2015. október 27. kedd

okt. 27
0:06
Lezárták az M3-ast egy teherautó-karambol miatt (Behaviour)
A balesetben egy ember sérült.
okt. 27
0:15
FTC: Böde szobrot kapott, majd elindult a dáridó – videó (She)
Böde Dániel október 24-én ünnepelte 29. születésnapját. A Ferencváros támadója Madocsán ünnepelt, ahol Böde-mellszoborral köszöntötték a barátai.
okt. 27
0:33
Keddi sportműsor: magyar–olasz, Wolfsburg–Bayern (She)
Kedden rangadót rendeznek a Német Kupa második fordulójában, a Wolfsburg a Bayern Münchent fogadja, míg a Dárdai Pál által irányított Hertha a másodosztályú FSV Frankfurthoz látogat. A Magyar Kupában Békéscsaba–MTK találkozóra kerül sor, az angol Ligakupában pályára lép az Arsenal és a Chelsea is, az olasz bajnokság pedig az Inter. A magyar női vízilabda-válogatott a világliga A-csoportjának első…
okt. 27
0:51
Női MK: jövőre biztosan nem lesz Fradi–MTK döntő (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség elkészítette a női Magyar Kupa elődöntőjének párosítását.
okt. 27
5:12
Megvan a Forradalom lángja - Követelik a visszaállítását (Behaviour)
Az egyik nyergesújfalui kőfaragó telepen, önkéntesek segítségével találták meg a szobrot.
okt. 27
5:57
Magyarország túlteljesített az Európai Sporthéten (Infostart)
Magyarországon 317 eseményen összesen 300 ezren sportoltak az Európai Sporthét keretein belül.
okt. 27
6:15
Riói olimpia: a menekült sportolók olimpiai zászló alatt versenyezhetnek (Infostart)
A menekültstátusú hontalan sportolók az olimpiai zászló alatt versenyezhetnek a jövő évi riói olimpián, illetve paralimpián.
okt. 27
7:09
NHL: a címvédő megint Toews-góllal nyert a ráadásban (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának hétfői játéknapján a címvédő Chicago Blackhawks hosszabbításban 1–0-ra nyert az Anaheim Ducks ellen két nappal azután, hogy a Ítampa Bay Lightningot szintén 1–0-ra győzte le a ráadásban, s ugyancsak hazai jégen. Sőt, a Blackhawks győztes gólját – akárcsak a Tampa Bay ellen – a csapatkapitány Jonathan Toews szerezte. Az Arizona…
okt. 27
7:45
Torna-vb: Nem zárom ki, hogy 2020-ig folytassam! – Berki (She)
A glasgow-i olimpiai kvalifikációs torna-világbajnokságon egyetlen magyar szerenkénti döntősnek és két magyar finalistának drukkolhatunk a továbbiakban. Hidvégi Vid bejutott a lólengés fináléjába, Makra Noémi pedig a női egyéni összetett döntőbe került be. Berki Krisztián, a lólengés olimpiai címvédője azonban hibázott a selejtezőben, a 11. helyen zárt, így riói ötkarikás reményei is minden…
okt. 27
7:45
Zidan egy hatalmas fegyverrel pózol a neten – Fotó! (Blikk)
Egyiptom – Nem tudni, mi célból, de fegyverrel pózolt az egyik közösségi oldalon Mohamed Zidan (33) focista.
okt. 27
7:45
A menekült sportolók olimpiai zászló alatt versenyezhetnek (Metropol)
A menekültstátusú hontalan sportolók az olimpiai zászló alatt versenyezhetnek a jövő évi riói olimpián, illetve paralimpián.
okt. 27
8:21
MU: meccsel tisztelegnek Wayne Rooney szolgálatai előtt (She)
A Manchester United labdarúgócsapata megerősítette, hogy 2016. augusztus 3-án csapatkapitánya, Wayne Rooney tiszteletére mérkőzést rendez az Old Traffordon.
okt. 27
9:06
Amerikai hadihajó a dél-kínai tengeren (Behaviour)
A washingtoni kínai nagykövetség máris tiltakozott.
okt. 27
9:08
Hamász célpontokat bombázott Izrael (Behaviour)
A támadás nem követelt emberéletet.
