2014. június 24. kedd

jún. 24
0:09
Vb 2014: Brazília négyet vágott, Mexikó a második (She)
A brazil válogatott 4–1-re legyőzte Kamerunt, így csoportelsőként bejutott a nyolcaddöntőbe. A kvartett második helyén a horvátokat 3–1-re megverő Mexikó végzett.
jún. 24
0:13
Vb 2014: Neymar a brazilok, Márquez a mexikóiak legjobbja (She)
Mint ismert, a brazil válogatott 4–1-re legyőzte Kamerunt, így csoportelsőként bejutott a nyolcaddöntőbe. A kvartett második helyén a horvátokat 3–1-re megverő Mexikó végzett. Íme, a meccsek legjobbjai!
jún. 24
0:27
Vb 2014: Márquez csk-s mesterhármasa és az El Tri csodás hetese (She)
Mexikó 3–1-re legyőzte a halovány horvátokat az A-csoportban. Top 5 statisztika: nézzük, mit mondanak a számok erről a mérkőzésről!
jún. 24
0:31
Videó: élje át a pályán a belgák továbbjutását! (She)
A belga válogatott továbbjutásakor a szakmai stáb egyik tagjának szerencsére eszébe jutott, hogy telefonjával rögzítse az öröm perceit!
jún. 24
0:45
Brazil győzelem és csoportelsőség (Infostart)
A hazai válogatott 4-1-es győzelmet aratott hétfőn a kameruni csapat felett a brazíliai labdarúgó-világbajnokságon, ezzel az élen végzett az A csoportban. A dél-amerikaiak jobb gólkülönbségükkel lettek csoportelsők, a legjobb 16 között szombaton Chile vár rájuk. A brazilok 100. vb-meccsének legjobbja Neymar volt, aki a mostani torna 100. góljával a 17. percben szerzett vezetést, majd - Joel Matip…
jún. 24
0:45
Vb 2014: Erre senki sem számított - Louis van Gaal (She)
A holland válogatottat irányító Louis van Gaal szerint szó sincs arról, hogy Chile ellen védekező felfogásban játszottak volna.
jún. 24
0:49
A mexikóiak a második félidőben a horvátok fölé kerekedtek (Infostart)
Mexikó válogatottja 3-1-re legyőzte a horvát csapatot a brazíliai labdarúgó-világbajnokság A csoportjának harmadik fordulójában, így bejutott a nyolcaddöntőbe. Mivel a négyes másik mérkőzésén a házigazdák három góllal nyertek, így Mexikó rosszabb gólkülönbségével szorult a második helyre, de így is sorozatban hatodszor jutott a legjobb 16 közé. Az előző öt alkalommal ez egyben a végállomás is…
jún. 24
0:49
NS: brazil-chileivel folytatják; Pelé szülőházában; sorsoltak az európai kupákban - kedd (She)
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.
jún. 24
1:03
Vb 2014: a cserék nagyon jól muzsikálnak, közel a rekord (She)
Brazília 4–1-re legyőzte Kamerunt az A-csoportban. Top 5 statisztika: nézzük, mit mondanak a számok erről a mérkőzésről!
jún. 24
1:21
Vb 2014: a stylistnak sem utolsó Neymar ismét szerénykedik (She)
Brazília és Mexikó is továbbjutott az A-csoportból, kiestek a horvátok és a kameruniak. Lássuk, hogyan látták az eseményeket a főszereplők!
jún. 24
1:25
Videó: ilyen a holland tábor közepén átélni a csapat gólját (She)
A hollandok minden eseményen nagy és lelkes szurkolótáborral biztatják kedvenceiket, és ez Brazíliában sincs másképp. Leroy Fer góljánál „felrobbant” a stadion!
jún. 24
1:29
Honvéd: Zambrotta csapatához igazolt a mali védő - sajtóhír (She)
Olasz sajtóértesülés szerint a Bp. Honvéd labdarúgócsapatát elhagyó Drissa Diarra a svájci másodosztályú Chiassóhoz igazolt.
