2014. június 3. kedd

jún. 3
0:06
NS: Az NB I abszolút rangsora; Loki: a hetedik mennyország; Öcsi bácsi lábnyoma - kedd (She)
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.
jún. 3
0:24
Vb 2014: a BL-döntős és az El-győztes argentin sem utazik (She)
Kijelölte végleges, 23 fős keretét a brazíliai világbajnokságra Alejandro Sabella, az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, akinek hét játékost kellett száműznie eredetileg 30 fős listájáról. A szakember döntésének értelmében többek között José Sosa, Nicolás Otamendi és Éver Banega sem utazik a vb-re.
jún. 3
0:27
Bulvár: Jó a hangulat, Ronaldo egy selfie-vel üzent (Agroinform)
A portugál válogatott javában készül a brazíliai labdarúgó-világbajnokságra.
jún. 3
0:42
Vb 2014: Falcao nem épült fel, kihagyja a világbajnokságot (She)
Nem épült fel súlyos térdsérüléséből, így kihagyja a nyári brazíliai világbajnokságot Radamel Falcao, a kolumbiai labdarúgó-válogatott és a Monaco oszlopos tagja.
jún. 3
1:54
Lampard távozik a Chelsea-től (Infostart)
Tizenhárom idény után távozik a Chelsea labdarúgócsapatától Frank Lampard.
jún. 3
7:00
Vb 2014: súlyos sérülése ellenére utazik az ecuadori (She)
Reinaldo Rueda ecuadori szövetségi kapitány a csodában bízva betette véglegesített 23-as keretébe Segundo Castillót, a szaúdi al-Hilal középpályását, aki a Mexikó elleni szombati felkészülési mérkőzésen súlyosnak tűnő térdsérülést szenvedett.
jún. 3
7:18
NB II: elbúcsúzott légiósaitól a Szigetszentmiklós (She)
Elköszönt négy légiósától a labdarúgó NB II-ben szereplő Szigetszentmiklósi TK-Erima. Ivan Jakovljevics, Szlobodan Jakovljevics, Guillaume Khous és Tim Heinemann szerződése is lejárt, így annak ellenére, hogy – Tim Heinemann kivételével – meghatározó tagjai voltak a csapatnak, karrierjüket nem az SzTK-Erimánál folytatják – számolt be róla a klub honlapja.
jún. 3
7:36
AutoGP: Öröm volt lány mellett állni a dobogón - Kiss P. T. (She)
Kiss Pál Tamás a hét végén Monzában versenyzett, az AutoGP-sorozat legutóbbi állomásán egy-egy második és ötödik helyezést szerzett, az összetett pontversenyben a 3. helyen áll, csupán 13 pontra az éllovas, monzai hétvégét kihagyó Szato Kimija mögött. A magyar versenyző a Nemzeti Sportnak írt naplójában tekint vissza a hétvége eseményeire.
jún. 3
8:12
Southampton: távozni akar a csapat legjobbja, várja a Pool (She)
Adam Lallana, az angol labdarúgó Premier League-ben szereplő Southampton csapatkapitánya a BBC Sport értesülései szerint bejelentette a klub vezetőinek, hogy távozni kíván a nyári átigazolási időszakban. A Liverpool 25 millió fontot ajánl a 27 éves, világbajnoki kerettag játékosért.
jún. 3
8:30
F1: nem lesz több közlemény Schumacher állapotáról (She)
Ismét cáfolni kényszerült a december 29-i síbalesete óta kómában fekvő Michael Schumacherről szóló sajtóhíreket Sabine Kehmnek, a hétszeres Formula–1-es világbajnok menedzserének.
jún. 3
8:30
Nagy visszatérések (Metropol)
A Chicago Blackhawks és a Los Angeles Kings párharcának hetedik mérkőzésével véget értek a főcsoportdöntők az NHL-ben.
jún. 3
8:33
VB 2014: Ők a legnagyobb hiányzók a világbajnokságról (Agroinform)
Kilenc nappal a rajt előtt összegezzük, kik azok a kulcsjátékosok, akik sérülés miatt otthonról nézik a tornát.
