2014. június 9. hétfő

jún. 9
0:03
Felkészülés: Nyolcgólos gálát rendeztek a franciák (Agroinform)
Franciaország válogatottja 8-0-ra legyőzte Jamaica együttesét vasárnap este felkészülési mérkőzésen.
jún. 9
0:21
F1: Pérez öt rajthelyes büntetést kapott a Massa-balesetért (She)
A Kanadai Nagydíj sportfelügyelő testülete öt rajthelyes büntetéssel sújtotta Sergio Pérezt, mert balesetet okozott a Kanadai Nagydíj hajrájában. A Force India versenyzőjének Felipe Massa hátulról nekiment a célegyenesben, s mindketten kiestek – a sportfelügyelők szerint Pérez szabálytalanul változtatott irányt védekezés közben.
jún. 9
0:39
Vb 2014: az olaszok 5 gólig jutottak, a dortmundi csatár 3-ig (She)
Utolsó felkészülési mérkőzését játszotta a csütörtökön kezdődő világbajnokságot megelőzően az olasz labdarúgó-válogatott, amely már a csúcsesemény helyszínén, Brazíliában 5–3-as győzelmet aratott az ország egyik legpatinásabb csapata, a Fluminense ellen. A squadra azzurrában a Borussia Dortmund új szerzeménye, Ciro Immobile mesterhármast és két gólpasszt jegyzett. Az itáliaiak sikerének…
jún. 9
1:33
F1: az összes pilóta Kanadai GP után adott nyilatkozata (She)
Lewis Hamilton egy körön belül megélte a mennyet és a poklot is a Kanadai Nagydíjon, amelyen előbb kijött Nico Rosberg elé a boxból, majd tönkrement a fékje, és fel kellett adnia a versenyt. Rosberg szerencsésebb volt, célba tudott érni, amihez óvatosan kellett bánnia az autójával. Daniel Ricciardo nehezen dolgozta fel első győzelmét, míg Sebastian Vettel elsősorban annak örült, hogy sikerült…
jún. 9
6:39
NBA: a Miami egyenlített a bajnoki döntőben (She)
A címvédő Miami Heat egyenlített az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) döntőjében, miután 98–96-ra legyőzte idegenben a San Antonio Spurst.
jún. 9
6:41
Tenisz: Sarapovának 3 helyet ért a siker - WTA-világranglista (She)
Három helyet előrelépve immár az ötödik pozícióban áll az orosz Marija Sarapova a női teniszezők legfrissebb WTA-világranglistáján – köszönhetően a Roland Garroson aratott diadalának –, amelyet továbbra is az amerikai Serena Williams a kínai Li Na, valamint a képzeletbeli dobogó alsó fokára fellépő, Párizsban döntős Simona Halep előtt.
jún. 9
6:57
Basel: élő szerződése volt, de befejezte a 17-szeres válogatott (She)
David Degen, a svájci Basel labdarúgócsapatának játékosa 31 évesen bejelentette visszavonulását, noha szerződése 2015 nyaráig szólt.
jún. 9
7:15
Jennifer Lopez mégsem lép fel a labdarúgó vb megnyitóján (Infostart)
Meglepetésre lemondta a csütörtökön kezdődő brazíliai labdarúgó világbajnokság megnyitóján való részvételét Jennifer Lopez, így a rapper Pitbull és a brazil Claudia Leitte nélküle adja elő a torna hivatalos dalát.
jún. 9
7:15
Vb 2014: lemondta, Jennifer Lopez nem lép fel a megnyitón (She)
Meglepetésre lemondta a csütörtökön kezdődő brazíliai labdarúgó világbajnokság megnyitóján való részvételét Jennifer Lopez, így a rapper Pitbull és a brazil Claudia Leitte nélküle adja elő a torna hivatalos dalát.
jún. 9
7:33
A repülő skót 75 éves (Infostart)
Sir Jackie Stewart háromszoros világbajnok brit autóversenyző, a Formula-1 egyik legnagyobb egyénisége június 11-én lesz hetvenöt éves. Az MTVA Sajtó- és Fotóarchívumának portréja:
jún. 9
7:33
Bayern: Mandzukic a Guardiola-féle stílus miatt megy (She)
Mario Mandzukic, a Bayern München labdarúgócsapatának csatára otthagyja csapatát, mivel elmondása szerint a Pep Guardiola által kitalált játékstílus egyáltalán nem fekszik neki.
