2015. október 10. szombat

okt. 10
17:08
Válogatott: Storck nem árulja el Némethéknek, hogy áll a másik meccs (She)
A magyar labdarúgó-válogatott vasárnap a görögökkel csap össze az Európa-bajnoki selejtezősorozat F-csoportjának utolsó fordulójában. Bernd Storck, a magyar válogatott megbízott szövetségi kapitánya a mérkőzést felvezető sajtótájékoztatón leszögezte, a játékosok nem tudhatják meg, hogy áll a románok Feröer elleni meccse.
okt. 10
17:42
NB III: a Szparié a veretlenek rangadója; kikapott az ETO (She)
A Nyíregyháza 2–1-re győzött az eddig veretlen Cigánd vendégeként a labdarúgó NB III Keleti csoportjának szombati rangadóján, így továbbra is százszázalékos mérleggel vezeti a tabellát. A 11. forduló nyugati csúcsmeccsén az éllovas Videoton II 4–2-re megverte az ETO FC Győrt, a második helyezett Ferencváros II 2–0-ra győzött a Sárvár ellen. A Középcsoportot vezető Kozármisleny győzelmi…
okt. 10
18:00
Real: hőbörögnek, az atléticós tett keresztbe a támadónak (She)
A Real Madrid vezetősége szinte könyörgött a francia labdarúgó-válogatott szakmai stábjának, hogy csak módjával játszassa Karim Benzemát, a királyiak támadóját az örmények elleni (4–0-ra megnyert) felkészülési mérkőzésen. Így érthető, miért lettek a kelleténél sokkal bosszúsabbak, amikor Benzema megsérült, ráadásul pont a városi rivális, az Atlético Madrid játékosa miatt.
okt. 10
18:02
Eb 2016: olasz, holland és norvég siker, izlandi botlás (She)
Olaszország idegenbeli sikerével bebiztosította részvételét a labdarúgó Európa-bajnokságon, a tartalékos hollandok kazahsztáni győzelmükkel feladták a leckét a törököknek, a norvégok magabiztosan nyertek odahaza Málta legjobbjai ellen, a tornára már korábban kijutott izlandiak ellenben nem bírtak odahaza a lelkes lettekkel.
okt. 10
18:18
Férfi kosár NB I: megint kikapott a Pécs (She)
A Nyíregyháza hazai pályán hatpontos győzelmet (84–78) aratott a Pécs felett a férfi kosárlabda NB I szombati játéknapján.
okt. 10
18:36
U17-es női Eb: a magyar csapat sikerrel vette az első akadályt (She)
A hazai közönség előtt pályára lépő U17-es magyar női labdarúgó-válogatott 2–1-re legyőzte Walest a 2016-os Európa-bajnokság selejtezősorozatának első fordulójában. A Bükön rendezett kétszer negyven perces mérkőzésen a mieink mindkét gólját Oláh Adrienn szerezte.
okt. 10
18:38
Atlétika: 157 csapat ért célba a maratoni fesztivál első napján (She)
Tízezer-hatszázan neveztek a különböző távokra a 30. – az idén először kétnapos – SPAR Budapest Maratoni Fesztivál első napján, amelyen kellemes, 13-14 fokos futóidő fogadta a résztvevőket a Városligetben.
okt. 10
18:54
Kép: két fotó Diego Costa elhízásáról, kifeküdt Anglia (She)
Mint arról beszámoltunk, Diego Costa elismerte, valóban némi túlsúllyal tért vissza a Chelsea labdarúgócsapatához a nyári szünet után. Az angolok természetesen azonnal összerakták Diego Costa 2014-es és 2015-ös képét, amelyen jól látszik a különbség. Sőt, egy másik fotó is készült…
okt. 10
18:56
F1: az összes pilóta nyilatkozata az orosz időmérő után (She)
Szombaton Nico Rosberg legyőzte Lewis Hamiltont Szocsiban, de a világbajnoki címvédő már az Orosz Nagydíj első féktávja előtt megfordítaná a sorrendet. A két Mercedes mögül induló Valtteri Bottas és a két Ferrari a harmadik helyért csatázhat, bár Sebastian Vettel szerint nem garantált a Mercedes kettős győzelme. Carlos Sainz Jr. versenyezni szeretne, mert semmi baja sem történt, igazából a…
okt. 10
18:58
Férfi vízi ob I: a Szolnok négy, a Fradi hét góllal nyert (She)
A címvédő Szolnok négy góllal győzött a Szőnyi úton a BVSC vendégeként a férfi vízilabda ob I szombati játéknapján az A-csoport 4. fordulójában, míg a Szeged magabiztosan nyert a Tatabánya ellen. A B-csoportban a Ferencváros simán megverte a Vasast, és a Honvédnak sem okozott gondot a PVSK legyőzése.
okt. 10
19:12
Storck dühös görögökre számít (Metropol)
Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint agresszív és dühös ellenfél lesz vasárnap a tavaly világbajnoki nyolcaddöntős.