jún. 24
1:39
Schalke: döntöttek Szalai Ádám sorsáról - lapértesülés (She)
A Bild információi szerint a Schalke eldöntötte, szeretne megválni magyar labdarúgójától, Szalai Ádámtól, de az eladásnak és a kölcsönügyletnek is jelentős pénzügyi akadályai vannak.
jún. 24
1:57
FTC: a portugál élvonalba szerződött a mali támadó (She)
A portugál élvonalban legutóbb 12. helyen végző Arouca labdarúgócsapatába igazolt Ulysse Diallo, a Ferencvárost elhagyó mali támadó.
jún. 24
2:01
Videó: Neymar esélyt sem adott a kameruniaknak (She)
Fred góljánál a világbajnokság eddigi legnehezebb és legjobb asszisztensi ítéletét láthattuk: nem volt les! A mérkőzés összefoglalójáért kattintson ide!
jún. 24
2:15
Videó: részeg indiánok, „megsemmisített” riporter - exkluzív (She)
Nem egyszerű élőben bejelentkezni törékeny, brazil-japán női riporterként, amikor tucatnyi részeg brazil kiabál melletted, ölelget és puszilgat. Marosi Gergely videói a helyszínről!
jún. 24
2:33
Vb 2014: „A brazilok? A világbajnokot már megvertük" (She)
Arturo Vidal, a chileiek klasszisa kilátásba helyezte a szombati brazilverést.
jún. 24
2:51
Videó: Rafa Márquez fejese beindította a mexikóiakat (She)
A korábbi barcelonai hátvéd fejesétől szárnyakat kapott Mexikó, amely egészen a hollandok elleni nyolcaddöntőig repítette őket. A mérkőzés összefoglalójáért kattintson ide!
jún. 24
2:55
Monaco: Falcao eldöntötte, hol folytatja, szavát is adta (She)
A katari Bein Sports értesülései szerint a Monaco kolumbiai támadója, Radamel Falcao mindenben megegyezett a Real Madriddal, és a spanyol fővárosban folytatja karrierjét.
jún. 24
6:27
Nem biztos, hogy a hollandok jól jártak Mexikóval (Infostart)
A világbajnokság előtt a brazilok tartottak a nyolcaddöntőtől, úgy gondolták, az előző torna valamelyik döntőse, a spanyol, vagy a holland gárda juthat nekik. Megkapták Chilét - de nem biztos, hogy jól jártak ezzel. Igaz, a hollandok sem csapkodhatják a térdüket örömükben, hogy a mexikóiakkal találkoznak. Az A- és a B-csoport zárókörében négy mérkőzésen összesen 14 gól esett, tovább javult a…
jún. 24
7:21
Vb 2014: Olaszország-Uruguay, ki követi Kolumbiát és Costa Ricát? - program (She)
A C-csoportból Kolumbia, a D jelű négyesből Costa Rica már továbbjutott, míg Anglia elbúcsúzott a vb-től, öt másik csapatnak azonban még van esélye a nyolcaddöntőbe jutni. Lássuk, mi vár ránk kedden!
jún. 24
7:23
Besiktas: a török szélsőt Dzsudzsákkal pótolnák - sajtóhír (She)
A fotomac.com arról számolt be, hogy a török Besiktas tulajdonosa, Fikret Orman személyesen érdeklődött Dzsudzsák Balázs átigazolásának lehetőségéről.
jún. 24
7:25
Vb 2014: Rooney nélkül az angolok Costa Rica ellen - kezdő (She)
Az Angol Labdarúgó-szövetség magyar idő szerint hajnali 4 órakor hivatalos Twitter-oldalán hirdette ki kezdőcsapatát a Costa Rica elleni, utolsó vb-csoportmérkőzésre.
jún. 24
7:57
Ellopták Schumacher orvosi kartonját (Metropol)
Állítólag a média több képviselőjének is felkínálták az autóversenyző orvosi papírjait, de nem tudni, hogy ezek valódi dokumentumok-e vagy hamisítványok.
jún. 24
8:15
Mit érzett Neymar a horvátok ellen? (Infostart)
Nem érezte magán a nyomást, és többek között ennek köszönhetően játszott kiválóan Neymar, a házigazda brazil labdarúgó-válogatott kulcsembere a Kamerun elleni utolsó világbajnoki csoportmérkőzésen hétfőn.
