2014. június 8. vasárnap

jún. 8
14:27
Juventus: az MU 100 millió fontért vinné a Pogba, Vidal duót (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus két játékosát is elveszítheti, angol lapértesülések szerint ugyanis Paul Pogbát és Arturo Vidalt is vinné a Manchester United – cirka 100 millió fontért cserébe…
jún. 8
14:27
Adománygyűjtő futás a beteg gyerekekért (Metropol)
Mintegy 150 sportoló és 6 hazai underground zenekar áll rajthoz június 15-én.
jún. 8
14:28
Férfi kézilabda-vb: Sok hiba után háromgólos előnyben a Mocsai-csapat (Agroinform)
Egyértelműen jobb a mai magyar válogatott, mint a szlovén, de ezt az első meccsen csak részben sikerült bizonyítani.
jún. 8
14:29
Ronaldo ismét a társaival edzett (Metropol)
A combjával és a térdével bajlódó Ronaldo szombaton már együtt edzett a brazíliai labdarúgó-vb-re készülő portugál labdarúgó-válogatott többi játékosával.
jún. 8
14:45
Férfi kézi: magyar-szlovén vb-selejtező élőben az NSO-n! (She)
A végső cél Rio és az olimpia – az oda vezető úton tehet egy fontos lépést a magyar férfi kézilabda-válogatott, amely Veszprémben Szlovéniával mérkőzik meg a világbajnoki selejtező első felvonásán. Nagy László szerint aranyat érhet a szurkolók buzdítása a szlovénok ellen, akik az eltiltások és sérülések ellenére sem tűnnek tartalékosnak. Kövesse a találkozót folyamatosan frissülő tudósításunk…
jún. 8
14:47
Vb 2014: Cristiano Ronaldo ismét a társaival edzett (She)
Az elmúlt hetekben a combjával és a térdével bajlódó Cristiano Ronaldo szombaton már együtt edzett a csütörtökön kezdődő brazíliai labdarúgó-világbajnokságra készülő portugál labdarúgó-válogatott többi játékosával.
jún. 8
15:03
Superbike vb: Történelmet írt ifjabb Tóth Imre (Infostart)
Ifjabb Tóth Imre, a BMW Racing Team Toth versenyzője a 14. helyen ért célba a Superbike gyorsaságimotoros-világbajnokság malajziai hétvégéjének első vasárnapi futamán, így két vb-pontot szerzett.
jún. 8
15:03
Tenisz: Amelie Mauresmo lett Andy Murray edzője (She)
A női tenisz-világranglista korábbi vezetője, a francia Amelie Mauresmo lett Andy Murray edzője.
jún. 8
15:03
Roland Garros: Nadal 2014-ben sem talált legyőzőre Párizsban, kilencedik RG-címét nyerte (Agroinform)
Djokovics nem tudta útját állni Nadalnak, a spanyol négy szettben legyőzte a szerb riválisát a Roland Garros-fináléban.
jún. 8
15:05
Real: Pepét 25 millió fontért vinné a Man. City - sajtóhír (She)
Angol lapértesülések szerint Manuel Pellegrini, az angol bajnok Manchester City menedzsere jelentős összeget áldozna védelmének megerősítésére, első számú kiszemeltje pedig jelenleg nem más, mint a portugál Pepe, akiért 25 millió fontot fizetne a Real Madridnak.
jún. 8
15:07
Vívó Eb: három magyar a 32 között női párbajtőrben (She)
A négyből három magyar, a világranglista-vezető Szász Emese, valamint Antal Edina és Révész Julianna is bejutott a legjobb 32 közé női párbajtőrben a strasbourgi vívó Európa-bajnokság második, vasárnapi napján.
jún. 8
15:09
Roland Garros: Nadal-Djokovics - férfi egyes döntő élőben (She)
A világelső Rafael Nadal és a világranglista második helyén álló Novak Djokovics vívja a férfi egyes döntőjét az idei Roland Garroson. A spanyol játékos kilencedik alkalommal nyerhet Párizsban, a hatszoros Grand Slam-győztes szerb először. Kövesse figyelemmel a mérkőzés alakulását folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
jún. 8
15:11
Roland Garros: tajvani, kínai siker női párosban (She)
Az első helyen kiemelt Hszieh Szu-vej, Peng Su-aj tajvani, kínai duó nyerte a női páros verseny vasárnapi döntőjét a Párizsban zajló francia nyílt teniszbajnokságon.