jún. 3
8:48
Barcelona: francia védő lehet Luis Enrique első szerzeménye (She)
Jérémy Mathieu, a Valencia francia védője lesz Luis Enrique első szerzeménye a Barcelona vezetőedzőjeként – állítja a katalán Sport.
jún. 3
8:50
Vb 2014: Balhátvéd? Csak egy csatár? Löw kapja a kritikákat (She)
Több szakértő is kritizálta Joachim Löw végleges, 23 fős világbajnoki keretét – a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya utolsó keretszűkítésénél Marcel Schmelzert, Shkodran Mustafit és Kevin Vollandot hagyta ki.
jún. 3
8:51
Átigazolás: Öt évre aláírt Dortmundba az olasz gólkirály - hivatalos (Agroinform)
Ahogy várható volt, a Borussia Dortmund hivatalosan bejelentette Ciro Immobile szerződtetését.
jún. 3
8:52
F1: az amerikaiak mellett a románok indíthatnak új csapatot (She)
Az amerikai Gene Haas mellett a román Ion Bazac is engedélyt kapott a Nemzetközi Automobil-szövetségtől arra, hogy 2015-ben Formula–1-es csapatot indítson. A 2008-ban és 2009-ben Románia egészségügyi minisztereként ténykedő politikus az ország Ferrari-importőrje, azaz megvannak a kapcsolatai.
jún. 3
9:06
Videó: Süttetni magam a válogatott helyett? Nem! - Dzsudzsák (She)
Június 4-én Albánia, három nappal később Kazahsztán ellen játszik felkészülési mérkőzést a magyar labdarúgó-válogatott, amely a telki edzőközpontban hangol a találkozókra. Hétfő délután sajtótájékoztatón nyilatkoztak a játékosok. Dzsudzsák Balázs elmondta, nem bánja, hogy nem lesz szabadsága, nála prioritást élvez a válogatott.
jún. 3
9:08
Átigazolások: Cipruson folytatja a Honvéd volt csatára (She)
Végleg a ciprusi Apollon Limassol játékosa lesz a Bp. Honvéd egykori légiósa, az egyszeres elefántcsontparti válogatott Abraham Guié Gneki.
jún. 3
9:10
Férfi kézi: lett és svéd bírók fújnak a mieink vb-selejtezőin (She)
Lett, illetve svéd játékvezetői páros dirigálja a Magyarország–Szlovénia férfi kézilabda világbajnoki selejtezőket.
jún. 3
9:12
Vb 2014: ígérik, Suárez játszani fog Costa Rica ellen (She)
Az uruguayi labdarúgó-válogatott orvosa szerint Luis Suárez tudja vállalni a játékot a Costa Rica elleni, június 14-i világbajnoki mérkőzésen, mert két héttel ezelőtti térdműtéte után nagyon gyorsan gyógyul.
jún. 3
9:14
Vb 2014: eső elől menekülő angolok, sátorban az olaszok (She)
Felhőszakadás miatt nem szabadtéren, hanem teremben edzett Miamiban a brazíliai labdarúgó-világbajnokságra készülő angol válogatott.
jún. 3
9:24
Válogatott: két légiós a Budapestre utazó kazah keretben (She)
Jurij Krasznozsan, a kazah labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya mindössze két légióst hívott meg a Magyarország elleni, június 7-i (Puskás Ferenc Stadion, 20.30) felkészülési mérkőzésre.
jún. 3
9:42
F1: a Red Bull kártérítést követel a Renault-tól (She)
A Formula–1-ben szereplő Red Bull-istálló lehetségesnek tartja, hogy kártérítést követel a Renault-tól amiatt, hogy elveszíti a 2014-es konstruktőr-világbajnoki küzdelemsorozatot. Helmut Marko szerint egyértelmű bizonyítékokat tudnak felmutatni rá, hogy a motorok miatt nem versenyképesek.
jún. 3
9:44
Vb 2014: ha Ribéry pénteken sem edz, lemarad a vb-ről (She)
Három napja van Franck Ribérynek arra, hogy meggyógyuljon, különben lemarad a világbajnokságról – írja a francia L’Équipe a Bayern München hátfájással bajlódó támadójáról.