jún. 9
7:35
Vb 2014: Ramírez nem épült fel, változás a kolumbiaiaknál (She)
Aldo Leal Ramírez nem épült fel térdsérüléséből, így José Pekermannak, a kolumbiai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának változtatnia kellett 23-as vb-keretén.
jún. 9
8:09
Fiorentina: a Barca megegyezett Cuadradóval - sajtóhír (She)
A barcelonai Sport napilap értesülései szerint az FC Barcelonának már sikerült megegyeznie Juan Guillermo Cuadradóval (26), így már „csak” a kolumbiai szélső játékjogához kell hozzájutnia.
jún. 9
8:27
Vb 2014: Robben és Martins Indi összeveszett a holland edzésen (She)
Kisebb perpatvar zavarta meg a világbajnokságra készülő holland labdarúgó-válogatott edzését a riói főhadiszálláson: Arjen Robben és Bruno Martins Indi veszett össze egymással.
jún. 9
8:27
Jennifer Lopez nem lép fel a vb-megnyitón (Metropol)
Meglepetésre lemondta a csütörtökön kezdődő brazíliai labdarúgó világbajnokság megnyitóján való részvételét Jennifer Lopez.
jún. 9
8:45
Bilbao: 42 millió a kivásárlási ára a Bayern által is figyelt védőnek (She)
Bár a Bayern München is szeretné a soraiban tudó, az Athletic Bilbao labdarúgócsapatának védőjét, Aymeric Laportét azonban nem olcsó mulatság megszerezni, hiszen új szerződésében 42 millió eurós kivásárlási ár található.
jún. 9
8:47
Tenisz: Nadal maradt világelső, Murray 3 helyet javított (She)
Rafael Nadal párizsi címvédésének köszönhetően továbbra is vezeti a férfi teniszezők világranglistáját, de az általa a Roland Garros döntőjében legyőzött Novak Djokovics már csak 170 ponttal van lemaradva tőle.
jún. 9
9:03
Labdarúgás: Csankék nyertek, mégsem vihették haza a kupát (She)
A Pest megyei I. osztályú bajnokságot megnyerő Vác FC 3–0-ra legyőzte a megyei másodosztályban szereplő Nagykáta SE-t a Monoron megrendezett Pest megyei Kupa döntőjében, azonban a győztes mégsem vihette haza a díszes serleget.
jún. 9
9:21
Vb 2014: a brazil származású horvátot lenyűgözte a fogadtatás (She)
A horvát labdarúgó-válogatott 23-as keretében helyet kapó Sammirt lenyűgözte milyen szeretettel fogadták szülőhazájában.
jún. 9
9:39
F1: Massa kevesli Pérez öt rajthelyes büntetését (She)
Felipe Massa úgy véli, Sergio Pérez nagyon könnyen megúszta a Kanadai Nagydíjon történt balesetüket – már nem az egészségügyi részére gondolt, hanem a fegyelmire, a mexikói ugyanis öt rajthelyes büntetést kapott a június 22-i Osztrák Nagydíjra.
jún. 9
9:41
Videó: Neymar megvédte az edzésre beszökő kisgyereket (She)
Ismét Neymart isteníti a brazil közvélemény. A Barcelona brazil válogatott labdarúgója azonnal a védelmébe vett egy, a selecao edzésére beszökő kisfiút. Mielőtt kivezették volna a tízéves gyereket, Neymar a pálya szélén utolérte, majd néhány közös passz után a csapat többi tagjával közös fotót is készítettek.
jún. 9
9:57
Videó: a BVB csatára hármat, az olaszok ötöt vágtak a Flu-nak (She)
A brazíliai labdarúgó-világbajnokságra készülő olasz válogatott 5–3-ra legyőzte a brazil Fluminensét felkészülési mérkőzésen. Nemcsak az itáliaiak, hanem a mérkőzés legjobbja is Ciro Immobile volt. A Borussia Dortmund csatára mesterhármast ért el, Lorenzo Insigne duplázott. Nézze meg a gólokat!
jún. 9
9:57
VB 2014: Beleszól-e valaki az európai nagyok dolgába? (Agroinform)
A G-csoportban Németország és Portugália a favorit, de a kiszámíthatatlan ghánai válogatott meglepetést okozhat.