jún. 24
8:15
Bulvár: Ellopták Michael Schumacher vizsgálati adatait (Agroinform)
Ismeretlenek megvásárlásra kínálták fel az egykori F-1-es világbajnok aktáit, melyeket a közelmúltban loptak el.
jún. 24
8:33
Milan: a felnőtteknél padozna a fiatal magyar védő (She)
A Milan tartalékcsapatának alapembere, a korosztályos magyar labdarúgó-válogatott tagjaként a hazai rendezésű U19-es Eb-re készülő Tamás Krisztián a DIGI Sport Reggeli Start című műsorának volt a vendége. A bal oldali védő beszélt edzőjéről, Filippo Inzaghiról, aki a nyáron átveszi az első csapat irányítását, de szót ejtett saját közeljövőjéről, valamint az U19-es kontinensbajnokságról is.
jún. 24
8:51
Ezer versenyző indul a szegedi korosztályos kajak-kenu vb-n! (Infostart)
Több mint nyolcvan országból több mint ezer versenyző száll vízre július 17-20-án Szegeden, az ifjúsági és U23-as kajak-kenu világbajnokságon.
jún. 24
8:51
NB I: törvény szigorítja a beléptetést a stadionokba (She)
A közeljövőben szigorodhat a beléptetés a stadionokba, miután az Országgyűlés a sporttörvény hétfői módosításával úgy döntött: a sportrendezvény-szervezőknek – ha beléptető rendszert alkalmaznak – joguk lesz a 14 évesnél idősebb nézők képmásából, ujj- vagy vénalenyomatából, illetve íriszképéből készített úgynevezett biometrikus sablon alapján azonosítani a szurkolókat.
jún. 24
8:53
NHL: Hasek, Modano, Forsberg és Blake elismerése (She)
A cseh Dominik Hasek, az amerikai Mike Modano, a svéd Peter Forsberg és a kanadai Rob Blake is bekerül az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) Hírességek Csarnokába. A beiktatási ceremóniára november 17-én kerül sor Torontóban.
jún. 24
8:55
MU: a Bilbao húzóemberével erősítenek - sajtóhír (She)
Spanyol sajtóhírek szerint a Manchester United kivásárolja szerződéséből Ander Herrerát, az Athletic Bilbao középpályását.
jún. 24
9:09
Úszás: tömeges fertőzés után - Gyurta Gergely 3 kilót fogyott (She)
Gyurta Gergely szenzációs győzelmet aratott szombaton Balatonfüreden, az Európa-kupa második állomásán. Az estét még ünnepléssel tölthette, vasárnap azonban jött valami egészen más, valami nagyon rossz... A Magyar úszás napján vízbe szállók közül sokakat megtámadott egy vírus, de egyelőre nem tudni, pontosan milyen vírus.
jún. 24
9:09
Wimbledon: Túléli Rafael Nadal az első fordulót? (Agroinform)
A wimbledoni torna második játéknapján izzasztó meccs vár Nadalra és Wawrinkára, míg Federer és Serena simázhat.
jún. 24
9:11
NB II: fizetéscsökkentéssel járhat a kiesés Kövesden (She)
Az NB I-ből kiesett Mezőkövesdnél a héten megkezdődtek a tárgyalások a játékosokkal a jövőről. Egyelőre sok a kérdés a keret összetételével kapcsolatban.
jún. 24
9:27
Videó: „Ázsia le van maradva az elittől a vb-n” - Honda (She)
A japán labdarúgó-válogatottnak már csak matematikai esélye van arra, hogy továbbjusson a C-csoportból a brazíliai vb-n. Honda Keiszuke szerint az ázsiai csapatok le vannak maradva az elittől.
jún. 24
9:27
„Kiváló a Balaton vízminősége” (Metropol)
Korábban többen megbetegedtek miután szombaton részt vettek a Magyar Úszás Napja elnevezésű rendezvényen Balatonfüreden.
jún. 24
9:27
VB 2014: Mexikó kapitánya megőrült, de csak egy estére - videó (Agroinform)
A Horvátország elleni győzelem és a továbbjutás óriási érzelmeket szabadított fel a közép-amerikaiakban.