okt. 10
19:21
Férfi kézilabda BL: A sérültek dacára gálára készülnek Veszprémben (Agroinform)
A magyar bajnok dolgát egyedül az nehezítheti meg, hogy balkezes átlövő nélkül kell lehoznia a találkozót.
okt. 10
19:30
Görög-magyar - Toroszidisz: nem a tehetség hiányzik, hanem az önbizalom (Infostart)
A csapatkapitány Vaszilisz Toroszidisz úgy véli, nem a tehetség, hanem az önbizalom hiányzik a görög labdarúgó-válogatottból, amely vasárnap utolsó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésén Magyarországot fogadja Pireuszban.
okt. 10
19:32
Férfi vízilabda ob I - A Szolnok négy góllal nyert a Szőnyi úton (Infostart)
A címvédő Szolnok négy góllal győzött a Szőnyi úton a BVSC vendégeként a férfi vízilabda E.ON ob I negyedik fordulójának szombati nyitómérkőzésén.
okt. 10
19:34
Férfi kézilabda NB I - Tatabányai siker a Balatonfüred ellen (Infostart)
Jobb hajrájának köszönhetően nyert a Tatabánya a Balatonfüred ellen a dunántúli rangadón a férfi kézilabda NB I szombati játéknapján.
okt. 10
20:06
Vívó- és ökölvívócentrumot adtak át Hódmezővásárhelyen (Infostart)
Vívó- és ökölvívócentrumot adtak át szombaton Hódmezővásárhelyen, a beruházást a kormány 655,6 millió forinttal, a Magyar Vívó Szövetség és az Emberi Erőforrások Minisztériuma további 50-50 millió forinttal támogatta.
okt. 10
20:06
Eb 2016: egygólos holland siker a kazahoknál, még izgulhatnak (She)
A 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság kvalifikációs sorozatának A-csoportjában Hollandia tartalékos csapattal 2–1-re nyert Kazahsztánban, így maradt esélye a kijutásra.
okt. 10
20:08
Férfi kosárlabda NB I - Megint kikapott a Pécs (Infostart)
A Nyíregyháza hazai pályán hatpontos győzelmet aratott szombaton a Pécs felett a férfi kosárlabda NB I-ben.
okt. 10
20:10
Budapest Maraton - Több mint tízezren a nyitónapon (Infostart)
Tízezer-hatszázan neveztek a különböző távokra a 30. - az idén először kétnapos - SPAR Budapest Maraton Fesztivál első napján, amelyen kellemes, 13-14 fokos futóidő fogadta a résztvevőket a Városligetben.
okt. 10
20:12
Férfi röplabda NB I - Nem vesztett szettet a Kecskemét és a Kaposvár (Infostart)
A Kecskemét és a Kaposvár is hazai környezetben aratott magabiztos győzelmet a férfi röplabda NB I szombati játéknapján.
okt. 10
20:14
Pekingi tenisztorna - Djokovic-Nadal döntő a férfiaknál (Infostart)
A papírformának megfelelően a jelenlegi világelső Novak Djokovic lesz a világranglistát korábban vezető Rafael Nadal ellenfele a pekingi keménypályás tenisztorna férfi versenyének vasárnapi döntőjében.
okt. 10
20:16
Férfi vízilabda ob I - Csak három gólra tellett a Vasastól az FTC ellen (Infostart)
Három gólt lőtt és tízet kapott a Vasas a Ferencváros népligeti otthonában a férfi vízilabda E.ON ob I negyedik fordulójának szombati játéknapján.
okt. 10
20:24
Görög-magyar - Storck agresszív és dühös ellenfélre számít (Infostart)
Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint agresszív és dühös ellenfél lesz vasárnap a tavaly világbajnoki nyolcaddöntős, viszont az Európa-bajnoki selejtezőcsoportban már biztosan utolsó helyezett görög csapat.
okt. 10
20:24
Olaszország is kijutott az Eb-re (Metropol)
Biztosította részvételét a franciaországi Európa-bajnokságon az olasz válogatott azzal, hogy szombaton győzött Azerbajdzsánban.
okt. 10
20:26
Jégkorong MOL Liga - Dunaújvárosi siker Brassóban (Infostart)
A Dunaújváros magabiztos győzelmet aratott Brassóban a jégkorong MOL Liga szombati mérkőzésén.
okt. 10
20:33
Tenisz: Djokovics Nadalt legyőzve hatodszor lehet Peking királya (Agroinform)
Vasárnap délután Novak Djokovics és Rafael Nadal 45. alkalommal méri össze tudását a pekingi tenisztorna döntőjében.
okt. 10
20:42
Férfi vízilabda ob I - Hét góllal nyert a Honvéd és a Szeged is (Infostart)
Az esélyeknek megfelelően simán, s egyformán hét góllal győzött a Honvéd és a Szeged is a férfi vízilabda E.ON ob I negyedik fordulójának szombati játéknapján: előbbi a Pécset, utóbbi a Tatabányát verte hazai medencében.
