2014. június 27. péntek

jún. 27
0:09
Vb 2014: Algériával és Belgiummal teljes a nyolcaddöntő (She)
Algéria és Belgium jutott be a H-csoportból a vb-nyolcaddöntőbe, előbbi ki-ki meccsen ikszelt Oroszországgal, a csoportelső belgák harmadik egygólos sikerüket aratták, ezúttal a nyeretlenül záró Dél-Koreát győzték le.
jún. 27
0:13
Vb 2014: teljes a nyolcaddöntő párosítása és órarendje (She)
Lezárult a brazíliai labdarúgó-világbajnokság csoportkörének harmadik fordulója, ezzel együtt teljessé vált a nyolcaddöntő párosítása és órarendje is.
jún. 27
0:27
Az újabb nagy kapushiba az oroszok kiesését hozta (Infostart)
A belga válogatott százszázalékos teljesítménnyel csoportelsőként jutott a nyolcaddöntőbe a brazíliai labdarúgó-világbajnokság G csoportjából, míg a második helyen az algériai csapat került a 16 közé, története során így először szerepelhet az egyenes kieséses szakaszban.
jún. 27
0:31
Szombaton Brazília-Chile nyolcaddöntővel folytatják (Infostart)
Pénteken szünnap lesz a világbajnokságon, a tornából hátralévő 16 mérkőzés sorozata szombaton, magyar idő szerint este hatkor, a Brazília-Chile mérkőzéssel folytatódik.
jún. 27
0:45
Háromból hármat nyertek eddig a belgák (Infostart)
A belga válogatott százszázalékos teljesítménnyel csoportelsőként jutott a nyolcaddöntőbe a brazíliai labdarúgó-világbajnokság H csoportjából, mivel a csütörtöki utolsó fordulóban 1-0-ra legyőzte a dél-koreai csapatot, amely így nyeretlenül búcsúzott. A belgák a csütörtöki zárófordulóban Steven Defour kiállítása miatt egy félidőt emberhátrányban játszottak a dél-koreaiak ellen, ennek ellenére Jan…
jún. 27
0:45
NS: francia mesehős; érik a Leonardo-Gera-csere - péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.
jún. 27
0:49
Algéria döntetlennel először a 16 között (Infostart)
Az algériai válogatott 1-1-es döntetlent ért el az orosz csapat ellen a brazíliai labdarúgó-világbajnokság H csoportjának csütörtöki, utolsó fordulójában, így története során először jutott nyolcaddöntőbe. Az európai együttes már a 6. percben vezetést szerzett Alekszandr Kokorin révén, az afrikaiak aztán Iszlam Szlimani fejesgóljával egyenlítettek, ezzel kiharcolva a továbbjutást. Algéria jövő…
jún. 27
1:03
Videó: Akinfejev újabb nagy hibája végzetesnek bizonyult (She)
Hiába vezetett az orosz labdarúgó-válogatott Alekszandr Kokorin remek fejes góljával Algéria ellen, az afrikaiak Igor Akinfejev kapus hibáját kihasználva egyenlítettek és továbbjutottak.
jún. 27
1:07
Vb 2014: Capello szerint lézerezték kapusa szemét, ezért kaptak gólt (She)
Algéria és Belgium jutott be a H-csoportból a vb-nyolcaddöntőbe, előbbi ki-ki meccsen ikszelt Oroszországgal, míg a csoportelső belgák harmadik egygólos sikerüket aratták, ezúttal a nyeretlenül záró Dél-Koreát győzték le. Nézzük, hogyan vélekednek a mérkőzés főszereplői!
jún. 27
1:11
Vb 2014: nemcsak a drukkerek díjazták az algériai hőst (She)
Mint ismert, Algéria és Belgium jutott be a H-csoportból a vb-nyolcaddöntőbe. Nézzük, kik voltak a találkozók legjobbjai!
jún. 27
1:21
Videó: belga győzelem a brutális szabálytalanság után (She)
A belga labdarúgó-válogatott százszázalékosan végzett a brazíliai világbajnokság H-csoportjában, miután Jan Vertonghen góljával 1–0-ra legyőzte Dél-Koreát.
