2014. június 4. szerda

jún. 4
0:06
Amerikaifutball-Eb: szoros sikerével döntős Németország (She)
Az Ausztriában zajló férfi amerikaifutball-Európa-bajnokság A-csoportjának záró mérkőzésén Németország a vártnál nagyobb csatában, 52–40-re legyőzte Svédországot, így bejutott a szombati fináléba.
jún. 4
7:36
Vb 2014: Mexikó-verés bosnyák módra, Besic „istenien” játszott (She)
A világbajnokságra készülő bosnyák labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 1–0-s győzelmet aratott a szintén vb-résztvevő Mexikó felett, amely első vereségét szenvedte el Miguel Herrera szövetségi kapitány irányítása alatt. Az európai csapatban Muhamed Besic, a Ferencváros légiósa végigjátszotta a meccset, és ismét rengeteg dicséretet kapott. A görög válogatott nem bírt Nigériával.
jún. 4
7:54
Chelsea: aligha lesz klubváltás, Hazard-é a tízes mez (She)
A Premier League-ben szereplő Chelsea hivatalos honlapján jelentette be, hogy a következő idényben Eden Hazard viseli az együttes tízes számú szerelését. A „kékeknél" legutóbb Juan Mata futballozott ebben a dresszben, de ő a téli átigazolási időszakban a Manchester Unitedhez igazolt.
jún. 4
7:54
Albániát fogadja ma este a magyar csapat (Metropol)
Eddig nem kapott gólt a magyar válogatott az albán csapat ellen.
jún. 4
8:12
Ajánló: magyar-albán, pályán a hollandok és az angolok (She)
Nemcsak a Pintér Attila irányítása alatt még nyeretlen magyar labdarúgó-válogatott játszik felkészülési mérkőzést szerdán, hanem több, világbajnokságra készülő együttes is. A hollandok a walesieket fogadják, az angolok Ecuadorral találkoznak, míg az olaszok Luxemburggal meccselnek. Az Albániával mérkőző mieinkkel azonos Európa-bajnoki selejtezőcsoportban lévő románok a vb-résztvevő Algériával…
jún. 4
8:48
Ferencváros: Ulysse Diallo szakított a klubbal (She)
Klubhoz közeli források információi szerint Ulysse Diallo közös megegyezéssel szerződést bontott a labdarúgó NB I-ben szereplő FTC-vel.
jún. 4
8:50
Vb 2014: Villa 7, Torres 9, Costa 19 - spanyol mezszámok (She)
Megvannak a spanyol labdarúgó-válogatott tagjainak mezszámai a június 12-én kezdődő brazíliai világbajnokságra. Különösebb meglepetés nincsen, a nemzeti csapat oszlopos tagjai megmaradtak szokásos dresszük mellett, míg az első nagy tornájára készülő Koke a 17-es, Diego Costa a 19-es, César Azpilicueta pedig a 22-es mezt kapta meg.
jún. 4
8:51
Roland Garros: Nadal visszavághat Ferrernek a monte-carlói vereségért (Agroinform)
A francia nyílt teniszbajnokság szerdai játéknapján mindkét nemnél kialakulnak az elődöntők párosításai.
jún. 4
8:53
Kosárlabda: Egy lépésre kerülhet az aranytól a Szolnok (Agroinform)
Ha szerdán nem tud nyerni a Paks, akkor 2014-ben minden bizonnyal a Szolnoki Olaj lesz az aranyérmes.
jún. 4
9:24
FTC: a sas nem csak a pályára vigyáz - fotók (She)
Újabb fényképek készültek a Ferencváros új stadionjáról és az előtte álló szoborról. Tekintse meg a felvételeket!
jún. 4
9:42
Videoton: a támadó nem beszél a múltról, a jelenre fókuszál (She)
A múlt nem foglalkoztatja, csak a jelenre koncentrál Arturo Álvarez, a Videoton támadója, aki több mint másfél év után kapott ismét meghívót a salvadori labdarúgó-válogatottba. A 28 esztendős szélsőt azzal a tanáccsal látta el hazája nemzeti csapatának szövetségi kapitánya, hogy dolgozzon keményen az edzéseken, és akkor lehet esélye pályára lépni a világbajnokságra készülő spanyolok elleni…
jún. 4
9:44
Fogadási csalás: 460 mérkőzés a friss feketelistán (She)
Magyarország, illetve magyar klub vagy mérkőzés nincs megemlítve az európai fogadási szervezeteket és kaszinókat tömörítő ernyőszervezet, a Federbet kedden az Európai Parlamentnek átadott jelentésében, amely az elmúlt idényben feltárt fogadási csalásokat és gyanús mérkőzéseket összesíti.
