2015. október 30. péntek

okt. 30
3:33
Nyilasi Tibor is elhagyja a válogatottat? (Blikk)
Telki — Újabb változás a magyar labdarúgó-válogatott stábjában?
okt. 30
6:06
Nincsen unalmas nagydíj (Behaviour)
Nico Rosberg nem adja fel a harcot, pedig a háborút már elvesztette Lewis Hamilton ellen.
okt. 30
6:08
Mienk az ország? (Behaviour)
Aki megvéd minket, akiket meg nem, azok nem is mink vagyunk.
okt. 30
6:10
Múltismétlés és önsorsontás (Behaviour)
Megindultunk egy úton, amelyet a kapzsiság, az ostobaság jellemez.
okt. 30
6:12
Bell magyar szemmel (Behaviour)
Aki abban reménykedett, hogy az USA Goodfriend távozása után, a nagykövet érkezésével megváltoztatta bíráló álláspontját, az csalódott.
okt. 30
6:15
Új campust kap a Testnevelési Egyetem (Infostart)
A kormány felkérésére készülő koncepció több területet is érint. Várhatóan a Testnevelési Egyetem közelében lévő Alkotás utca-Csörsz utca csomópontjában épül majd az intézmény új campusa - mondta az InfoRádiónak Mocsai Lajos, az egyetem rektora.
okt. 30
6:51
NHL: háromgólos hátrányból fordított az Edmonton (She)
Háromgólos hátrányból fordított az Edmonton Oilers a listavezető Montreal Canadiens ellen az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) csütörtöki játéknapján. Az Oilers 4–3-ra győzte le vendégét.
okt. 30
7:09
MLS: Németh csodás gólt lőtt, de csapata kiesett – videó! (She)
Németh Krisztián gólt szerzett a Sporting Kansas City színeiben magyar idő szerint péntekre virradóra, ám csapata tizenegyesekkel elveszítette az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) negyeddöntőjébe jutásról döntő mérkőzést a Portland Timbers otthonában.
okt. 30
8:03
Kiemelkedő olimpiai teljesítményéért kapott díjat Bob Beamon (Infostart)
"Kiemelkedő olimpiai teljesítmény" díjat kapott Bob Beamon korábbi világcsúcstartó amerikai távolugró a nemzeti olimpiai bizottságokat tömörítő szervezettől (ANOC) csütörtökön Washingtonban.
okt. 30
8:03
WTA-vb: Babosék nagy csatában kikaptak Hingiséktől (She)
Babos Tímea és Kristina Mladenovic másfél óráig tartó nagy csatában kikapott a Martina Hingis, Sania Mirza duótól a Szingapúrban zajló tenisz WTA-világbajnokság pénteki játéknapján, és nagy valószínűséggel nem jut be az elődöntőbe.
okt. 30
8:03
Miatta nem jutottunk még ki az EB-re: a török lemásolta az előző szabadrúgását (Blikk)
Isztambul – Törökországot a 89. percben szerzett szabadrúgásgóljával lőtte ki az Európa-bajnokságra Selcuk Inan (30), a Galatasaray focistája.
okt. 30
8:05
Mátyus János összebalhézott Supka Attilával! (Blikk)
Nyíregyháza – Hazai pályán verte 4–1-re szerdán a Nyíregyháza focicsapata a Soproni VSE gárdáját a Magyar Kupában. A kispadoknál legalább akkora élet zajlott, mint a pályán: a két edző, Mátyus János (40) és Supka Attila (53) keményen beszólogatott egymásnak.
okt. 30
8:07
Németh Krisztián ismét szépségdíjas gólt lőtt – Videó! (Blikk)
Portland – Újfent betalált Németh Krisztán (26). Klubcsapata, a Kansas City azonban ennek ellenére kiesett az Portland elleni idegenbeli playoff-mérkőzésen, miután elbukta a tizenegyespárbajt az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságban (MLS).
