2014. június 5. csütörtök

jún. 5
12:24
Vb 2014: Prandelli nem aggódik a kínos döntetlen után sem (She)
Cesare Prandelli olasz szövetségi kapitány nem lát okot az aggodalomra, annak ellenére sem, hogy csapata szerdán csak 1–1-es döntetlent játszott Luxemburg válogatottjával a brazíliai labdarúgó-világbajnokság előtti utolsó felkészülési mérkőzésén.
jún. 5
12:26
Videó: majdnem elkapta Pintért a magyar Jimmy Jump (She)
Mint ismert, felkészülési mérkőzésen 1–0-ra nyert a magyar labdarúgó-válogatott Albánia ellen a Puskás Ferenc Stadionban. A találkozó 77. percében egy Dzsudzsák-mezes szurkoló rohant be a pályára és a kispad felé vette az irányt. A biztonságiak hamar észbe kaptak és megakadályozták, hogy a drukker egészen Pintér Attilához szaladjon. A magyarfutball.hu felvétele.
jún. 5
12:28
Edzősors: életében először Afrikában dolgozhat Trapattoni (She)
Szövetségi kapitányt keres a Dél-Afrikai Labdarúgó-szövetség, és a kispadra az egyik jelölt Giovanni Trapattoni, akinek a neve szóba került az elmúlt héten a Budapest Honvédnál is.
jún. 5
12:42
Vízilabda: a női válogatott legyőzte a juniorokat (She)
A júliusi budapesti Európa-bajnokságra készülő magyar női vízilabda-válogatott tíz góllal nyert a juniorválogatott ellen Dunaújvárosban.
jún. 5
13:00
NB II: Komjáti is a kalapban a ZTE-nél, jövő héten dönthetnek (She)
Az NB II-ben szereplő Zalaegerszegi TE-nél március elején új tulajdonos, a Végh Gábor nevével fémjelzett cég vette át a labdarúgócsapatot működtető részvénytársaság irányítását, s már akkor tudni lehetett, hogy Lendvai Miklós vezetőedző csak a szezon végéig marad. Az új vezérigazgató, Devecz Miklós sem tétlenkedett, az idény végéhez közeledve sorra tárgyalt a lehetséges utódokkal.
jún. 5
13:02
Bundesliga: történelmi igazolás lehet, ha Lescott érkezik (She)
Joleon Lescottot, az angol Premier League-ben szereplő Manchester City labdarúgócsapatának hátvédjét több német és közel-keleti klub is szerződtetné a Sky Sports információja szerint.
jún. 5
13:18
Videó: Didier Drogba góljára a Vidi-játékos válaszolt (She)
A brazíliai világbajnokságra készülő elefántcsontpartiak 2–1-re nyertek Salvador ellen felkészülési mérkőzésen. A találkozón Didier Drogba előbb gólpasszt adott, majd növelte csapata előnyét, végül a Videoton légiósa, Arturo Álvarez büntetőből szépített. Íme!
jún. 5
13:21
Magyar válogatott: Pintér Attila sehol sem tart, már 31 játékost tesztelt (Agroinform)
Pintér Attila eddig három meccsen irányította a magyar labdarúgó-válogatottat és 31 játékosnak szavazott bizalmat.
jún. 5
13:23
VB 2014: Ilyet máshol nem találsz! Ismerd meg a hatharom.com vb-oldalát! (Agroinform)
A közelgő labdarúgó vb kapcsán a hatharom.com Magyarországon egyedülálló aloldallal kedveskedik olvasóinak!
jún. 5
13:36
Újpest: az UEFA-hoz fordulnak az eltiltás felfüggesztéséért (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest az európai kupaszerepléstől való eltiltás felfüggesztését kérte hivatalos levélben az Európai Labdarúgó-szövetségtől.
jún. 5
13:38
Férfi kézi: Mocsai szerint az év válogatott eseménye következik (She)
Az év legfontosabb válogatott eseményének tartja Mocsai Lajos szövetségi kapitány a szlovénok elleni világbajnoki selejtezős párharcot.
