2014. június 12. csütörtök

jún. 12
0:03
NS: a brazilok edzésén jártunk; Klinsmann szerelmes; Fradista edzőjelöltek Pápán - csütörtök (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.
jún. 12
0:07
Vb 2014: Neymar a szabadrúgásokat gyakorolta - exkluzív (She)
A brazil labdarúgó-válogatott két ásza, Neymar és Willian a nyitó meccs előtt a szabadrúgásokat gyakorolta Sao Paulóban.
jún. 12
0:22
VB 2014: A vallás is eldöntheti a világbajnokságot (Agroinform)
Június végén kezdődik a muszlimok egyik legfontosabb ünnepe, a Ramadán hónapja, ami sok vb-n szereplő játékost is érint.
jún. 12
1:33
Vb 2014: Besic kihagyta az első edzést, este nem volt gond (She)
Muhamed Besic a világbajnokságra készülő bosnyák labdarúgó-válogatott szerdai első edzését kihagyta, ám az esti tréningen már teljes értékű munkát tudott végezni.
jún. 12
1:37
Videó: Ronaldinho-hasonmás rohant be Messiék edzésére (She)
A világbajnokságra készülő argentin labdarúgó-válogatott edzésére berohant egy szurkoló, aki a felvételek alapján kísértetiesen hasonlít a Ronaldinhóra, a brazilok aranylabdás csillagára. A drukker Lionel Messihez szaladt oda, s tette tiszteletét egy meghajlással. A jelentések szerint a Ronaldinhóra hajazó fiatalember nem egyedül tört be az argentinokhoz, de a biztonsági őrök minden pályára…
jún. 12
2:09
Vb 2014: sztrájkba kezdenek a riói repülőterek dolgozói (She)
A Rio de Janeiró-i repülőterek dolgozói helyi idő szerint szerda éjfélre 24 óráig tartó sztrájkot hirdettek – kevesebb mint egy nappal a brazíliai labdarúgó-világbajnokság rajtja előtt.
jún. 12
3:21
Vb 2014: A brazilok nem szeretik kergetni a labdát, letámadjuk őket! - Kovac (She)
Magyar idő szerint csütörtök este 21 órakor kezdődik a 2014-es labdarúgó-világbajnokság nyitó mérkőzése, a Brazília–Horvátország összecsapás. Niko Kovac, a horvátok szövetségi kapitánya szerint a braziloknál nemcsak Neymarra kell figyelni.
jún. 12
6:57
Vb 2014: Besic az első edzést kihagyta, este nem volt gond (She)
Muhamed Besic kihagyta a világbajnokságra készülő bosnyák labdarúgó-válogatott szerdai első edzését, ám az esti tréningen már részt tudott venni.
jún. 12
6:59
NHL: vissza Los Angelesbe! - szépített a New York Rangers (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) nagydöntőjének negyedik mérkőzésén először győzött a New York Rangers: a Keleti főcsoport győztese a 40 védést bemutató Henrik Lundqvist vezetésével 2–1-re múlta felül hazai jégen a Los Angeles Kingset. Összesítésben így 3–1-re vezet a Kings az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharcban.
jún. 12
7:33
Vb 2014: sztrájk Natalban és Rióban, de Sao Paulóban nem (She)
Több helyen is sztrájk fogja nehezíteni a közlekedést a csütörtök este kezdődő brazíliai világbajnokságon, így Rio de Janeiróban és Natalban is. Sao Paulóban viszont elmarad a munkabeszüntetés.
jún. 12
7:33
Klein Dávid: rekordok a csúcs helyett (Metropol)
Hazatért az oxigénpalack nélkül a Mount Everesten 8700 méteres magasságig eljutó magyar hegymászó. Az expedícióról és a terveiről kérdeztük.
jún. 12
7:51
A metródolgozók nem sztrájkolnak ma, de a reptériek igen (Infostart)
A Sao Pauló-i metró dolgozói nem sztrájkolnak csütörtökön, de Rio de Janeiro három repülőtere alkalmazottainak 20 százaléka 24 órás munkabeszüntetést tart ezen a napon.
jún. 12
7:51
Videó: Ronaldinho-hasonmás rohant be Messiék edzésére (She)
A világbajnokságra készülő argentin labdarúgó-válogatott edzésére szurkolók rohantak be – köztük egy drukkerrel, aki a felvételek alapján kísértetiesen hasonlít Ronaldinhóra, a brazilok aranylabdás csillagára. A fanatikus Lionel Messihez szaladt oda, hogy meghajolva tiszteletét tegye. Íme, a videó!
