvertük Szlovéniát (She)
A Szlovéniában zajló UEFA Development-torna első fordulójában az U16-os magyar labdarúgó-válogatott a hazaiak ellen lépett pályára, és 2–0-ra győzött.
jún. 22
3:09
Vb 2014: Dzeko szerint a bírónak is ki kellene esnie (She)
Bosznia-Hercegovina egygólos vereséget szenvedett Nigériától, így a csoportkör után biztosan elbúcsúzik a világbajnokságtól. Nézzük, hogyan látták a mérkőzést a főszereplők!
jún. 22
3:27
Videó: Besic majdnem gólpasszt adott - a bosnyákok kiestek (She)
Edin Dzeko találatát érvénytelenítették, és a Man. City csatára Muhamed Besic átadását sem tudta gólra váltani a 93. percben, így nyert Nigéria. A mérkőzés összefoglalójának megtekintéséhez kattintson ide!
jún. 22
4:03
Videó: argentin-brazil szurkolói összecsapás Belo Horizontéban (She)
Az argentin válogatott szurkolói rendesen megünnepelték a továbbjutást, ami a házigazdáknak nem tetszett. Számolatlanul repültek az üvegek, alaposan „átrendezték” Belo Horizonte sétálóutcáját.
jún. 22
7:03
Vb 2014: belga-orosz; kiderül, mennyit bír CR - a mai program (She)
A labdarúgó-világbajnokságon vasárnap is három találkozó vár ránk, kezdésnek, 18 órától a Belgium–Oroszország összecsapást tekinthetjük meg, majd jön a Dél-Korea–Algéria találkozó, a napot pedig az Egyesült Államok–Portugália rangadóval zárjunk. Íme, a mai program.
jún. 22
7:21
Videó: a gól ünneplése közben elsírta magát az argentin rádiós (She)
Megszokhattuk már, hogy a dél-amerikai kommentátorok nem fogják vissza magukat egy-egy gól után, ám Alejandro Fantino eksztázisa még így is elképesztő.
jún. 22
7:39
Vb 2014: a Milan jótékony ghánaija a brazil nyomornegyed hőse (She)
Sulley Muntari nem csupán kőkemény középpályás, nagylelkű ember is. Erre bizonyíték az alábbi videó.
jún. 22
8:15
Vb 2014: Tudtuk, hogy ez jön, kár ezért a generációért - Sucic (She)
Safet Susic, a bosnyák labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya sajnálja játékosait, de szerinte Nigéria megérdemelte a győzelmet.
jún. 22
8:33
Vb 2014: Tudtuk, hogy ez jön, kár ezért a generációért - Susic (She)
Safet Susic, a bosnyák labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya sajnálja játékosait, de szerinte Nigéria megérdemelte a győzelmet.
jún. 22
8:33
VB 2014: Besicék kiestek, Irán még továbbjuthat (Agroinform)
Akár sorsolás is dönthet a továbbjutásról Nigéria és Irán között az F csoport utolsó fordulóját követően.
jún. 22
8:51
Videó: Sissoko - „Minőségi futballt mutatunk be” (She)
Helyszíni tudósítónk a francia labdarúgó-válogatott sajtótájékoztatóján járt, amelyen a Svájc ellen gólt szerző Moussa Sissoko és Raphaël Varane véleményezte csapata játékát.
jún. 22
9:27
Puskás Akadémia: a KTE-től és Kövesdről érkezhet játékos (She)
Pénteken megkezdte a felkészülést a július végén rajtoló idényre a labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia FC. A csapatnál nagy a jövés-menés, ráadásul Benczés Miklós vezetőedző szerint kevés idő áll a rendelkezésükre, hogy mindenkinek megtalálják a helyét.
jún. 22
9:45
Felkészülés: Seydi hat gólt szerzett Tiszaújvárosban (She)
Alig néhány edzés után lejátszotta első nyári felkészülési mérkőzését vasárnap a DVSC-Teva labdarúgócsapata. A debreceniek Tiszaújvárosban léptek pályára a hétvégi sportfesztivál fénypontjaként, a vendéglátók ezen a találkozón búcsúztatták a klubot fél évtizedig szolgáló edzőt, Koleszár Györgyöt, aki az új szezonban Kazincbarcikán dolgozik.
