2014. június 15. vasárnap

jún. 15
0:03
A sokkoló vereség után ez történt a spanyol öltözőben (Infostart)
Védelmébe vette Iker Casillast a spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, aki szerint a kapus igazi csapatkapitányként viselkedett a hollandoktól elszenvedett 5-1-es vereség, a balul sikerült világbajnoki nyitány után.
jún. 15
0:03
Videó: Costa Rica parádés gólokkal verte meg Uruguayt (She)
A labdarúgó-világbajnokság eddigi legnagyobb meglepetéseként Costa Rica 3–1-re legyőzte Uruguayt. Íme, a találkozó összefoglalója!
jún. 15
0:07
Balotelli döntött, olasz győzelem Anglia ellen (She)
Olaszország 2–1-re legyőzte Angliát a brazíliai labdarúgó-világbajnokság szombati játéknapján, a D-csoport magyar idő szerint vasárnapra virradóra véget ért mérkőzésén.
jún. 15
0:11
Schalke: Szalai Ádám a Frankfurtban folytatja? (She)
Több német honlapon szombaton találgatás kezdődött arról, hogy Szalai Ádám, a Schalke magyar labdarúgója a következő szezont a német élvonal egy másik klubjában, az Eintracht Frankfurtban kezdi meg.
jún. 15
0:21
Rg: Vass Dóra 19. lett az Eb-n, a juniorok remekeltek (She)
Vass Dóra a 19. helyen végzett a ritmikus gimnasztikázók bakui Európa-bajnokságán, amelyen a juniorcsapat 11. lett, Kis Alexandra pedig buzogánnyal fináléba került.
jún. 15
0:25
Vb 2014: Costa Rica bosszút állt Uruguayon - top 5 statisztika (She)
Uruguay meglepetésre kikapott Costa Ricától (1–3), utóbbi így revánsot vett egy négy évvel ezelőtti sérelemért. Uruguay nyeretlenségi szériája és meccsenkénti háromkapottgólos sorozata is nőtt.
jún. 15
1:33
Napoli: a kiszemelt Bobál Gergőt dicsérte a Honvéd légiósa (She)
A calcionapoli24.it oldal a Bp. Honvédtól fél év után a nyáron távozó olasz labdarúgót, Arturo Lupolit kérdezte, mindenekelőtt Bobál Gergelyről, aki a honlap információi szerint felkeltette a Napoli érdeklődését. Lupoli bizony nem fukarkodott a dicsérő jelzőkkel.
jún. 15
1:51
Vb 2014: Évek óta nem láttam ilyen hibákat - Tabárez (She)
Csalódott volt Óscar Tabárez uruguayi szövetségi kapitány, miután csapata 3–1-re kikapott Costa Ricától.
jún. 15
2:09
Vb 2014: Évek óta nem láttam ilyen hibákat - Tabárez (She)
Csalódott volt Óscar Tabárez uruguayi szövetségi kapitány, miután csapata 3–1-re kikapott Costa Ricától.
jún. 15
2:13
Vb 2014: Olaszország nagy csatában legyőzte Angliát (She)
Olaszország 2–1-re legyőzte Angliát a brazíliai labdarúgó-világbajnokság szombati játéknapján, a D-csoport magyar idő szerint vasárnapra virradóra véget érő mérkőzésén.
jún. 15
2:17
Vb 2014: értékelje az angolok és az olaszok teljesítményét! (She)
Olaszország 2–1-re nyert Anglia ellen a D-csoport 1. fordulójában. Értékelje a pályára lépő játékosok teljesítményét – azokat vettük figyelembe, akik kezdtek, illetve akiket a 65. perc előtt becseréltek – 1–10-es skálánkon!
jún. 15
2:27
Igazi tornacsapat az olasz, s ezt az angolok bánták (Infostart)
Az olasz válogatott 2-1-re legyőzte az angol csapatot a brazíliai labdarúgó-világbajnokság D csoportjának első fordulójában.
jún. 15
2:27
Vb 2014: Balotelli volt a legjobb az angolok ellen (She)
A FIFA hivatalos honlapján Mario Balotellit választotta meg az Anglia–Olaszország mérkőzés legjobbjának.