jún. 4
10:00
NB I: kinevezték Kovács Zoltán utódját a DVTK-nál (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK kinevezte új sportigazgatóját, a távozó Kovács Zoltán helyére érkező Árki Gábort.
jún. 4
10:02
Vb 2014: Argentína és Belgium a két véglet - átlagéletkorok (She)
Miután mind a 32 válogatott leadta 23 fős, véglegesített keretét a brazíliai világbajnokságra, nyilvánosságra kerültek a csapatok átlagéletkoráról szóló adatok. A legtapasztaltabb együttessel az argentinok, míg a legfiatalabbal a titkos esélyesnek tartott belgák vágnak neki a június 12-én kezdődő csúcseseménynek.
jún. 4
10:04
Vb 2014: Túl nagy lett volna a kockázat Rossival - Prandelli (She)
Cesare Prandelli olasz szövetségi kapitány szerint túl nagy kockázatot jelentett volna a súlyos térdsérüléséből májusra felépült Giuseppe Rossi szerepeltetése a jövő csütörtökön kezdődő labdarúgó-világbajnokságon, ezért hagyta ki végleges, 23 fős keretéből a csatárt.
jún. 4
10:18
NB I: hat klub futballistái az év csapatában (She)
Hagyományaihoz híven a Nemzeti Sport elkészítette a 2013–2014-es NB I-es labdarúgó-bajnokság összesített játékosrangsorát az őszi és tavaszi szezon során adott osztályzatok alapján, és összeállította az év csapatát is.
jún. 4
10:54
Vb 2014: C. Ronaldo sérülése miatt aggódnak a Real Madridnál (She)
A portugál labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint térdíngyulladással bajlódik Cristiano Ronaldo, a nemzeti csapat kétszeres aranylabdás sztárja, aki a világbajnoki szereplésével a következő idénybeli játékát kockáztatja.
jún. 4
10:56
Videó: ezek után sokan nem fogják szeretni Mourinhót (She)
José Mourinho az Eurosport szakkommentátoraként figyeli a labdarúgó-világbajnokságot. A Chelsea menedzsere korábban már elárulta, hogy szerinte mely csapatok jutnak tovább a csoportkörből. A portugál edző ezúttal az egyenes kieséses szakasszal foglalkozott, ahol voltak könnyű döntései, de néhány párosításnál sokat kellett gondolkoznia. Egy biztos, a címvédő spanyolok nem fognak örülni a…
jún. 4
10:57
Sportfogadás: Szakíts nagyot a Bet-at-home-nál - 200 euró bónusz a vb-re! (Agroinform)
Megérkezett a Bet-at-home szokásos nyári bónusza, ezúttal a vb alkalmából csaphatsz hozzá 200 eurót az egyenlegedhez!
jún. 4
10:59
NHL: Jár a korona a Királyoknak, a Los Angelesre tippelünk (Agroinform)
A New York Rangers a Los Angeles Kingsszel találkozik az észak-amerikai profi hokiliga döntőjében.
jún. 4
11:12
Chelsea: örökre kékek, de idegenben sárgában - az új mez (She)
Már kapható a Chelsea idegenbeli meze a következő szezonra. A londoni kékek második számú szerelése ezúttal sárga.
jún. 4
11:30
Vb 2014: Van Persie még nincs százszázalékos állapotban (She)
Robin van Persie még nincs százszázalékos állapotban, de Louis van Gaal, a holland labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya bízik benne, hogy a világbajnokság rajtjára abban lesz.
jún. 4
11:32
NB II: Tóth László marad a Mezőkövesd vezetőedzője (She)
Kedd este eldőlt, hogy az utolsó három NB I-es találkozón a Mezőkövesd Zsóry együttesét irányító Tóth László marad a sárga-kékek szakvezetője – számolt be róla a boon.hu.
jún. 4
11:48
DVTK: Szivics az El-ben leülhet a kispadra; kiszemeltek sora (She)
A Magyar Kupa döntőjében alulmaradó DVTK távozó sportigazgatója, Kovács Zoltán a Nemzeti Sportnak elmondta, az MLSZ által mindennemű sporttevékenységtől fél évre eltiltott Tomiszlav Szivics az Európa-ligában leülhet a kispadra. A diósgyőri klubhoz kapcsolódó hír még, hogy többek között Georges Griffiths, Nagy I Gábor és Németh Márió is szerepel a kiszemeltek között.