jún. 24
9:29
Úszás: a Limnológiai Intézet szerint kiváló a Balaton vízminősége (She)
A Balaton ökológiai állapota és vízminősége egyaránt kiváló – jelentette ki a Magyar Tudományos Akadémia Balatoni Limnológiai Intézetének hidrobotanikai osztályvezetője kedden a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.
jún. 24
9:31
Honvéd: Keita nélkül kezdtek, Zsivanovics távozik (She)
Az új vezetőedző, Pietro Vierchowod bemutatkozásával kezdetét vette a Honvéd felkészülése a 2014–2015-ös szezonra.
jún. 24
10:03
PAFC: közel az egyezség a Viditől távozó csatárral (She)
A Puskás Akadémiánál már múlt héten elkezdődött a felkészülés, nyolcan már korábban távoztak a klubtól, miközben folynak egyeztetések az új szezon keretéről, közel az egyezség Lencse Lászlóval.
jún. 24
10:03
VB 2014: Scolari és Van Gaal már egymásnak szólogatnak be (Agroinform)
Brazília első helyen jutott tovább az A csoportból, de a szövetségi kapitány inkább bosszankodott, mint örült.
jún. 24
10:05
Vb 2014: Neymar a repülőn, a kifőzdében és kutyában - képek (She)
Brazíliában Neymar mindenhol jelen van. Persze a holland és a mexikói drukkerek hétfőn sem hazudtolták meg önmagukat. Képgaléria a vb 12. játéknapjáról!
jún. 24
10:07
Real Madrid: Zidane veheti át a Castilla irányítását - sajtóhír (She)
A Marca beszámolója szerint a nyáron Zinedine Zidane veheti át a spanyol másodosztályból kiesett Real Madrid Castilla irányítását.
jún. 24
10:21
Felforgatta a válogatottat a távozó angol kapitány (Infostart)
Teljesen felforgatott kezdő tizenegyet küld pályára a Costa Rica elleni világbajnoki csoportmérkőzésen Roy Hodgson, a brazíliai tornától már biztosan búcsúzó angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
jún. 24
10:21
Jégkorong: Bartalissal és Kógerrel tárgyal a Volán (She)
Bartalis István és Kóger Dániel szerződtetése továbbra is téma a Sapa Fehérvár AV 19 jégkorongcsapatánál. A két magyar válogatottal minden nyáron „kávézik" Ocskay Gábor, ahogy a szakosztály-igazgató a puhatolózó tárgyalásokat nevezi, de ezúttal lehet, hogy révbe is ér.
jún. 24
10:23
NBA: Tim Duncan egy évig még biztosan folytatja (She)
Folytatja pályafutását Tim Duncan, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) nemrég befejeződő idényében győztes San Antonio Spurs veterán játékosa.
jún. 24
10:25
Videoton: légiósok sora távozhat Székesfehérvárról (She)
A válogatottban szereplő játékosok kivételével a szokásoknak megfelelően a Videoton futballistái a tegnapi első találkozó alkalmával orvosi vizsgálaton vettek részt.
jún. 24
10:39
DVTK: ma osztrák csapat ellen készülnek az El-re (She)
A csapatok nagy része hétfőn elkezdte a felkészülést az NB I 2014–2015-ös szezonjára. Kedden egy első osztályú csapat, a Diósgyőr játszik felkészülési mérkőzést.
jún. 24
10:39
Vélemény: Alves haja és a jugoszláv átok (Agroinform)
Horvátország beleszaladt a kivont macsetébe, Brazília közepes, a hollandok viszont hasítanak. Vélemény.
jún. 24
10:41
Videó: háromszor a léc mentett, negyedikre beollózta a csatár (She)
Elképesztő jelenetek játszódtak le a perui élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 3. fordulójában a Real Garcilaso–Sport Huancayo mérkőzésen. A vendégek az ötödik percben támadásba lendültek, és egyetlen támadáson belül háromszor is eltalálták a keresztlécet, majd amikor már úgy tűnt, hogy elmúlt a veszély, jött Kleyr, és három méterről ollózva kilőtte a jobb felső sarkot. Tekintse meg…

Keresés