2015. január 10. szombat

jan. 10
14:26
Hopman-kupa: a lengyelek idén már nem bukták el a döntőt (She)
Története során először Lengyelország nyerte meg a teniszezők Hopman-kupáját, mivel a fináléban 2–1-re felülmúlta az Egyesült Államok csapatát. Agnieszka Radwanska és Jerzy Janowicz a mindent eldöntő páros mérkőzésen 7:5, 6:3-ra győzött Serena Williams és John Isner ellen.
jan. 10
14:28
Videó: kegyetlen kapáslövés mentett pontot a 90. percben (She)
Guatemala 1–1-es döntetlent játszott az Egyesült Államok nemzeti csapata ellen az észak- és közép-amerikai, illetve karibi régió (CONCACAF) U20-as labdarúgó-kontinensbajnokságának pénteki csoportmérkőzésén.
jan. 10
15:00
Alpesi sí: Hirscher Svájcban is verhetetlen, Samsal hatból hat (She)
Marcel Hirscher győzelmével ért véget Adelbodenben a férfi alpesi síelők óriás-műlesikló világkupaversenye. Az osztrák több mint egy másodperccel előzte meg a francia Alexis Pinturault-t.
jan. 10
15:00
Goebbels intim titkai (Behaviour)
A náci propagandafőnök a múlt század harmincas éveiben kezdett viszonyt a cseh színésznővel.
jan. 10
15:18
Fiorentina: Eb-ezüstérmest vettek kölcsön a lilák (She)
A Fiorentina labdarúgócsapata kölcsönvette a 17-szeres olasz válogatott Alessandro Diamantit a kínai bajnok Kuangcsou Evergrande-tól.
jan. 10
15:36
Championship: Bajnerék elbuktak otthon a csúcsrangadón (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 25. fordulójának rangadóján a Derby County 1–0-ra nyert az Ipswich otthonában, így ellenfelét megelőzve feljött a második helyre.
jan. 10
15:38
PSG: Ibráék különleges mezzel emlékeznek a párizsi áldozatokra (She)
A Paris Saint-Germain labdarúgói különleges mezzel emlékeznek a Charlie Hebdo szatirikus hetilap elleni szerdai terrortámadás során és az azóta elhunyt áldozatokra.
jan. 10
15:40
Videó: négy lábon érkeznek Venus Williams labdaszedői (She)
Nyálcsorgatva fut minden hálóba landoló labdára Ted, Oscar és Super Teddy. A három eb az ASB Classicon mutatkozott be, s nemcsak a nézőknél, hanem Venus Williamséknél is nagy sikert arattak. Íme!
jan. 10
15:45
NFL: Lefagyhat a Dallas Green Bayben, revansot venne a Patriots a Hollókon - tippek (Agroinform)
A papírforma sima hazai győzelmeket ígér. De valóban négy lefutott mérkőzés következik a főcsoport-elődöntőkben?
jan. 10
15:54
PL: korán döntött a Liverpool - 1976 óta nem látott tett (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 21. fordulójának első szombati mérkőzésén a Liverpool 1–0-ra legyőzte a Sunderlandet.
jan. 10
15:56
Videó: hatalmas kapufa lett a liverpooli akrobatikus lövéséből (She)
A Premier League hétvégi fordulójában a Liverpool a Sunderland otthonába látogatott. Lazar Markovics az első félidőben a legjobb teljesítményét nyújtotta, amióta a „vörösökhöz" igazolt.
jan. 10
15:58
Barcelona: „Messi megérdemli, hogy kiváltságos legyen” (She)
Juliano Belletti, a Barcelona korábbi védője szerint Lionel Messi sosem szerette, ha a rotáció miatt nem játszott, de a már visszavonult brazil labdarúgó úgy véli, az argentin kiválóság rászolgált arra, hogy az edzői ezt figyelembe vegyék és elfogadják.
jan. 10
16:12
Ázsia Kupa - Egygólos kínai győzelem (Infostart)
A kínai válogatott a 81. percben szerzett góllal 1-0-ra nyert a szaúdi csapat ellen az Ausztráliában zajló labdarúgó Ázsia Kupa szombati játéknapján.
