2014. június 6. péntek

jún. 6
0:21
Chelsea: Mourinho nem titkolja, érdekli Fabregas (She)
Csütörtökön újságírói kérdésre válaszolva José Mourinho, az angol Chelsea menedzsere egyértelművé tette, hogy érdekli a szerinte Barcelonából elvágyódó világ- és Európa-bajnok labdarúgó, a spanyol Cesc Fabregas szerződtetése.
jún. 6
6:57
Sísport: Svédország és Ausztria újra vb-helyszín lesz (She)
A Nemzetközi Síszövetség (FIS) csütörtöki döntése értelmében a svédországi Are rendezheti a 2019-es alpesi világbajnokságot.
jún. 6
7:15
NBA: a légkondi elromlott, James begörcsölt, a Spurs nyert (She)
A San Antonio Spurs 110–95-re nyert a Miami Heat ellen az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság döntőjének első mérkőzésén. A légkondicionáló berendezés meghibásodása miatt igazi szaunában érezhették magukat a játékosok, akik közül a Heat kulcsembere, LeBron James görcsöt kapott, és nem tudott segíteni csapatának a találkozó döntő szakaszában.
jún. 6
7:15
Leonardo az NB I legjobb játékosa (Metropol)
Leonardót, a Ferencváros brazil középpályását választotta a Hivatásos Labdarúgók Szervezete (HLSZ) a 2013/2014-es idényben az NB I legjobb mezőnyjátékosának.
jún. 6
7:17
Világfutball: újrakezdi a 40 éves francia világbajnok (She)
Robert Pires ősszel folytatja labdarúgó-pályafutását: a világ- és Európa-bajnok francia játékos az újonnan induló indiai szuperbajnokságba igazol – értesült a France Football.
jún. 6
7:33
Férfi kézi: Skaliczki hosszabbított Mezőkövesden (She)
Az egyik legsikeresebb magyar kézilabdaedző, Skaliczki László egy évvel meghosszabbította Mezőkövesden lejáró szerződését.
jún. 6
7:51
NB I: Gellei Imre büszke a Paksra és a Haladásra (She)
A Sport Tv Mai helyzet című műsorának vendége Gellei Imre, az MLSZ szakmai bizottságának elnöke volt, aki az utánpótlás-bajnokság átszervezéséről beszélt, továbbá kitért arra is, hogy mely magyar futballisták értéke csökkent a kevesebb játéklehetőség miatt.
jún. 6
7:53
Kaposvár: Selymes Tibor és a légiósok is távoznak (She)
Illés János bizakodó: a Kaposvári Rákóczi ügyvezetője a Nemzeti Sportnak elmondta, reális, teljesíthető cél, hogy az élvonalból elköszönő zöld-fehérek egy év múlva ismét az NB I-ben szerepeljenek. Távozik Selymes Tibor vezetőedző és a légiósok is.
jún. 6
8:27
DVTK: nem marasztalják az ecuadori csatárt (She)
Az Észak-Magyarország információja szerint a DVTK NB I-es labdarúgócsapata nem tart igényt a 24 éves ecuadori támadóra, Augusto Batiojára. A játékos augusztus végén érkezett, és bár a szerződése nem jár le, de teljesítményével nem győzte meg a szakmai stábot.
jún. 6
8:27
Bundamaffia: a szurkolók az áldozatok (Metropol)
Chris Eaton és Brett Forrest, A bundamaffia című könyv szerzője és a FIFA volt biztonsági igazgatója a fogadási csalások magyar száláról is beszélt.
jún. 6
8:45
Győri ETO: Rudolf szerint szinte bárkivel felvehetik a versenyt (She)
A labdarúgó NB I második helyén végző Győri ETO magyar válogatott csatára, Rudolf Gergely az egyik regionális portálnak adott nyilatkozatában elmondta, ha a nemzetközi porondon is úgy teljesítenek, mint a múlt hét végén befejeződött bajnokság hajrájában, akkor szinte bárkivel felvehetik a versenyt. A 29 esztendős támadó hozzátette, nem bánta meg, hogy elhagyta a DVTK a Győr kedvéért, mert nem…
jún. 6
8:47
Videó: Rio után nagy változás jön az életemben - Gergely István (She)
A bajnoki rájátszást követően végleg szögre akasztotta sapkáját a magyar vízilabdázás egyik klasszis kapusa, Gergely István. Az NSO Tv-nek a szép és hosszú pályafutása mellett további céljairól is beszélt.