okt. 30
8:21
Babosék kikaptak a világelsőtől (Infostart)
Babos Tímea a francia Kristina Mladenoviccsal az oldalán két játszmában vereséget szenvedett a világelső Martina Hingis, Sania Mirza svájci, indiai duótól a Szingapúrban zajló tenisz WTA-világbajnokságon, így minimális esélye maradt a továbbjutásra.
okt. 30
8:21
NBA: kemény ütközetben verte meg a Clippers a Dallast (She)
A 26 pontot és 10 lepattanót elkönyvelő Blake Griffin vezérletével, továbbá a nyáron a Dallasba igazolással kacérkodó DeAndre Jordan 15 lepattanójával a Los Angeles Clippers igen kemény csatában 104–88-ra legyőzte a Dallas Mavericks legénységét az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) csütörtöki játéknapján. Az Atlanta Hawks és a Memphis Grizzlies idegenbeli győzelemmel tudta le…
okt. 30
8:21
Babosék kikaptak a világelső párostól (Metropol)
A magyar-francia teniszpáros két játszmában szenvedett vereséget a Martina Hingis, Sania Mirza svájci, indiai duótól, így kevés esélye maradt a továbbjutásra.
okt. 30
8:39
Forma-1: izgalmas visszatérés Mexikóba! - Videó! (Blikk)
Mexikóváros – Az első és a második szabadedzéssel ma megkezdődik a Mexikói Nagydíj a Forma-1-ben. A száguldó cirkusz 23 év szünet után tér vissza a tequila és a sombrero hazájába.
okt. 30
8:39
Németh Krisztián gólt szerzett, de csapata nem jutott tovább (Metropol)
A két évvel ezelőtt bajnoki címet szerző, idén pedig kupagyőztes Kansas számára ezzel véget ért az idei szezon.
okt. 30
8:48
Darts: A tuti, a lutri és a value bet (Agroinform)
Három tippel indulunk harcba a bukik ellen a belgiumi darts Európa-bajnokság első játéknapján.
okt. 30
8:57
Spanyolország: hátsérülés hátráltatja a magyar játékost (She)
Vadócz Krisztián, a spanyol másodosztályú Deportivo Alavés labdarúgója sérülés miatt nem tudott teljes értékű edzésmunkát végezni. A magyar válogatott játékos hátfájdalmakra panaszkodik.
okt. 30
9:15
Videó: elképesztő két kapufás 11-es sújtotta Némethéket (She)
Többször is nagyon közel járt a Sporting Kansas City a győzelemhez a Portland Timbers otthonában, az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság kieséses szakaszában megrendezett mérkőzés tizenegyespárbajában, mégis a hazaiak örülhettek.
okt. 30
9:33
Dortmund: hiába rúgják fel Januzajt, ő feláll, és megy tovább (She)
A Manchester Unitedtól kölcsönben érkező Adnan Januzaj még nem robbant be Dortmundban, de az elszántságával és kitartásával nincs probléma. A Paderborn ellen 7–1-re megnyert Német Kupa-mérkőzésen például hiába kaszálta el az ellenfele, csak nem akart összeesni, újra és újra felpattant a gyepről. Dicséretes.
okt. 30
9:51
DVSC: gerincműtéten esett át a nyáron szerződtetett kapus (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC egyszeres válogatott kapusa, Balogh János gerincműtéten esett át – számolt be róla a debreceniek hivatalos honlapja.
okt. 30
9:53
Arsenal: Iwobi vagy Campbell lesz Wenger megoldása (She)
Joel Campbell vagy Alex Iwobi kezdhet a hétvégén az Arsenalban a Swansea elleni idegenbeli Premier League-bajnokin. Erről Arsene Wenger, a londoniak menedzsere beszélt.
okt. 30
9:55
Hertha: Dárdai győzni akar a 2. legjobb formában lévő ellen (She)
Szombaton a sorozatban öt bajnoki mérkőzést megnyerő Borussia Mönchengladbach látogat a Dárdai Pált által irányított Hertha BSC otthonába a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) tizenegyedik fordulójában. A magyar vezetőedző ígéri, csapata győzelemre tör a bajnokság második legjobb formában lévő együttese ellen.