okt. 10
20:42
Jégkorong, Mol Liga: otthonában nullázták le a Brassót (She)
A jégkorong Mol Liga szombati mérkőzésén a Dunaújvárosi Acélbikák könnyed győzelmével ért véget a brassói vendégjáték. Az Acélbikák ezzel megelőzték ellenfelüket a táblázaton.
okt. 10
20:44
Férfi kézilabda NB I - Balmazújvárosi siker Gyöngyösön (Infostart)
Vendégsiker született Gyöngyösön, ahol a Balmazújváros kétgólos győzelmet aratott a férfi kézilabda NB I szombati játéknapján.
okt. 10
20:44
Eb 2016: a szombati játéknap összes eredménye és az állások egy helyen (She)
Szombaton folytatódtak a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság selejtezői: kiharcolta a tornarészvételt az olasz, a belga és a walesi válogatott is, a törökök válaszoltak a holland kihívásra – ez rossz hír a magyar válogatott szempontjából –, a ciprusiak pedig borsot törtek a pótselejtezős helyért hajtó izraeliek orra alá.
okt. 10
21:00
Női kosár NB I: meglepetés Miskolcon, PINKK-betli a végén (She)
Meglepetés a női kosárlabda NB I alapszakaszának szombati játéknapján: a remekül kezdő és jól hajrázó Cegléd 71–69-re legyőzte a bajnoki címre törő DVTK-t Miskolcon.
okt. 10
21:18
Férfi röplabda NB I: nyert a Kecskemét, a Kaposvár és a Pécs (She)
A Kecskemét és a Kaposvár is hazai környezetben aratott magabiztos győzelmet a férfi röplabda NB I szombati játéknapján.
okt. 10
21:20
Sakk: Lékó jól kezdett, a tizennegyedik a 150-ből (She)
Lékó Péter veretlenül zárta az első napot és a 150 fős mezőnyben a tizennegyedik helyen áll a Berlinben szombaton megkezdődött rapid- és villámsakk-világbajnokságon.
okt. 10
21:36
Női kosárlabda NB I - Miskolcon nyert a Cegléd (Infostart)
A Cegléd szoros csatában nyert Miskolcon, a DVTK vendégeként a női kosárlabda NB I szombati játéknapján.
okt. 10
21:36
Férfi kosár NB I: a Szolnok 21–0-ra vezetett – és kikapott! (She)
Fantasztikus mérkőzés a férfi kosárlabda NB I 3. fordulójának szombati rangadóján: a rettenetesen kezdő Atomerőmű három hosszabbítást követően 118–107-re legyőzte a címvédő Szolnokot.
okt. 10
21:38
Eb-selejtezők - Tizedikként az olaszok jutottak ki (Infostart)
Biztosította részvételét a jövő évi, franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon az olasz válogatott azzal, hogy szombaton győzött Azerbajdzsánban.
okt. 10
21:38
Női kézi Eb-selejtező: lengyel siker a mieink csoportjában (She)
Lengyelország 23–21-re legyőzte idegenben Szlovákiát a női kézilabdázók Európa-bajnoki selejtezőjén. A csütörtökön a mieinktől vereséget szenvedő szlovákok így második összecsapásukat is elveszítették, míg a lengyelek két győzelemmel állnak. A hazaiaknál Martina Skolková kilenc gólt szerzett, a vendégek legjobb góllövője az ötgólos Iwona Niedzwiedz volt.
okt. 10
21:40
Férfi kosárlabda NB I - Maratoni csatában nyert az Atomerőmű SE (Infostart)
A házigazda Atomerőmű SE háromszori hosszabbítás után nyert a címvédő Szolnok ellen a férfi kosárlabda NB I szombati játéknapjának rangadóján.
okt. 10
22:12
Rapid- és villámsakk-vb - Lékó jól kezdett (Infostart)
Lékó Péter veretlenül zárta az első napot és a 150 fős mezőnyben a kilencedik helyen áll a Berlinben szombaton megkezdődött rapid- és villámsakk-világbajnokságon.
okt. 10
22:48
Eb 2016: Horvátország könnyedén nyert, „életben maradt” (She)
A horvát labdarúgó-válogatott 3–0-ra legyőzte Bulgáriát hazai pályán, így továbbra is harcban maradt azért, hogy kivívja az egyenes ági továbbjutást a H-csoportból.
okt. 10
22:50
Eb 2016: Belgium és Wales kijutott, újabb andorrai gól! (She)
Az Európa-bajnoki selejtezősorozat B-csoportjának 9. fordulójában Belgium idegenben 4–1-re megverte Andorrát, ezzel biztossá tette Eb-részvételét, akárcsak Wales, amely annak ellenére is kijutott, hogy kikapott Bosznia-Hercegovinától. A csoport harmadik helyére még az Izraelt legyőző Ciprus is odaérhet.

Keresés