2015. január 24. szombat

jan. 24
19:09
Afrika-kupa: a hajrában menekültek meg az „elefántok” (She)
A labdarúgó Afrika-kupa D-csoportjának második fordulójában Elefántcsontpart 1–1-re végzett Malival. Már a hatodik percben megszerezte a vezetést Mali, ám négy perccel a rendes játékidő vége előtt az „elefántok” egyenlíteni tudtak, így továbbra is teljesen nyílt a kvartett. Este Kamerun Guineával találkozik.
jan. 24
19:11
Röplabda: a MAFC a férfiaknál, a TF a nőknél nyert (She)
Győzött a MAFC a Pénzügyőr ellen a férfi röplabda NB I szombati játéknapján. A nőknél a TF a Budaörs otthonában nyert.
jan. 24
19:12
Kiestek a nagyok az FA Kupából (Metropol)
A Chelsea, a Manchester City és a Southampton is elbúcsúzott a sorozattól.
jan. 24
19:13
Férfi kézi-vb: a franciák a végén robbantottak a svédek ellen (She)
Argentína nyerte meg a D-csoport ki-ki meccsét a katari férfi kézilabda-világbajnokság első fázisának utolsó fordulójában, így a dél-amerikaiak a nyolcaddöntőben folytatják szereplésüket, míg Oroszország az alsóházban küzd tovább az Elnök-kupáért. Németország a Szaúd-Arábia elleni papírforma-győzelemmel tette biztossá első helyét a csoport élén. A C jelű hatosban Izland legyőzte Egyiptomot, így a…
jan. 24
19:15
Jégkorong, Mol Liga: vesztett a DAB, de hogyan... (She)
A Dab.Docler elképesztő körülmények között 6–5-re kikapott a HSC Csíkszeredától a jégkorong Mol Liga szombati mérkőzésén. Az éllovas Miskolc a Brassó elleni 4–2-es sikerrel növelte előnyét a tabellán.
jan. 24
19:27
Női kosár NB I: a fiatal ZTE-s újra nagyon megszórta magát (She)
A ZTE jobb második félidei játékával, a 34 pontig jutó Zele Dorina vezérletével fontos győzelmet (74–67) aratott a Cegléd felett a női kosárlabda NB I 13. fordulójának szombati játéknapján. A DVTK simán megverte a Vasast (93–46).
jan. 24
19:39
Átigazolás: 21 éves brazilt szerződtetett a Real Madrid (Agroinform)
A spanyol sajtó egybehangzó véleménye szerint a Real Madrid szerződtette a 21 éves brazil Lucas Silvát.
jan. 24
19:45
Chelsea: Mourinho nagyszerű gesztussal viselte a kudarcot (She)
José Mourinho méltósággal, nagyszerű sportemberként viselte a Chelsea kiesését az FA-kupa negyedik fordulójában a harmadosztályú Bradford Cityvel szemben elszenvedett hazai 4–2-es vereséget követően: a legyőző összes játékosával kezet fogott. Igaz, egyszer azt sem tudta, ki győzte le csapatát.
jan. 24
19:47
NB II: hat gólt szerzett a Cegléd, két új szerzemény is betalált (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Cegléd első hazai felkészülési mérkőzésén 6–2-re legyőzte a harmadosztályú Dabast. Szabó István együttesében Kormos László, Laczkó Milán és Farkas István mellett két új szerzemény, Nikola Pantovics és Farkas Zoltán is betalált.
jan. 24
19:51
Miklós Edit harmadik helyén ámul a sívilág (Síelők)
A magyar sísport legnagyobb sikerét érte el Miklós Edit ma azzal, hogy harmadik helyen végzett a világkupa sorozat St. Moritz-i lesiklásában. Korábban egyetlen magyar sportoló sem ért el ilyen jó eredményt a Nemzetközi Sí Szövetség (FIS) által rendezett rangos sorozatban.
jan. 24
20:03
Nagy csatában nyert a Vasas pólócsapata (Infostart)
Az utolsó negyedben négy gólt dobó Vasas 10-9-re nyert a vendég UVSE ellen a férfi vízilabda ob I 14. fordulójának szombati játéknapján.
jan. 24
20:03
PD: hat góllal nyert idegenben a Barcelona (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság, a Primera División 20. fordulójában a Barcelona az Elchéhez látogatott, és könnyedén, hat nullára nyert.