jún. 27
1:39
Everton: bizalom - ötéves új szerződést kapott a hátvéd (She)
Az Everton labdarúgócsapata meghosszabbította Seamus Coleman szerződését: a védő követte nemrégiben ugyancsak új kontraktust aláíró menedzserét, Roberto Martínezt, és 2019-ig írt alá a liverpooli klubhoz.
jún. 27
3:27
Neymar, Messi és Müller az élen (Infostart)
A brazíliai labdarúgó-világbajnokság góllövőlistáját Neymar, Lionel Messi és Thomas Müller vezeti. A három és a négy gólosok közül csak az ecuadori Valencia nem került be a nyolcaddöntőbe a csapatával.
jún. 27
6:09
Thomas Müller lepipálta Maradonát, Capellón megint kifogtak az algériaiak (Infostart)
A német válogatott legyőzte ugyan 1-0-ra az Egyesült Államok csapatát, de Jürgen Klinsmann-nak így is fülig ért a szája. Teljesült a cél: a US Team, ahogyan a kétezres években - egyetlen kivétellel mindig - bejutott a nyolcaddöntőbe. Este kiderült Fabio Capello lehet a világ egyik legeredményesebb klubedzője, de másodszor is kifogtak rajta az algériaiak. Vagy a saját csapata?
jún. 27
6:45
Vb 2014: Balotelli a repülőn bocsánatot kért Prandellitől (She)
Mario Balotelli az olaszok hazafelé tartó repülőjáratán bocsánatot kért Cesare Prandelli szövetségi kapitánytól a viselkedése miatt.
jún. 27
7:03
Vb-2014 - Kialakult a nyolcaddöntő mezőnye (Infostart)
Csütörtökön kialakult a brazíliai labdarúgó-világbajnokság nyolcaddöntőjének mezőnye a csoportkör után.
jún. 27
7:03
NB II: László Csaba is a Kaposvár edzőjelöltjei között (She)
A Kaposvárral korábban hírbe hozott Simon Antal után további négy jelölt jön szóba esélyesként az NB I-ből kiesett klubnál a vezetőedzői poszt betöltésére.
jún. 27
7:57
NBA: Újra egy kanadai lett a draft 1/1-es választottja (Agroinform)
A Cleveland Cavaliers szakemberei Andrew Wigginsben látják a jövő útját - lezajlott az NBA 2014-es játékosbörzéje.
jún. 27
8:15
AutoGP: Kiss Pál Tamás először versenyez Imolában (She)
A változatosság gyönyörködtet, mondják, s ha így van, Kiss Pál Tamás nagyon élvezi majd az előtte álló hétvégét, hiszen a rövid nyári szünet után az AutoGP-sorozat mezőnye a legendás imolai pályán száguld, ahol a magyar pilóta sem nézőként, sem versenyzőként nem járt még.
jún. 27
8:33
AutoGP: Kiss Pál Tamás először versenyez Imolában (She)
A változatosság gyönyörködtet, mondják, s ha így van, Kiss Pál Tamás nagyon élvezi majd az előtte álló hétvégét, hiszen a rövid nyári szünet után az AutoGP-sorozat mezőnye a legendás imolai pályán száguld, ahol a magyar pilóta sem nézőként, sem versenyzőként nem járt még.
jún. 27
8:51
Wimbledon: Először kerülhet bajba a címvédő Andy Murray (Agroinform)
A wimbledoni tenisztorna pénteki játéknapján megkezdődnek a legjobb 32 küzdelmei.
jún. 27
9:09
Fogadási csalás: késett a szingapúri tanú, csúszik a per (She)
Elkésett a Fővárosi Törvényszék pénteki meghallgatásáról Wilson Raj Perumal szingapúri koronatanú, ezért szünetet rendeltek el a fogadási csalási ügy nemzetközi szálának tárgyalásán.
jún. 27
9:11
FTC: ismét kölcsönvehetik Pavlovicot - sajtóhír (She)
Német sajtóhírek szerint a Sliema Wanderers elleni Európa-liga-selejtezőre készülő Ferencváros labdarúgócsapata ismét kölcsönvenné Mateo Pavlovicot, a Werder Bremen középhátvédjét.
jún. 27
9:13
NB II: egy év múlva visszavonul a Vasas veterán kapusa (She)
A 2014–2015-ös szezon lesz az utolsó Németh Gábor, a Vasas 39 éves kapusa számára.