jún. 4
11:50
Vb 2014: Scolari úgy véli, nyilai célba találtak (She)
Még mindig aggódik, de már kevésbé, mint múlt vasárnap – jelentette ki Luiz Felipe Scolari, a brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A szakvezető a panamaiak felett aratott 4–0-s győzelem után nyilatkozott némileg optimistábban a világbajnokságra készülő csapata állapotáról.
jún. 4
11:52
KTE: a volt Fradi-csatár Pécs érintésével jöhet a DVSC-től (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései KTE-Phoenix Mecano labdarúgócsapata ismét szeretné szerződtetni a DVSC-Teva Pécsre kölcsönadott csatárát, a korábban a Ferencvárosban is futballozó Pölöskey Pétert. A futballista már télen is kis híján Kecskemétre igazolt, de akkor a szabályok ezt nem tehették lehetővé.
jún. 4
11:54
Férfi kézi BL: már 10 ezer jegy elkelt a jövő évi final fourra (She)
Alig több mint két nappal a Flensburg győzelmével véget érő férfi kézilabda Bajnokok Ligája final four után az európai szövetség bejelentette, hogy már 10 ezer jegy gazdára talált a jövő évi négyes döntőre.
jún. 4
12:06
Honvéd: távozik a kulcsember - a DVTK is kiszemelte (She)
A Nemzeti Sport Online már télen beszámolt arról, hogy a Honvéd alapemberének számító Ivan Lovric a szerződése lejártával nyáron távozik Kispestről. A 28 éves horvát futballista azóta sem változtatott elképzelésén, több klubtól is keresték már.
jún. 4
12:08
Vívás: sérült társának adta aranyérmét a fiatal kardozó (She)
Rajkai Boldizsár, az MTK kardozója önszántából megvált az aranyérmétől. Plank Máténak, a Vasas vívójának adta, akit a serdülőbajnokságon súlyos baleset ért. Nem fájdalomdíjként, hanem kölcsönben. Addig, amíg Máté saját aranyat nyer – írja az utanpotlassport.hu.
jún. 4
12:42
Atlético: tapasztalt kapus érkezik a városi vetélytárstól (She)
A spanyol bajnok Atlético Madridban folytatja a pályafutását Miguel Ángel Moya, a Getafe kapusa, aki hároméves szerződést köt Diego Simeone csapatával, ha sikeresen átesik az orvosi vizsgálatokon.
jún. 4
12:44
NB I: hároméves gólrekord, de csökkenő távolság (She)
A labdarúgó NB I-es szezonzárásokat követően már megszokhatták olvasóink, hogy részletes gólelemzéssel jelentkezünk. Ennek első részeredményeként a teljes gólmutatóra vonatkozó adatokat foglaljuk össze.
jún. 4
12:46
Videó: „nagy bajban” a mexikói kapitány, fogta is a fejét (She)
A Muhamed Besiccsel felálló bosnyák labdarúgó-válogatott 1–0-ra nyert Mexikó ellen felkészülési mérkőzésen. A Chicagóban rendezett találkozón semmi sem sikerült a közép-amerikai válogatottnak, gyengén és ötlettelenül futballozott, a játékosok nem igazán értették még egymást a pályán. Miguel Layun és Isaac Brizuela például senkitől sem zavartatva egymásnak futott. Bár a válogatott az előző két…
jún. 4
12:48
Kézi: Ortega szerint Pálmarsson még előrébb léphet Veszprémben (She)
Mint tegnap beszámoltunk róla, Aron Pálmarsson az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapatában folytatja pályafutását. Kálomista Gábor, a Veszprém társelnöke a Nemzeti Sportnak elmondta, szerették volna, ha a jelenleg a Kielt erősítő irányító már az idén csatlakozik a csapathoz, de a hosszas egyeztetések végeredményeként aláírt hároméves szerződése végül csak jövő nyáron lép érvénybe.
jún. 4
13:00
Egy brazil püspök szerint a világbajnokságra túl sok pénzt pazaroltak el (Infostart)
Egy brazil püspök úgy véli, bár hazája esélyes a labdarúgó-világbajnokság megnyerésére, a világkupát követően kénytelenek lesznek szembenézni "a kegyetlen valósággal".
jún. 4
13:00
WTCC: Michelisz szerint jobban fekszik nekik az orosz pálya (She)
A moszkvai versenypályán másodszor rendeznek túraautó-világbajnoki futamot, ahol természetesen rajthoz áll a Zengő Motorsport versenyzője, Michelisz Norbert is, aki szerint jobban fekszik majd itt a vonalvezetés a Hondáknak, mint a Salzburgringen.