jan. 24
20:05
Női kézi NB I: az Újváros ikszelt Vácon, az Érd nyert Fehérváron (She)
A női kézilabda NB I 16. fordulójában a Dunaújváros váratlanul pontot veszített a tabella alsó felében található Vác otthonában, bár a vendégek félidei hétgólos hátrányát is figyelembe véve akár még bravúrosnak is mondható a döntetlen kiharcolása.
jan. 24
20:07
La Liga: Atlético Madrid-Rayo Vallecano élőben az NSO-n! (She)
Az élvonalbeli spanyol labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában az Atlético Madrid a Rayo Vallecanót fogadja. Kövesse velünk a mérkőzést online, szöveges tudósításunk segítségével!
jan. 24
20:09
EBEL: újabb győzelmével a felsőház küszöbén a Volán (She)
A Fehérvár AV 19 3–1-re legyőzte az Innsbruckot a jégkorong EBEL alapszakaszának 42. fordulójában, és a tabella hatodik helyén ötpontosra növelte előnyét a Bozen előtt – a címvédő vasárnap játszik a Klagenfurttal.
jan. 24
20:21
Serie A: a friss igazolás gólja tovább táplálta a Zola-mágiát (She)
A Cagliari hazai pályán 2–1-re legyőzte a Sassuolót az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 20. fordulójának szombati játéknapján.
jan. 24
20:39
FA-kupa: Bogdán Ádám kivédte a Liverpool szemét - videó (She)
Bogdán Ádám több nagy védéssel járult hozzá ahhoz, hogy csapata, a Bolton Wanderers 0–0-t húzzon ki a Liverpool otthonában a labdarúgó FA-kupa szombati játéknapján, és ezzel kiharcolja, hogy a 4. fordulós párharc megismételt mérkőzésen dőljön el.
jan. 24
20:41
Real Madrid: C. Ronaldo mindenkitől elnézést kért (She)
Cristiano Ronaldo nem sokkal a mai mérkőzés után elnézést kért a szurkolóktól, és elsősorban Edimartól, akit megrúgott a Córdoba ellen megnyert meccsen.
jan. 24
20:57
Férfi kosár NB I: hosszabbítás után nyert a Sopron (She)
Hozta a kötelezőt Szegeden az éllovas Atomerőmű a férfi kosárlabda NB I szombati játéknapján, míg üldözője, a  Sopron hosszabbítás után nyert a Jászberény vendégeként. Az Alba Fehérvár kikapott a Kaposvár vendégeként.
jan. 24
21:09
Alpesi sí: Sporttörténelmi siker, Miklós Edit dobogós St. Moritzban (Agroinform)
Miklós Edit klasszis versenyzőket maga mögé utasítva a magyar alpesi sízés történetének legnagyobb sikerét érte el.
jan. 24
21:15
NB II: aláírt a Szegedhez a Szlovéniából hazatérő csatár (She)
Szombat délután másfél éves szerződést írt alá a labdarúgó NB II-ben szereplő Szeged 2011-hez a legutóbb Szlovéniában futballozó csatár, Polareczki Roland – számolt be róla a szegedma.hu.
jan. 24
21:17
Görögország: Megyeri Balázs számára új korszak kezdődött! (She)
Megyeri Balázs szombaton állt először az Olympiakosz Pireusz kapujában a 2014–2015-ös görög labdarúgó-bajnokság során, és szerencsét hozott csapatának: az éllovas 3–0-ra győzött az OFI vendégeként.
jan. 24
21:18
Kézi-vb: Francia siker a rangadón (Metropol)
A legutóbbi vb-n és Eb-n második dánok a lengyeleknél bizonyultak jobbnak.
jan. 24
21:19
Úszás: Cseh két, Hosszú és Gyurta egy-egy aranyat nyert (She)
Kiválóan indult az antwerpeni Flanders-kupa magyar szempontból: külön jó hír, hogy az új környezetben készülő Cseh László kétszer is győzni tudott, míg a szokás szerint az összes számban induló Hosszú Katinka ezúttal egyszer állhatott a dobogó tetejére, akárcsak Gyurta Dániel.
jan. 24
21:20
Cseh két, Hosszú és Gyurta egy-egy arannyal kezdett (Metropol)
A Flanders Kupáért kiírt, hagyományos belgiumi nemzetközi úszóversenyen indultak el a magyarok.
jan. 24
21:33
Nyíregyháza: újabb két légiós érkezett a Spartacushoz (She)
Újabb két külföldi játékossal állapodott meg az NB I-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus. Két középső védő, a lett Deniss Ivanovs és a svájci Michael Kovacevic 2016 nyaráig írt alá Mátyus János csapatához.