jún. 27
9:27
Videó: ez nem semmi! Brazíliában mindenkire gondolnak (She)
A brazíliai labdarúgó-világbajnokságon tényleg mindenkire gondolnak. A H-csoport ki-ki mérkőzése, azaz az Algéria–Oroszország összecsapás közvetítése során ugyanis a képernyő alján lévő szövegsávban megjelenítették, amit a kommentátor mondott. Ez aztán csúcstechnológia!
jún. 27
9:45
FTC: Nem értjük meg egymást Doll-lal, de jobb, ha csöndben maradok - Leonardo (She)
A Ferencváros brazil légiósa, Leonardo az egyik közösségi oldalon kifejtette, hogy nagyon csalódott Thomas Doll, a csapat vezetőedzője miatt.
jún. 27
9:47
BL: megvan a DVSC első két selejtezőjének dátuma (She)
A DVSC-Teva labdarúgócsapata hivatalos honlapján ismertette a Cliftonville elleni Bajnokok Ligája-selejtezők pontos dátumát.
jún. 27
10:03
U19-es Eb: a júliusi magyar torna részletes menetrendje (She)
Az UEFA nyilvánosságra hozta a Magyarországi U19-es Európa-bajnokság részletes menetrendjét. A magyar válogatott csoportmeccseit az Eurosport2 közvetíti.
jún. 27
10:21
Kemény Dénes: mostantól belép a "félelem a vereségtől" faktor (Infostart)
Pozitív hatással is lehet az urugayi együttes játékára Luis Suarez eltiltása - mondta Kemény Dénes mesteredző, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke, aki rendszeresen értékeli az InfoRádióban a foci-vb mérkőzéseit. Hozzátette: hasonló eset volt az 1999-es firenzei vízlabda Európa-bajnokságon is, ami előtt Benedek Tibort tiltották el és a magyar csapat megnyerte a tornát.
jún. 27
10:21
Videó: rutin - Kubica felborult, majd ment is tovább (She)
A lengyel rali-világbajnokságon Robert Kubica ismét felfordította a Ford Fiestát. Nehezen akar összeállni ez a WRC, de legalább gyorsan tovább tudott menni. Íme!
jún. 27
10:39
DVTK: „Bevallom őszintén, fáradt vagyok” (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK nyári szerzeménye, Németh Milán a klubja hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában a Mattersburg elleni felkészülési mérkőzésről, valamint a bükfürdői edzőtáborról is szót ejtett.
jún. 27
10:57
F1: teljesen széteshet a Caterham-istálló vezetősége (She)
Úgy tűnik, teljesen szétesik a Caterham-istálló az év végére. Tony Fernandes tulajdonos lemondóan és már múlt időben beszélt a csapatról, amelynek vezetője, Cyril Abiteboul az első számú esélyes arra, hogy napokon belül átvegye a Renault franciaországi F1-es motorgyárának irányítását.
jún. 27
10:57
Tipp: Ferrer után Mayer csemegének ígérkezik Kuznyecov számára (Agroinform)
A 2009-es junior wimbledoni bajnok Andrej Kuznyecov hozhat a konyhára az angol nyílt teniszbajnokság ötödik játéknapján.
jún. 27
10:59
VB 2014: Ebből mi lesz? Drasztikusan csökkent a tiszta játékidő a vb-n (Agroinform)
Túl vagyunk a csoportmeccseken, már csak 16 mérkőzés van hátra a brazíliai-labdarúgó világbajnokságon.
jún. 27
11:15
Vb-2014 - Elégedett belgák, boldog algériaiak, dühös oroszok (Infostart)
A belgák elégedettek, hogy pontveszteség nélkül jutottak tovább, az algériaiak boldogok, hiszen történetük során először nyolcaddöntősök, míg az oroszok dühösek, a dél-koreaiak pedig könnyeikkel küszködve estek ki a brazíliai labdarúgó-világbajnokságon, csütörtökön.
jún. 27
11:15
PMFC: osztrák élvonalbeli csapattal is megmérkőznek (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a PMFC labdarúgócsapata is megkezdte a felkészülést az előttünk álló szezonra. A pécsiek hivatalos honlapjának beszámolója szerint az együttes osztrák első és másodosztályú, valamint NB II-es csapatok ellen is megmérkőzik.
