2014. június 5. csütörtök

jún. 5
0:06
Barca: Piqué a kamerák előtt elmondta, hogy Fabregas távozik (She)
Érdekes történet járta be a spanyol sportsajtót szerda este: Gerard Piqué, az FC Barcelona labdarúgócsapatának védője elárulta Vicente del Bosquénak, a spanyol válogatott szövetségi kapitányának, hogy Cesc Fabregast eladja a katalán klub, mégpedig 33 millió euróért.
jún. 5
0:24
NS: felkészül: Radó András; Neymar ledobta láncait; Pólós fiúk bikiniben - csütörtök (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.
jún. 5
1:00
Videó: Dzsudzsák pozitívabb hangulatban reménykedik (She)
Az albánok legyőzése után Dzsudzsák Balázs elmondta, csak annak tudnak örülni, hogy nyertek egy góllal, s hogy szombaton a kazahok ellen remélhetőleg pozitívabb lesz a hangulat. Kalmár Zsolt egy korszak hajnaláról beszélt, míg Stieber kifejette, hallották a negatív reakciókat, de szerinte a pozitívumokat kell kiemelni. Az NSO Tv riportja.
jún. 5
1:18
NFL: 28 milliárdos hosszabbítás Colin Kaepernicknek (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) vitézkedő San Francisco 49ers hat évvel meghosszabbította irányítója, Colin Kaepernick szerződését.
jún. 5
1:22
Videó: Pintér Attila érzi a szurkolók szeretetét (She)
Az albánok 1–0-s legyőzése után Pintér Attila úgy reagált a szurkolói füttyszót érintő kérdésre, hogy „ha így foglalkoznak az emberrel, akkor szeretik”. A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya Szalai Ádámról is kifejtette véleményét. Reakció.
jún. 5
4:36
Aczél azt vallotta: Vezetői parancsra csaltak a REAC-nál (Blikk)
Budapest — Aczél Zoltán (47) szerint felsőbb utasításra csaltak a REAC labdarúgói. Erről a fogadási ügyben, gazdálkodó szervezet önálló intézkedésre jogosult dolgozója által, kötelességszegéssel elkövetett vesztegetés bűntettével vádolt szakember a keddi tanúvallomásában beszélt.
jún. 5
7:00
Vb 2014: Argentína lerendezte Trinidadot (She)
A brazíliai világbajnokságra hangoló, ott az egyik favoritként kezdő argentin labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen háromgólos győzelmet aratott Trinidad és Tobago ellen. A vb-résztvevők közül Uruguay, Chile és Elefántcsontpart is nyert.
jún. 5
7:02
NHL: túlóra a döntő első felvonásán, előny a Kingsnél (She)
Hosszabbítás után a kétgólos hátrányból felálló Los Angeles Kings 3–2-re nyert a vendég New York Rangers ellen az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) Stanley-kupa-döntőjének első mérkőzésén. A győztes gólt Justin Williams ütötte a 65. percben. Az egyik csapat negyedik sikeréig tartó párharc következő felvonását magyar idő szerint vasárnap hajnalban rendezik ugyancsak a kaliforniai…
jún. 5
7:18
Kölcsönaranyérmet kapott a döbbenetes baleset után (Infostart)
A kardozók hétvégi serdülő bajnokságán súlyosan megsérült Plank Máté, a Vasas kardozója. Asszó közben eltört az ellenfél fegyvere, és a markolatos darab beleállt Máté combjába.
jún. 5
7:18
NB I: nem fizették be a díjat, érvénytelen Kövesd-fellebbezés (She)
Elutasította a Mezőkövesd-Zsóry óvást érintő fellebbezését a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fellebbviteli bizottsága, mert a klub ügyvezetője elkésett a fellebbezéssel, s a díját sem fizette be.
jún. 5
7:36
Vb 2014: sztrájkolnak a Sao Pauló-i metró dolgozói (She)
Határozatlan ideig tartó sztrájkot hirdettek meg csütörtöktől a Sao Pauló-i metró alkalmazottjai, alig egy héttel az előtt, hogy a brazíliai nagyvárosban megrendezik a labdarúgó-világbajnokság nyitómérkőzését.
jún. 5
7:36
Puskás-nap: a legenda folytatódik (Metropol)
Madrid után Athénban is van emlékhelye Puskás Ferencnek, aki 43 éve BEK-döntőbe vezette a Panathinaikoszt.