jún. 22
9:45
VB 2014: Queiroz a bírót hibáztatja Irán Argentína elleni veresége után (Agroinform)
Elégedetlen volt a játékvezetővel az Argentína elleni mérkőzést követően Carlos Queiroz, Irán szövetségi kapitánya.
jún. 22
10:21
Vb 2014: Miro, te vagy a legnagyobb - sajtóvisszhang (She)
A német sajtó a vb-gólrekordot beállító Miroslav Klose mellett szokatlanul sokat hibázó válogatottjukról írt a Ghána elleni döntetlent követően.
jún. 22
10:23
Vb 2014: Hodgson megerősítette, nem mond le (She)
A brazíliai kudarc ellenére sem kopott meg az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának lelkesedése. Roy Hodgson győzelemre kívánja vezetni csapatát a 2016-os Európa-bajnokságon.
jún. 22
10:25
Videó: kulisszák mögött a francia futball-színház (She)
Helyszíni tudósítóink a francia labdarúgó-válogatott sajtótájékoztatóján jártak, így jóvoltukból bepillantást nyerhetünk a gyönyörű II. Péter színházba és operaházba, ahol az eseményt tartották.
jún. 22
10:39
Kosár: ez a Hanga-zsákolás lett a szezon legszebbje - videó (She)
Az euroleague.net felkínálta a szezon tíz legszebb zsákolását, s az oldal látogatóinak szavazata alapján kiválasztotta a legszebbeket. A beérkezett voksok alapján a 25 éves magyar légiósé, Hanga Ádámé az idény leglátványosabb zsákolása.
jún. 22
10:57
Vb 2014: 19 argentint előállítottak, Sandokan is lebukott (She)
Nem minden argentin szurkoló láthatta Belo Horizontéban Lionel Messi győztes gólját az Irán elleni világbajnoki csoportmeccsen.
jún. 22
11:15
VB 2014: Klose egy szenzációs változtatási lehetőség Löw szerint (Agroinform)
Ronaldo a twitteren köszöntötte az őt beérő német csatárt, aki a harmadik ember, aki négy vb-n is gólt tudott szerezni.
jún. 22
11:33
Vb 2014: melyik az eddigi legmenőbb gólöröm? - szavazás (She)
Nem gondoltuk, hogy Ghána és Kolumbia góljait várjuk majd a legjobban a labdarúgó-világbajnokságon, de az elképesztő gólörömök miatt minden megváltozott.
jún. 22
11:35
Videó: Neymar alázós trükkjére Dinho lerántással válaszolt (She)
Jó, ha minden percben Neymaron van a kamera, a brazil válogatott sztárja edzésen járt túl Fernandinho eszén, aki ezt nem nézte jó szemmel.
jún. 22
12:09
Kézi: csak egy ország mentesül a vb-selejtezőktől a női Eb-ről (She)
Pénteken Umagban tartotta 120. ülését az Európai Kézilabda-szövetség végrehajtó bizottsága, ezen több fontos kérdéssel is foglalkozott.
jún. 22
12:10
Átigazolás: Fokozódik a verseny Balotelliért (Agroinform)
Olaszországi sajtóhírek szerint a Napoli szeretné megvásárolni Mario Balotellit a Milantól.
jún. 22
12:27
Hodgson megerősítette: nem mond le (Infostart)
A brazíliai kudarc ellenére sem kopott meg az angol labdarúgó válogatott szövetségi kapitányának lelkesedése. Roy Hodgson győzelemre kívánja vezetni csapatát a 2016-os Európa Bajnokságon.
jún. 22
12:27
Kézi: Örömmel vállalnám - Mocsaiból rektor lehet (She)
Jó esély van arra, hogy a parlament elfogadja a hét elején benyújtott törvényjavaslatot, miszerint a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kara újra független intézmény legyen. Sajtóértesülések szerint Mocsai Lajos, a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya a legesélyesebb jelölt arra, hogy az önállóvá és függetlenné váló Testnevelési Egyetemet rektorként irányítsa.…
jún. 22
12:29
F1: a pilótáknak nem tetszik a safety car utáni álló rajt ötlete (She)
A Formula–1-es pilóták szerint jobb, ha csak ötlet marad a biztonsági autós szakaszok utáni álló rajt, és nem vezetik be a sportág szabályzatába.