jún. 27
11:15
Bátorfi Béla a Magyar Triatlon Szövetség új elnöke (Metropol)
A korábbi elnök, Biró Marcell az MTSZ május 30-án tartott közgyűlésén jelentette be lemondását.
jún. 27
11:33
Videó: Arsene Wenger a Copacabanán bűvölte a labdát (She)
Arsene Wenger már fiatal brazil futballistákat is szemmel tart, legalábbis erről árulkodnak azok a felvételek, amely a Copacabanán készültek az Arsenal menedzseréről. Wenger maga is megvillantotta tudását egy kis lábtenisz erejéig. Íme!
jún. 27
11:33
VB 2014: Amerikai fölény a nyolcaddöntőben, íme a teljes mezőny (Agroinform)
Csütörtökön véget értek a csoportküzdelmek a Brazíliában zajló világbajnokságon.
jún. 27
11:35
NBA: kanadai játékost választottak ki elsőként a drafton (She)
A Kansas Egyetem kanadai játékosát, Andrew Wigginst választották ki elsőként az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) idei amatőr játékosbörzéjén.
jún. 27
11:51
Triatlon: új elnök a magyar szövetség élén (She)
Bátorfi Bélát választották a Magyar Triatlonszövetség (MTSZ) új elnökének a szervezet rendkívüli, megismételt közgyűlésén.
jún. 27
12:09
Videoton: a török bajnokságból érdeklődnek a középpályás iránt (She)
Török sajtóhírek szerint a helyi élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban legutóbb kilencedik helyen végző Genclerbirligi szívesen látná a soraiban a Videoton távozófélben lévő portugál középpályását, Vítor Gomest.
jún. 27
12:27
VB 2014: Miért nem küldik fogolytáborba Suárezt? - Maradona (Agroinform)
Ne mindenki ért egyet Luis Suárez büntetésével a nemzetközi futball szereplői közül. Nem csak az uruguayiak háborognak.
jún. 27
12:45
Videó: fogócska a medencében - edzés DVTK módra (She)
Bükfürdőn készül a szezonra az NB I-es Diósgyőr labdarúgócsapata. Az első felkészülési mérkőzés mellett konditermi edzés és medencében futás is szerepelt a programban. Íme!
jún. 27
12:45
Taktikai Zóna: Tényleg Besic a vb egyik legjobb középpályása? (Agroinform)
A Fradi légiósa Mascherano, De Rossi és Lahm szintjén játszott a vb-n. Tényleg elviheti egy nagy csapat?
jún. 27
13:03
FTC: Gera újra Fradi-mezben, együtt edz a zöld-fehérek játékosaival - fotó (She)
Gera Zoltán együtt edzett a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros játékosaival: az Angliából hazatérő futballista a csapattal gyakorolt Thomas Doll vezetőedző irányítása alatt.
jún. 27
13:05
Nyíregyháza: Ulvicki Mihály is távozik az újonctól (She)
Tovább folytatódik a NB I-be feljutó Nyíregyháza Spartacus keretformálása, a Nemzeti Sport Online információja szerint Ulvicki Mihály is távozik az együttestől.
jún. 27
13:07
NB II: nyolcan távoznak Gyirmótról, befejezi a rutinos csatár (She)
Kovács Dániel mellett Erős Gábor, Kardos Norbert, Fejes János, Farkas Márk, Széles Imre, Országh Bence és a pályafutását befejező Laki Balázs is elhagyja a labdarúgó NB II-ben szereplő Gyirmót FC Győrt – számolt be róla a klub honlapja.
jún. 27
13:09
Vb 2014: Mick Jagger lett Pelé kihívója - melléfogásban (She)
A brazil legenda az idén sem vallott szégyent mellélövésben, de felnőtt hozzá jóslásban a Rolling Stones énekese.
jún. 27
13:21
Vb 2014: Túlzott Suárez büntetése - Chiellini (She)
Nagy vitákat vetett fel Luis Suárez újabb harapásos esete, a büntetés mértékét azonban még a szenvedő fél is túlzottnak tartja.

Keresés