jún. 6
9:21
Vb 2014: a torna után nevezik meg az új görög kapitányt (She)
A Görög Labdarúgó-szövetség (EPO) csak a csütörtökön kezdődő brazíliai világbajnokság után nevezi meg a válogatott új szövetségi kapitányát.
jún. 6
9:21
Sportfogadás: 300 euró összdíjazású tippligával tér vissza az LSbet! (Agroinform)
Az LSbet ismét 300 eurós tippligával és 120 eurós első befizetési bónusszal kedveskedik a hatharom.com felhasználóinak!
jún. 6
9:23
Videó: összeszorított foggal - kézben vitték le Jamest (She)
Mint ismert, a 2014-es NBA-döntőt az alapszakaszgyőztes és hazai pályán játszó San Antonio Spurs nyerte meg. A találkozón a légkondicionáló berendezés meghibásodása miatt 32 Celsius-fokos meleg uralkodott a csarnokban. A Heat kulcsembere, LeBron James nem bírta a gyűrődést, görcsöt kapott, és nem tudott segíteni csapatának a találkozó döntő szakaszában. Tekintse meg a jelenetet 1:35-től!
jún. 6
9:23
Karrier: Mourinho szerint Lampard a vb után a válogatottól is elköszön (Agroinform)
A Chelsea menedzsere, José Mourinho szerint Lampard a világbajnokságon lép utoljára pályára az angol válogatottban.
jún. 6
9:25
Mezőkövesd: nem fordulnak az UEFA-hoz; a banki nyitva tartás közbeszólt (She)
Nem akar ártani a magyar labdarúgásnak, így nem fordul az Európai Labdarúgó-szövetséghez az NB I-ből kiesett Mezőkövesd labdarúgócsapata, amely az Újpest több bajnokiját is megóvta, mivel megítélése szerint a lila-fehérek néhány játékosukat jogosulatlanul szerepeltették.
jún. 6
9:39
Jégkorong: Sofronék átadták a macikat a beteg gyerekeknek (She)
A Magyar Jégkorongszövetség a Szivárvány Gyermeknap keretében átadta az áprilisban összegyűjtött több mint kétezer plüssállatot a Heim Pál Gyermekkórház betegeinek.
jún. 6
9:41
Kajak-kenu: kikapott a válogatón az olimpiai-2. férfi négyes (She)
„Ez az a helyzet, amikor bármelyik ujjamat harapom meg, fáj. Viszont örülök, hogy az olimpiai ezüstérmes négyesnek van ellenfele, és tegyük hozzá, azt a csapatot is én csináltam” – mondta Fábiánné Rozsnyói Katalin a férfi négyesek első Európa- és világbajnoki válogatóversenye után, amelyen nagy meglepetésre nem az olimpiai második Kammerer Zoltán, Tóth Dávid Kulifai Tamás, Pauman Dániel alkotta…
jún. 6
9:43
Görhoki-vb: az 5–8. helyért játszik a magyar csapat (She)
Vereséget szenvedett csütörtökön a középdöntőben a Ladányi Balázs nevével fémjelzett magyar görhoki-válogatott Ausztráliától, így eldőlt, hogy a mieink az 5–8. helyért játszanak a pardubicei világbajnokságon.
jún. 6
9:57
Kajak-kenu: az olimpiai 2. férfi négyes kikapott a válogatón (She)
„Ez az a helyzet, amikor bármelyik ujjamat harapom meg, fáj. Viszont örülök, hogy az olimpiai ezüstérmes négyesnek van ellenfele, és tegyük hozzá, azt a csapatot is én csináltam” – mondta Fábiánné Rozsnyói Katalin a férfi négyesek első Európa- és világbajnoki válogatóversenye után, amelyen nagy meglepetésre nem az olimpiai második Kammerer Zoltán, Tóth Dávid Kulifai Tamás, Pauman Dániel alkotta…
jún. 6
9:57
Babos állandó partnert talált magának (Metropol)
A Roland Garroson Rafael Nadal, Novak Djokovic és Andy Murray megint a legjobb négy között van, míg a kakukktojást Ernests Gulbisnak hívják.