jún. 12
8:09
Vb 2014: ma este kezdés! - brazil-horvát 22 órakor (She)
Ma este a brazíliai Sao Paulóban kezdetét veszi a 20. labdarúgó-világbajnokság: az első mérkőzést a házigazda Brazília vívja magyar idő szerint 22 órától Horvátország ellen az Arena Corinthiansban. A találkozót megelőzően – magyar idő szerint 20.15 órától – lesz a megnyitóünnepség, amely várhatóan szűk egy órán át tart.
jún. 12
8:27
Gyémánt Liga - Négy számban a világ idei legjobb eredménye született (Infostart)
Négy számban a világ idei legjobb eredménye született az atlétikai Gyémánt Liga-sorozat szerdai, oslói versenyén.
jún. 12
8:27
FTC: „Adott egy Porsche, amit meg kell tanulnunk vezetni” (She)
Szekeres Tamás, az FTC-stadiont üzemeltető LUSS Kft. ügyvezető igazgatója beszélt a Ferencváros rekordidő alatt befejezett új stadionjáról a Sport Tv Mai helyzet című műsorában. Szóba kerültek az újítások, a biztonság, a jegyárak és a létesítmény neve is.
jún. 12
8:45
Férfi kézi: Gulyás Péter aligha játszhat Velenjében (She)
Gyorsan elrepült a két szabadnap – szerdán újra együtt gyakoroltak Veszprémben a férfi kézilabda-válogatott tagjai. Mocsai Lajos szövetségi kapitány együttese a héten a szlovénok elleni velenjei vb-selejtező visszavágójára készül, amelyre szerény előnyt (25–22) szerzett. Gulyás Péter aligha játszhat a visszavágón.
jún. 12
9:03
Vb 2014: a családi gyász ellenére Scolari marad a csapatánál (She)
Unokaöccsének keddi halála után is marad Luiz Felipe Scolari a brazil labdarúgó-válogatottnál, és a szövetségi kapitány ott lesz a horvátok elleni mai világbajnoki nyitó mérkőzésen.
jún. 12
9:39
Vb 2014: Özil nem vállal elég felelősséget - Ballack (She)
A német labdarúgó-válogatott korábbi kapitánya, Michael Ballack kritikával illette Mesut Özilt nem sokkal a brazíliai világbajnokság rajtja előtt.
jún. 12
9:41
Videó: ritkán látható jelenet, a gólvonal előtt állt meg a korong (She)
Mint beszámoltunk róla, a New York Rangers 2–1-re legyőzte a Los Angeles Kingset, így életben tartotta bajnoki reményeit. A vendégeket nem sok választotta el attól, hogy 2–0-ról egyenlítsenek, kevéssel a meccs vége előtt Alec Martinez lövése átment Henrik Lundqvist két lába között, azonban a gólvonalon már nem csúszott át a korong.
jún. 12
9:57
A családi gyász ellenére Scolari marad a csapatánál (Infostart)
Unokaöccsének keddi halála után is marad Luiz Felipe Scolari a brazil labdarúgó-válogatottnál, és a szövetségi kapitány ott lesz a horvátok elleni mai világbajnoki nyitómérkőzésen.
jún. 12
9:57
FIFA: nem támogatják a korhatár bevezetését (She)
Nem támogatta a korhatár bevezetését választott képviselők esetében a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) tagsága. A 209 országot magába tömörítő szövetség tagságának nagy része ellenezte azt is, hogy kikössék, hány cikluson át lehet betölteni egy posztot.
jún. 12
9:57
Sportfogadás: Fred lenyomja a Neymar, Messi, Ronaldo triót - interjú Tomihmvvel (Agroinform)
Interjúnkban a hatharom.com tippmesterével beszélgettünk, aki elmondta, hogy mit vár az idei világbajnokságtól.
jún. 12
9:59
FTC: egy balbekk jött, egy megy, egy bizonyítana, egyet kiszemeltek (She)
Az elmúlt években a szélső védők posztja számított a Ferencváros gyenge pontjának. A nyári átigazolási időszak során azonban jelentősen megerősödhet ezen a téren Thomas Doll csapata, főképp a bal szélen.