jún. 4
13:21
Sportfogadás: Duplázhatunk Pintér első győzelmével (Agroinform)
Ha Albániát sem, akkor kit? A magyarok győzelme kettes odds felett fizet. Itt tartunk. Megéri megjátszani?
jún. 4
13:23
VB 2014: Spanyol és holland vizsga, avagy ki bukik meg a chilei teszten? (Agroinform)
A kiemeltek mindegyike Hollandiát akarta elkerülni a második kalapból, végül a vb-címvédő Spanyolországnak nem sikerült.
jún. 4
13:25
Magyar válogatott: Hol az albán gól - és hol a magyar győzelem? (Agroinform)
Albánia válogatottját eddig mindig lenulláztuk, most azzal is megelégednénk, ha csak nyernénk ellene.
jún. 4
13:36
Videó: Piqué és Diego Costa lett az „áldozat” az edzésen (She)
Jó hangulatban telt a spanyol labdarúgó-válogatott legutóbbi edzése. A világbajnoki címvédő játékosai a bemelegítésnél cicáztak egyet, igaz, ennek Diego Costa és Gerard Piqué kevésbé örült, mivel mindketten kaptak egy-egy kötényt. Természetesen jót nevettek az egészen.
jún. 4
13:38
Nyíregyháza: még kérdéses Lucsánszky jövője (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint továbbra is kérdéses, hogy a csapatot az NB II-ből az élvonalba feljuttató Lucsánszky Tamás marad-e a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője.
jún. 4
13:40
Női röpi: fotózáson vettek részt a válogatott tagjai - képgaléria (She)
Fotózáson vettek részt a magyar női röplabda-válogatott tagjai, akik hatalmas bravúrt vittek véghez azzal, hogy kijutottak a jövő évi, holland-belga közös rendezésű Európa-bajnokságra. Tekintse meg képgalériánkat!
jún. 4
13:54
Labdarúgás: Messi piaci értéke duplája C. Ronaldóénak (She)
Lionel Messi jelenlegi piaci értéke nagyjából kétszer akkora, mint Cristiano Ronaldóé – legalábbis erre jutott a neuchateli egyetem Nemzetközi Sporttudományi Központjának futballal foglalkozó kutatócsoportja (CIES Football Observatory), amely szerdán immár kilencedik alkalommal hozta nyilvánosságra a világ legértékesebb futballistáit rangsoroló listáját.
jún. 4
14:12
NB I: a PAFC és a Nyíregyháza is Diósgyőrből erősítene (She)
Borsodi sajtóinformációk szerint a labdarúgó NB I-be feljutó Nyíregyháza Spartacus Mohamadou Abdouramant, míg a Puskás Akadémia Vadász Viktort látná szívesen a soraiban. Az érdeklődők helyzetét megkönnyítheti, hogy mindkét futballista szerződése lejár a Diósgyőrnél.
jún. 4
14:14
Női kézi: korábbi győri beállót igazolt a Békéscsaba (She)
Az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE női kézilabdacsapata 2016. június 30-ig szóló szerződést kötött Sári Barbarával, így a fiatal beálló az elkövetkező két idényben a lila-fehér klub játékosa lesz.
jún. 4
14:16
Női ökölvívó Eb: már három magyar érem biztos (She)
Nagy Tímea, Szatmári Petra és Kovács Mária révén három érmet már biztosan szerez a magyar válogatott a Bukarestben zajló női ökölvívó Európa-bajnokságon.
jún. 4
14:30
Ferencváros: a Groupama lehet a stadion névadója (She)
A Nemzeti Sport értesülései szerint a Groupama Garancia Biztosító szeretne névszponzora lenni az új ferencvárosi stadionnak.
jún. 4
14:30
Július végén nyit az új FTC-stadion (Metropol)
Két és fél hónappal a szerződésben foglalt határidő lejárta előtt készült el az új stadion.
jún. 4
14:32
Arsenal: Aaron Ramsey lett a szezon legjobb játékosa (She)
Az angol Premier League-ben szereplő Arsenal labdarúgócsapatának honlapján a szurkolók Aaron Ramseyt választották meg a szezon legjobb játékosának.
jún. 4
14:33
VB 2014: Pályán az olaszok, a hollandok és az angolok (Agroinform)
Folytatódik a felkészülés a világbajnokságra, a szerdai napon több európai sztárcsapat is barátságos mérkőzést játszik.
jún. 4
14:35
VB 2014: Nagy veszélyben Ronaldo bal lába és a következő szezonja (Agroinform)
A Real Madridnál attól tartanak, a világbajnoki szerepléssel a támadó következő klubszezonja forog veszélyben.

Keresés