okt. 27
9:15
Fa Nándor az ötödik helyen áll (Metropol)
A Spirit of Hungary nevű hajó, és két fős legénysége a Transat Jacques Vabre vitorlásversenyen vesz részt, melyet már többen feladtak a 3. napon.
okt. 27
9:33
Transat Jacques Vabre - Fa Nándor az ötödik helyen áll (Infostart)
Az ötödik helyen áll Fa Nándor és Perényi Péter a Spirit of Hungary nevű hajóval a Transat Jacques Vabre (TJV) kétszemélyes vitorlásverseny harmadik napjának reggelén.
okt. 27
9:33
Egymilliárdért vett autót a sztárbokszoló – Fotó! (Blikk)
Egyesült Államok – Luxusautóval lepte meg magát Floyd Mayweather (38) ökölvívó. A multimilliárdos amerikai egy fekete Bugatti Veyront vásárolt, természetesen mindezt azonnal meg is osztotta Instagram-követőivel.
okt. 27
9:51
Nyolc jelöltje lehet a FIFA elnökválasztásának (Infostart)
A jelentkezési határidő hétfő éjféli lezárulta után kiderült, hogy a véglegesítés előtt nyolc jelöltje van a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) februári elnökválasztásának.
okt. 27
9:51
Nyolc jelöltje lehet a FIFA elnökválasztásának (Metropol)
Platini is elnökjelöltnek tekinthető, de még nem tudja mi lesz vele.
okt. 27
10:00
Német Kupa: Óriási rangadót rendeznek a Német Kupában (Agroinform)
A címvédő, és Szuperkupagyőztes Wolfsburg a bajnok Bayern Münchent fogadja kedden a Német Kupában.
okt. 27
10:09
F1: A csapattársamnak lenni a legrosszabb – Hamilton (She)
Az Amerikai Nagydíjon a harmadik Formula–1-es világbajnoki címét bebiztosító Lewis Hamilton elmondása szerint a legrosszabb dolog az ő csapattársának lenni, és a pilóta megszólalt a „sapkaügyről” is. Nico Rosberg eközben már a következő futamokra koncentrál, és megnyerné „a háromversenyes minibajnokságot”.
okt. 27
10:11
El Clásico: a Real horvátja pihen előtte, a Barcáé nem (She)
November 21-én a Santiago Bernabéuban csap össze egymással a spanyol élvonalbeli bajnokságban (La Liga) jelenleg listavezető Real Madrid és az ősi rivális, címvédő FC Barcelona. A két csapat keretében összesen három horvát játékos található, közülük azonban csak egy kap pihenőt hazája válogatottjától a fontos rangadó előtt.
okt. 27
10:27
Rosberg: ez undorító verseny volt (Infostart)
Undorról és a soron következő "mini-világbajnokságról" nyilatkozott Nico Rosberg, a Mercedes Forma-1-es istálló német pilótája, akinek csapattársa, a brit Lewis Hamilton megnyerte vasárnap az Egyesült Államok Nagydíját, és ezzel a harmadik világbajnoki címét.
okt. 27
10:36
Tipp: Goffin ismét lelépheti Seppit (Agroinform)
A bázeli tenisztorna keddi játéknapján az Andreas Seppi-David Goffin összecsapásból húznánk hasznot.
okt. 27
10:45
Győr: „Bajban vagyunk, néhányan csalódást okoztak” (She)
Drucskó Zoltán, a labdarúgó NB III Nyugati csoportjában szereplő ETO Futsal Kft. ügyvezetője a Kisalföldnek adott terjedelmes nyilatkozatában elmondta, a harmadosztályú bajnokságot remekül kezdő győri együttes mostani játékoskerete nem alkalmas arra, hogy kivívja a feljutást, illetve néhány futballista csalódást okozott az eddigi teljesítményével. Az elöljáró továbbá örömteli hírrel szolgált…
okt. 27
10:45
Rosberg: undorító verseny volt (Metropol)
Rosbergnek ez jutott eszébe az austini versenyről: „Látták már, amikor a dzsungelben játszódó valóságshow-ban az emberek ökörherét esznek?”
okt. 27
10:47
Hertha: Döntős akarok lenni a Német Kupában! – Dárdai (She)
Dárdai Pál, a Hertha BSC vezetőedzője merész célt tűzött ki csapata elé, be szeretne jutni a Német Kupa döntőjébe.