jún. 9
9:59
Vb 2014: Van Persie-nek hat éve mindig fáj valamije (She)
Robin van Persie már nagyon várja a holland labdarúgó-válogatott Spanyolország elleni nyitányát a brazíliai világbajnokságon. A támadó azonban most sem érzi teljesen egészségesnek magát.
jún. 9
10:01
Portugália: brazil balhátvédet igazolt a Benfica (She)
A Benfica labdarúgócsapatának sikerült megtalálnia az Atlético Madridhoz távozó Guilherme Siqueira utódját Djavan személyében.
jún. 9
10:51
ETO: Wolfe maradhat, Takács Ákossal hosszabbítottak (She)
A labdarúgó NB I-ben ezüstérmes Győri ETO érvényesíteni kívánja a szerződésben foglalt opciós lehetőségét Rafel Wolfe-fal, míg a régóta sérült Takács Ákossal egyelőre év végéig hosszabbítottak.
jún. 9
10:53
Oroszország: a CSZKA adja a legjobb játékost és edzőt (She)
A CSZKA Moszkvában szereplő Seydou Doumbiát választották meg az orosz labdarúgó-bajnokság most zárult szezonjában a legjobb játékosnak.
jún. 9
11:09
VB 2014: Ghána a legfiatalabb, Argentína a legöregebb (Agroinform)
A fekete csillagoknál a fiatalságra, az Albicelestesnél a rutinra szavaztak a kerethirdetésnél.
jún. 9
11:11
VB 2014: Immobile pazar játékkal jelzett Prandellinek (Agroinform)
Az olasz labdarúgó-válogatott 5-3-ra legyőzte a brazil Fluminensét nemhivatalos felkészülési mérkőzésen.
jún. 9
11:27
Játékossors: Kaká hazatérhet nevelőegyesületéhez (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő AC Milan támadója, Kaká hazatérhet Brazíliába, a Sao Paulóhoz.
jún. 9
11:29
Videó: Louis van Gaal kiakadt, kiabált a hollandok edzésén (She)
Mint beszámoltunk róla, feszülten telt a világbajnokságra készülő holland labdarúgó válogatott legutóbbi edzése. Arjen Robben és Bruno Martins Indi összeszólalkozása után Louis van Gaal szövetségi kapitány sem a nyugodtságáról tett tanúbizonyságot. Ideges lett, mert csapata nem megfelelően végezte el az általa előírt feladatot.
jún. 9
11:45
Tenisz: Babos elvérzett a birminghami selejtezőben (Agroinform)
A magyar teniszező kétszettes vereséget szenvedett a füvespályás birminghami tenisztorna selejtezőjében.
jún. 9
12:21
MU: Luke Shaw-ra várni kell, Van Gaal Jordi Albát szeretné (She)
Az angol Premier League-ben szereplő Manchester United labdarúgócsapatának új menedzsere, Louis van Gaal – aki holland szövetségi kapitányként jelenleg a vb-re készül – szeretné szerződtetni Jordi Albát a Barcelonától.
jún. 9
12:39
Barca: Luis Enrique kórházban, vakbélgyulladással műtik (She)
Kórházba került Luis Enrique, a Barcelona labdarúgócsapatának nemrégiben kinevezett vezetőedzője, akit a délután folyamán akut vakbélgyulladással megműtenek. A katalánok hivatalos honlapja a beavatkozás után közleményt ad ki a szakember állapotáról.
jún. 9
13:15
Vb-2014 - Brazil csapat ellen nyertek az olaszok (Infostart)
Az egyik legjobb brazil klubcsapat, a Fluminense ellen "melegített be" győzelemmel a csütörtökön kezdődő labdarúgó-világbajnokságra az olasz válogatott, amely 5-3-ra nyert a felkészülési mérkőzésen.
jún. 9
13:15
QPR: a klub legjobban fizetett játékosa lehet Rio Ferdinand (She)
A Manchester United labdarúgócsapatától 12 év után távozó Rio Ferdinand a Queens Park Rangersnél köthet ki, ahol a klub legjobban fizetett játékosa lehet.
jún. 9
13:17
Vb 2014: a rohamrendőrség könnygázt használt Sao Paulóban (She)
A brazil rohamrendőrségnek könnygázt is be kellett vetnie a tüntetők ellen Sao Paulóban, a labdarúgó-világbajnokság csütörtöki nyitómérkőzésének (Brazília–Horvátország) a helyszínén.