jan. 10
16:12
La Liga: Real Madrid-Espanyol élőben az NSO-n! (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 18. fordulójában a Real Madrid az Espanyolt fogadja. Kövesse a mérkőzést folyamatosan frissülő tudósításunk segítségével!
jan. 10
16:14
Premier League - Nyert a Liverpool Sunderlandben (Infostart)
Az FC Liverpool egygólos győzelmet aratott a 49. perctől emberhátrányban futballozó Sunderland otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának szombat délutáni nyitómérkőzésén.
jan. 10
16:14
PL: Chelsea-Newcastle United élőben az NSO-n! (She)
A kupanapok után ismét bajnoki csatározások következnek Angliában, ahol a 21. fordulót rendezik meg a Premier League-ben. A Chelsea a Newcastle Unitedet fogadja, kövesse a mérkőzést online, szöveges cikkünk segítségével!
jan. 10
16:16
Premier League: Everton-Man. City élőben az NSO-n! (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 21. fordulójában a holtversenyben élen álló Manchester City az Everton otthonába látogat. Kövesse a mérkőzést folyamatosan frissülő tudósításunk segítségével!
jan. 10
16:30
Sílövészet: Fourcade lehajrázta Björndalent (She)
Szombaton a férfiak 10 km-es sprintversenyével folytatódott a sílövők világkupa-sorozata a németországi Oberhofban. A győzelmet a francia Martin Fourcade szerezte meg a norvég Ole Einar Björndalen és az orosz Tyimofej Lapsin előtt.
jan. 10
16:32
NB II: a Szigetszentmiklós utolsó légiósa is távozott (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Szigetszentmiklós hivatalos honlapján adta hírül, hogy a grúz légiós, Iraklij Kvekveskiri elhagyta a csapatot. Az SZTK keretében így nem maradt külföldi játékos.
jan. 10
16:48
Kétszer játszik a Bergen a Népligetben (Infostart)
A norvég Tertnes Bergen lemondott a pályaválasztói jogáról, így az FTC-Rail Cargo-Hungaria a női kézilabda KEK nyolcaddöntőjében kétszer is a népligeti Elek Gyula Arénában fogadja riválisát.
jan. 10
16:48
Játékossors: a Fradi korábbi támadója Portugáliából keletre tart (She)
Azeri sajtóhírek szerint a helyi élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Gabalánál folytathatja pályafutását Ulysse Diallo, a portugál első osztályú Arouca támadója.
jan. 10
16:50
Videó: Casilla mozdulni sem tudott Bale góljánál (She)
James Rodríguez, Gareth Bale és Nacho góljaival 3–0-ra nyert a Real Madrid labdarúgócsapata az Espanyol ellen a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 18. fordulójában. Íme, a gólok!
jan. 10
17:06
NHL - Bobrovszkij 30 millió dollárért marad Columbusban (Infostart)
További négy évre, 29,7 millió dollárért a Columbus Blue Jacketsnél marad az orosz Szergej Bobrovszkij, akit 2013-ban az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legjobb kapusává választottak.
jan. 10
17:06
Felkészülés: a Vasas 22 gólt vágott BLSZ III-as ellenfelének (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas első téli felkészülési mérkőzésén 22–0-s győzelmet aratott a Budapest-bajnokság harmadosztályában szereplő Újpesti Haladás ellen. A hatalmas különbséghez hozzájárult, hogy a csapatok az előzetesen megbeszéltek szerint négyszer harminc percet játszottak.
jan. 10
17:08
Finnország: csapatot keres a finn-magyar középpályás (She)
A finn-magyar kettős állampolgárságú labdarúgó, Gruborovics Tamás megerősítette, egyelőre nincs csapata, de hozzátette: nem zárható ki, hogy eddigi klubjában, az Inter Turkuban folytatja.
jan. 10
17:10
Sírepülés: Freund nagyon elverte a mezőnyt a Kulmon (She)
Severin Freund nyerte meg a 2014–2015-ös szezon első sírepülő-világkupaversenyét Bad Mitterndorfban a kulmi sáncon. A német óriási fölénnyel előzte meg a Négysáncverseny győztesét, az osztrák Stefan Kraftot.