jún. 5
7:54
Újpest: a PAFC és a Paks támadójával erősíthetnek a lilák (She)
Ugyan az továbbra sem dőlt el, hogy a vezetőedző, Nebojsa Vignjevics marad-e az Újpest labdarúgócsapatánál, már körvonalazódnak a lila-fehérek erősítési tervei.
jún. 5
8:12
NB I: a Vasas után az újoncnál folytathatja a Loki-középpályás (She)
Lejár a 22 éves Gál Mátyás kölcsönadási szerződése a Vasas labdarúgócsapatánál, de nem tér vissza Debrecenbe.
jún. 5
8:48
Férfi kézi: vasárnap elköszön a válogatottól Mocsai Tamás (She)
Hiányzik a férfi kézilabda-válogatott vb-selejtezőre készülő keretéből a 35 éves Mocsai Tamás. A veszprémi jobbátlövő, aki 190-szer viselte a címeres mezt és 439 gólt lőtt a válogatottban, vasárnap ünnepélyes keretek között, de „civilben" elköszön a nemzeti csapattól, amelyben 14 éven át szerepelt.
jún. 5
8:50
Videó: Sterling durvult, Valencia nyakra ment - piros (She)
A brazíliai világbajnokságra készülő angol és ecuadori labdarúgó-válogatott 2–2-re végzett egymással Miamiban felkészülési mérkőzésen. A találkozó 79. percében Raheem Sterling csúnyán odacsúszott Antonio Valenciának, aki nem hagyta szó nélkül a dolgot. A játékvezető mindkét játékost kiállította. Íme!
jún. 5
9:06
Kajak-kenu: az olimpiai 2. négyes két kihívót kapott (She)
Csütörtökön a férfi négyesek küzdelmeivel megkezdődik az első felnőtt, U23-as és ifjúsági gyorsasági kajak-kenu, valamint parakenu Európa- és világbajnoki válogatóverseny Szegeden. A felnőttmezőny győztesei indulási jogot szereznek a július 11. és 13. között megrendezésre kerülő brandenburgi Európa-bajnokságra.
jún. 5
9:09
NBA: Sikerül-e a triplázás Lebron Jameséknek? (Agroinform)
Magyar idő szerint csütörtök hajnalban veszi kezdetét az NBA idei nagydöntője ahol ismét Spurs-Heat derbit rendeznek.
jún. 5
9:11
Roland Garros: Bouchard meglepheti Sarapovát, Halep simázhat Petkovic ellen (Agroinform)
Csütörtökön Sarapova és Bouchard illetve Halep és Petkovic csap össze a Roland Garros női elődöntőiben.
jún. 5
9:24
Vb 2014: Anglia és Hodgson a szélső sérülése miatt aggódik (She)
Az angol labdarúgó-válogatott szélsője, Alex Oxlade-Chamberlain megsérült a szerda esti Ecuador elleni felkészülési mérkőzésen, tíz nappal a válogatott első világbajnoki mérkőzése előtt. Mindez érthetően nagy aggodalomra adott okot az angoloknál.
jún. 5
9:26
Ausztrália: Villa a Melbourne Cityben hangol New Yorkra (She)
Ausztráliában játszik három hónapot, mielőtt az észak-amerikai profiligához (MLS) jövőre újoncként csatlakozó New York City FC-ben folytatná pályafutását David Villa, a spanyolok világ- és Európa-bajnok labdarúgója.
jún. 5
9:28
Videó: Priskin bevágta, Pintér az öklét rázta (She)
A harmadik mérkőzését játszotta a magyar labdarúgó-válogatott Pintér Attila irányításával: Albánia ellen a csereként beálló Priskin Tamás tizenegyesből született találatával 1–0-ra győzött a nemzeti csapat a Puskás Ferenc Stadionban. Íme, a gól!
jún. 5
9:42
Mocsai visszavonul (Blikk)
jún. 5
9:42
MU: rejtegette könnyeit a korábbi csapattárs elől Giggs (She)
Az ITV-nek adott, csütörtökön adásba kerülő exkluzív interjúban Ryan Giggs arról beszélt, miként élte meg a Manchester Unitednél az elmúlt szezon hajráját, amikor ideiglenes menedzserként is szolgálta a klubot. A Guardian által közölt ízelítőből kiderült, a játéktól visszavonuló walesi az utolsó, Southampton elleni idegenbeli meccset követően könnyekben tört ki.