jún. 8
15:21
Videó: Alonso lábban erős, ezt a riporteren mutatta meg (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy Nico Rosberg futotta a leggyorsabb kört a Formula–1-es Kanadai Nagydíj szombati időmérőjén, így ő indulhat az élről a vasárnapi futamon, ami 20 órakor kezdődik. A minap Fernando Alonsóval a fékekről készítettek egy videót, ami igen különlegesre sikerült: az F1-es pilóta a riporteren mutatta be, milyen erős is a lába. Íme!
jún. 8
15:21
Tenisz: Női edzője lesz Andy Murraynek (Agroinform)
Andy Murray bejelentette, hogy mostantól Amelie Mauresmo irányításával készül.
jún. 8
15:23
Vb 2014: izomsérülés miatt kidőlt a nigériaiak egyik védője (She)
Nem lehet ott a csütörtökön kezdődő brazíliai világbajnokságon Elderson Echiéjilé, a nigériai labdarúgó-válogatott védője.
jún. 8
15:39
Újra edzésbe állt Cristiano Ronaldo (Infostart)
Az elmúlt hetekben a combjával és a térdével bajlódó Cristiano Ronaldo szombaton már együtt edzett a csütörtökön kezdődő brazíliai labdarúgó-világbajnokságra készülő portugál labdarúgó-válogatott többi játékosával.
jún. 8
15:39
Válogatott: sokat javult Pintér Attila közérzete (She)
Sokat javult Pintér Attila közérzete, de a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya továbbra is kórházban tartózkodik szombati műtétje után – adta hírül a Magyar Labdarúgó-szövetség.
jún. 8
15:57
Vb 2014: sportszerűtlen, durva belépők - Gerrard dühös (She)
Ingerülten, de megkönnyebbülten nyilatkozott a Honduras ellen gól nélküli döntetlennel zárult felkészülési mérkőzést követően Steven Gerrard, az angol labdarúgó-válogatott tagja, aki a bírói felfogást, valamint a közép-amerikai nemzeti csapat durva stílusát is szóvá tette.
jún. 8
15:57
Messi ismét hányt a pályán (Metropol)
A szövetségi kapitány szerint a szombati eset a közelgő vb miatti idegességre vezethető vissza.
jún. 8
16:15
Szardínia-rali: Ogier nyert, növelte előnyét összetettben (She)
A címvédő és az összetett pontversenyben is vezető francia Sébastien Ogier nyerte meg a vasárnap véget ért Szardínia-ralit, a világbajnoki sorozat hatodik versenyét.
jún. 8
16:15
Babos vállsérüléssel küszködik (Metropol)
A magyar játékos 6:2, 7:6 (7-4)-re kikapott Katy Dunne-tól Birminghamben.
jún. 8
16:17
Tenisz: a sérült Babos kikapott a világranglista-483.-tól (She)
Vállsérüléssel küszködve a selejtező második fordulójában kiesett Babos Tímea a 710 ezer dollár összdíjazású birminghami füves pályás női tenisztornán.
jún. 8
16:19
Videó: Messi ismét elhányta magát - a pálya közepén (She)
Lionel Messivel már korábban is előfordult, hogy a pályán hányta el magát, méghozzá a Románia elleni félkészülési mérkőzésen és az Athletic Bilbao elleni bajnoki előtt is. Az argentin klasszissal ez most újra megesett, a La Platában 2–0-ra megnyert találkozó 75. percében, a pálya közepén hányta el magát. Alejandro Sabella szövetségi kapitány közölte, hogy a szombati eset a közelgő vb miatti…
jún. 8
16:33
Férfi kézilabda vb-selejtező - Magyarország legyőzte Szlovéniát (Infostart)
A magyar férfi kézilabda-válogatott 25-22-re nyert vasárnap a szlovén csapat ellen Veszprémben, a világbajnoki selejtező első mérkőzésén. Az utolsó tizenegy percben csak egyszer volt eredményes Mocsai Lajos együttese.