jún. 22
12:45
VB 2014: Vasárnap Ronaldo jelentheti a mérleg nyelvét (Agroinform)
Rendkívül érdekes játéknapra kerül sor a brazíliai vb-n, hiszen újabb európai gigásztól, Portugáliától is elbúcsúzhatunk
jún. 22
13:03
Videó: sikoltozó tömeg kíséretében távoztak a francia sztárok (She)
A vb-t kirobbanó formában kezdő franciáknak elsöprő sikerük van Brazíliában. A II. Péter színházban és operaházban tartott sajtótájékoztató után óriási tömeg fogadta őket.
jún. 22
13:03
Öt magyar még versenyben a cselgáncs Budapest GP-n (Metropol)
A 100 ezer dollár összdíjazású viadal második napján a férfiaknál a felső négy, a nőknél a felső három súlycsoport szerepel a programban.
jún. 22
13:21
Cselgáncs GP: 22-ből 5 magyar még versenyben (She)
A vasárnapi 22 magyar cselgáncsozóból öten vannak még versenyben az első olimpiai kvalifikációs Budapest Grand Prix-n.
jún. 22
13:23
Videó: ez aztán a kidobás! - gyorsan korrigált Neuer (She)
Németország 2–2-es döntetlent játszott Ghánával, de lehetett volna más is a végeredmény, ha Manuel Neuer nem korrigálja villámgyorsan hibáját.
jún. 22
13:25
WTCC: Michelisz balszerencsés rajt után 7. Spában (She)
Michelisz Norbert a hetedik helyen zárta a túraautó-vb belga állomásának első futamát, míg Nagy Norbert a 20. lett, saját kategóriájában pedig a 3. helyen végzett élete első világbajnoki versenyén.
jún. 22
13:39
Vb 2014: elismerték! Ranieri lesz a görög szövetségi kapitány (She)
Claudio Ranieri lesz a világbajnokság után távozó Fernando Santos utódja a görög labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztján.
jún. 22
13:57
F1: Osztrák Nagydíj, a futam élőben az NSO-n! (She)
Az idén először nem gyári Mercedes indul az élről, sőt az első sorba sem fért az „ezüstnyilakból”, Ausztriában a Williams volt az úr az időmérőn – ám a rajtsorrend csak a történet egyik része, sokak szerint éppen a Red Bull Ringen lehet a legjelentéktelenebb, hiszen meglehetősen könnyű itt előzni: a célegyenesben és a 3-as kanyar előtt DRS-zóna, a 2-es előtt a leghosszabb padlógázas szakasz…
jún. 22
13:57
Bor, Tóth és Csoknyai elődöntős a cselgáncs Budapest GP-n (Metropol)
Bor Barna, Tóth Krisztián és Csoknyai László bejutott súlycsoportjának elődöntőjébe vasárnap az olimpiai kvalifikációs cselgáncs Budapest Grand Prix-n.
jún. 22
13:57
Átigazolás: Már Cuadrado helyét tervezgetik a Barcelonában (Agroinform)
Továbbra is fontos célnak tűnik a Barcelonánál, hogy megszerezzék a kolumbiai Juan Cuadradót a Fiorentinától.
jún. 22
14:15
Videó: Messi gólja könnyeket csalt a drukker szemébe (She)
Az argentin labdarúgó-válogatott Lionel Messi 91. percben szerzett góljával nyert Irán ellen. A szurkolók őrjöngtek a lelátón, sőt volt, aki meg is hatódott. Tőkés Máté felvételei.
jún. 22
14:33
A csoportelsőségért játszik Hollandia és Chile (Infostart)
Már a holland és a chilei csapat is biztosította helyét a legjobb 16 között a brazíliai labdarúgó-világbajnokságon, a két válogatott összecsapásán mégis fontos lehet, hogy melyik szerzi meg a csoportelsőséget.
jún. 22
14:33
Vb 2014: náci férfi rohant be a német-ghánai meccsen (She)
A labdarúgó-világbajnokságon a Németország–Ghána találkozón a testére neonáci jelképeket festő drukker rohant be a pályára.

Keresés