jún. 5
9:44
Férfi kézi: Bármikor aláírhatok a Veszprémhez - Nilsson (She)
Andreas Nilsson, a szétesni látszó HSV Hamburg 24 esztendős svéd beállója megerősítette, hogy Veszprémben folytatja pályafutását, bármikor aláírhat a magyar bajnokhoz.
jún. 5
10:03
Átigazolás: Piqué elárulta, Fabregast eladta a Barcelona (Agroinform)
Nem tudott elég diszkrét és halk maradni Gerard Piqué.
jún. 5
10:18
NB I: a Lombard nem tudja megtartani afrikai légiósát (She)
Távozik a Lombard Pápa labdarúgócsapatától a 24 éves Georges Griffiths, aki a Riedtől érkezett kölcsönbe. Az elefántcsontparti csatárt nem tudja megtartani a pápai együttes, ezért visszatér osztrák klubjához.
jún. 5
10:20
Videó: Lionel Messi előtt meghajolt az ellenfél (She)
Csütörtök hajnalban az argentin labdarúgó-válogatott 3–0-ra nyert Trinidad és Tobago ellen felkészülési mérkőzésen. A vb-résztvevő argentinok klasszisát, Lionel Messit különös módon köszöntette az ellenfél középpályása, Ataullah Guerra, ugyanis a megszokott kézfogás során meg is hajolt a Barca sztárja előtt. Íme!
jún. 5
10:22
Légiósok: megfelelő ajánlat esetén elengedik Hajnalt (She)
A német másodosztályban szereplő Ingolstadt labdarúgócsapata a jövőben nem feltétlenül ragaszkodik Hajnal Tamás játékához. Erről maga a vezetőedző, Ralph Hasenhüttl beszélt a liga-zwei.de-nek.
jún. 5
10:36
Panathinaikosz: „Szerettük Puskást, sohasem felejtjük el!” (She)
Negyvenharmadik évfordulóját ünnepli a Bajnokcsapatok Európa-kupájában a döntőbe jutásnak a Panathinaikosz. Ebből az alkalomból emlékeztek meg a játékosok akkori vezetőedzőjükről, Puskás Ferencről, akinek emléktáblát állítottak a görög klub stadionjában.
jún. 5
10:36
David Villa három hónapig Ausztráliában játszik (Metropol)
A spanyolok világ- és Európa-bajnok labdarúgója jövőre az észak-amerikai profiligában szereplő New York City FC-ben folytatja pályafutását.
jún. 5
10:38
NB I: az Újpest szabadrúgásból, a Kövesd szögletből se talált be (She)
A labdarúgó NB I-es szezonzárásokat követően már megszokhatták olvasóink, hogy részletes gólelemzéssel jelentkezünk. Ennek második részében a rögzített helyzetekből születő gólok statisztikáit foglaljuk össze.
jún. 5
10:54
Bayern: ha Müller nem kap helyet a kezdőben, távozhat (She)
Thomas Müller, a német Bundesligában szereplő Bayern München labdarúgócsapatának támadója megerősítette korábbi nyilatkozatát, hogy csak akkor marad a bajoroknál, ha rendszeresen a kezdőcsapat tagja lesz, különben távozhat.
jún. 5
10:57
VB-tippjáték: 750 ezer forint értékű nyereményeső a foci-vb alatt! (Agroinform)
iPad Air, szurkolói relikviák és ingyen sportfogadó tőke kerül szétosztásra a hatharom.com vb-tippjátékán!
jún. 5
10:59
Magyar válogatott: Rózsa kivédte, Priskin belőtte, a többiek meg ott voltak... - értékelés (Agroinform)
Kapusposzton jól állunk, újoncaink, mint a tenger, csapatunk viszont még mindig nincs. Hogy lesz ebből továbbjutás?
jún. 5
11:12
Videó: Ricardo Moniz balhéval búcsúzott a lengyelektől (She)
Mint ismert, a német második ligás 1860 München labdarúgócsapata hivatalos honlapján bejelentette, hogy Ricardo Monizt, a Ferencváros volt vezetőedzőjét nevezte ki trénernek. Moniz a Lechia Gdanskot hagyta ott Király Gábor csapatáért, a lengyelektől azonban érdekes módon búcsúzott. A napokban terjedt el az a videó, amelyen látható, hogy a holland szakember kis híján nekiment a…
jún. 5
11:12
Négy magyar érem a női ökölvívó Eb-n (Metropol)
Nagy Tímea, Szatmári Petra és Kovács Mária után Ancsin Katalin is bejutott az elődöntőbe a Bukarestben zajló női ökölvívó Európa-bajnokságon.