jún. 5
13:54
NHL: tizenkét év után újra lenne világkupa (She)
A tervek szerint 2016 szeptemberében ismét megrendeznék a jégkorongozók világkupáját. Többek között erről tárgyalt az észak-amerikai profi liga (NHL) vezérkara, valamint a játékosokat tömörítő érdekvédelmi szervezet (NHLPA) a Stanley-kupa-döntő első, Los Angeles-i találkozója előtt.
jún. 5
13:56
Hamburg: Stieber megszerzése miatt támadják a sportigazgatót (She)
Úgy tűnik, hatalmi harc zajlik a német Hamburg labdarúgócsapatánál, s immár Stieber Zoltán nevét is bedobták a német lapok.
jún. 5
13:58
Vb 2014: fejenként 720 ezer eurót érne a spanyol címvédés (She)
Nyilvánosságra hozták a spanyol labdarúgó-válogatott tagjainak vb-prémiumát, amely jelentősen növekedett a négy évvel ezelőttihez képest, pedig a gazdasági világválság árnyékában akkor erősen kicsapta a biztosítékot az egyik legnagyobb kárvallottnak tekinthető Spanyolországban.
jún. 5
14:00
Real Madrid: hosszabbítottak Cristiano Ronaldo barátjával (She)
Fábio Coentrao 2019-ig meghosszabbította szerződését a spanyol Primera Divisiónban szereplő Real Madrid labdarúgócsapatával.
jún. 5
14:02
Videó: minden F1-rajongó ilyen kocsimosásról álmodik (She)
A Mobil1 parádés reklámfilmmel rukkolt elő, amelyben hétköznapi emberek kaptak szerepet, na meg persze Jenson Button, aki megjelent MP4–29-esével a kocsimosás kellős közepén, illedelmesen beállt a sorba és elbeszélgetett a várakozókkal. Íme!
jún. 5
14:12
Chelsea: heti 200 ezer fontot kapna Fabregas - sajtóhír (She)
Valószínűleg egyre vonzóbb Cesc Fabregas számára a Chelsea ajánlata, hiszen míg korábban az angol sajtó éves szinten ötmillió eurós fizetésről írt, most az összeg duplájáról, ráadásul fontban.
jún. 5
14:12
Négyszázmilliós támogatás a BVSC pólósainak (Metropol)
A Wáberer György érdekeltségébe tartozó vállalkozások két esztendőn át, évi 200 millió forint támogatást nyújtanak a BVSC vízilabda-szakosztályának.
jún. 5
14:30
Atlétika: 1500 futóra számítanak a hétvégén Keszthelyen (She)
Már az előnevezéskor rekordszámú indulóra számítanak az VII. Intersport Keszthelyi Kilométerek szervezői. A pünkösdi Balaton-parti utcai futóversenyen szombaton a gyermekek, vasárnap a felnőttek állhatnak rajthoz. A félmaratonit, maratonit fogyatékkal élők is teljesíthetik.
jún. 5
14:32
NB I: megvan a Fradi harmadik nyári igazolása (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződést kötött a Haladástól érkező 28 éves védővel, Bosnjak Predraggal.
jún. 5
14:33
VB 2014: Tévez, Kaká, Donovan és a többiek, akiket semmibe vettek hazájukban (Agroinform)
Jó néhány világklasszis otthonról követi majd a világbajnokságot, de nem sérülés, hanem mellőzés miatt.
jún. 5
14:35
FIFA: Ismét rontott a magyar válogatott a világranglistán (Agroinform)
A magyar válogatott két helyet visszacsúszott a FIFA legfrissebb, csütörtökön nyilvánosságra hozott világranglistáján.
jún. 5
14:48
Vb 2014: Besic 7-es, Cassano 10-es - a hivatalos keretek (She)
A FIFA csütörtökön nyilvánossá tette a foci-vb-n szereplő 32 válogatott 23-23 fős kereteit. Az NB I egyetlen vb-résztvevője, a Ferencvárosban légióskodó Muhamed Besic a rangot adó hetes mezt kapta meg a bosnyák válogatottban.