okt. 27
11:03
Ecclestone több amerikai versenyt akar (Infostart)
A Forma-1 kereskedelmi jogait birtokló Bernie Ecclestone több futamot szeretne rendezni az Egyesült Államokban.
okt. 27
11:03
Válogatott: már a héten találkozik a keret – kezdik a felkészülést (She)
Mint azt hétfőn jeleztük, megszületett a döntés a labdarúgó NB I jövő szombatra kiírt, 15. fordulójának halasztásáról, így előbb kezdheti meg a válogatott a felkészülést a norvégok elleni pótselejtező első, november 12-i meccsére. A Magyar Labdarúgó-szövetségtől a Nemzeti Sport Online azt kérdezte, hogyan alakul a nemzeti csapat programja.
okt. 27
11:05
Videó: Messi elhajolt a csók elől, hogy Suárezt nézze (She)
Mint arról beszámoltunk, hátrányba került a Barcelona a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában az Eibar ellen, de Luis Suárez mesterhármasának köszönhetően fordított, így otthon tartotta a három pontot. Lionel Messi sérülése miatt nem lehetett ott a pályán, ám az argentin így is teljes odaadással buzdította a katalánokat, még egy csók elől is elhajolt, csak hogy láthassa Suárez…
okt. 27
11:21
Videó: a játékvezető „sarkazása” döntött a rangadón (She)
Nem mindennapi körülmények között dőlt el a Sporting Cristal–Juan Aurich (3–2) rangadó a perui labdarúgó-bajnokságban. A 69. percben 2–2-es állásnál a vendégek kapusa kirúgta a labdát, de pechjére a játékvezető Luis Garay Evia sarkát találta el. A labda Irven Ávilához pattant, aki nem hibázott a váratlanul kialakult ziccernél.
okt. 27
11:23
F1: Ez autóversenyzés, nem cirkusz – Räikkönen (She)
Mint ismert, a Formula–1-es Amerikai Nagydíj szombat esti időmérőjét az időjárási körülmények miatt, háromórás halasztás után tették át vasárnap, itthoni idő szerint délután három órára. Az addigi ülésezés idejére a kitartó szurkolókat a bokszutca dolgozói és a versenyzők próbálták szórakoztatni.
okt. 27
11:57
Meglőtték a volt NBA-játékost (Blikk)
Atlanta – Glen Rice Jr. (24) összetűzésbe keveredett a törvénnyel. A Washington Wizards egykori kosárlabdázóját vasárnap érte inzultus egy étteremben.
okt. 27
11:59
A törököknek is van egy Messijük – Videó! (Blikk)
Peterborough – Nem a méret a lényeg – tartja a közmondás. Manapság igaz ez a labdarúgásra is, hiszen a világ egyik legjobbjának tartott Lionel Messi például hétről hétre bizonyítja Barcelonában, hogy nem a magasság a legfontosabb.
okt. 27
12:15
Válogatott: „Dzsudzsák évek óta nem játszik jól, Tőzsér alibizik” (She)
A magyar válogatott tagjaként 1968-ban olimpiai aranyérmet szerző Nagy László volt a DIGI Sport Reggeli Start című műsorának a vendége. Az Újpest legendás labdarúgója szerint nem a mieink az esélyesei a norvégok elleni Európa-bajnoki pótselejtezőnek, míg a magyar fiatalokkal nem a legképzettebb edzők foglalkoznak. A 66 esztendős szakember Dzsudzsák Balázst és Tőzsér Dánielt élesen bírálta.
okt. 27
12:24
Magyar Kupa: Furcsa oddskülönbségek a bukik között (Agroinform)
A legnagyobb differencia a Haladás-Videoton meccsnél található, a különböző irodáknál ugyanis más a favorit.
okt. 27
12:51
Hihetetlen! A bíró adta a győztes gólpasszt – Videó! (Blikk)
Lima – Aki kilátogatott a Sporting Cristal–Juan Aurich perui bajnoki focimeccsre, nem unatkozhatott, hiszen fordulatos, gólgazdag mérkőzést láthatott.
okt. 27
12:51
Légiósok: Köteles különleges mérkőzésre készül (She)
Köteles László, a Genk labdarúgója különleges összecsapásra készül: az Oostende ellen a 150. belga élvonalbeli bajnokiján védheti együttese kapuját.