jan. 24
21:35
Szlovákia: nem tartanak igényt a Fraditól érkező próbajátékosra (She)
A szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő dunaszerdahelyi DAC szakmai stábja nem tart igényt Pirik Tamás szolgálataira.
jan. 24
21:51
Férfi kézi-vb: dán-izlandi, lengyel-svéd - így folytatják! (She)
A C- és a D-csoport utolsó mérkőzéseivel véget ért a katari férfi kézilabda-világbajnokság csoportköre, a kvartettek első négy helyezettjei a nyolcaddöntőben, az 5., illetve 6. helyezettek pedig az alsóházban, helyosztókkal folytatják a küzdelmet. A legjobb 16 közé bejutottak nem európai válogatottak is – Ázsiából Katar, Afrikából Egyiptom és Tunézia, Dél-Amerikából pedig Brazília és Argentína –,…
jan. 24
22:09
PD: Griezmann-dupla, simán nyert az Atlético Madrid (She)
A La Liga 20. fordulójában az Atlético Madrid hazai pályán 3–1-re nyert a Rayo Vallecano ellen. Antoine Griezmann duplázott, a vendégektől Manucho és Roberto Trashorras is eredményes volt, előbbi azonban a saját kapujába talált be.
jan. 24
22:11
Afrika-kupa: újabb 1-1-es iksz az 1-1-ek csoportjában (She)
A labdarúgó Afrika-kupa D-csoportjának második fordulójában Kamerun és Guinea 1–1-re végzett egymással, így a kvartettben eddig az összes meccs ezzel az eredménnyel zárult.
jan. 24
22:13
Arsenal: a Villarreal bejelentette, Londonba igazol a brazil (She)
A Villarreal bejelentette, hogy megegyezett az Arsenallal Gabriel Paulista átigazolásáról. A 24 éves középhátvéd ügyletének keretében Joel Campbell az idény végéig a spanyol klubnál szerepel kölcsönben.
jan. 24
22:27
FA-kupa: A legjobb boltoni meccseim egyike - Bogdán (She)
A bajnokságban mostanában nem kap lehetőséget, a Liverpool elleni szombati FA-kupa-mérkőzésen (0–0) azonban nagyon kitett magáért Bogdán Ádám, a második ligás Bolton Wanderers kapusa. A meccs után az angol televíziósok interjút készítettek a kulcsfontosságú védéseivel a visszavágó lehetőségéért nagyon sokat dolgozó magyar labdarúgóval.
jan. 24
23:03
Bolton: a menedzser is beállt a Bogdánt éltetők sorába (She)
A Bolton menedzsere, Neil Lennon nem győzte dicsérni csapatát és elsősorban Bogdán Ádámot a Liverpool elleni döntetlen után. Az FA-kupa-meccset követően a „vörösök" hivatalos honlapja a találkozó legjobbjaként említi a magyar kapust.
jan. 24
23:05
Serie A: az év legfájdalmasabb gólpassza és Mexes ámokfutása a Lazio-Milanon (She)
A Lazio a szünetbeli hátrány ellenére könnyedén győzte le hazai pályán a Milant az olasz labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában. Marco Parolo duplával, Miroslav Klose góllal és gólpasszal büntette a kifejezetten rosszul és a vereséget nehezen viselve játszó rossonerit.
jan. 24
23:07
Hollandia: Otigbáék idényük legnagyobb győzelmét aratták (She)
Otigba Kenneth csapata, a Heerenveen hazai pályán 4–1-re legyőzte a Vitesse-t a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 19. fordulójának szombati játéknapján.
jan. 24
23:39
NS: Miklós Edit­-interjú; megy­-e Győrbe Kiss Éva? - vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.
jan. 24
23:41
FA-kupa: Bogdán Ádám dicséretét zengi a brit média (She)
A szombat este lejátszott Liverpool–Bolton Wanderers labdarúgó FA-kupa-mérkőzésről (0–0) készült brit online tudósítások címei közül nem egy a kulcsfontosságú védéseket bemutató Bogdán Ádám nevét visszhangozza. Ritkán történik ilyesmi magyar futballistával, időszerű némi ízelítő.
jan. 24
23:57
Videó: Ronaldinhót idézte cselével a Man. City új igazolása (She)
Elefántcsontpart 1–1-es döntetlent játszott Guineával a labdarúgó Afrika-kupa csoportkörének második fordulójában. Az „elefántok” kezdőjében kapott helyett a télen a Swansea Citytől a Manchester Cityhez szerződő Wilfried Bony, aki parádés csellel csapta be védőjét az első félidőben.

Keresés