jún. 8
16:33
Férfi kézi: háromgólos magyar siker a vb-selejtező odavágóján (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott a világbajnoki selejtező első mérkőzésén hazai pályán 25–22-re legyőzte Szlovéniát. Visszavágó egy hét múlva Velenjében.
jún. 8
16:33
Háromgólos előny a szlovénok ellen (Metropol)
A magyar férfi kézilabda-válogatott 25-22-re nyert a szlovén csapat ellen, a világbajnoki selejtező első, vasárnapi mérkőzésén.
jún. 8
16:35
Vb 2014: a kameruniak nem szálltak fel a brazíliai gépre (She)
Pénzügyi vita miatt nem szálltak fel a brazíliai világbajnokságra induló repülőgépre vasárnap a kameruni válogatott labdarúgói.
jún. 8
16:37
Tereprali: gyors és dobálós pályák - éles küzdelem Gyulán (She)
A tereprali országos bajnokság gyulai futamán a cseh Miroslav Zapletal megtartotta vezető helyét, de volt itt defekt, patakba borulás és látványos száguldás, vagyis minden, ami a tereprali sava-borsát jelenti.
jún. 8
16:51
Birminghami tenisztorna - Babos sérülten kiesett a selejtezőben (Infostart)
Vállsérüléssel küszködve a selejtező második fordulójában kiesett Babos Tímea a 710 ezer dollár összdíjazású birminghami füvespályás női tenisztornán.
jún. 8
16:51
Átigazolás: Suáreztől több kell a Realban - Benzema (Agroinform)
Karim Benzema azt mondja, szívesen versenyezne Luis Suárezzel, ha az uruguayi csatárt a nyáron átigazolja a Real Madrid.
jún. 8
17:09
Kajak-kenu: Kozák triplázott, Vasbányaiék dupláztak (She)
A pénteki 500 méter egyest megnyerő kajakos Kozák Danuta két számban is diadalmaskodott a kajakosok és kenusok Szegeden zajló első Európa- és világbajnoki válogatójának vasárnapi záró napján, míg a Vasbányai Henrik, Mike Róbert kenus duó az 1000 méter után 500-on sem talált legyőzőre.
jún. 8
17:11
F1: a Red Bull hosszú távú szerződést kötött Neweyval (She)
A Formula–1-ben szereplő Red Bull-istálló bejelentette, hogy új, hosszú távú szerződést kötött Adrian Newey technikai igazgatóval.
jún. 8
17:27
Kajak-kenu válogató - Kozák triplázott, Vasbányaiék dupláztak (Infostart)
A pénteki 500 méter egyest megnyerő kajakos Kozák Danuta két számban is diadalmaskodott a kajakosok és kenusok Szegeden zajló első Európa- és világbajnoki válogatójának vasárnapi zárónapján, míg a Vasbányai Henrik, Mike Róbert kenus duó az 1000 méter után 500-on sem talált legyőzőre.
jún. 8
17:27
Videó: az öröm percei - Priskinék a kazahok ellen (She)
Szombaton a magyar labdarúgó-válogatott 3–0-ra legyőzte Kazahsztánt felkészülési mérkőzésen. Az MLSZ Tv videójában lassított felvételek segítségével megnézheti, hogyan ünnepelt a csapat.
jún. 8
17:29
Férfi kézi: Visszarendeződésben javulnunk kell - Mocsai (She)
A 25–22-es magyar győzelemmel véget érő férfi kézilabda vb-selejtezőt követő sajtótájékoztatón mindkét szövetségi kapitány, Mocsai Lajos és a szlovénokat irányító Boris Denic is kiemelte, hogy nem volt elégedett a játékkal, ez szerintük részben annak tudható be, hogy a szezon végén nagyon nehéz magas színvonalon teljesíteni.
jún. 8
17:31
Válogatott: Varga Roland utolsó előttiből első lett (She)
Varga Roland gólt és gólpasszt jegyzett a Magyarország–Kazahsztán felkészülési mérkőzésen (3–0), nem csoda, hogy olvasóink szerint a Győri ETO labdarúgója volt a mieink legjobbja szombat este a Puskás Ferenc Stadionban.
jún. 8
17:45
Németország: a magyar légiós BL-győztes csapata bajnok lett (She)
A Jakabfi Zsanettet foglalkoztató Wolfsburg sikerével zárult a női német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 2013–2014-es szezonja, miután a „farkasok” az utolsó fordulóban 2–1-re legyőzték a Frankfurtot, így megelőzték riválisukat a táblázaton.