okt. 30
10:09
Póta továbbjutott a csoportjából az asztalitenisz világkupán (Infostart)
Póta Georgina egy-egy győzelemmel és vereséggel a második helyen végzett csoportjában, így továbbjutott a nyolcaddöntőbe a női asztaliteniszezők idei egyik legrangosabb egyéni versenyén, a japán Szendaiban zajló világkupán. A folytatásban a kínai Csu Jü-ling személyében nehéz ellenfél vár rá.
okt. 30
10:18
Bundesliga: A pénteki bajnoki sem okozhat gondot a Bayernnek (Agroinform)
Gyakorlatilag csak önmaga az ellenfele a Bayernnek Németországban, avagy a Frankfurt sem okozhat gondot a bajoroknak.
okt. 30
10:27
Real: „Cristiano Ronaldo addig nem vonul vissza, amíg...” (She)
Cristiano Ronaldo gyermekkori barátja szerint a Real Madrid sztárja visszavonulása előtt még vissza fog térni a Premier League-be.
okt. 30
10:27
Póta továbbjutott a csoportjából (Metropol)
A magyar asztaliteniszező egy-egy győzelemmel és vereséggel a második helyen végzett csoportjában a japán Szendaiban zajló világkupán.
okt. 30
10:54
A magyar embert nem érdekli az egészsége? (Behaviour)
Felmérések szerint nem járunk preventív szűrésekre.
okt. 30
11:03
Az FTC egy lépéssel közelebb kerülhet a klubrekordhoz (Infostart)
A listavezető Ferencváros az utolsó előtti Vasast látja vendégül a labdarúgó OTP Bank Liga 14. fordulójában, s a zöld-fehérek egy lépéssel közelebb kerülhetnek a leghosszabb veretlenségi sorozatra vonatkozó klubrekordhoz.
okt. 30
11:21
Törökország: öltözőbe zárták a bírókat, az államelnök járt el (She)
Nem voltak túl kellemes órái Cagatay Sahan játékvezetőnek és asszisztenseinek a Trabzonspor–Gaziantepspor (2–2) török bajnoki labdarúgó-mérkőzés után. A hazaiak nem elégedtek meg a teljesítményükkel, ezért bosszút álltak.
okt. 30
11:21
Bámulatos! 35 méterről akasztott gólt egy tinilány! – Videó! (Blikk)
Glasgow – Tiegan Clark (17) egészen szenzációs gólt lőtt a skót női utánpótlás-bajnokságban. A középiskolás lány természetesen karrierje legszebb találatának tartja gólját.
okt. 30
11:30
Tenisz: Jól fizet, ha Nadal ellen fogadunk (Agroinform)
Megduplázhatjuk a pénzünket, ha Marin Cilic kiüti a spanyol klasszist a bázeli tenisztorna negyeddöntőjében.
okt. 30
11:39
El Clásico: élete harmadik Real–Barcájára készülhet a bíró (She)
Négy év után ismét el Clásicón fújhatja a sípot David Fernández Borbalán spanyol játékvezető – írja a Marca. A Real Madrid és a Barcelona november 21-én csap össze egymással a listavezető királyi gárda otthonában a La Liga 12. fordulójában.
okt. 30
11:41
Chelsea: Cesc CR7-et kihagyta, magát betette álomcsapatába (She)
Cesc Fabregas, a Chelsea spanyol válogatott középpályása a Match of the Day magazin kérésére összeállította álomcsapatát jelenleg is aktív labdarúgókból. Az Arsenal és a Barcelona korábbi játékosa nem szerénykedett, saját magát is betette a középpályára, pedig a jelenlegi szezonban finoman szólva sem legjobb formában futballozik.
okt. 30
12:15
Magyar–norvég: csaknem 150 jegy még gazdára vár (She)
Csaknem 150 jegy még gazdára vár a magyar labdarúgó-válogatott november 15-i, Norvégia elleni Európa-bajnoki pótselejtezőjére.
okt. 30
12:42
Bulvár: Hét focista, aki félreértette az Instagramot (Agroinform)
Naná, hogy ott van köztük Cristiano Ronaldo, de Karim Benzema számára is lenne néhány tanácsunk.