jún. 15
2:31
Vb 2014: Drogba nélkül az „elefántok" Japán ellen - kezdők (She)
Megvannak a magyar idő szerint hajnali 3 órakor kezdődő Elefántcsontpart–Japán vb-meccs kezdői! Didier Drogba csak a kispadon az „elefántoknál"!
jún. 15
2:35
Vb 2014: 28 éve nem történt ilyen Angliával - top 5 statisztika (She)
Olaszország 2–1-re nyert Anglia ellen a D-csoport 1. fordulójában. Gólt szerzett az angol 9-es, 91 százalékos volt a passzolási hatékonyságuk, de ez mellékessé vált: az angol csapattal olyan csúfság esett meg, amire legutóbb 1986-ban volt példa.
jún. 15
2:45
Vb 2014: Az olaszok nagyon jók voltak - Gerrard (She)
Steven Gerrard, az angol labdarúgó-válogatott csapatkapitánya elismerte, nagyon jó olasz válogatottól kaptak ki 2–1-re a labdarúgó-világbajnokság szombati játéknapján.
jún. 15
3:03
Vb 2014: Elefántcsontpart-Japán mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Elkezdődött az Elefántcsontpart–Japán találkozó a vb C-csoportjából! A mérkőzést nyomon követhetik élő, szöveges tudósításunk segítségével!
jún. 15
3:07
Vb 2014: Balotelli nagyon boldog, de óvatosságra int (She)
Az olasz–angol csoportmérkőzést (2–1) a góljával eldöntő Mario Balotelli a menyasszonyának ajánlotta a győzelmet, és hozzátette: még ha néha kínlódtak is, a lényeg, hogy megnyerték első mérkőzésüket a brazíliai labdarúgó-világbajnokságon.
jún. 15
3:21
Videó: Marchisio lövése; Balotelli fejes gólja döntött (She)
Remek mérkőzésen az olasz labdarúgó-válogatott 2–1-re legyőzte Angliát a brazíliai világbajnokságon. Claudio Marchisio gyönyörű lövéssel megszerezte a vezetést az olaszoknak, majd Daniel Sturridge egyenlített. A meccset Mario Balotelli fejes gólja döntötte el Antonio Candreva zseniális passza után. Íme, a találkozó összefoglalója!
jún. 15
3:57
Videó: magassarkúban ment a jégre, nem kellett volna! (She)
Nem gondolta át kellően a tervét az a nő, aki magassarkú cipőben merészkedett a jégre a Stanley-kupa-döntő ötödik mérkőzése után, hogy ott ünnepelje a Los Angeles Kings végső győzelmét. A hölgy nagyot esett, az arca a jeget is érte, de szerencsére nem lett súlyosabb baja.
jún. 15
4:33
Atlétika, Gyémánt Liga: Márton hatodik New Yorkban (She)
A súlylökő Márton Anita 17.64 méteres teljesítménnyel a hatodik helyen végzett szombaton az atlétikai Gyémánt Liga-sorozat New York-i versenyén.
jún. 15
5:09
Vb 2014: Drogba beállt, és az Elefántok kitörtek a csapdából (She)
A gólokban ugyan nem vállalt aktív szerepet Didier Drogba, mégis az ő becserélése után lendült bele Elefántcsontpart, amely a második félidőben szerzett gólokkal 2–1-re legyőzte Japánt a két válogatott vasárnap hajnali összecsapásán a brazíliai labdarúgó-világbajnokságon, a C-csoportban.
jún. 15
5:27
Vb 2014: Japán első veresége Afrikától - top 5 statisztika (She)
Elefántcsontpart a második félidőben szerzett gólokkal 2–1-re nyert Japán ellen a vb-n. A tornák történetében utóbbit afrikai válogatott először győzte le, amely ismételten jól hajrázott.
jún. 15
5:45
Videó: becserélték Drogbát, négy perc alatt fordítottak (She)
Japán a 16. percben megszerezte a vezetést Elefántcsontpart ellen Honda Keiszuke révén, s előnyét egészen a második félidő közepéig tartotta a brazíliai labdarúgó-világbajnokságon. A 62. percben beállt Didier Drogba az afrikaiaknál, s láss csodát, négy perc alatt Elefántcsontpart átvette a vezetést, és végül meg is nyerte a meccset. Íme a találkozó összefoglalója!