jún. 6
9:59
DVTK: Olyan leszek, mint Szűz Mária - Szivics (She)
Mint beszámoltunk róla, sikerrel járt a DVTK az MLSZ fellebbviteli bizottságánál a fél évre mindennemű sporttevékenységtől eltiltott Tomiszlav Szivics ügyében, a szakember pedig máris tett egy fogadalmat.
jún. 6
10:01
DVSC: Kondás számít Varga József játékára a BL-ben (She)
A magyar bajnok DVSC-Teva labdarúgócsapatának vezetőedzője, Kondás Elemer számít az angliai kölcsönjátéka után visszatérő Varga József játékára a Bajnokok Ligája selejtezőjében.
jún. 6
10:15
Újpest: U19-es belga válogatott érkezhet - sajtóhír (She)
Belga sajtóhír szerint elképzelhető, hogy Tortol Lumanza Lembi, a Standard Liege labdarúgócsapatának 20 éves középpályása kölcsönbe az Újpesthez szerződik.
jún. 6
10:15
Gera: nem aktuális, hogy hazatérek (Metropol)
Gera Zoltán nem kapott ajánlatot a Ferencváros labdarúgócsapatától, és szerinte jelenleg nem aktuális, hogy visszatérjen Magyarországra.
jún. 6
10:33
NB I: Bosnjak a szurkolók miatt választotta a Ferencvárost (She)
A labdarúgó NB I harmadik helyén végzett, így a következő idényben az Európa-ligában szerepelhet a Ferencváros, melynek harmadik nyári szerzeménye, Bosnjak Predrag az új csapata hivatalos honlapjának adott videointerjújában elmondta, a szurkolók miatt választotta az „ország legnagyobb klubját”.
jún. 6
10:33
Roland Garros: Érik a Nadal-Djokovics álomdöntő (Agroinform)
A francia nyílt teniszbajnokság pénteki játéknapján Gulbis-Djokovics és Nadal-Murray elődöntőket rendeznek.
jún. 6
10:35
VB 2014: Halálcsoport olasz, angol vagy uruguayi keserűséggel (Agroinform)
Costa Rica lesz a pofozógép, de mire megy egymással a három korábbi aranyérmes? Esélylatolgatás, D-csoport.
jún. 6
10:51
Légiósok: Gera nem tárgyalt a Fradival, a Championshipből keresték (She)
Gera Zoltán a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában elmondta, nem tárgyalt a Ferencvárossal, eddig az angol másodosztályból kapott konkrét ajánlatot. Legszívesebben negyven éves koráig futballozna, bár úgy érzi, ennek azért nincs realitása.
jún. 6
10:51
A FIFA szerint minden rendben lesz (Metropol)
A FIFA úgy véli, nem jelent problémát, hogy néhány stadionban, így a helyi Corinthians Arénában is még folynak a munkálatok a vb előtt néhány nappal.
jún. 6
10:53
Válogatott: a magyar csapat hatszor értékesebb a kazahnál (She)
Az egyik kazah honlap készített egy összeállítást, amely szerint az Albániát 1–0-ra legyőző magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapata több mint hatszor értékesebb a kazahénál. A két együttes szombaton 20.30-tól felkészülési mérkőzést játszik egymással a Puskás Ferenc Stadionban.
jún. 6
10:55
Vb 2014: pályafutása után edzősködne Miroslav Klose (She)
Pályafutása befejezése után edzősködni szeretne Miroslav Klose, a német labdarúgó-válogatott és a Lazio támadója.
jún. 6
10:57
Videó: Marcelót csúnyán befűzte a másodedző (She)
Már csak hat nap van hátra a brazíliai labdarúgó-világbajnokságig, amelynek nyitó mérkőzésére nagyon készülnek a házigazdák. A selecao minapi edzésén Marcelo nem volt túl jó formában, ugyanis Anselmo Sbragia, másodedző csúnyán befürdette, s ez láthatóan nem tetszett a Real Madrid hátvédjének. Íme!
jún. 6
11:27
Gera: nem aktuális, hogy hazatérek (Infostart)
Gera Zoltán nem kapott ajánlatot a Ferencváros labdarúgócsapatától, és szerinte jelenleg nem aktuális, hogy visszatérjen Magyarországra.
jún. 6
11:27
DVTK: a klublegenda szakmai tanácsadóként tér vissza (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK hivatalos sajtótájékoztató keretében mutatta be új sportigazgatóját, a Kovács Zoltánt váltó Árki Gábort. Az eseményen kiderült, hogy a jövőben Oláh Ferenc, a diósgyőri klublegenda szakmai tanácsadóként segíti a csapatot.
