2015. január 11. vasárnap

jan. 11
16:14
Videó: a kapus bevédte Sánchez sorfalat „áttörő” szabadrúgását (She)
Az Arsenal labdarúgócsapata 3–0-ra nyert a Stoke City ellen az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League)  21. fordulójában. Nézze meg a meccs góljait!
jan. 11
16:30
PL: Sánchez ismét vezér volt, könnyen nyert az Arsenal (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 21. fordulójában az Arsenal odahaza 3–0-ra legyőzte a Stoke Cityt. A londoniak vezéregyénisége ismét Alexis Sánchez volt, aki két góllal és egy gólpasszal járult hozzá a sikerhez.
jan. 11
16:48
Három magyar vereség a záráskor az oviedói kézilabdatornán (Infostart)
A magyar férfi kézilabda-válogatott 28-26-ra kikapott a norvég csapattól az oviedói nemzetközi torna vasárnapi záró fordulójában, így három vereséggel az utolsó helyen zárt.
jan. 11
16:48
Chelsea: Schürrle a Dortmund ajánlatára vár - sajtóhír (She)
Angol sajtóhírek szerint a Chelsea-nél kevés játéklehetőséghez jutó André Schürrléért hiába jelentkezett be a téli átigazolási időszakban a Wolfsburg, a német labdarúgó a Borussia Dortmundhoz vágyik, és az átigazolással inkább megvárja a nyári időszakot.
jan. 11
16:50
Légiósok: Szalai-góllal kezdődött a Hoffenheim 2015-ös éve (She)
Felkészülési mérkőzésen a Hoffenheim 1–1-es döntetlent játszott a dél-afrikai első osztályban szereplő University of Pretoriával. A német csapat gólját Szalai Ádám szerezte.
jan. 11
17:06
NHL - Crosby győztes gólt ütött a hosszabbításban (Infostart)
Az előző idény legértékesebb játékosának választott Sidney Crosby góljával hosszabbításban győzött a Pittsburgh Penguins a Montreal Canadiens vendégeként az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) szombati játéknapján.
jan. 11
17:06
Videó: Totti parádés gólja után szelfivel ünnepelt (She)
Francesco Totti góljával egyenlített az AS Roma labdarúgócsapata a Lazio elleni derbin az olasz élvonalbeli bajnokság (Serie A) 18. fordulójában. A „farkasok” csapatkapitánya remek találata után még egy szelfit is készített. Íme!
jan. 11
17:08
Barca: Nem én vagyok a megoldás a problémákra - Guardiola (She)
A Bayern München vezetőedzőjeként – szokás szerint – kénytelen volt a Barcelona ügyes-bajos napi dolgaival kapcsolatban is megnyilvánulni Pep Guardiola, aki nagy taktikusként úgy sasszézott ki a kérdésből, hogy abban senki sem találhatott kivetnivalót.
jan. 11
17:10
PL: Manchester United–Southampton élőben az NSO-n! (She)
Több érdekesnek ígérkező mérkőzést is rendeznek az európai labdarúgó topligákban, Angliában például pályára lép a Manchester United, mégpedig a Southampton ellen. Kövesse a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!
jan. 11
17:12
Serie A: négy gól és iksz a római derbin, nyert a Fiorentina (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 18. fordulójának rangadóján az AS Roma 2–2-es döntetlent játszott a városi rivális Lazióval. A Fiorentina hatalmas csatában, hétgólos meccsen győzte le a Palermót, míg a Sampdoria az Empolinál bizonyult jobbnak.
jan. 11
17:15
Atlético Madrid: Az elnök szerint a csapat zseniális, nem pedig alattomos (Agroinform)
A spanyol bajnok játékát ismét kifogásolták, noha az elnök szerint elismerést érdemelnek, nem pedig kritikát.
jan. 11
17:24
Székekkel esett egymásnak ötezer szurkoló (Blikk)
MELBOURNE – Hullarészeg szurkolók miatt kellett megszakítani az egyik legjobban várt ausztráliai sporteseményt, a nemzetközi dartsbajnokság döntőjét.
jan. 11
17:24
Gyorskorcsolya Eb: holland győzelmek, Nagy Konrád 16. lett (She)
A nőknél Ireen Wüst, a férfiaknál Sven Kramer révén holland aranyéremmel zárult a gyorskorcsolyázók Európa-bajnoksága az oroszországi Cseljabinszkban, ahol egyetlen magyar indulóként Nagy Konrád 16. lett.