jún. 3
9:45
Roland Garros: Női és férfi fronton is támadnak a kanadaiak, tét az elődöntőbe jutás (Agroinform)
A francia nyílt teniszbajnokság keddi játéknapján a tét már az elődöntőbe jutás.
jún. 3
10:00
Videó: a spanyoloknál a hátvéd is ilyen gólt rúg (She)
Már csak 9 nap, és kezdődik a 2014-es labdarúgó-világbajnokság. A spanyol válogatott nagyon készül a megmérettetésre. A Chelsea hátvédje, César Azpilicueta már meg is villantotta tudását a La Roja edzésén, hiszen a hátvéd parádés emelős gólt lőtt – ezt még Pepe Reina sem tudta megfogni. Íme!
jún. 3
10:02
Lengyelország: Lovrencsics a szezon pozitívuma a szurkolóknál (She)
A Lech Poznan magyar légiósát, Lovrencsics Gergőt választották meg a szurkolók a szezon kellemes meglepetésének Lengyelországban. A szélső nemcsak a rájátszás pozitív embere lett, az egész szezonban is az ő játékát látták a legnagyobb pozitívumnak.
jún. 3
10:18
Vb-2014 - Falcao kimaradt a kolumbiai válogatottból (Infostart)
Nem épül fel a világbajnoki rajtra, így kimaradt a kolumbiai labdarúgó-válogatott keretéből a gólerős Radamel Falcao.
jún. 3
10:18
Vb 2014: változás a hondurasi 23-ban, kidőlt a Rangers védője (She)
Egy változás történt az előzetesen megadott névsorhoz képest a jövő csütörtökön kezdődő brazíliai labdarúgó-világbajnokságra utazó hondurasi válogatott keretében. Luis Fernando Suárez szövetségi kapitány a sérült védő, Arnold Peralta (Rangers) helyett Edder Delgadót hívta be a 23 fős csapatba.
jún. 3
10:20
Vb-2014 - Demichelis bennmaradt az argentin keretben (Infostart)
A két és fél évig mellőzött Martin Demichelis bennmaradt a jövő csütörtökön kezdődő brazíliai labdarúgó-világbajnokságra utazó argentin válogatott 23 fős, végleges keretében.
jún. 3
10:36
Vb-2014 - Besic tagja maradt a bosnyák keretnek (Infostart)
Muhamed Besic, a Ferencváros védője bennmaradt a jövő csütörtökön kezdődő brazíliai világbajnokságra utazó bosnyák labdarúgó-válogatott 23 fősre szűkített keretében.
jún. 3
10:54
Vb-2014 - Ribéry egyelőre utazó, csere kapusposzton a franciáknál (Infostart)
A francia labdarúgó-válogatott végleges világbajnoki keretében is ott van Franck Ribéry, akinek a brazíliai szereplése deréktáji fájdalmai miatt bizonytalan.
jún. 3
10:54
Vb 2014: a holland exkapitány nem vállalná be az 5-3-2-t (She)
Bert van Marwijk, a holland válogatott korábbi szövetségi kapitánya úgy véli, Louis van Gaal sokat kockáztat az 5–3–2-es felállás bevezetésével. Az oranjéval 2010-ben vb-ezüstérmet szerző szakember nem vállalta volna be ezt a stílusváltást. A keretből a Stoke City légiósát hiányolja.
jún. 3
10:54
Magyar győzelem Hongkongban (Metropol)
Győztesként ért célba kategóriájában az idén debütált magyar sárkányhajócsapat.
jún. 3
10:56
Vb 2014: last minute? - 180 ezer jegy még gazdára vár (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) csaknem 180 ezer jegyet kínál még pluszban a jövő csütörtökön kezdődő brazíliai labdarúgó-világbajnokságra.
jún. 3
10:56
Vb-2014: még 180 ezer jegy a FIFA-tól (Metropol)
Az értékesítési akció közép-európai idő szerint szerda hajnali öt órakor kezdődik.
jún. 3
11:12
A romák diszkriminálása miatt bírálja egy ET-jelentés Romániát (Infostart)
Főleg a romák hátrányos megkülönböztetése miatt bírálja Romániát kedden közzétett jelentésében az Európa Tanács (ET) rasszizmussal és intoleranciával foglalkozó szakértői bizottsága (ECRI). A dokumentum a magyarságot is sérülékeny közösségek között említi.