okt. 30
13:09
Real Madrid: Ödegaard többre vágyik, állítólag menne (She)
A Marca szerint Martin Ödegaard kezdi megelégelni a mellőzöttséget, és szeretné, ha a Real Madrid labdarúgócsapata télen kölcsönadná.
okt. 30
13:27
La Liga: 10 meccs, 10 gól 35 évesen – télen viszi a Barca? (She)
Egyre biztosabb, hogy az FC Barcelona januárban gólra éhes támadóval erősíti meg a keretét. A katalán csapat lehetséges téli érkezői között már számos név felbukkant a katalán sajtóban, amelyben pénteken Dirk Kuyt és Alexandre Pato érkezése volt a téma a címlapokon.
okt. 30
13:45
WTA-vb: a cseh páros jutott tovább, Babosék befejezték (She)
A cseh Andrea Hlavácková, Lucie Hradecká duó három szettben kikapott az amerikai Raquel Kops-Jonesttól és Abigail Spearstől, ám csoportmásodikként így is továbbjutott az elődöntőbe a női teniszezők szingapúri világbajnokságán.
okt. 30
14:03
Videó: ez a trükk nem segíti a kis Zidane-t a Real-egyhez (She)
Enzo Zidane is részt vett a Real Madrid labdarúgócsapatának szerdai edzésén. Zinedine Zidane fia kétségtelenül tehetséges, ám az a csel, amit James Rodríguez mutatott be a kárára, biztosan nem segíti a Castillában pallérozódó fiatalembert az első csapathoz.
okt. 30
14:12
La Liga: Luis Suárez a liga legértékesebb játékosa (Agroinform)
Négyszer annyi pontot köszönhet a Barcelona Suáreznek, mint Lionel Messinek, de a Realban sem CR7 a leghasznosabb.
okt. 30
14:39
Jogsi nélkül vezetett a Real Madrid sztárja (Blikk)
Madrid – Érvényes jogosítvány nélkül furikázott a Real Madrid francia focisztárja, Karim Benzema (27). Nem az első alkalommal.
okt. 30
14:39
MLS: Némethék edzője egyvalami miatt bosszús (She)
A Sporting Kansas City Németh Krisztián gyönyörű gólja ellenére nem jutott be az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) idei kiírásának legjobb nyolc csapata közé, de Peter Vermes vezetőedző szerint a kiesésen túl nincs miért keseregniük játékosainak, hiszen mindent megtettek a siker érdekében.
okt. 30
14:41
MU: így reagált Paul Scholes kritikájára Louis van Gaal (She)
Paul Scholes, a Manchester United korábbi labdarúgója élesen kritizálta a csapat jelenlegi menedzserét, Louis van Gaalt és az általa képviselt játékfelfogást. A holland tréner azonban nem várt sokat, válaszolt az őt ért bírálatokra.
okt. 30
14:57
Babosék csoportharmadikként búcsúztak (Infostart)
Csoportharmadikként fejezte be szereplését Babos Tímea és párostársa, a francia Kristina Mladenovic a Szingapúrban zajló tenisz WTA-világbajnokságon.
okt. 30
15:15
Miért kávézott Dzsudzsák fradistákkal a belvárosban? (Blikk)
Budapest – Rövid időre hazalátogatott Dzsudzsák Balázs, aki két Ferencváros-labdarúgóval kávézgatott a Váci utcában.
okt. 30
15:24
La Liga: Újabb könnyed Real-siker várható (Agroinform)
A kulcsfontosságú BL-találkozó előtt Ronaldóéknak nem okozhat gondot a gyengécske Las Palmas legyőzése.
okt. 30
15:33
PL: „Mourinho egy kedves fazon, feltéve, ha...” – Klopp (She)
Jürgen Klopp tömören és tréfásan foglalta össze José Mourinho személyiségét. A két menedzser a hétvégén ellenfélként találkozik a Premier League-ben, a Chelsea és a Liverpool szombaton csap össze a Stamford Bridge-en.

Keresés