jún. 5
15:06
Pool: 12 milliót fizettek a Leverkusen játékosáért - sajtóhír (She)
Mára hivatalos megerősítést kapott az Emre Cannal kapcsolatos szerdai sajtóhír: a futballista elhagyja a német élvonalbeli Bayer Leverkusent, és az FC Liverpoolban folytatja pályafutását.
jún. 5
15:08
Roland Garros: Babosék legyőzői elvesztették a döntőt (She)
Elvesztette a vegyes párosok csütörtöki fináléját a Francia nemzetközi teniszbajnokságon az elődöntőben Babos Tímeát és az amerikai Eric Butoracot legyőző Julia Görges és Nenad Zimonjics.
jún. 5
15:10
Videó: még Messi sem hitte el, hogy megelőzték (She)
Mint ismert, a brazíliai világbajnokságra hangoló, ott az egyik favoritként kezdő argentin labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen háromgólos győzelmet aratott Trinidad és Tobago felett. Az első találat a 46. percben született, ám Lionel Messi már korábban is megszerezhette volna csapatának a vezetést, ám az utolsó pillanatban megelőzte a védő. Íme!
jún. 5
15:24
PL: rekordbevételt könyveltek el a 2013-2014-es szezonban (She)
A 2012–2013-ashoz képest 21 százalékkal nőttek erre a szezonra a Premier League kereskedelmi bevételei, amelyek 2.6 milliárd eurót is elérhetnek a Deloitte kimutatása szerint.
jún. 5
15:24
Parádés mezőny a fehérvári Gyulai Memorialon (Metropol)
Többek között Carmelita Jeter világbajnok sprinter, illetve Ivan Uhov olimpiai bajnok magasugró is elfogadta a meghívást a nagydíjra.
jún. 5
15:26
Liverpool: 2016-ra jelentősen kibővítik az Anfieldet (She)
Jelentős infrastrukturális fejlesztések következnek a Liverpool labdarúgócsapatának otthonául szolgáló Anfielden: a stadiont a tervek szerint első ütemben 54 000 férőhelyesre bővítik, majd második ütemben még további 4800 szurkoló befogadására teszik alkalmassá.
jún. 5
15:42
Válogatott: két év börtönre ítélhetik a berohanó szurkolót (She)
Két év börtönbüntetésre is ítélhetik azt a szurkolót, aki a magyar válogatott Albánia elleni szerdai felkészülési mérkőzésén (1–0) berohant a pályára.
jún. 5
15:42
Két focimeccs egy jeggyel (Metropol)
A válogatott kazahok elleni szombati meccsére megvásárolt jegyek érvényesek a szeptemberi Magyarország - Észak-Írország Eb-selejtezőre is.
jún. 5
16:18
Bűncselekmény a magyar labdarúgó-válogatott mérkőzésén (Infostart)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) szerint nem csínytevést, hanem bűncselekményt követett el az a drukker, aki az albánok ellen szerdán 1-0-ra megnyert felkészülési mérkőzés második félidejében a pályára futott, megzavarva ezzel a találkozót.
jún. 5
16:18
Videó: még Messi sem hitte el, hogy megelőzték (She)
Mint ismert, a brazíliai világbajnokságra hangoló, ott az egyik favoritként kezdő argentin labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen háromgólos győzelmet aratott Trinidad és Tobago felett. Az első találat a 46. percben született, de Lionel Messi már korábban is megszerezhette volna csapatának a vezetést, ám az utolsó pillanatban megelőzte a védő. Íme!
jún. 5
16:36
Férfi kézi: Romero elbúcsúzott; a Kiel a Löwenből erősít (She)
Iker Romero a lengyelek elleni felkészülési mérkőzésen lépett pályára utoljára a spanyol férfi kézilabda-válogatottban. Eközben a Kiel fontos embert csábított el a rivális Löwentől.
jún. 5
16:36
Hamilton szexszel, Rosberg edzéssel készül (Blikk)
Montreal – Ugyan Lewis Hamilton (29) szerint a napokban elásták a csatabárdot csapattársával, Nico Rosberggel (28), könnyen lehet, hogy újra kiéleződnek az ellentétek.