jún. 3
11:12
Videó: Szalai DTM-autóban élvezte a száguldást (She)
Hétvégén a Hungaroringen rendezték meg a német túraautó-bajnokságot (DTM). Szalai Ádám, a Schalke csatára kipróbálhatta, hogy milyen egy DTM-autóval száguldozni, s bár a magyar légiós csak az anyósülésen ült, elmondása szerint először azt hitte, hogy egy kört sem fog kibírni. Íme!
jún. 3
11:14
DVSC: Kondás megerősítette, Jovanovic érkezik az FTC-ből (She)
Kondás Elemér, a magyar bajnok DVSC-Teva vezetőedzője a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában megerősítette: Aleksandar Jovanovic Debrecenbe igazol az FTC-ből.
jún. 3
11:15
Sportfogadás: Nem tesszük ki az ablakba a májusi eredményeket (Agroinform)
Nem sikerült plusszal zárni a májusi hónapot, a tippmesterek 121 tipp után - 4,7%-os ROI-t értek el.
jún. 3
11:16
Tottenham: Nagyon közel voltam ahhoz, hogy aláírjak - Van Gaal (She)
Louis van Gaal, a holland válogatott szövetségi kapitánya elmondta, nem sokon múlt, hogy a vb után a Manchester United helyett a Tottenham Hotspur menedzsere lett.
jún. 3
11:17
Átigazolás: A Southampton legjobbja távozni akar (Agroinform)
A BBC szerint Adam Lallana kérte a Southampton vezetőit, engedjék el a nyári átigazolási szezonban.
jún. 3
11:18
Videó: lenyűgöző kilátás - Cahill bemutatta szobáját (She)
Gary Cahill fontos láncszeme lesz az angol labdarúgó-válogatott védelmének a 2014-es világbajnokságon. A Chelsea futballistája már megérkezett a nemzeti csapattal Miamiba, ahol gyorsan be is mutatta a szállodai szobáját és a lenyűgöző kilátást. Íme!
jún. 3
11:30
Atlétika: 16 éves még nem dobott akkorát, mint a magyar (She)
A fiatal magyar kalapácsvető, Halász Bence ifjúsági világrekorddal nyerte meg a hétvégén Bakiban rendezett korosztályos viadalt.
jún. 3
11:32
Izrael: Paulo Sousa elődje lett az utódja a Maccabinál (She)
Az izraeli bajnok Maccabi Tel-Aviv a spanyol Óscar Garcíát nevezte ki a svájci Baselhez távozó Paulo Sousa helyére vezetőedzőnek.
jún. 3
11:33
VB 2014: Főpróbáznak a brazilok is (Agroinform)
Kedden este játssza első felkészülési mérkőzését a brazil válogatott, az ellenfél Panama csapata lesz.
jún. 3
11:48
Vb 2014: 16 Afrika-bajnokkal, de Obi és Obinna nélkül Nigéria (She)
Tizenhat olyan játékos kapott helyet a nigériai labdarúgó-válogatott 23 fős, végleges világbajnoki keretében, aki tavaly tagja volt az Afrika-kupa-győztes csapatnak. Közülük is Joseph Yobo emelkedik ki, aki harmadik világbajnokságán szerepelhet, miután Stephen Keshi szövetségi kapitány bizalmat szavazott neki.
jún. 3
11:51
VB 2014: Ígérik, Suárez már a nyitómeccsen játszhat (Agroinform)
Az uruguayi labdarúgó-válogatott legnagyobb sztárja hétfőn edzésbe állt.
jún. 3
12:06
FTC: Nem a képességeim, az edzők miatt megyek el - Jenner (She)
A Ferencvárostól elköszönő holland légiós, Julian Jenner az Elf Voetbalnak adott interjúban beszélt távozásának okairól és várható következő állomáshelyéről.
jún. 3
12:08
Férfi kézi: Alilovicot és Terzicet is meg kell műteni (She)
Az elkövetkező napokban az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapatának két játékosát is megműtik – adta hírül a bakonyi klub hivatalos honlapja, az mkb-mvmveszprem.hu.

Keresés