jan. 11
17:42
Dakar: sivatag, kőrengeteg, dűnék és homokfelhők - képgaléria (She)
A Dakar nemcsak a résztvevő versenyzőket, hanem az őket munka közben megörökítő fotósokat is kihívások elé állítja. Utóbbiak tobzódhatnak a rendhagyó témákban, egyedi beállításokban, hamisítatlan élethelyzetekben, nem is spórolnak fényképeikkel, amelyekből ezúttal képgalériát gyűjtöttünk össze.
jan. 11
17:42
Aranylabdás számháború (Blikk)
ZÜRICH – Lionel Messi (27) ötödször, Cristiano Ronaldo (29) harmadszor, vagy Manuel Neuer (28) először? Ez a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség ma esti gálájának legfontosabb kérdése, ugyanis eldől, hogy ki lett 2014-ben a világ legjobb focistája. A szavazatok összeszámolása után kiderült, hogy a Barcelona argentin támadója, a Real Madrid portugál csillaga, valamint a német Bayern München kapusa…
jan. 11
17:44
Kerékpár: Fejes és Benkó címvédése a terep ob-n (She)
Fejes Gábor és Benkó Barbara is megvédte címét a terepkerékpárosok országos bajnokságán.A gyulai várkertben kialakított, esőtől felázott, 2550 méter hosszú pályán a férfiaknak hat, a nőknek négy kört kellett megtenniük.
jan. 11
17:46
Eurofutball: két piros lap Izraelben, négy Portugáliában (She)
Az izraeli élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában a Maccabi Tel-Aviv 1–0-ra legyőzte a Maccabi Haifát, amely kilenc emberrel fejezte be a találkozót. Portugáliában is hullottak a piros lapok, a Gil Vicente–Penafiel találkozón összesen négy játékost állított ki a játékvezető (kettőt a hazaiaktól, kettőt a vendégektől).
jan. 11
18:18
Ezredik győzelmével nyert tornát Federer (Infostart)
A 17 Grand Slam-diadalával rekorder Roger Federer ezredik mérkőzését nyerte meg profi teniszezőként, ezzel megnyerte a brisbane-i keménypályás tenisztorna férfi versenyét.
jan. 11
18:18
Videó: Stjarnan után szabadon, íme, a biciklizős gólöröm (She)
Öt mexikói labdarúgó szenzációsan koreografált gólörömének látványában részesítette a Mexikó–Kuba U20-as világbajnoki labdarúgó-mérkőzésre kilátogatókat. A futballisták bicikliszobrot formáltak magukból, melyben az ifjak még a tekerést is imitálták. A találkozót nagy fölénnyel, 9–1-re megnyerte a mexikói válogatott. A nem mindennapi gólörömökben az izlandi Stjarnan FC labdarúgócsapata viszi a…
jan. 11
18:18
Biros Péter góllal tért vissza (Blikk)
Bőrbetegsége után először játszott tétmeccset Biros Péter (38). Az Eger háromszoros olimpiai bajnok gólt is szerzett a KSI ellen 13-3-ra megnyert bajnokin.
jan. 11
18:20
Man. City: Bony érkezésével a csatár a Juventusban köt ki? (She)
Angol sajtóhírek szerint Sztevan Jovetics, a Manchester City labdarúgócsapatának montenegrói támadója a Juventusban folytathatja pályafutását, ha az égszínkékek valóban szerződtetik Wilfried Bonyt.
jan. 11
18:36
PL: Ronald Koeman szívesen lenne a Barca edzője, de… (She)
Ronald Koeman a Barcelona egyik legendás labdarúgója – az 1992-es BEK-döntőt az ő góljával nyerték meg a katalánok a Sampdoria ellen –, nem véletlenül lett bedobva a neve a héten mint a gránátvörös-kékek egyik lehetséges edzőjelöltje. Ráadásul jelenlegi csapatával, a Southamptonnal messze a várakozáson felül teljesít a Premier League-ben, ami szintén jó ajánlólevél lehet számára a klubrangsorban…
jan. 11
18:38
Tour de Ski: Björgen először, Sundby másodszor nyert (She)
Az olaszországi Val di Fiemmében szabad stílusú 9 kilométeres hendikepes versennyel zárult a sífutók Tour de Ski-sorozata. A nőknél a norvég Marit Björgen először, a férfiaknál pedig honfitársa, a címvédő Martin Johnsrud Sundby másodszor nyerte meg a versenyt.