jún. 5
16:38
Felkészülés: Kassai Viktor fúj a belgák meccsén (She)
Az Anglia–Peru mérkőzés után újabb felkészülési találkozón bíráskodik Kassai Viktor – ez alkalommal Belgiumban fúj.
jún. 5
16:39
Átigazolás: A Leverkusen tehetsége a Liverpoolt választotta (Agroinform)
A Liverpool hivatalos honlapján közölte, hogy szerződteti Emre Cant, a Bayer Leverkusen középpályását.
jún. 5
16:54
Így festették ki a kórházat Szivós Mártonék - videó! (Blikk)
Budapest – Kórházi kezelése után kórházat festett Szivós Márton (32).
jún. 5
16:54
Aston Villa: rutinos svájci védő az első nyári szerzemény (She)
Visszatér Angliába Philippe Senderos, a svájci válogatott rutinos védője, aki két évre kötelezte el magát az Aston Villával – közölte az átigazolási hírt a Premier League-ben szereplő klub.
jún. 5
16:54
Egy bő csapatnyi Bayern-játékos Brazíliában (Metropol)
A Bayern Münchent képviseli a legtöbb játékos a jövő csütörtökön kezdődő, brazíliai labdarúgó-világbajnokságon.
jún. 5
19:15
Sarapova harmadik döntőjére készülhet (Metropol)
Sorozatban harmadszor jutott be Marija Sarapova a francia nyílt teniszbajnokság női egyes versenyének fináléjába.
jún. 5
19:16
VB 2014: Argentína erős és egységes - Lionel Messi (Agroinform)
Lionel Messi szerint Argentína erős és egységes válogatottal lép pályára a brazíliai labdarúgó-világbajnokságon.
jún. 5
19:18
Magyar válogatott: Két év börtönt kaphat a pályára rohanó drukker (Agroinform)
Bűncselekményt követett el az a drukker, aki az albánok elleni barátságos meccs második félidejében a pályára futott.
jún. 5
19:20
Férfi kézilabda vb-selejtező: Mocsai szerint az év meccse következik (Agroinform)
A magyar férfi kézilabda-válogatott életében az év eseménye lesz a szlovénok elleni világbajnoki selejtező.
jún. 5
19:33
Roland Garros - Sarapova sorozatban harmadik döntőjére készülhet (Infostart)
Sorozatban harmadszor jutott be Marija Sarapova a francia nyílt teniszbajnokság női egyes versenyének fináléjába: az orosz játékos a csütörtöki elődöntőben az idei torna egyik meglepetésemberét, a kanadai Eugenie Bouchardot győzte le három szettben.
jún. 5
19:33
Boszorkány segíti Ghánát (Blikk)
Accra — Nemcsak önmagukkal, hanem az ellenfél legjobbjaival is foglalkoznak a világbajnokságra készülő ghánai labdarúgó-válogatott tagjai.
jún. 5
19:33
Roland Garros: Sarapova legyőzte Bouchard-t, döntős (She)
Az orosz Marija Sarapova jutott be elsőként a női egyes döntőjébe a Roland Garroson, miután az elődöntőben szetthátrányból fordított a kanadai Eugenie Bouchard ellen.
jún. 5
19:35
Claudio Gentile lett Vanczákék edzője (Infostart)
Claudio Gentile lett a Vanczák Vilmost is foglalkozató svájci FC Sion labdarúgócsapatának vezetőedzője.
jún. 5
19:35
Kajak-kenu: Kucseráék legyőzték Kammereréket (She)
A Kammerer Zoltán által vezetett, olimpiai ezüstérmes egység alulmaradt a férfi kajak négyesek 1000 méteres versenyében a kajak-kenusok csütörtökön megkezdődött, szegedi Európa- és világbajnoki válogatóján.
jún. 5
19:37
Videó: briliáns lövéssel villant a MU tehetsége (She)
Javában készül már a vb-re a belga labdarúgó-válogatott, a mai edzésen pedig Adnan Januzaj megmutatta, hogy miért is utazhatott Brazíliába: ballal hatalmas gólt ragasztott Thibaut Courtois kapujának bal felső sarkába.

Keresés