jún. 9
13:19
Vb 2014: a lábtöréssel járó eset újabb „áldozatot” szedett (She)
A május 31-én súlyos térdsérülést szenvedett Segundo Castillo nem állhat az ecuadori labdarúgó-válogatott rendelkezésére a csütörtökön kezdődő világbajnokságon, a Chivas USA-t erősítő Oswaldo Minda került be helyette a dél-amerikai együttes keretébe.
jún. 9
13:33
Rögbi: Új-Zéland Sydneyben kezdi a Négy Nemzetet (She)
A címvédő új-zélandi rögbiválogatott augusztus 16-án Sydneyben, a házigazda ausztrálok vendégeként kezdi meg szereplését a 2014-es Négy Nemzet-kupában. A dél-afrikaiak Pretoriában fogadják Argentínát.
jún. 9
13:33
Nyolcgólos meccsen nyertek az olaszok (Metropol)
A 21 ezer néző előtt lezajlott találkozón az olaszok részéről Immobile mesterhármast ért el, míg Insigne kétszer volt eredményes.
jún. 9
13:35
Vb 2014: Gary Neville nyugalmat akart, kiosztott egy operatőrt (She)
Alighogy megérkezett Brazíliába, a csütörtökön kezdődő világbajnokság helyszínére az angol labdarúgó-válogatott küldöttsége, Gary Neville másodedző máris kiosztott egy helyi operatőrt, amiért megzavarta a nyugalmukat egy tengerparti séta során.
jún. 9
13:51
Értékes magyar helyezések a hegyikerékpáros Eb-n (Infostart)
Az eddigi legjobb Európa-bajnoki helyezéseket szerezték a magyar kerékpársport fiatal szakága, a mountain bike képviselői a hétvégi németországi kontinensviadalon.
jún. 9
13:51
Hegyikerékpáros Eb: sporttörténeti magasságokban (She)
Az eddigi legjobb Európa-bajnoki helyezéseket szerezték a magyar kerékpársport fiatal szakága, a mountain bike képviselői a hétvégi németországi kontinensviadalon.
jún. 9
13:51
Átigazolás: Guardiola miatt távozom - Mandzukic (Agroinform)
Mario Mandzukic egy horvát lapnak megerősítette, a nyáron elhagyja a Bayern Münchent.
jún. 9
13:53
Anglia: 15 millió fontért elengedné Fellainit az MU (She)
Az angol Premier League-ben szereplő Manchester United labdarúgócsapata igent mondana egy Marouane Fellainiért érkező 15 millió fontos ajánlatra.
jún. 9
13:53
VB 2014: Van Persie hat éve fájdalommal játszik (Agroinform)
A Manchester United holland támadója nem emlékszik olyan meccsre, amikor ne fájt volna valamije.
jún. 9
13:55
Vb 2014: kínos hibát követett el a szaklap, Lugano kiszúrta (She)
A L’Équipe-nél kissé figyelmetlenek voltak a labdarúgó-vb-s kiadványuk szerkesztésénél, és a Dél-Amerikát ábrázoló térképükön felcserélték Uruguayt Paraguayjal. Diego Lugano, az uruguayi válogatott csapatkapitánya kiszúrta a francia szaklap hibáját.
jún. 9
14:09
Videó: ide várják Iniestáékat - elkészült a spanyolok bázisa (She)
A spanyol labdarúgó-válogatott a Curitibától húsz kilométerre lévő sportkomplexumban, a Cajuban készülhet majd az első, hollandok elleni péntek esti világbajnoki csoportmérkőzésére. Az elsősorban a brazil bajnokság patinás csapatának, az Atlético Paranaensének otthonául szolgáló létesítményt még a címvédő megérkezése előtt is csinosították, de a biztonságra is rendkívül odafigyeltek. A Marca nevű…
jún. 9
14:11
Real Madrid: A klub nem áll Morata útjába - Ancelotti (She)
Carlo Ancelotti, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője gyakorlatilag elismerte, hogy 21 éves csatáruk, Álvaro Morata a nyáron távozik tőlük.
jún. 9
14:27
Változások a férfi tenisz-világranglistán (Infostart)
Több helyen módosult a férfi teniszezők világranglistája a vasárnap zárult nyílt francia bajnokság nyomán, az első négy viszont ugyanaz, aki legutóbb.

Keresés