okt. 27
13:27
Torna-vb: Hidvégi döntős lólengésben, Berki tartalék (Infostart)
Hidvégi Vid hetedikként jutott be a lólengés szombati szerenkénti döntőjébe a glasgow-i olimpiai kvalifikációs torna-világbajnokságon, amelynek selejtezőjében a magyar férfi válogatott a 22. helyen végzett. A lovon az olimpiai címvédő Berki Krisztián 11. lett, és harmadikszámú tartalék a fináléra. Az ötkarikás indulási jogot biztosító áprilisi tesztversenyen két-két magyar férfi és női tornász…
okt. 27
13:27
Videó: öt másodperc, ami miatt szétszedik Pirlót Amerikában (She)
Andrea Pirlo az Egyesült Államokban egy kicsit visszavett a tempóból, az olasz legenda a New York City FC-nél 13 meccs alatt összesen két asszisztig jutott, ráadásul néha úgy tűnik, egyre kevésbé érdekli maga a futball. A legendás középpályás most egy szögletet védekezett le, viszonylag kevés sikerrel és odaadással.
okt. 27
13:29
Davis-kupa: Lleyton Hewitt az új ausztrál kapitány (She)
A korábbi világelső teniszező Lleyton Hewittot nevezték ki az ausztrál Davis-kupa-csapat kapitányának.
okt. 27
13:31
Manchester United: emelik az ajánlatot a Lazio-sztárért? (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United arra készül, hogy januárban megemelt ajánlatot tegyen a Lazio középpályásáért, Felipe Andersonért – olvasható a La Gazzetta dello Sportban.
okt. 27
13:36
Sportfogadás: Hétközi kombival kopasztanánk meg a bukikat (Agroinform)
Hétközi kombival jelentkezünk, ezúttal az olasz topliga mérkőzései vannak főszerepben.
okt. 27
14:03
Videó: Forlán 36 évesen kergette őrületbe a Liverpool védőit (She)
Diego Forlán 36 évesen is képes szemet gyönyörködtető megmozdulásokra. A jelenleg a Penarolban játszó uruguayi klasszis labdarúgó (korábban többek között a Manchester Unitedban, az Atlético Madridban és az Internazionaléban is szerepelt) a Liverpool elleni hazai bajnokin szerzett döntő érdemeket a 3–1-es győzelemben. A Penarol második gólja előtt ellenállhatatlanul cselezett, majd adott…
okt. 27
14:30
Seres úr az átlag magyar pária (Behaviour)
A nagyatádi rokkantnyugdíjas nyáron azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy megoperálta magát.
okt. 27
14:39
Hoffenheim: Szalaival egy évben született, jövőre az edzője lehet (She)
A Kicker információi szerint minden idők legfiatalabb Bundesliga-vezetőedzőjét nevezheti ki 2016 nyarán a Szalai Ádámot soraiban tudó Hoffenheim labdarúgócsapata. A Markus Gisdolt hétfőn váltó Huub Stevenstől 2016. július elsején a 28 éves Julian Nagelsmann veheti át az irányítást.
okt. 27
14:57
Videó: háttal futók fordítva. Mint a sima futók, csak fura… (She)
Garantáljuk, ma ennél betegebb videóval már nem találkozik. Egyszer volt, hol nem volt, rendeztek egy nagyon furcsa, háttal futó versenyt. Egy lelkes YouTube-felhasználó pedig úgy érezte, ez önmagában nem elég, így fogta, és megfordította a lejátszás irányát, így most az látható, ahogy… Futnak. Rendesen. Csak épp az egész nagyon fura.
okt. 27
14:57
Orosz lett az amerikai világbajnok bunyósból (Blikk)
Moszkva – Roy Jones Jr. rapkarriert és boksziskolákat építene új hazájában.
okt. 27
15:06
Taktikai Zóna: Mérföldekkel a mezőny előtt az Arsenal és a City - de miben? (Agroinform)
Jó néha kitekinteni a hagyományos, de semmitmondó statisztikai mutatók közül. Ezt tettük.
okt. 27
15:15
NB I: Debrecenben Kassai, Fehérváron Vad II fújja a sípot (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség elkészítette az NB I 14. fordulójának bíróküldését. A DVSC-Teva–Budapest Honvéd mérkőzésen Kassai Viktor, míg a Videoton–DVTK meccsen Vad II István fújja a sípot. A Ferencváros Vasas elleni találkozóját Farkas Ádám vezeti.

Keresés