jún. 8
18:21
Vívó Eb: Szász Emese az ötödik helyen végzett (She)
Az ötödik helyen végzett a párbajtőröző Szász Emese a strasbourgi vívó Európa-bajnokság második napján.
jún. 8
18:21
Vívó Eb: Szász Emese ötödik (Metropol)
A világranglista-vezető Szász első főtáblás asszójában erős ellenféllel, Irina Embrichhel találkozott.
jún. 8
18:21
Magyar válogatott: Sokat javult Pintér Attila közérzete (Agroinform)
A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya továbbra is kórházban tartózkodik, de állapota sokat javult.
jún. 8
18:23
Kamion Eb: két 2. hely - Kiss továbbra is vezet összetettben (She)
Kiss Norbert, az OXXO Energy Truck Race Team pilótája mindkét futamon második lett a kamion Európa-bajnokság versenyhétvégéjének vasárnapi napján a spanyolországi Navarrában, ezzel összetettben továbbra is vezet.
jún. 8
18:23
Forma-1: Vettel nem számíthat többé Newey közvetlen segítségére (Agroinform)
Marad a Red Bullnál, de új pozícióba kerül a Forma-1-es csapat autóinak vezető tervezője, Adrian Newey.
jún. 8
18:25
Átigazolások: Priskin ment, a korábbi chelsea-s jött (She)
Az izraeli élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Maccabi Haifában folytatja a pályafutását Josszi Benajun, aki kétéves szerződést kötött régi-új csapatával.
jún. 8
18:39
Darts: az egyéni bajnok kikapott, de így is elődöntős Hollandia (She)
A címvédő Anglia simán jutott a legjobb négy közé a hamburgi darts csapat-világbajnokságon, amelynek elődöntőjében Ausztráliával találkozik. Hollandia annak ellenére elődöntős, hogy az egyéni világbajnok Michael van Gerwen elbukta a saját meccsét a belga Kim Huybrechts ellen.
jún. 8
18:39
Kajak-kenu válogató: Kozák triplázott (Metropol)
A pénteki 500 méter egyest megnyerő kajakos Kozák Danuta két számban is diadalmaskodott vasárnap.
jún. 8
18:57
Videó: Ennyi ziccert nem szabad kihagyni - Iváncsik Gergő (She)
Háromgólos előnyt szerzett a magyar férfi kézilabda-válogatott a szlovénok ellen a vb-selejtező első meccsén. A magyar játékosok egyetértettek abban, hogy túl sok ziccert hagytak ki, ezért nem lett sima a meccs. Iváncsik Gergő szerint fel kell kötni a nadrágot az idegenbeli visszavágóra. Putics Barna pokoli nehéz csatára számít.
jún. 8
18:59
F1: a Red Bull szívatja a Mercedest az Osztrák GP előtt (She)
A Red Bull a jelek szerint mindent megtesz azért, hogy megnehezítse riválisa, a Mercedes-istálló Osztrák Nagydíját a saját pályáján, a Red Bull Ringen. A 2014-es szezont uraló csapattal szemben gyakorlati és lélektani hadviselés is indult a háttérben.
jún. 8
19:01
Roland Garros: Nadal sérülten is legyőzte Djokovicsot a döntőben (She)
Rafael Nadal 3 óra 32 percnyi játék után négy szettben 3:6, 7:5, 6:2, 6:4-re legyőzte Novak Djokovicsot a Roland Garros döntőjében, a spanyol immár 14-szeres Grand Slam győztesnek vallhatja magát, ebből kilencet Párizsban gyűjtött be. A világelső a mérkőzés végén bajba is kerülhetett volna hátsérülése miatt, de végül elvette a negyedik szett végén Djokovics adogatását 5:4-nél.
jún. 8
19:15
Atlétika: Pars a világ idei legjobbjával nyert Veszprémben (She)
A világ idei legjobb eredményével nyerte meg a veszprémi Balaton-kupa elnevezésű verseny kalapácsvető számát Pars Krisztián, aki két centiméterrel szárnyalta túl Mosztafa Hicsam al-Gamal csúcsát.

Keresés