jún. 6
11:27
Magyar foci: Gera a Fradi helyett a Premier League-be igazolna (Agroinform)
Gera Zoltán nem kapott ajánlatot a Ferencvárostól és szerinte jelenleg nem aktuális, hogy visszatérjen Magyarországra.
jún. 6
11:29
Tour de France: nem kockáztat a Vuelta címvédője (She)
Áprilisi súlyos balesete után még nincs versenyre alkalmas állapotban az amerikai Chris Horner, aki így nem indul a jövő heti svájci kerékpáros körversenyen, de a július 5-én rajtoló Tour de France-on mindenképpen ott szeretne lenni.
jún. 6
11:45
Vb 2014: bárki bemehet a pályákra, mégpedig büntetlenül (She)
A Google Maps fejlesztőinek köszönhetően az internet segítségével bárki betekintést nyerhet a brazíliai labdarúgó-világbajnokság stadionjaiba.
jún. 6
11:45
Átigazolás: Vidics csábíthatja át Hernándezt az Interbe (Agroinform)
Élénk tárgyalásokat folytat az Inter és a Manchester United a mexikói Javier Hernández átigazolásáról.
jún. 6
11:47
DVTK: Futács megtartásához komoly extra szükséges (She)
A mögöttünk hagyott idényben a Leicester City által kölcsönadott Futács Márkó szívesen maradna Diósgyőrben, de a megtartásához komoly extra szükséges – mondta Árki Gábor, a DVTK új sportigazgatója a hivatalos bemutatása alkalmából rendezett sajtótájékoztatón.
jún. 6
11:49
Kézi: a vb-selejtező időpontjában edz a magyar válogatott (She)
Pénteken és szombaton már a szlovénok elleni vasárnapi mérkőzés időpontjában edz a Veszprém Arénában a magyar férfi kézilabda-válogatott.
jún. 6
12:03
Videó: törés-zúzás - a pápa már tudja, ki nyeri a vb-döntőt (She)
Érdekes reklám látott napvilágot, amelyben Ferenc pápa - persze csak a hasonmása – megnézi a hat nap múlva kezdődő brazíliai világbajnokság döntőjét, azaz a Spanyolország–Argentína összecsapást. A finálé győztese nem az egyházfő hazája lett, így nagy törés-zúzás következett. Egyébként az igazi pápa már szerepelt egy reklámban, abban Cristiano Ronaldót áldotta meg. Íme!
jún. 6
12:04
Tipp: Az oroszok átroboghatnak Litvánián (Agroinform)
Az oroszok a férfi kézilabda vb-selejtezőjének első meccsén eldönthetik a továbbjutást Litvánia ellen.
jún. 6
12:06
Kanadai Nagydíj: A zászló Hamiltonnak áll, de Rosberg is simázhat (Agroinform)
Rosbergé a mentális fölény, Hamiltonnak meg a pálya fekszik jobban. A Ferrari újításokat hoz. Beharangozó.
jún. 6
12:39
Férfi kézi: Sigurdsson Kielből a Barcelonába igazolt (She)
A Barcelona férfi kézilabdacsapata kétéves szerződést kötött a Kielt elhagyó izlandi balszélsővel, Gudjón Valur Sigurdssonnal.
jún. 6
12:41
NB I: elszakadt a térdszalagja a DVTK középhátvédjének (She)
Elszakadt a belső térdszalagja Debreceni Andrásnak, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK 25 esztendős középhátvédjének.
jún. 6
12:57
NB II: az NB I-ből érdeklődnek a ZTE távozó középpályása iránt (She)
Közös megegyezéssel szerződést bontott Hajdú Norbert a labdarúgó NB II-ben szereplő ZTE-vel.
jún. 6
13:15
NB II: a korábbi gólkirály elhagyja a Siófokot (She)
Sérülés miatt csupán négy bajnokin játszott Waltner Róbert Siófokon, s bár időközben felépült, szerződése lejár a szezon végén, és nem marad az NB II-es együttesnél.
jún. 6
13:15
Multifunkcionális stadion épül Diósgyőrben (Metropol)
Multifunkcionális stadion épül Diósgyőrben a jelenlegi helyén, a 4,5 milliárd forintos beruházást a központi költségvetésből fedezik.

Keresés