jan. 11
18:40
Roma: itt a szelfi, amelyet Totti készített a gólja után! (She)
Máris kikerült a netre a szelfi, amelyet Francesco Totti készített a Lazio elleni rangadón az egyenlítő gólja után. Tekintse meg a Roma-táborral a háttérben fotózkodó legendát!
jan. 11
18:54
Videó: Balotelliként feszített a „szent” az MU-nak lőtt gólja után (She)
Dusan Tadics góljával a Southampton megszerezte a vezetést a Manchester United vendégeként az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 18. fordulójának záró mérkőzésén. A „szentek” szerb játékos gólja után Mario Balotelli emlékezetes, a 2012-es Európa-bajnokságon Németország elleni gólörömét mutatta be.
jan. 11
19:12
PL: az MU kudarcot vallott a „szentekkel” szemben (She)
A Premier League 21. fordulójának záró mérkőzésén a Southampton nagy meglepetésre elvitte a három pontot a Manchester United otthonából, ráadásul ezzel fellépett a dobogóra, éppen a házigazdával helyet cserélve.
jan. 11
19:14
Sílövészet: Domracseva négy lőhibával is győzött (She)
Vasárnap a tömegrajtos versenyekkel folytatódott a sílövők világkupa-sorozata a németországi Oberhofban. A férfiaknál a győzelmet a francia Martin Fourcade, a nőknél pedig a fehérorosz Darja Domracseva szerezte meg.
jan. 11
19:16
La Liga: Bilbaóban nyert eggyel a sereghajtó Elche (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 18. fordulójában a forduló előtt még sereghajtó Elche egygólos győzelmet aratott Bilbaóban.
jan. 11
19:18
Ligue 1: Lacazette a fájdalmas rúgás után az élre lőtte a Lyont (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 20. fordulójában a Lyon 3–0-ra legyőzte a Toulouse-t, így a tabella élére állt.
jan. 11
19:20
Síugrás: Ammannt kiengedték a kórházból, de a vb-t kihagyhatja (She)
Elhagyta a schwarzachi kórházat a négyszeres olimpiai bajnok svájci Simon Ammann, aki a síugrók Négysáncversenyének keddi, utolsó állomásán bukott nagyot Bischofshofenben.
jan. 11
19:22
MLS: július 1-jén lép érvénybe Lampard New York-i szerződése (She)
A New York City FC labdarúgócsapata megerősítette, hogy Frank Lampard aláírta szerződését, amelynek értelmében július 1-jétől az MLS-ben szereplő klubot erősíti.
jan. 11
19:30
Premier League - Simán nyert az Arsenal (Infostart)
Az Arsenal hazai pályán sima, háromgólos győzelmet aratott a Stoke City felett az angol labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén.
jan. 11
19:30
Dunaújváros: hétfőn írhat alá a volt Barca-légiós (She)
Információink szerint hétfőn írhatja szerződését az NB I-ben újonc Dunaújvárosi PASE labdarúgócsapatával Goran Marics, aki számára nem lenne ismeretlen terep a magyar élvonal, tekintve, hogy korábban a Lombard Pápa légiósa volt.
jan. 11
19:30
Otthon kapott ki a MU (Metropol)
Ezzel pedig visszacsúszott a 4. helyre a Premier League-ben.
jan. 11
19:48
Férfi kosár NB I: a Paks az 1. negyedben sokkolta a Kaposvárt (She)
Az Atomerőmű SE hazai pályán 93–71-re nyert a Kaposvár ellen a férfi kosárlabda NB I 16. fordulójában.
jan. 11
20:06
Ammann elhagyta a kórházat (Infostart)
Elhagyta a schwarzachi kórházat a négyszeres olimpiai bajnok svájci Simon Ammann, aki a síugrók Négysáncversenyének keddi, utolsó állomásán bukott nagyot Bischofshofenben.
jan. 11
20:06
Női kosár NB I: az MTK másodszor diadalmaskodott (She)
Az MTK hazai pályán 77–56-ra megverte a Vasast női kosárlabda NB I vasárnapi játéknapján, ezzel megszerezte második győzelmét, míg az angyalföldiek továbbra is nyeretlenek.