jún. 5
11:14
Ökölvívás: Ancsin is elődöntős, négy magyar érem a női Eb-n (She)
Nagy Tímea, Szatmári Petra és Kovács Mária után Ancsin Katalin is bejutott az elődöntőbe a Bukarestben zajló női ökölvívó Európa-bajnokságon, amelyen így már biztosan négy érmet szerez a magyar csapat.
jún. 5
11:15
VB 2014: A sötét lovak csoportja (Agroinform)
Nincs igazi nagyágyú a brazíliai vb C-csoportjában, talán ettől is lehet igazán izgalmas a továbbjutásért való harc.
jún. 5
11:16
NBA: Sterling eladja a Clipperst, nem pereli a ligát (She)
Donald Sterling, a Los Angeles Clippers kosárlabdacsapatának tulajdonosa szerdán beleegyezett a klub eladásába, s úgy döntött, visszavonja keresetét az észak-amerikai liga (NBA) ellen.
jún. 5
11:30
Válogatott: „Néhány összetartás nem tanít meg focizni” (She)
Nem az összetartás tanítja meg focizni a válogatottat, az Eb-kijutás pedig nem lesz olyan egyszerű dolog, különösen a csapat támadójátékának kell sokat javulni, mert nincsen jó csatár helyzetbe kerülési képesség nélkül – véli Dunai Antal korábbi válogatott játékos és edző. Dunai a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában elmondta: aggasztó ma a jó védők hiánya is.
jún. 5
11:30
Megszületett a magyar olimpikon kisfia! (Blikk)
Newport Beach – Anya lett Fazekas-Zur Krisztina (33). A londoni olimpián a kajak négyes tagjaként Szabó Gabriellával (27), Kozák Danutával (27) és Kovács Katalinnal (38) 500 méteren aranyérmet szerző sportoló az Egyesült Államokban szerdán világra hozta kisfiát, Noah Davidet.
jún. 5
11:48
KTE: Gyagya és Németh V. hosszabbított a klubbal (She)
Élt opciós jogával a Kecskeméti TE labdarúgócsapata, és egy évvel meghosszabbította két játékosa, Gyagya Attila és Németh Viktor szerződését.
jún. 5
11:48
Két helyet rontott a magyar válogatott (Metropol)
A FIFA legfrissebb világranglistáját változatlanul az Európa- és világbajnok spanyolok vezetik, a magyar csapat a 47.
jún. 5
11:50
Tizenkét érmet nyertek a magyar karatésok Bakuban (Metropol)
Kovács Mónika formagyakorlatban, Szepesi Csenge küzdelemben lett Európa-bajnok.
jún. 5
11:52
Mocsai: az év válogatott eseménye következik (Metropol)
Az év legfontosabb válogatott eseményének tartja Mocsai Lajos szövetségi kapitány a szlovénok elleni világbajnoki selejtezős párharcot.
jún. 5
12:06
Vb 2022: Platini nem zárkózik el a megismételt szavazástól (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetséget (UEFA) vezető Michel Platini szerint ha bebizonyosodnak a Katar elleni korrupciós vádak, akkor meg kell ismételni a 2022-es világbajnokság helyszínkijelölő szavazását.
jún. 5
12:06
Lehet, hogy újból szavaznak a 2022-es vb színhelyéről (Metropol)
Lapértesülés szerint Katar egykori legmagasabb rangú sportvezetője kenőpénzekkel „megvásárolta” hazája számára a 2022-es vb rendezési jogát.
jún. 5
12:08
FTC: Felkerülnek a srácok, és hullanak, mint a legyek - Lipcsei (She)
Egyetlen olyan játékos sincs az FTC II-ben, aki hamarosan meghatározó egyéniség lehetne az első gárdában – állítja Lipcsei Péter az utanpotlassport.hu-nak adott interjújában. Nem érti, miért kell motiválni a mai fiatalokat, amikor a legjobb magyar közönség előtt játszhatnának.
jún. 5
12:24
Két helyet rontott a magyar válogatott (Infostart)
A magyar válogatott két helyet rontva 47. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb, csütörtökön nyilvánosságra hozott világranglistáján, melyet változatlanul az Európa- és világbajnok spanyolok vezetnek.

Keresés