jún. 12
10:01
Női kézi: marad Érden a montenegrói beállós (She)
Szara Vukcsevics szerződést hosszabbított az Érd női kézilabdacsapatával – tudatta a játékost képviselő ChampSport ügynökség.
jún. 12
10:15
Lerohanták a szurkolók Messiéket (Infostart)
Több mint egy tucat szurkoló nem tudta türtőztetni magát, és berohant a pályára a brazíliai világbajnokságra készülő argentin labdarúgó-válogatott szerdai nyílt edzésén.
jún. 12
10:15
Labdarúgás: ismét kórházba került Grosics Gyula (She)
Ismét kórházban ápolják Grosics Gyulát, a Nemzet sportolóját, az egykori Aranycsapat labdarúgóját – közölte családja csütörtökön az MTI-vel.
jún. 12
10:15
Tenisz: Megéri Nadal ellen fogadni a füves pályás szezon elején (Agroinform)
A világelső spanyol 2008 óta nem nyert tornát közvetlenül a Garros után, vajon idén is folytatódik ez a rossz sorozata?
jún. 12
10:33
Kórházba került Grosics Gyula (Infostart)
Ismét kórházban ápolják Grosics Gyulát, a nemzet sportolóját, az egykori Aranycsapat labdarúgóját - közölte családja csütörtökön az MTI-vel.
jún. 12
10:33
Férfi kézi: a veszprémi szélső is csatlakozott a szlovén kerethez (She)
Sokak számára meglepetés volt, hogy a nyártól a Veszprémet erősítő Gasper Marguc nem került be a szlovén férfi kézilabda-válogatott aktuális keretébe, Boris Denic szövetségi kapitány azonban behívta a jobbszélsőt a mieink elleni vasárnapi vb-selejtező visszavágója előtt.
jún. 12
10:33
Szexuális zaklatással gyanúsítják az olimpiai bajnokot (Metropol)
Az 54 éves Peter Seisenbacher kétszeres olimpiai bajnok osztrák cselgáncsozót négy tanítványa jelentette fel.
jún. 12
10:35
Kórházba került Grosics Gyula (Metropol)
Az egykori Aranycsapat 88 éves kapusa a szokásos kontrollvizsgálatot követően került az egészségügyi intézménybe.
jún. 12
10:51
Vb 2014: Rooney beszólt az öncélú C. Ronaldónak (She)
Wayne Rooney Brazíliában arra is szakított időt, hogy beszéljen egykori csapattársáról, Cristiano Ronaldóról. Az MU-ban 2005 és 2009 között együtt játszott az angol és a portugál ász. Rooney kritikája nem volt túl erős, de azért jellegzetes.
jún. 12
10:53
Videó: élje át újra a vb-k legszebb góljait másképpen! (She)
Richard Swarbrick művész és filmes egészen különleges videót készített el, amelyben felelevenítette a korábbi labdarúgó-világbajnokságok legszebb találatait. Íme az összeállítás!
jún. 12
11:09
Atlétika: remek rúdugrók és egy sztárvendég a Hopp-Parádén (She)
Makszim Taraszov személyében olimpiai és világbajnok sztárvendége lesz az idei Hopp-Parádénak, melynek fő számában, a férfi rúdugrásban nemzetközi szinten is erős mezőny gyűlik össze pénteken Budapesten, a MOM Kulturális Központ előtti Sirály sétányon.
jún. 12
11:11
Légiósok: Hajnal Tamást már itthonról is keresték (She)
Amint arról reggel már beszámoltunk, továbbra is kérdéses Hajnal Tamás jövője a német másodosztályú Ingolstadtnál, és a liga-zwei.de szerint a helyzetet az is bonyolítja, hogy a középpályást nemcsak a csapathoz, hanem a klubot támogató autógyártóhoz, az Audihoz is szerződés köti. A helyzetről a középpályás nyilatkozott a Nemzeti Sport Online-nak, és elmondta, várható változás a nyáron, van…
jún. 12
11:27
Videó: a belgák szállították a nap gólját Brazíliából (She)
Belgium 2002 óta nem szerepelt nagy világeseményen, de megérzésünk szerint meglepetést szerezhetnek a ma kezdődő labdarúgó-világbajnokságon. Egy héttel ezelőtt Adnan Januzaj jelentkezett hatalmas góllal az edzésükről, a tegnapi tréningen pedig Steven Defour kapáslövése zúgott be a hálóba a kapufa segítségével.