jan. 11
20:08
EBEL: súlyos vereségbe szaladt bele a Fehérvár (She)
A jégkorong EBEL alapszakaszában a Fehérvár AV 19 súlyos, hétgólos vereséget szenvedett a Villach vendégeként.
jan. 11
20:10
Tenisz: megtalálták a legjobb labdaszedőket, nem emberek (She)
Ausztráliában egészen egyedi húzással készültek az egyik bemutató mérkőzésen: kutyákat alkalmaztak labdaszedőként. Mondanunk sem kell, a négylábúak kihasználták a lehetőséget, és amint egy teniszlabda hálót ért, már rohantak is. Az egyetlen kérdés: ez hogy nem jutott még senkinek sem eszébe?
jan. 11
20:24
Mol Liga: a ligaújonc hatot vágott a címvédőnek (She)
A jégkorong Mol Liga alapszakaszában a ligaújonc Debrecen hatot vágott a hullámvölgyben lévő címvédő Érsekújvárnak. A DAB két gólja három pontot ért Brassóban, miként a Miskolc négy találata is Csíkszeredában.
jan. 11
20:42
30 évvel fiatalabb nőt szeret Romario (Blikk)
RIO DE JANEIRO – Sokan irigylik mostanság Romáriót (48).
jan. 11
20:42
NFL: a riporter hölgy élőben lökött, Amerika felháborodott (She)
Hatalmas botrányt kavart az Egyesült Államokban egy apró lökés. Az ESPN amerikaifutball-műsorában riporterként dolgozó Hannah Storm későn vette észre, hogy adásba kapcsolták, így amikor feltűnt neki az apró vörös fény, ellökte magától a sminkesét, majd elkezdett Aaron Rodgersről, a Green Bay Packers irányítójáról beszélni. A hölgy később Twitteren tisztázta magát, és elmondta, csak a sminkest…
jan. 11
20:44
Röplabda: másodikak az U21-es fiúk és az U18-as lányok (She)
Egyaránt második helyen végzett U21-es férfi válogatottunk a nyíregyházi világbajnoki selejtezőn, és leány U18-as csapatunk is Törökországban, Eb-selejtező csoportjában.
jan. 11
20:46
FTC: Holman már Törökországban bizonyíthat (She)
A poznan.sport.pl értesülései szerint Holman Dávid elutazott a Lech Poznannal a csapat törökországi edzőtáborába.
jan. 11
20:48
Női vízi: Bolonyai újra ott van Merész vl-keretében (She)
Merész András, a női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya vasárnap kijelölte 13 fős keretét a franciák elleni világliga-mérkőzésre.
jan. 11
20:50
Serie A: Napoli-Juventus élőben az NSO-n! (She)
Olaszországban a Napoli–Juventus örökrangadóval zárult a 18. forduló. A végig igen gyengén futballozó déliek ellen 3–1-re nyerni tudott a címvédő, amely legutóbb 2000-ben hagyhatta el három ponttal a San Paolót.
jan. 11
21:18
La Liga: Barcelona-Atlético Madrid élőben az NSO-n! (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 18. fordulójában a Barcelona a címvédő Atlético Madridot látja vendégül. A találkozót nyomon követhetik élő, szöveges tudósításunk segítségével!
jan. 11
21:36
Roma: a Messit „másoló” brazil csatár érkezik januárban? (She)
Olasz sajtóhírek szerint az AS Roma labdarúgócsapata mindent bevet, hogy még januárban megszerezze az ukrán Sahtar Doneck brazil csatárát, Luiz Adrianót.
jan. 11
21:36
Meghalt Buzánszky Jenő (Blikk)
BUDAPEST – Elhunyt Buzánszky Jenő (†89), az Aranycsapat labdarúgója. Az olimpiai bajnok, világbajnoki ezüstérmes hátvéd a klasszikus kezdőcsapatból utolsóként búcsúzott az élők sorából.
jan. 11
21:38
Gyász: 89 évesen elhunyt Buzánszky Jenő (She)
Nyolcvankilenc éves korában elhunyt Buzánszky Jenő, az Aranycsapat vb-ezüstérmes (1954), olimpiai aranyérmes (1952) jobbhátvédje, tájékoztatta Buzánszky Jenő fia a fourfourtwo.hu-t.

Keresés