jan. 10
17:24
Brisbane-i tenisztorna - Sarapova 34. trófeája (Infostart)
A világranglistán második Marija Sarapova nyerte meg a brisbane-i keménypályás tenisztorna női versenyét, miután a szombati döntőben fordulatos mérkőzésen legyőzte a címvédő szerb Ana Ivanovicot.
jan. 10
17:42
Tour de Ski: norvég favoritok a záró szakasz előtt (She)
Az olaszországi Val di Fiemmében klasszikus stílusú 10, illetve 15 kilométeres tömegrajtos versennyel folytatódott a sífutók Tour de Ski-sorozata. A nőknél az eddigi öt szakaszt megnyerő norvég Marit Björgen ezúttal csak második lett honfitársnője, Therese Johaug mögött, a férfiaknál pedig a német Tim Tscharnke diadalmaskodott.
jan. 10
17:44
Bayern: Guardiola felvette a kapcsolatot Varane ügynökével (She)
Bár csupán négy gólt kapott a Bayern München az őszi szezonban, ezzel egész Európa legjobban záró védelmével bírt, úgy tűnik, a németek tovább erősítenék a hátsó sorukat, méghozzá a Real Madrid játékosával, Raphaël Varane-nal.
jan. 10
17:46
FIFA: Puskás özvegye elárulta, kinek adná a Puskás-díjat (She)
Puskás Ferencné a spanyol EFE hírügynökségnek elmondta, ha rajta múlna, James Rodrígueznek adná a 2014 legszebb góljáért járó Puskás-díjat.
jan. 10
17:48
Liverpool: Sterling Jamaicára utazott a hétvégi bajnoki helyett (She)
Raheem Sterling, a Liverpool támadója kihagyta csapata hétvégi, Sunderland ellen 1–0-ra megnyert bajnoki mérkőzését, helyette Jamaicára utazott. Nyaralni.
jan. 10
17:50
Videó: csúnya jelenet - Fábio Coentrao alhason rúgta Canast (She)
Fábio Coentraót kiállították a Real Madrid– Espanyol spanyol élvonalbeli labdarúgó-mérkőzés 53. percében, miután egy becsúszás után alhason rúgta José Alberto Canast. Íme, a jelenet!
jan. 10
18:00
La Liga: könnyedén nyert a Real Madrid (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 18. fordulójában a Real Madrid az Espanyolt fogadta, és bár az 53. perctől Coentrao kiállítása miatt emberhátrányban játszott, mégis magabiztos, háromgólos győzelmet aratott.
jan. 10
18:02
PL: botlott a Man. City, a 10/10-es Chelsea egyedül vezet (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 21. fordulójában a Chelsea szezonbeli 10. hazai meccsén is győzött, a vele a forduló előtt holtversenyben vezető Manchester City viszont botlott az Everton otthonában.
jan. 10
18:09
Snooker: Ronnie hatodik Masters trófeáját készül elhódítani (Agroinform)
Vasárnap a londoni Ally Pally-ben kezdetét veszi a 41. Masters, ennek apropóján szemügyre vettük az esélyeket.
jan. 10
18:18
Férfi kézi: Magyarország-Lengyelország élőben az NSO-n (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott a pénteken a házigazda Spanyolországtól elszenvedett vereség (25–27) után ma Lengyelországgal mérkőzik az oviedói felkészülési tornán. Kövesse velünk a találkozó alakulását!
jan. 10
18:20
Barcelona: Tajti csodálatos szólója csak egy pontot ért (She)
A Barcelona U17-es együttese hazai pályán 2–2-es döntetlent játszott a Mataróval a korosztályos bajnokság 17. fordulójának szombati játéknapján. A házigazdáknál Tajti Mátyás kezdőként lépett pályára, és döntő érdemeket szerzett a Barca második góljában.
jan. 10
18:22
Championship: csak Tőzsér játszott, és ő sem örülhetett (She)
Bajner Bálinté (Ipswich) után Tőzsér Dániel (Watford) és Király Gábor (Fulham) csapatának is vereséget hozott az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 25. fordulójának szombati játéknapja. Bogdán Ádámék (Bolton) egy ponttal gazdagodtak. A magyar légiósok közül csak Tőzsér lépett pályára.