jún. 12
11:29
NB I: Albert Flórián vagy Lipcsei Péter edző lehet Pápán (She)
Alighanem csak a jövő héten derül ki, hogy a 2014–2015-ös bajnokságban ki lesz a Lombard Pápa Termál FC vezetőedzője. Az előző idényt Nagy Mihály irányításával fejezte be a Lombard, ám mert a szakember időközben a Videoton másodedzője lett, Bíró Péter tulajdonosnak új edzőt kell találnia – Albert Flórián és Lipcsei Péter neve is szóba jöhet.
jún. 12
11:45
Férfi kézi: Canellas három évre aláírt a Kielhez (She)
A THW Kiel férfi kézilabdacsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy három évre szerződtette a világ egyik legjobb irányító-átlövőjének számító Joan Canellast.
jún. 12
11:47
Vb 2014: Jones nem ünnepel, ha gólt lő a németeknek (She)
Az amerikai labdarúgó-válogatott középpályása, Jermaine Jones jelezte: nem ünnepel, ha gólt szerez szülőhazája, Németország ellen a brazíliai világbajnokságon.
jún. 12
12:03
Óriásjachtról figyeli a vb-t a világsztár (Infostart)
A világ ötödik legnagyobb jachtját bérelte ki 21 barátjával Brazíliában a labdarúgó-világbajnokság alatt Leonardo DiCaprio amerikai filmszínész.
jún. 12
12:03
Videó: legendás mozdulat - emlékezetes képek Puskásékról (She)
Ki ne emlékezne Puskás Ferenc Anglia elleni legendás cselére és góljára? A mozdulat 61 év után újra megelevenedik, azonban ezúttal nem a Wembleyben, hanem Budapesten a Millenárison „A labdarúgás művészete” című kiállításon. Képgalériánkért ide kattintson!
jún. 12
12:03
Cristiano Ronaldo a legnépszerűbb a közösségi médiában (Metropol)
A Real Madrid támadóját a Twitteren több mint 26 millióan követik, hivatalos Facebook-oldalának pedig mintegy 84 millió rajongója van.
jún. 12
12:05
Vb 2014: CR a legnépszerűbb a közösségi médiában (She)
Cristiano Ronaldo, a brazíliai világbajnokságon szereplő portugál válogatott sztárja a legnépszerűbb labdarúgó a közösségi médiában.
jún. 12
12:07
NB II: nyolc játékostól elköszönt a Cegléd, az edző marad (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB II-ben szereplő Ceglédi VSE a következő szezonban már nem számít nyolc játékosra, viszont Szabó István vezetőedző folytathatja munkáját a csapatnál.
jún. 12
12:21
DVTK: Futácsot valóban Törökországba vihetik; többekkel tárgyalnak (She)
Igaznak bizonyult a Nemzeti Sport áprilisi értesülése, mely szerint a DVTK-ban kölcsönben futballozó Futács Márkó iránt Törökországból érdeklődnek. Az angol Leicester csatára a kölcsönszerződése lejártával szinte biztosan távozik a klubtól, viszont több, lejáró szerződésű labdarúgóval előrehaladott tárgyalásokat folytat a DVTK.
jún. 12
12:21
VB 2014: Neymar a nyugalom szobra, erre építenek a nyitómeccsen a brazilok (Agroinform)
Közép-európai idő szerint 22 órakor kezdetét veszi a világbajnokság. Nézzük, mire számíthatunk az első meccsen!
jún. 12
12:23
Vb 2014: gól- után videobíró is? Már nem Blatteren múlik (She)
Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöke szerint meg kellene fontolni, hogy a vitatott játékvezetői ítéleteknél a csapatok vezetői mérkőzésenként két alkalommal lehetőséget kaphassanak televíziós visszajátszások kérésére.
jún. 12
12:23
Magyar foci: Grosics Gyulát ismét kórházban kezelik (Agroinform)
Ismét kórházban ápolják Grosics Gyulát, a nemzet sportolóját, az egykori Aranycsapat labdarúgóját.
jún. 12
12:25
Átigazolás: Ménez a Milané, Kaká elbúcsúzhat (Agroinform)
Zajlik az átalakítás a Milannál, Jérémy Ménez a klub legújabb szerzeménye, miközben Kaká visszatérhet Brazíliába.

Keresés