jún. 15
6:03
Vb 2014: Drogbának mindegy, kezd vagy csere - Lamouchi (She)
Sabri Lamouchi, Elefántcsontpart válogatottjának szövetségi kapitánya nem felejtette el megdicsérni Didier Drogbát, akinek beállása után csapata fordított, és 2–1-re legyőzte Japánt vasárnap hajnalban a brazíliai labdarúgó-világbajnokságon.
jún. 15
6:21
Costa Rica vezet három világbajnok előtt (Infostart)
A harmadik játéknap legsimább győzelmét Kolumbia aratta, a legnagyobb meglepetést Costa Rica győzelme jelentette, a legjobb meccset pedig az Olaszország-Anglia találkozó hozta. Elefántcsontpart küzdelmes mérkőzésen nyert Japán ellen.
jún. 15
6:23
Drogba beállt, s minden megváltozott (Infostart)
Elefántcsontpart válogatottja szombaton hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte Japán csapatát a brazíliai labdarúgó-világbajnokság C csoportjának nyitófordulójában.
jún. 15
6:39
Vb 2014: nem Drogba lett a meccs embere (She)
A FIFA honlapján szervezett hagyományos szavazáson Yaya Tourét, a győztes legénység csapatkapitányát választották meg az Elefántcsontpart–Japán (2–1) mérkőzés legjobbjának.
jún. 15
7:15
A "mesés négyes" az újonc ellen (Infostart)
Vasárnap az argentin válogatott révén újabb esélyes mutatkozik be a brazíliai labdarúgó-világbajnokságon, ráadásul a mostani torna egyetlen új szereplője, vagyis Bosznia-Hercegovina legjobbjai ellen és éppen a július 13-i döntő helyszínén, a Maracana Stadionban.
jún. 15
7:15
Vb 2014: eljött a nap, amikor Besic megállíthatja Messit (She)
Vasárnap este, illetve hétfő hajnalban három mérkőzéssel folytatódnak a brazíliai labdarúgó-világbajnokság küzdelmei.
jún. 15
7:17
NB II: négy játékos biztos távozik Mezőkövesdről (She)
Hét játékos szerződése jár le az élvonaltól búcsúzó Mezőkövesd labdarúgócsapatánál, és közülük négy biztosan nem marad a keretben.
jún. 15
7:51
Ritmikus gimnasztika Eb - Vass Dóra tizenkilencedik (Infostart)
Vass Dóra 19. helyen végzett a ritmikus gimnasztikázók bakui Európa-bajnokságán, melyen a junior csapat 11. lett, Kiss Alexandra pedig buzogánnyal fináléba került.
jún. 15
8:45
Honvéd: Bobál Gergelyt a Romával is újra hírbe hozták (She)
Tegnap beszámoltunk arról, hogy az olasz sajtó hírbe hozta Bobál Gergelyt a Napolival. Ugyanakkor ismét emlegetik a nevét az AS Romával kapcsolatban is.
jún. 15
9:03
Leicester: Futács Márkó ingyen kerül a török klubhoz (She)
A Leicester City bejelentette, hogy Futács Márkó még egy évig élő szerződését megszüntették, a csatár így ingyen igazolhat át a török Mersinhez, amelynél a napokban kétéves megállapodást írt alá.
jún. 15
9:21
Vb 2014: Podolski hiányolja a futballrajongó Schumachert (She)
Lukas Podolski, a német labdarúgó-válogatott játékosa a kómában fekvő Michael Schumachernek ajánlja a brazíliai világbajnokságot.
jún. 15
9:39
Vb 2014: Balotelli felfalta az angolokat - lapszemle (She)
Mario Balotellitől hangos az olasz sajtó, amely elismerően ír a nemzeti csapat teljesítményéről az angolok legyőzését követően. A szigetországi média a vereség ellenére derűlátó.
jún. 15
9:57
Videó: a hollandok is csodálkoznak válogatottjuk remeklésén (She)
Az NSO Tv Rio de Janeiróban járt utána, hogy a hollandok mit szólnak válogatottjuk remek teljesítményéhez a spanyolok elleni nagyszerű győzelem után. Újságíró és szurkoló is készséggel állt a kameránk elé.