jan. 10
18:36
Premier League - Ismét egyedül éllovas a Chelsea (Infostart)
A Chelsea ismét egyedül vezeti a tabellát az angol labdarúgó-bajnokságban, miután a 21. forduló szombati játéknapján nyert, közvetlen riválisa, a címvédő Manchester City pedig csak döntetlent ért el.
jan. 10
18:36
Férfi kosár NB I: a MAFC majdnem elkapta a Falcót (She)
A Falco izgalmas végjátékot és hosszabbítást követően 88–87-re győzött a MAFC vendégeként a férfi kosárlabda NB I 16. fordulójának szombati játéknapján.
jan. 10
18:38
Női kosár NB I: a Sopron sikere a hajráig volt kérdéses (She)
A listavezető Sopron tíz ponttal megverte idegenben a ZTE-t a női kosárlabda NB I 11. fordulójának szombati játéknapján.
jan. 10
18:54
Női kosárlabda NB I - Továbbra is hibátlan a Sopron (Infostart)
Továbbra is százszázalékos a női kosárlabda NB I-ben a Sopron, amely szombaton a Zalaegerszeg vendégeként aratott tízpontos győzelmet.
jan. 10
18:54
Férfi vízilabda ob I: a Szőnyi úton győzött a Honvéd (She)
A Honvéd négygólos győzelmet aratott a BVSC ellen a Szőnyi úti uszodában a férfi vízilabda ob I szombati játéknapján. A Kaposvár szoros meccsen győzte le a Szentest.
jan. 10
18:56
Gyorskorcsolya Eb: Nagy Konrád a 18. az első nap után (She)
Az első versenynap után a 18. helyen áll Nagy Konrád a gyorskorcsolyázók Európa-bajnokságán az oroszországi Cseljabinszkban.
jan. 10
18:58
Videó: nem passzolt Bale CR-nek, kipfujolta a Bernabéu (She)
Gareth Bale ismét passz nélkül hagyta Cristiano Ronaldót, most a Real Madrid Espanyol elleni spanyol bajnoki labdarúgó-mérkőzésén. Több helyszíni tudósító is azt írta a Twitteren, hogy a közönség az eset után kifütyülte a walesit. Legutóbb a Valencia elleni találkozón maradt ki a portugál Bale játékából.
jan. 10
19:00
Videó: Carroll meglepetése, csodaszép gólt is tud rúgni (She)
Andy Carroll, a West Ham United csatára nem a káprázatosan szép góljairól híres, a Swansea ellen 1–1-es döntetlenre végződő bajnokin azért megcsillogtatott valamit technikai tudásából.
jan. 10
19:02
Eurofutball: góllal ünnepelte visszatérését a volt fradista (She)
A hosszú sérülés után a múlt héten visszatérő korábbi magyar válogatott játékos, Leandro szombaton is a védelem tengelyében kapott helyet az Omonia Nicosiában, amely hazai pályán 2–0-ra legyőzte az Ethnikoszt a ciprusi labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában.
jan. 10
19:12
Ligue 1: a PSG 20 perc után 2-0-ra állt, majd négyet kapott (She)
A Paris Saint-Germain nagy meglepetésre 4–2-re kikapott a kiesőzónából elmozduló Bastiától a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 20. fordulójában. A végeredmény annak ismeretében különösen meglepő, hogy a címvédő húsz perc játék után 2–0-ra vezetett.
jan. 10
19:12
Ferrer nyerte a dohai tenisztornát (Metropol)
A negyedik helyen kiemelt David Ferrer nyerte az 1,3 millió dollár összdíjazású dohai keménypályás férfi tenisztornát.
jan. 10
19:14
Jégkorong, Mol Liga: a DAB és a Miskolc is idegenben győzött (She)
A Dab.Docler 4–1-re győzött a HSC Csíkszereda ellen idegenben a jégkorong Mol Liga szombati mérkőzésén, míg a listavezető Miskolc Brassóban diadalmaskodott 6–2-re.

Keresés