jún. 15
10:33
Vb 2014: Van Persie fejére varázsolta a labdát, az MU vinné (She)
A Sunday Mirror értesülései szerint a Manchester United érdeklődik Daley Blind, az Ajax holland válogatott balhátvédje iránt.
jún. 15
10:51
Videó: Federer nem vette észre, hogy nyert, várta a folytatást (She)
Roger Federer tegnap két szettben legyőzte Nisikori Keit a Halléban zajló tenisztornán. Ez önmagában nem jelent nagy meglepetést, az viszont igen, hogy a svájci klasszis elszámolta az eredményt a második játszma rövidítésében, és nem vette észre, hogy véget ért az elődöntő, amikor a japán teniszező labdája elakadt a hálóban.
jún. 15
11:45
Vb 2014: „embergól”, nagy esés - az angol-olasz 7 legjobb jelenete (She)
A Liverpool csatára a kapuban landolt, Gerrard megijedt Balotellitől, Rooney szögletére a labdaszedő érkezett – a legjobb momentumok az angol–olaszról.
jún. 15
12:03
Videó: szexi brazil lányok, szappan, labda - mi kell még? (She)
Az egyik brazíliai tv-társaság úgy döntött, megpróbálja még jobban feldobni a vb-t, ezért új műsort indított, amelyben lengén öltözött hölgyek fociznak – szappannal bekent pályákon. A végeredmény önmagáért beszél.
jún. 15
12:39
Atlético: a 19 éves új szerzemény szívműtét előtt áll (She)
Szívműtéten esik át Ángel Correa, a San Lorenzo támadója, aki nyolcmillió euró ellenében minden bizonnyal az Atlético Madridhoz igazol a nyáron.
jún. 15
12:57
Őrült szurkolók (Metropol)
Még csak néhány meccsen vagyunk túl a brazíliai vb-n, de a lelátókon máris megmutatták magukat a fanatikus szurkolók.
jún. 15
13:15
Vb 2014: orvosi vizsgálatra repült a német középpályás (She)
Orvosi vizsgálaton vett részt Bastian Schweinsteiger, a németek középpályása.
jún. 15
13:51
Vb 2014: Van Persie a gólját és Van Gaalt magasztalja (She)
Robin van Persie szerint a holland labdarúgó-válogatott nagyrészt Louis van Gaal szövetségi kapitánynak köszönheti, hogy 5–1-re legyőzte a spanyolokat a vb-n.
jún. 15
13:53
Arsenal: Wenger őrült összeget fizetne Moratáért? (She)
Újabb kérője akadt a Real Madrid fiatal támadójának, Álvaro Moratának: angol lapértesülések szerint az Arsenal 40 millió eurót sem sajnálna érte.
jún. 15
13:55
Vb 2014: az ausztrálok védője már nem játszhat a tornán (She)
Az ausztrál válogatott nem számíthat a brazíliai labdarúgó-világbajnokság további részében a Chile elleni csoportmérkőzésen megsérült Ivan Franjicra.
jún. 15
14:09
Világbajnoki szereplők a magyar futball-élvonalban (Infostart)
Holnap hajnalban, az argentinok ellen - várhatóan - bemutatkozik a világbajnokságon Muhamed Besiæ, a Ferencváros védője. A bosnyákok védője mindössze a harmadik labdarúgó a vb-k 84 éves történetében, aki a torna előtti félévben a mi bajnokságunkban szerepelt.
jún. 15
14:27
Sebastian Vettel levelet írt a svájci kapitánynak (Infostart)
Svájc szinte egy emberként reménykedik, hogy a válogatott meg tudja ismételni remek 2010-es rajtját: mint emlékezetes, a csapat Dél-Afrikában a későbbi világbajnok spanyolok legyőzésével rajtolt. Ehhez képest Ecuador kisebb falatnak tűnik - de nem lehet leírni a dél-amerikai csapatot, amely a selejtező-sorozat egyik meglepetésbrigádja volt a szubkontinensen.
jún. 15
14:27
Vb 2014: csak Dzekót ismerik, és ezek futballszurkolók? (She)
Egy villámfelmérésből kiderült, hogy Brazíliában nem igazán ismerik a bosnyák labdarúgó-válogatott tagjait.

Keresés